hasiotis_john Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 .......... Πριν καμιά ώρα ήμουν στο εμπορικό κέντρο στο κόσμος και έιχε φορτηγό η σαμσουνγκ να διαφημίζει τα κινητά της, τσέκαρα το 8910 που είχαν τραβώντας βίντεο και δεν είχε καμένο πίξελ, λέτε επειδή το αγόρασα απτο ίντερνετ (Ελλάδα όμως) να είχαν φέρει καμιά παρτίδα προβληματικά και να τα έχουν πασάρει πιο φθηνά έτσι, στο Ελλαδιστάν όλα να τα περιμένεις. Όχι ρε συ , έτυχε! Στο Mall που πήγα εγώ χθες στο Πλαίσιο που το έχουν εκθεσιακό , έχει ένα καμένο pixel στο κέντρο περίπου στην οθόνη! (εννοώ στην καταγραφή βίντεο) Οπότε μην σκας ... είναι ΓΕΝΙΚΟ το πρόβλημα! Αν μπεις σε ξένα forums θα δεις ΠΟΛΛΟΥΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Τα xp είχα και είχα κλείσει τα σχετικα του pc suite απο system tray, δεν είδα να τρέχει τίποτα άλλο απο τον task manager, το firewall το απενεργοποίησα. Τώρα έβαλα τα 7 πάω να κάνω εγκατάσταση το pc suite και δεν με αφήνει βγάζει μήνυμα να συνδεθώ σαν administrator, κοιτάω στα user account και βλέπω ότι είμαι ήδη συνδεδεμένος σαν administrator, τι φταίει?? Υ.Γ. Δοκίμασα κάμποσα log off/log in και επανεκκινήσεις για να ξαναμπώ σαν administrator, άλλωστε δεν έχω άλλο user account δημιουργήσει, εκτός απο ένα παιχνίδι, δεν έχω εγκαταστήσει απολύτως τίποτα άλλο ακόμα. Δοκιμασε αν θες την νεα εκδοση που ανεβασε ο φιλος astrorama αλλα αυτη τη φορα πριν τρεξεις το αρχειο κανε δεξι κλικ πανω στο Samsung PC Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator" ισως ειναι καλυτερα ετσι. Αν παλι εχεις προβλημα, δεξι κλικ στο setup και "troubleshoot compatibility" θα σου ζητησει να επιλεξεις να εγκατασταθει με την διαδικασια που θα εκανε σε αλλες εκδοσεις windows. Πολυ καλο εργαλειο :) Επισης απο οτι διαβασα σε ενα αλλο φορουμ καλο ειναι πριν εγκαταστησουμε αυτη τη νεα εκδοση, να μη κανουμε upgrade, αλλα να απεγκαταστησουμε πρωτα την παλιοτερη. Παω να τη βαλω κι εγω τωρα τη νεα εκδοση να δουμε αν πανε ολα καλα... EDIT: Ολα οκ με την εγκατασταση :) (με επιλογη δεξι κλικ στο Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator" σε W7 32bit. Αρα πιστευω δεν θα εχεις προβλημα ουτε εσυ μιας και εβαλες τα "7" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Δοκιμασε αν θες την νεα εκδοση που ανεβασε ο φιλος astrorama αλλα αυτη τη φορα πριν τρεξεις το αρχειο κανε δεξι κλικ πανω στο Samsung PC Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator" ισως ειναι καλυτερα ετσι. Αν παλι εχεις προβλημα, δεξι κλικ στο setup και "troubleshoot compatibility" θα σου ζητησει να επιλεξεις να εγκατασταθει με την διαδικασια που θα εκανε σε αλλες εκδοσεις windows. Πολυ καλο εργαλειο :) Επισης απο οτι διαβασα σε ενα αλλο φορουμ καλο ειναι πριν εγκαταστησουμε αυτη τη νεα εκδοση, να μη κανουμε upgrade, αλλα να απεγκαταστησουμε πρωτα την παλιοτερη. Παω να τη βαλω κι εγω τωρα τη νεα εκδοση να δουμε αν πανε ολα καλα... EDIT: Ολα οκ με την εγκατασταση :) (με επιλογη δεξι κλικ στο Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator" σε W7 32bit. Αρα πιστευω δεν θα εχεις προβλημα ουτε εσυ μιας και εβαλες τα "7" :) Παίδες δουλεύει η νέα έκδοση. Απλά να αποκαταστήσετε την παλιά. Με την παλιά έκδοση δεν μπορούσες να επεξεργαστείς ούτε τις επαφές μέσα από το PC Suite. Έχω περασμένα τα Windows 7 και δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Εγω τελικά κατάφερα και εγκατέστησα την παλιά έκδοση χρησιμοποιώντας το cd και δουλεύει κανονικά ακόμα και τις επαφές μπορώ να αποθηκεύσω και όλα. Θα δοκιμάσω και την καινούρια έκδοση. Προσπαθώ να μπώ απτο κινητό στο στην εφαρμογή texas poker στο facebook, μου εμφανίζει ότι χρειάζεται κάποιος flash player για να τη δείξει ενω στο pc ζητάει quicktime, τελικά τι φταίει? πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το flash player? Εχω βρεί μια έκδοση για 5800 αλλα δεν δούλεψε στο 8910, ξερετε αν υπάρχει έκδοση για το 8910? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ο browser δεν δέχεται plug-ins, οπότε δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια νεότερη έκδοση του flash player από αυτή που υπάρχει εγκατεστημένη. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας. Δοκίασε να εγκαταστήσεις τον skyfire. Προσφέρει καλύτερη υποστήριξη σε flash περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest jasmindms Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 καλημερα! εχω και γω το απιθανο αυτο κινητο ομως αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα... ισως βεβαια να εχετε ξαναπει κατι σχετικο με αυτο που θα ρωτησω αλλα οι σελιδες του topic αυτου ειναι πολλες.....εψαξα σε οσες σελιδες αντεξα και δεν βρηκα... εχω προβλημα με τον ηχο των video που τραβαω...δεν ακουγονται στο pc μου ενω την εικονα την λεπω κανονικα. χρησιμοποιω linux και με οσα προγραμματα και να εγκατεσησα δεν καταφερα τπτ... υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να ακουω και τον ηχο? η καποιο για να το κανω convert? ειτε σε windows ειτε linux? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Βγαινει σημερα διορθωμενη η ελληνική ρομ HX1.5 που ειχε προβλημα στον ηχο του βιντεο! μπορειτε να την παρετε απο τον παρακάτω συνδεσμο: http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/6100-custom_hx1-5_big_language_pack_ii-11-10-09-a.html Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν εγκαταστήσει την I8910HX1.5 Big LANGUAGE PACK II εάν έχει πλήρη Ελληνική υποστήριξη στο Τ9 των μηνυμάτων και αν όλα δουλεύουν όλα ρολόι. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 παιδιά μόλιs γύρισα από την omnitech πειραιά. τουs είπα για τα καμμένα pixels και το τρεμόπεγμα που κάνει η οθόνη μερικέs φορέs. φάνηκε ότι γνώριζαν τα παραπάνω προβλήματα, και μου είπαν να το αφήσω εκεί, για άγνωστο χρονικό διάστημα. τουs είπα ότι ξέρω πωs δεν υπάρχουν ανταλλακτικά (κάμερα) κι αυτοί μου απάντησαν ότι αυτά που γράφονται στο internet είναι προπαγάνδα, κι αν δεν είμαι ικανοποιημένοs από αυτά που μου είπαν να πάω σε άλλο κατάστημα service. στο τέλοs τσακώθηκα κι έφυγα. παρακαλώ τα σχόλια και τιs απόψειs σαs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 delete me .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Καλά έκανες ... και ο costas_pro το έχει εκεί 2 μήνες+ και ακόμα τίποτα! Ας μας πει νέα με την υπόθεση αυτή! Εγώ το έχω πάει στην smartec και θα μάθω αύριο τι θα γίνει και θα ενημερώσω! Οπότε δες τι θα πω αύριο μεθαύριο και το πας και συ εκεί φίλε gianisv !! Αν και κατά βάθος ξέρω την κατάληξη... :(:mad: Κρίμα ρε παιδιά τέτοια αντιμετώπιση σε τέτοια κινητάρα!!! Αγνωστο χρονικο διαστημα! Ε ρε κρεμασμα που θελετε! John αυριο θα παω να το παρς και εγω γιατι παρατραβηξε η ιστορια. Αυτη την φορα θα τους τα χωσω πραγματικα! Να ξαναστειλω και μια καταγγελιουλα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Εγω πήγα σήμερα σε ένα σερβις στην Καλαμαριά, με είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αθήνα, δεν ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει για να το φτιάξουν και ότι ένας ακόμα με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μένα το έστειλε την Παρασκευή. Το καμένο πίξελ φαίνεται μόνο στα βίντεο που τραβάω και όχι στις φωτο που τραβάω, ούτε σε αποθηκευμένα βιντεάκια ή φωτο που έχω, άρα το συμπέρασμα ενός εκεί στο σέρβις ήταν ότι φταίει το software αλλιώς αν ήταν καμένη η οθόνη θα φαινόνταν και στα αποθηκευμένα βιντεάκια ή φωτό ενώ σε ερώτηση ότι φταίει η κάμερα με είπε ότι τότε θα έπρεπε να φαινεται το καμένο πίξελ και στις φωτό που τραβάω όχι μόνο στα βίντεο, εσείς έχετε βγάλει άκρη ακόμα τι φταίει? ο browser δεν δέχεται plug-ins, οπότε δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια νεότερη έκδοση του flash player από αυτή που υπάρχει εγκατεστημένη. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας. Δοκίασε να εγκαταστήσεις τον skyfire. Προσφέρει καλύτερη υποστήριξη σε flash περιεχόμενο. Εγκατέστησα το skyfire αλλά μόλις τον ανοίγω εμφανίζεται ένα αρχείο κειμένου με τους όρους κτλπ. πατάω εντάξει και δεν γίνεται τίποτα μετα και εκτός αυτού δεν μπορώ να τον κλείσω με τίποτα ούτε όταν πατάω ακύρωση ούτε με exit. Μήπως μπορείς να με στείλεις με πμ που μπορώ να το βρώ και να δουλεύει δοκιμασμένα? Επίσης εγκατέστησα το BOLT και τον OPERA, τίποτα και με τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Το κινητό το έχω από τον Ιούλιο αγορασμένο από Vodafone και δεν έχω το πρόβλημα με τα καμμένα pixels. Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχει και από αρκετούς απλά το αναφέρω για ξέρουμε ότι δε συμβαίνει σε όλους. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η υποστήριξη είναι απαράδεκτη στο θέμα firmware (πάλι καλά δεν έχω εμπειρία στο θέμα συσκευής) και αμφιβάλω ότι θα ξαναπάρω κινητό από τη Samsung ακριβώς γι'αυτό το λόγο. Εϊμαι τρομερά ευχαριστημένος από τη συσκευή αλλά να υπάρχουν προβλήματα firmware, να διορθώνονται για τις περισσότερες χώρες και να μας θεωρούν πελάτες Β κατηγορίας είναι απαράδεκτο. Βλέπω ότι έχω κατώτερο support από την υπόλοιπη ΕΕ και με τρελαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Θεσσαλονίκη ξέρεται που έχει εξειδικευμένο σέρβις η samsung? Με τρομάξατε λίγο με τα καμμένα pixel αλλά τα "προτιμώ" από το 1,58 sar του Satio που ήταν η επιλογή μου γιατί το καμμένο pixel μπορεί να διορθωθεί. Η ακτινοβολία όχι. Πρώτα ο Θεός το παίρνω αύριο και ο Θεός βοηθός. Υπάρχει τελικά εξουσιοδοτημένο service στη Θεσσαλονίκη ή όλα φεύγουν Αθήνα; Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Υπάρχει τελικά εξουσιοδοτημένο service στη Θεσσαλονίκη ή όλα φεύγουν Αθήνα; Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service το οποίο ξέρει ναλλάζει μόνο μπαταρίες :lol: για οτιδήποτε άλλο το στέλνουνε Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 κανεις που να το αγορασε απο συγκεκριμενο καταστημα τελευταια και να μην του παρουσιαζει το προβλημα με τα καμμενα pixel,μπορει να με ενημερωσει εστω και με pm (για να ην φανει σαν διαφημιση) επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αυριο??ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service το οποίο ξέρει ναλλάζει μόνο μπαταρίες :lol: για οτιδήποτε άλλο το στέλνουνε Αθήνα Και εγώ μήπως να βγάλω κάρτα για εξουσιοδοτημένο service samsung:lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα ένας φίλος έχει το τηλέφωνο και του κάνει restart χωρίς προφανή αιτία.Φοβάμαι ότι είναι πρόβλημα μπαταρίας και το λέω όχι τυχαία μιας και ένας άλλος φίλος με άλλο τηλέφωνο το GT-i8510 είχε το ίδιο πρόβλημα και μετά από δυο επισκέψεις στο service τελικά του είπαν ότι του άλλαξαν μπαταρία και ω του θαύματος το τηλέφωνο σταμάτησε να κάνει restart.Θέλω τα φώτα σας. Πόσο πιθανό είναι να είναι το ίδιο πρόβλημα;Να σημειώσω ότι ο φίλος δεν έχει περάσει τίποτε στο τηλέφωνο παρά μόνο τις επαφές του. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 κανεις που να το αγορασε απο συγκεκριμενο καταστημα τελευταια και να μην του παρουσιαζει το προβλημα με τα καμμενα pixel,μπορει να με ενημερωσει εστω και με pm (για να ην φανει σαν διαφημιση) επειδη σκεφτομαι να το αγορασω αυριο??ευχαριστω lol. Φιλε μου ειναι να σου τυχει! Δηλαδη συγκεκριμενα καταστηματα φερνουν ελλατωματικες παρτιδες και αλλα οχι? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cover Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Θεωρω οτι ειμαι κατοχος ενος κινητου πολυ καλου αλλα δυστυχως χωρις αναλογο support απο την Samsung. Βγαζει φοβερες φωτο, τραβαει καταπληκτικα video αλλα μεχρι εκει... Καμια σχεση ας πουμε με περιβαλλον Windows Mobile και τα προγραμματα που μπορεις να βαλεις εκει. Ισως φταιω και εγω που εχω συνηθησει σε WM και οχι σε Symbian! Φανταστειτε την ταλαιπωρια μου οταν ηθελα να βαλω σπασμενα προγραμματα και επρεπε να μαθω πως δουλευει το Hellox... Εσεις εχετε βρει τιποτα αξιολογο που να σας κρατα πιστους σε Symbian πλατφορμες? Να με εχετε στο νου αν βρειτε καποιον που να θελει να το αγορασει... το δινω και καλη τιμη αλλα και με ανταλλαγη με κανα καινουργιο της HTC ή το Iphone 3gs Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Κατι τελευταιο πριν γινω κι εγω μελος hd..:happy:φωτο πατωντας την οθονη τραβαει η μονο με το πλαινο πληκτρο της καμερας?Ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Μολις παρελφθει το κινητο επειτα απο 2 μηνες στο service λογω του προβληματος με τα Pixels. Η καμερα αλλαχθηκε μαζι με την οθονη. Πλεον απο 13 καμμενα Pixels που ειχα εχω μονο 5! Επειδη με εχει κουρασει ομως ολο αυτο το θεμα θα κρατησω το κινητο και δεν θα τους το ξαναπαω μεχρι να φερουν σωστες καμερες. Οποιος εχει παει το κινητο του στο service λογω του συγκεκριμενου προβληματος και πλεον δεν το εχει ας το γραψει εδω και ας μου στειλει ενα Pm. P.s Το ndrive πως μπορει να περαστει σε αλλη καρτουλα εκτος απο αυτη που μας εχει δςσει η vodafone? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Κατι τελευταιο πριν γινω κι εγω μελος hd..:happy:φωτο πατωντας την οθονη τραβαει η μονο με το πλαινο πληκτρο της καμερας?Ευχαριστω:rolleyes: Μονο με το πλαινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 delete me ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 :X Ρε που καταντήσαμε με την samsung..!!! Πραγματικά δηλαδή , ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ είναι εκεί??!! Μετά από 2 ολόκληρους μήνες ταλαιπωρίας σου έδωσαν πάλι προβληματικό το κινητό!!!:blink: Από την μια κακώς το δέχτηκες , αλλά και από την άλλη ... τουλάχιστον έχεις το κινητό σου επιτέλους!! Σου είπαν να το ξαναπάς όταν θα έρθουν καινούργια ανταλλακτικά??? Πάντως όλη η ιστορία σου μαζί με την κατάληξη είναι ότι πρέπει για καταγγελία-μήνυση και γενικά θα σου πρότεινα να τους ξεφτιλίσεις παντού !!! Ξεκίνα να γράφεις σε διάφορα site την ιστορία όλη , για να μην την πάθουν και άλλοι το ίδιο! (μιλάω για την Omnitech που το πήγες)!!! Φιλε μου εχω κανει 2 καταγγελιες! Δεν το ειδα εκει γιατι δεν μπορουσα να βρω σκοτεινο χωρο! Πλεον εβαλα και την ιταλικη rom γιατι δεν αντεχω αλλο να μεινω χωρις κινητο! Αν στο φτιαξουν που πλεον μου φενεται απιθανο στειλε! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 delete me ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εμένα με πήραν πάλι σήμερα και μου είπαν ότι το κοιτάνε ακόμα!! Εντάξει , δεν λέω ευγενικοί και μάλιστα μου μίλησε και κάποιος από την διοίκηση της εταιρείας! (στην Smartech το έχω πάει εγώ) Είναι πρόθυμοι να μου δώσουν και κάποιο κινητό να έχω μέχρι να μου δώσουν το δικό μου! Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ... ΔΕΝ φταίνε τόσο οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την επισκευή !!! ΦΤΑΙΕΙ η ίδια η Samsung με τα ελαττωματικά ανταλλακτικά που τους στέλνουν!!! Αύριο θα μου πουν νεότερα! Βασικά αν μου πουν ότι δεν διορθώνεται , θα τους πω να βάλουν την παλιά κάμερα με το ένα καμένο pixel και θα το πάρω! Και εννοείτε την επόμενη φορά που θα πάθει τίποτα , θα το ανοίξω να το φτιάξω εγώ ... :lol: Μακρυά από την Samsung παιδιά!!!!:!: (ξαναλέω , μιας και μίλησα με κάποιους των εταιρειών που έχουν αναλάβει την επισκευή των κινητών αυτών , ... ΔΕΝ φταίνε αυτοί!!!! Η (Ελληνική) Samsυng φταίει!!! :down:) Φιλε μου παρτο και flashare το να βρεις την υγεια σου. Ουτε ελληνικη rom προκειται να βγει , ουτε η καμερες θα ειναι σωστες. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ τι περιμενεις Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts