sdaoulas Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 την περασα και γω χθες και οντως το video ειναι πολυ καλο. μουσικη δυνατα και ηχογραφει ΑΡΙΣΤΑ. Εχει λιγο Noise οταν τραβας καπου χωρις θορυβους. Η καμερα παραμενει για μενα ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ. Σορυ παιδες αλλα "λιγο πολυ πολυ πολυ λιγο" αν δεν εχεις ΤΟ λεω ΤΟ σταθερο χερι οι φωρο βγαινουν ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ. Τι wifi μια χαρα, η java μια χαρα και αυτη. Το PC Studio Ολα μια χαρα αναγνωριζει το κινητο οπως το αναγνωριζε παντα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Εν τω μεταξύ, έχουν βγει κάτι games για το κινητό μας απίθανα. Είναι 3D με πολύ ωραία γραφικά και τρέχουν στο Omnia απρόσκοπτα. Ψάξτε για το 3D golf ή για το 3D snowboard στο γνωστό μέρος και θα καταλάβετε!!! (μέγεθος παιχνιδιών ~45 Mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Μόλις αναβάθμισα το μόντεμ. Απλά και γρήγορα όπως φλασάρουμε. Δεν έχασα ούτε επαφές ούτε προγράμματα! Όσο για το σήμα, δείχνει καλύτερο. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 και σε πιο Link μπορουμε να βρουμε το νεο modem???? περασα και γω την HX-V3-29, οντος πεταει το κινητο, το βιντεο που εβγαλα σε εσωτερικο χωρο ειναι πολυ καλητερο απο αλλες φορες , σε εξωτερικο χωρο απλα απιστευτο.:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 και σε πιο Link μπορουμε να βρουμε το νεο modem???? περασα και γω την HX-V3-29, οντος πεταει το κινητο, το βιντεο που εβγαλα σε εσωτερικο χωρο ειναι πολυ καλητερο απο αλλες φορες , σε εξωτερικο χωρο απλα απιστευτο.:dance: Από το site του Γερμανού φυσικά. Απλά κάνε κλικ εδώ: http://hyperx.garrettcullum.com/ModemJB1.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 @maximillian Με κάλυψαν οι υπόλοιποι! :lol: Η καμερα παραμενει για μενα ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ. Σορυ παιδες αλλα "λιγο πολυ πολυ πολυ λιγο" αν δεν εχεις ΤΟ λεω ΤΟ σταθερο χερι οι φωρο βγαινουν ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ. Κάτσε λίγο γιατί τα παραλές...είναι γνωστό ότι για το hardware του κινητού η κάμερα βγάζει μέτριες φωτογραφίες, αλλά είδες αρνητική μετάπτωση στην ποιότητα με το καινούργιο firmware; Προφανώς και είναι αδιανόητο να χρειάζεσαι χέρι χειρούργου γιατρού για να βγάλεις μια άψογη φωτογραφία, αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες ρομ η ποιότητα της φωτογραφίας είναι αν όχι ισάξια, οριακά καλύτερη λόγω του vivaz jpeg-encoder που χρησιμοποίησε ο hyperx. Και μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σε σκοτεινό περιβάλλον βγήκαν αρκετά καλές και καθαρές (όχι κουνημένες) σε σχέση με παλιότερες ρομ που έπρεπε να βγάλω τουλάχιστον 2-3 φορές για να πετύχω "καθαρή" φωτογραφία. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Χαιρετώ όλα τα αλάνια του forum. Πριν λίγο πέρασα την καινούργια rom V3,29, από την V3.19 που είχα, μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά δεν μου βλέπει τα αρχεία μουσικής στην έκθεση που έχω στην κάρτα (στον φάκελο music). Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Χαιρετώ όλα τα αλάνια του forum. Πριν λίγο πέρασα την καινούργια rom V3,29, από την V3.19 που είχα, μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά δεν μου βλέπει τα αρχεία μουσικής στην έκθεση που έχω στην κάρτα (στον φάκελο music). Καμιά ιδέα; Δηλαδή έχεις τα αρχεία στο F:/Music και δεν τα βλέπει;; :confused: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Δηλαδή έχεις τα αρχεία στο F:/Music και δεν τα βλέπει;; :confused: Έτσι ακριβώς. στο Music είναι τα αρχεία, αλλά δεν τα βλέπει. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Δηλαδή έχεις τα αρχεία στο F:/Music και δεν τα βλέπει;; :confused: Έτσι ακριβώς. στο Music είναι τα αρχεία, αλλά δεν τα βλέπει. :-( EDIT: Το πρόβλημα λύθηκε αφού έκανα format στην κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Χαιρετώ όλα τα αλάνια του forum. Πριν λίγο πέρασα την καινούργια rom V3,29, από την V3.19 που είχα, μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά δεν μου βλέπει τα αρχεία μουσικής στην έκθεση που έχω στην κάρτα (στον φάκελο music). Καμιά ιδέα; Επειδή έχω και εγώ την 3,19 αξίζει να βάλω την καινούρια έχει καμιά σημαντική διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Επειδή έχω και εγώ την 3,19 αξίζει να βάλω την καινούρια έχει καμιά σημαντική διαφορά? Στο βιντεο θα δεις σημαντικη διαφορα προς το καλυτερο Η 3.19 για μενα ηταν ισως το firmware με το χειροτερο βιντεο ever (ειδικα η JB2) Το ακριβως αντιθετο διαπιστωσα στην 3.29 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ξέρω ότι λίγο πολύ έχουν δοθεί τα link αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία έχοντας τη μαμίσια rom μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα link του φίλου μας για να ξεκινήσω τη διαδικασία; φαντάζομαι ότι η τελευταία έκδοση δεν προυποθέτει κάποια προηγούμενη έκδοση για να πατήσει επάνω της και ούτε χρειάζεται να κάνω format το τηλέφωνο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ξέρω ότι λίγο πολύ έχουν δοθεί τα link αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία έχοντας τη μαμίσια rom μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα link του φίλου μας για να ξεκινήσω τη διαδικασία; φαντάζομαι ότι η τελευταία έκδοση δεν προυποθέτει κάποια προηγούμενη έκδοση για να πατήσει επάνω της και ούτε χρειάζεται να κάνω format το τηλέφωνο. Εννοείς λινκ με το site του Γερμανού; Αν ναι, αυτό είναι: http://www.hyperx-i8910.com/ Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Μπορείς να φλασάρεις ανεξάρτητα από ποια rom φοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ρε παιδιά, κάτι ψιλοάσχετο. Εχω το Garmin 50050 με τους χάρτες της Autodrive Hellas. Οι χάρτες της NavTeq δουλεύουν με το Garmin? Από ότι ξέρω το igo χρησιμοποιεί αυτούς τους χάρτες (navteq) και είναι κορυφή. Ξέρει κανένας αν δουλεύουν με το Garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ξέρω ότι λίγο πολύ έχουν δοθεί τα link αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία έχοντας τη μαμίσια rom μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα link του φίλου μας για να ξεκινήσω τη διαδικασία; φαντάζομαι ότι η τελευταία έκδοση δεν προυποθέτει κάποια προηγούμενη έκδοση για να πατήσει επάνω της και ούτε χρειάζεται να κάνω format το τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο δεν χρειάζεται να κάνεις format στην τελευταία (V-29) του γερμανού καλό θα ήταν όμως να κάνεις στην memory card σου λόγω των προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσεις μετά στο φορτωμα των εφαρμογών σου:) Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ρε παιδιά, κάτι ψιλοάσχετο. Εχω το Garmin 50050 με τους χάρτες της Autodrive Hellas. Οι χάρτες της NavTeq δουλεύουν με το Garmin? Από ότι ξέρω το igo χρησιμοποιεί αυτούς τους χάρτες (navteq) και είναι κορυφή. Ξέρει κανένας αν δουλεύουν με το Garmin? Φίλε, νομίζω πως κάνεις λάθος. Για την Ελλάδα δεν υπάρχει πληρέστερος χάρτης από ό,τι ο Auto Drive Hellas. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι το Garmin. Πήγαινε στο ακόλουθο link να διαβάσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του χάρτη της Auto Drive Hellas και στη σελίδα της NavTeq για να κάνεις μόνος σου τη σύγκριση: http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Εστίασε την προσοχή σου στα χιλιόμετρα που έχουν χαρτογραφηθεί και στα σημεία ενδιαφέροντος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Φίλε, νομίζω πως κάνεις λάθος. Για την Ελλάδα δεν υπάρχει πληρέστερος χάρτης από ό,τι ο Auto Drive Hellas. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι το Garmin. Πήγαινε στο ακόλουθο link να διαβάσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του χάρτη της Auto Drive Hellas και στη σελίδα της NavTeq για να κάνεις μόνος σου τη σύγκριση: http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Εστίασε την προσοχή σου στα χιλιόμετρα που έχουν χαρτογραφηθεί και στα σημεία ενδιαφέροντος. ;) Αγαπητέ chlorus, η απορία μου είναι αν μπορούν οι χάρτες της navteq να χρησιμοποιηθούν με το Garmin. Δεν κατάλαβα όμως που κάνω λάθος; Δεν συνέκρινα τους χάρτες ούτε είπα ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι απο τον autodrive hellas, που άλλωστε και γω αυτόν χρησιμοποιώ. Μήπως το igo δεν χρησιμοποιεί τους χάρτες navteq? Δεν κατάλαβα ειλικρινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Αγαπητέ chlorus, η απορία μου είναι αν μπορούν οι χάρτες της navteq να χρησιμοποιηθούν με το Garmin. Δεν κατάλαβα όμως που κάνω λάθος; Δεν συνέκρινα τους χάρτες ούτε είπα ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι απο τον autodrive hellas, που άλλωστε και γω αυτόν χρησιμοποιώ. Μήπως το igo δεν χρησιμοποιεί τους χάρτες navteq? Δεν κατάλαβα ειλικρινά. Θεώρησα πως θέλεις να βάλεις τον navteq στο garmin επειδή θεωρείς ότι ίσως είναι καλύτερος του auto drive hellas. Προφανώς έχεις άλλους λόγους που θέλεις να το κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Θεώρησα πως θέλεις να βάλεις τον navteq στο garmin επειδή θεωρείς ότι ίσως είναι καλύτερος του auto drive hellas. Προφανώς έχεις άλλους λόγους που θέλεις να το κάνεις... ΟΚ, κανένα πρόβλημα συζήτηση κάνουμε, αλλά μήπως ξέρεις αν γίνεται?:) Στην πραγματικότητα το είδα στον κουμπάρο μου στο HTC HD (windows mobile) με το igo και μου έκανε εντύπωση η τρισδιάστατη απεικόνιση. Μπορεί βέβαια να μην παίζει ο χάρτης αλλά το πρόγραμμα (igo) αλλά για αυτό το συζητάμε. Edited April 1, 2010 by xristaras69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Physiomed Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Καλησπέρα παίδες μήπως ξέρετε αν ο Γερμανός φέρνει το Omnia HD? Γιατί δεν το βλέπω στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Το ομνια εξαρχής το έφερε αποκλειστικά η vodafone στην Ελλάδα και ως γνωστον Γερμανός=κοσμοτέ οπότε όχι, ειδικά τώρα που πάλιωσε κιόλας δεν νομίζω να το φέρει αλλά ποτέ δεν ξέρεις, εγώ το πήρα χωρίς σύνδεση απο μαγαζί στην Αθήνα πολύ πιο φθηνά απότι το έδινε η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Παιδιά κατέβασα την καινούργια rom 3,29, και όταν βάζω το κινητό σε boot mode με τη γαλάζια οθόνη, και επιχειρώ να συνδέσω το laptop με το κινητό μέσω usb δεν μου βρίσκει το κινητό, μου το βγάζει συνέχεια disconnected και δεν πατιέται το εικονιδιο Download για να περάσω την rom. Διαθέτω Windows 7 Home Premium παίζει ρόλο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Παιδιά κατέβασα την καινούργια rom 3,29, και όταν βάζω το κινητό σε boot mode με τη γαλάζια οθόνη, και επιχειρώ να συνδέσω το laptop με το κινητό μέσω usb δεν μου βρίσκει το κινητό, μου το βγάζει συνέχεια disconnected και δεν πατιέται το εικονιδιο Download για να περάσω την rom. Διαθέτω Windows 7 Home Premium παίζει ρόλο αυτό; Ναι φίλε μου παίζει ρόλο.Η διαδικασία πρέπει να γίνει σε περιβάλλον ΧΡ υποχρεωτικά... Μια λύση αν δεν έχεις κάποιον υπολογιστή με ΧΡ πρόχειρο, είναι να εγκαταστήσεις το virtualbox στο οποίο μετά θα εγκαταστήσεις τα ΧΡ! Περισσότερα εδώ. Χρόνια πολλά στην παρέα του Omnia HD και Χριστός Ανέστη!!! :D Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Ναι φίλε μου παίζει ρόλο.Η διαδικασία πρέπει να γίνει σε περιβάλλον ΧΡ υποχρεωτικά... Μια λύση αν δεν έχεις κάποιον υπολογιστή με ΧΡ πρόχειρο, είναι να εγκαταστήσεις το virtualbox στο οποίο μετά θα εγκαταστήσεις τα ΧΡ! Περισσότερα εδώ. Χρόνια πολλά στην παρέα του Omnia HD και Χριστός Ανέστη!!! :D Ευχαριστώ πολύ, θα μάλλον θα κάνω κατάληψη στον υπολογιστή κάποιου φίλου χε χε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts