Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το software δεν σταματάει ποτέ να τελειοποιείται. Ούτε και μετά την κυκλοφορία της συσκευής. Το hardware βέβαια είναι τελειωμένο και μια πρώτη γεύση παίρνουμε από τις παρουσιάσεις που ανεβαίνουν συχνά σε διάφορα portal.

Εγώ όμως μίλησα για τις τιμές οι οποίες, 2+ μήνες πριν την κυκλοφορία της συσκευής, αν κυκλοφορήσει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ενδέχεται να αλλάξουν.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το software δεν σταματάει ποτέ να τελειοποιείται. Ούτε και μετά την κυκλοφορία της συσκευής. Το hardware βέβαια είναι τελειωμένο και μια πρώτη γεύση παίρνουμε από τις παρουσιάσεις που ανεβαίνουν συχνά σε διάφορα portal.

Εγώ όμως μίλησα για τις τιμές οι οποίες, 2+ μήνες πριν την κυκλοφορία της συσκευής, αν κυκλοφορήσει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ενδέχεται να αλλάξουν.

Ναι εννοώ το βασικό λειτουργικό,το μενού ή κάποιες στάνταρ εφαρμογές.Αυτά είναι έτοιμα.Τώρα το software αυτό καθαυτό,με τις αναβαθμίσεις,τις εφαρμογές κλπ φυσικά και δεν τελειοποιείται ποτέ.Πάντως για τη τιμή δεν πιστεύω να ξεπεράσει τα 700 ευρώ.Κάπου εκεί πρέπει να κυμαίνεται και για να πούμε την αλήθεια αν οι δυνατότητες της συσκευής είναι αυτές που βλέπουμε τότε τα αξίζει και με το παραπάνω.

Πάντως πιστεύω ότι η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν εξαρτώνται και πολύ από την κυκλοφορία του N97 όπως είπε κάποιος πιο πάνω.Αυτό το κινητό ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός εντελώς διαφορετικού κοινού,πιο "social" όπως λέει και η Νόκια που δεν επικεντρώνεται σε multimedia εφαρμογές.

Σαφώς και δεν μπορεί να επιρρεάσει η κυκλοφορία της μίας συσκευής, αυτή της άλλης. Τίθεται βέβαια το θέμα του ανταγωνισμού αλλά είναι λογικό η κάθε εταιρία να προσπαθεί να ρίξει, βάσει χρονοδιαγράμματος, πιο γρήγορα την κάθε συσκευή της στην αγορά.

Αλλά η Nokia από την αλλη, δείχνει να μην βιάζεται σε κανέναν απολύτως τομέα. Θες hardware (βλέπε ΟΜΑΡ3), θές κάμερα (8ΜΡ)...

ΜΙα διορθωση:ειδικα για την camera αυτη τη στιγμη το Ν86 εχει την καλυτερη υλοποιηση,στα χαρτια τουλαχιστον.
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Συσκευές δεν έχει. :p

Αλλά και το Ν86, δες πότε το παρουσίασε. Την στιγμή που θα κυκλοφορήσει, οι ανταγωνιστές θα έχουν τουλάχιστον 2 προτάσεις στα 8ΜΡ.

Αλλά το παιχνίδι δεν γίνεται στις ναυαρχίδες. Τα λεφτά οι εταιρίες κινητής τα βγάζουν απο τα χαμηλότερης κλάσης κυρίως μοντέλα όπυ οι παραγγελίες είναι μαζικές. Εκεί η Nokia απλά δεν έχει αντίπαλο.

Samsung Omnia HD Preview (i8910) - Part 3 - GPS, Web, TouchWiz, Software and Conclusions

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Samsung_Omnia_HD_Preview_I8910-Part_3-GPS_Web_TouchWiz_Software_and_Conclusions.php

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Δυστυχώς ψηστήρι μας βγήκε το omnia hd.

sar 1,07 στο κεφάλι και 0,65 στο σώμα.

http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-OMNIA-HD-phone-pa_3460.html

Nokia 5800, N97 and Samsung Omnia HD wallpaper section updated!

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/04/nokia-5800-wallpaper-nokia-logo-01.jpg http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/04/nokia-5800-wallpaper-nokia-logo-02.jpg http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/04/nokia-5800-wallpaper-nokia-logo-04.jpg

The Nokia 5800, Nokia N97 and Samsung i8910 Omnia HD wallpaper section got updated with 65 new high quality wallpapers! We now have almost 1000 360×640 wallpapers in the wallpaper section! Get the wallpapers from here.

http://dailymobile.se/2009/04/16/nokia-5800-n97-and-samsung-omnia-hd-wallpaper-section-updated/

Δυστυχώς ψηστήρι μας βγήκε το omnia hd.

sar 1,07 στο κεφάλι και 0,65 στο σώμα.

http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-OMNIA-HD-phone-pa_3460.html

μια χαρα ειναι,υπαρχουν και χειροτερα...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μια χαρα ειναι,υπαρχουν και χειροτερα...

Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα αλλά η Samsung δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο υψηλά sar. Εμένα πάντως μου αρκεί αυτό για να με αποτρέψει από την αγορά του.

Ναι όμως για να αγγίξεις τις τιμές αυτές πρέπει να έχεις ανοιχτό wi-fi, GPS, κλήσεις κτλ. και αν φτάσεις το αυτές τις τιμές που δεν νομίζω. Εξάλλου υπάρχουν και Bluetooth. Επίσης τώρα τα κινητά σας πείραξαν? Εγώ είναι το μόνο που δεν κοιτάω κατά την αγορά του
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι όμως για να αγγίξεις τις τιμές αυτές πρέπει να έχεις ανοιχτό wi-fi, GPS, κλήσεις κτλ. και αν φτάσεις το αυτές τις τιμές που δεν νομίζω. Εξάλλου υπάρχουν και Bluetooth. Επίσης τώρα τα κινητά σας πείραξαν? Εγώ είναι το μόνο που δεν κοιτάω κατά την αγορά του

Δεν νομίζω αυτές οι τιμές να είναι με ανοιχτό wifi και gps(αν ήταν έτσι δεν θα ήταν και ορθή η σύγκριση με άλλες συσκευές που δεν έχουν). Αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι πολλά άτομα κοιτάζουν το sar. Εγώ προσωπικά είχα το SonyEricsson K850 και επειδή είχε sar 1.14 το πούλησα. Ελπίζω να μην είναι επίσημο αυτό το sar και να το ρίξουν, αλλιώς έφυγα για innov8.

Οταν λεμε gps μιλαμε για δεκτη κι οχι για πομπο

και η ακτινοβολια του wi-fi ειναι συνηθως χαμηλης ισχυος,ωστε να επηρεασει τη συνολικη ισχυ της εκπεμπομενης ακτινοβολιας

κατι πεταξε εδω

ο Ιταλος για την τιμη του Omnia 8gb:599 με route 66 (της samsung) και 500 σκετο.Λετε να κανει την εκπληξη η sammy?Και κυκλοφορια απο Μαιο

το expansys παντως το χει στα 724 ευρω-25 Ιουνιου,προπαραγγελια http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=179093

Δεν υπάρχει πιθανότητα να αληθεύουν οι συγκεκριμένες τιμές. Από που και ως που να προσφέρει μία τέτοια συσκευή με το Route 66 και μάλιστα 100 ευρώ συν;

Η τιμή του expansys μου φαίνεται πιο λογική αν και, ελπίζω να μας έρθει λιγότερο. Ας μη μιλάμε όμως ακόμα για τιμή, είναι πολύ νωρίς.

Νομιζω πως δεν ειναι το route 66 αλλα η customized εκδοχη του απο τη samsung και πως θα διατιθεται ετσι σε επιλεγμενες αγορες.Παντως και σε μενα λιγα φανηκαν.Αλλα ειναι και η οικονομικη κριση στη μεση καθως και η επιτυχια της τιμολογιακης πολιτικης που ακολουθησε η Νοκια με τo 5800.Δεν ξερω τι περιθωριο κερδους αφηνουν τα 500 ευρω στη sammy,αλλα με αυτη τη τιμη θα γινοταν σιγουρα best-seller

Νομιζω πως δεν ειναι το route 66 αλλα η customized εκδοχη του απο τη samsung και πως θα διατιθεται ετσι σε επιλεγμενες αγορες.Παντως και σε μενα λιγα φανηκαν.Αλλα ειναι και η οικονομικη κριση στη μεση καθως και η επιτυχια της τιμολογιακης πολιτικης που ακολουθησε η Νοκια με τo 5800.Δεν ξερω τι περιθωριο κερδους αφηνουν τα 500 ευρω στη sammy,αλλα με αυτη τη τιμη θα γινοταν σιγουρα best-seller

φιλε μου μη παρουσιαζεις την samsung ως θιγμενη επειδη κατεβαζει τις τιμες.......

και με 400 ευρω να εδιναν το κινητο θα ειχαν υπερκερδος........

γενικοτερα στην αγορα οι τιμολογιακες πολιτικες των εταιρειων υπερεκτιμουν τα προιοντα επειδη υπαρχει τεράστια ζητηση .........

αν στο τομεα κινητης τηλεφωνιας δεν υπηρχε ζητηση θεωριτικα αυτη η συσκευη θα μπορουσε να πιασει και τα 250 ευρω........

το καταναλωτικο κοινο σαυτο το τομεα ειναι τοσο μεγαλο ωστε ακομα να μπορει μοιραζεται στις πολλες εταιρειες και ταυτοχρονα να παιρνει προιοντα που υπερκοστολογουνται

ειναι κατι σαν καρτελ μεταξυ των εταιρειων

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

φιλε μου μη παρουσιαζεις την samsung ως θιγμενη επειδη κατεβαζει τις τιμες.......

και με 400 ευρω να εδιναν το κινητο θα ειχαν υπερκερδος........

γενικοτερα στην αγορα οι τιμολογιακες πολιτικες των εταιρειων υπερεκτιμουν τα προιοντα επειδη υπαρχει τεράστια ζητηση .........

αν στο τομεα κινητης τηλεφωνιας δεν υπηρχε ζητηση θεωριτικα αυτη η συσκευη θα μπορουσε να πιασει και τα 250 ευρω........

το καταναλωτικο κοινο σαυτο το τομεα ειναι τοσο μεγαλο ωστε ακομα να μπορει μοιραζεται στις πολλες εταιρειες και ταυτοχρονα να παιρνει προιοντα που υπερκοστολογουνται

ειναι κατι σαν καρτελ μεταξυ των εταιρειων

Καλα,εννοειται,αυτα ειναι γνωστα χρονια τωρα.Απλα μεχρι τωρα δεν ειχαν δεχτει πιεση οι εταιρειες και το καρτελ κρατουσε γερα

ti einai to sar kai giati einai toso simantiko re paidia

η ακτινοβολια που εκπεμπει το κινητο.

οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD