Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι και εγω στην αναζητηση για καινουρια συσκευη και σκεφτομαι πολυ να παρω το 8910.

Γενικα αξιζει; Δε θελω κατι ιδιαιτερα πολυπλοκο, αλλα λογω δουλειας θελω απαραιτητα wi fi, καλη καμερα και μετα mp3, radio και μπαταρια που να διαρκει αρκετα -οχι οπως το Ν76 μου που θελει φορτιση μερα παρα μερα ή ακομα και καθε μερα... :wacko:

Να κοιταξω κατι αλλο; Σε στυλ omnia i900;

Eπειδη λογω φορτου εργασιας δεν εχω χρονο να ψαξω, δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. :O

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εξαιρετική συσκευή,με μόνο μειονέκτημα την αυτονομία.Προσωπικα,πάνω από 1.5 μέρα αυτονομία δεν κατάφερα να έχει.Μιλάω αρκετά λεπτά βέβαια,αλλά και πάλι..Η αυτονομία και το θέμα υποστήριξης όσον αφορά τις αναβαθμίσεις είναι τα μειονεκτήματά του.Συνολικά όμως πρόκειται για στιβαρή κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας και πολύ καλής απόδοσης.Αξίζει τα χρήματά του.

Ειμαι και εγω στην αναζητηση για καινουρια συσκευη και σκεφτομαι πολυ να παρω το 8910.

Γενικα αξιζει; Δε θελω κατι ιδιαιτερα πολυπλοκο, αλλα λογω δουλειας θελω απαραιτητα wi fi, καλη καμερα και μετα mp3, radio και μπαταρια που να διαρκει αρκετα -οχι οπως το Ν76 μου που θελει φορτιση μερα παρα μερα ή ακομα και καθε μερα... :wacko:

Να κοιταξω κατι αλλο; Σε στυλ omnia i900;

Eπειδη λογω φορτου εργασιας δεν εχω χρονο να ψαξω, δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. :O

Αξιζει τα χρηματα του μονο μην πεσεις σε ελλατωματικη συσκευη με καμμενα Pixels γιατι μετα βοηθα παναγια!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μολις το πηρα... Ελπιζω να μη χρειαστει να εκδηλωσω την οργη μου πανω τους :)

Μου εδωσαν και χαρτες ndrive που λεει οτι πρεπει να εχεις ενεργο το gprs, 3g κλπ. Αρα χρεωνομαι οταν τους χρησιμοποιω; Αν ναι, που θα βρω αλλους "μη χρεωσιμους"; :p Ναυτικους χαρτες που θα βρω; msn; Επισης, εχετε να προτεινετε καποιο αλλο χρησιμο προγραμμα να κατεβασω;

Συγνωμη για τις πολλες αποριες αλλα οι σελιδες ειναι πααααρα πολλες και ο χρονος μου ελαχιστος :(

To gps δε χρειάζεται σε καμια περίπτωση σύνδεση στο Ίντερνετ. Αυτο που χρειάζεται σύνδεση με Ίντερνετ είναι το a-gps.

Αν εχεις Vista η W7 δοκιμασε να τρεξεις τον cleaner σαν administrator μπας και...

περιεργο που σου βγαζει σφαλμα παντως..μηπως μπλεχτηκε κανα firewall στην μεση?

Επισης, πριν πατησεις remove, εχεις κλεισει τα σχετικα του pc suite απο system tray?

δες επισης αν τρεχει και τιποτα αλλο απο τον task manager (4 τρεχουν νομιζω οταν ειναι ενεργο το pc suite)

edit: ανεβασα και μια παλιοτερη εκδοση του cleaner εδω http://rapidshare.com/files/293769742/msicuu2.exe

αν θελεις δοκιμασε μηπως σου δουλεψει αυτη..

Τα xp είχα και είχα κλείσει τα σχετικα του pc suite απο system tray, δεν είδα να τρέχει τίποτα άλλο απο τον task manager, το firewall το απενεργοποίησα.

Τώρα έβαλα τα 7 πάω να κάνω εγκατάσταση το pc suite και δεν με αφήνει βγάζει μήνυμα να συνδεθώ σαν administrator, κοιτάω στα user account και βλέπω ότι είμαι ήδη συνδεδεμένος σαν administrator, τι φταίει??

Υ.Γ. Δοκίμασα κάμποσα log off/log in και επανεκκινήσεις για να ξαναμπώ σαν administrator, άλλωστε δεν έχω άλλο user account δημιουργήσει, εκτός απο ένα παιχνίδι, δεν έχω εγκαταστήσει απολύτως τίποτα άλλο ακόμα.

Σαν καινούριος κάτοχος του 8910 είμαι αρκετά ικανοποιημένος από ποιότητα εικόνας,βίντεο,ταχύτητα στα μενού και gps, λίγο από μπαταρία.

Το μελανό σημείο που με έχει ξενερώσει όποτε το σκέφτομαι είναι το ένα καμένο πίξελ που έχει και το οποίο να πώ την αλήθεια αν δεν είχα διαβάσει τα πόστ σε αυτό του φόρουμ και δεν το είχα τσεκάρει ίσως να μην το είχα εντοπίσει ακόμα, παρόλα αυτά φαίνεται καθαρά σε σκοτεινά βίντεο αν το προσέξεις καλά.

Είναι σαν να παίρνεις ένα καινούριο πανάκριβο αμάξι και να βλέπεις την πρώτη μέρα κιόλας να έχει μια πολύ μικρή γρατζουνιά, η διαφορά είναι ότι στο αμάξι μπορείς να τη διορθώσεις στο 8910 το καμένο πίξελ πως?

Για αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω και πολλά, όπως βλέπω με άλλους στους οποίους συνέβη το ίδιο.

Σαν καινούριος κάτοχος του 8910 είμαι αρκετά ικανοποιημένος από ποιότητα εικόνας,βίντεο,ταχύτητα στα μενού και gps, λίγο από μπαταρία.

Το μελανό σημείο που με έχει ξενερώσει όποτε το σκέφτομαι είναι το ένα καμένο πίξελ που έχει και το οποίο να πώ την αλήθεια αν δεν είχα διαβάσει τα πόστ σε αυτό του φόρουμ και δεν το είχα τσεκάρει ίσως να μην το είχα εντοπίσει ακόμα, παρόλα αυτά φαίνεται καθαρά σε σκοτεινά βίντεο αν το προσέξεις καλά.

Είναι σαν να παίρνεις ένα καινούριο πανάκριβο αμάξι και να βλέπεις την πρώτη μέρα κιόλας να έχει μια πολύ μικρή γρατζουνιά, η διαφορά είναι ότι στο αμάξι μπορείς να τη διορθώσεις στο 8910 το καμένο πίξελ πως?

Για αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω και πολλά, όπως βλέπω με άλλους στους οποίους συνέβη το ίδιο.

Service φιλε!!!

Είναι που ειμασταν λιγοι αυτοι που ειχαμε προβλημα με καμμενα Pixels!

Μάλον εξαρχής μια βδομάδα το έχω, αλλα δεν το τσέκαρα απτην πρώτη μέρα.

Να το πάω για σερβις και αν μου το κρατήσουν κανα δίμηνο καινούριο κινητό τι γίνεται?

Όσοι είχαν πρόβλημα με καμένο πίξελ μετα το σέρβις διορθώθηκε το πρόβλημα τους? Αν ναι πόσο καιρο τους το κράτησαν?

Φιλε θα σε απογοητευσω λιγο!

Το κινητο το εχω στο service 2 μηνες και ακομα δεν εχουν ερθει τα ανταλλακτικα!!!Μιλαμε για φοβερο service και φοβερη εταιρεια η samsung!

2 μηνες κυριοι να ερθει ανταλλακτικο cameras!!!!

ΟΧ... καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω τόσους Μήνες. Έτσι και δεν το έχουν φτιάξει μέχρι και την Πέμπτη, το παίρνω πίσω, και όταν θα έχουν τα ανταλλακτικά το πάω.

Εξάλλου δεν έχω και κινητό, είμαι με ένα κινητό από την εποχή του Κολοκοτρώνη.

Το C905 που είχα είναι και αυτό σε service...

Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, δοκίμασα και την τελευταία έκδοση του pc studio απτο Site της samsung και απτο cd, έκανα 100 εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις τίποτα, το pc studio δεν αναγωρίζει το κινητό, έχω επιλέξει και το pc studio στη λειτουργία σύνδεσης USB και πάλι τίποτα, ξέρει κανείς κάτι, τι φταίει?

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το PC Suite, μέχρι που κατέβασα την καινούργια έκδοση Samsung PC Studio 7.2.36.9

Επειδή δεν θυμάμαι το link από πού κατέβασα το αρχείο, το ανέβασα σε Rapidshare για να το κατεβάσετε.

Samsung PC Studio 7.2.36.9

Για να καταλάβω, η κάμερα φταίει που φαίνεται το καμένο πίξελ στην οθόνη? Δεν έχει χαλάσει δηλαδή η ίδια η οθόνη, τώρα μόλις το τσέκαρα και όντως έτσι είναι.

Γιατί μόνο οταν τραβάω βίντεο φαίνεται το καμένο πίξελ και στις φωτό δεν φαίνεται? συνέβη το ίδιο και με σας?

Θεσσαλονίκη ξέρεται που έχει εξειδικευμένο σέρβις η samsung?

Πριν καμιά ώρα ήμουν στο εμπορικό κέντρο στο κόσμος και έιχε φορτηγό η σαμσουνγκ να διαφημίζει τα κινητά της, τσέκαρα το 8910 που είχαν τραβώντας βίντεο και δεν είχε καμένο πίξελ, λέτε επειδή το αγόρασα απτο ίντερνετ (Ελλάδα όμως) να είχαν φέρει καμιά παρτίδα προβληματικά και να τα έχουν πασάρει πιο φθηνά έτσι, στο Ελλαδιστάν όλα να τα περιμένεις.

Εμενα δεν εμφανιζει καμια επαφη απο τη sim :blink::wacko:

Τις επέλεξες ως επαφές προς προβολή από τις ρυθμίσεις;

..........

Πριν καμιά ώρα ήμουν στο εμπορικό κέντρο στο κόσμος και έιχε φορτηγό η σαμσουνγκ να διαφημίζει τα κινητά της, τσέκαρα το 8910 που είχαν τραβώντας βίντεο και δεν είχε καμένο πίξελ, λέτε επειδή το αγόρασα απτο ίντερνετ (Ελλάδα όμως) να είχαν φέρει καμιά παρτίδα προβληματικά και να τα έχουν πασάρει πιο φθηνά έτσι, στο Ελλαδιστάν όλα να τα περιμένεις.

Όχι ρε συ , έτυχε! Στο Mall που πήγα εγώ χθες στο Πλαίσιο που το έχουν εκθεσιακό , έχει ένα καμένο pixel στο κέντρο περίπου στην οθόνη! (εννοώ στην καταγραφή βίντεο)

Οπότε μην σκας ... είναι ΓΕΝΙΚΟ το πρόβλημα! Αν μπεις σε ξένα forums θα δεις ΠΟΛΛΟΥΣ!

Τα xp είχα και είχα κλείσει τα σχετικα του pc suite απο system tray, δεν είδα να τρέχει τίποτα άλλο απο τον task manager, το firewall το απενεργοποίησα.

Τώρα έβαλα τα 7 πάω να κάνω εγκατάσταση το pc suite και δεν με αφήνει βγάζει μήνυμα να συνδεθώ σαν administrator, κοιτάω στα user account και βλέπω ότι είμαι ήδη συνδεδεμένος σαν administrator, τι φταίει??

Υ.Γ. Δοκίμασα κάμποσα log off/log in και επανεκκινήσεις για να ξαναμπώ σαν administrator, άλλωστε δεν έχω άλλο user account δημιουργήσει, εκτός απο ένα παιχνίδι, δεν έχω εγκαταστήσει απολύτως τίποτα άλλο ακόμα.

Δοκιμασε αν θες την νεα εκδοση που ανεβασε ο φιλος astrorama

αλλα αυτη τη φορα πριν τρεξεις το αρχειο κανε δεξι κλικ πανω στο Samsung PC Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator"

ισως ειναι καλυτερα ετσι.

Αν παλι εχεις προβλημα, δεξι κλικ στο setup και "troubleshoot compatibility"

θα σου ζητησει να επιλεξεις να εγκατασταθει με την διαδικασια που θα εκανε σε αλλες εκδοσεις windows. Πολυ καλο εργαλειο :)

Επισης απο οτι διαβασα σε ενα αλλο φορουμ καλο ειναι πριν εγκαταστησουμε αυτη τη νεα εκδοση, να μη κανουμε upgrade, αλλα να απεγκαταστησουμε πρωτα την παλιοτερη.

Παω να τη βαλω κι εγω τωρα τη νεα εκδοση να δουμε αν πανε ολα καλα...

EDIT: Ολα οκ με την εγκατασταση :)

(με επιλογη δεξι κλικ στο Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator"

σε W7 32bit. Αρα πιστευω δεν θα εχεις προβλημα ουτε εσυ μιας και εβαλες τα "7" :)

Δοκιμασε αν θες την νεα εκδοση που ανεβασε ο φιλος astrorama

αλλα αυτη τη φορα πριν τρεξεις το αρχειο κανε δεξι κλικ πανω στο Samsung PC Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator"

ισως ειναι καλυτερα ετσι.

Αν παλι εχεις προβλημα, δεξι κλικ στο setup και "troubleshoot compatibility"

θα σου ζητησει να επιλεξεις να εγκατασταθει με την διαδικασια που θα εκανε σε αλλες εκδοσεις windows. Πολυ καλο εργαλειο :)

Επισης απο οτι διαβασα σε ενα αλλο φορουμ καλο ειναι πριν εγκαταστησουμε αυτη τη νεα εκδοση, να μη κανουμε upgrade, αλλα να απεγκαταστησουμε πρωτα την παλιοτερη.

Παω να τη βαλω κι εγω τωρα τη νεα εκδοση να δουμε αν πανε ολα καλα...

EDIT: Ολα οκ με την εγκατασταση :)

(με επιλογη δεξι κλικ στο Studio 7.2.36.9.exe και επιλογη "run as administrator"

σε W7 32bit. Αρα πιστευω δεν θα εχεις προβλημα ουτε εσυ μιας και εβαλες τα "7" :)

Παίδες δουλεύει η νέα έκδοση. Απλά να αποκαταστήσετε την παλιά.

Με την παλιά έκδοση δεν μπορούσες να επεξεργαστείς ούτε τις επαφές μέσα από το PC Suite. Έχω περασμένα τα Windows 7 και δουλεύει τέλεια.

Εγω τελικά κατάφερα και εγκατέστησα την παλιά έκδοση χρησιμοποιώντας το cd και δουλεύει κανονικά ακόμα και τις επαφές μπορώ να αποθηκεύσω και όλα. Θα δοκιμάσω και την καινούρια έκδοση.

Προσπαθώ να μπώ απτο κινητό στο στην εφαρμογή texas poker στο facebook, μου εμφανίζει ότι χρειάζεται κάποιος flash player για να τη δείξει ενω στο pc ζητάει quicktime, τελικά τι φταίει? πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το flash player?

Εχω βρεί μια έκδοση για 5800 αλλα δεν δούλεψε στο 8910, ξερετε αν υπάρχει έκδοση για το 8910?

ο browser δεν δέχεται plug-ins, οπότε δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια νεότερη έκδοση του flash player από αυτή που υπάρχει εγκατεστημένη. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας.

Δοκίασε να εγκαταστήσεις τον skyfire. Προσφέρει καλύτερη υποστήριξη σε flash περιεχόμενο.

Guest jasmindms

καλημερα!

εχω και γω το απιθανο αυτο κινητο ομως αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα... ισως βεβαια να εχετε ξαναπει κατι σχετικο με αυτο που θα ρωτησω αλλα οι σελιδες του topic αυτου ειναι πολλες.....εψαξα σε οσες σελιδες αντεξα και δεν βρηκα...

εχω προβλημα με τον ηχο των video που τραβαω...δεν ακουγονται στο pc μου ενω την εικονα την λεπω κανονικα. χρησιμοποιω linux και με οσα προγραμματα και να εγκατεσησα δεν καταφερα τπτ... υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να ακουω και τον ηχο? η καποιο για να το κανω convert? ειτε σε windows ειτε linux?

ευχαριστω!

Βγαινει σημερα διορθωμενη η ελληνική ρομ HX1.5 που ειχε προβλημα στον ηχο του βιντεο! μπορειτε να την παρετε απο τον παρακάτω συνδεσμο:

http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/6100-custom_hx1-5_big_language_pack_ii-11-10-09-a.html

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν εγκαταστήσει την I8910HX1.5 Big LANGUAGE PACK II εάν έχει πλήρη Ελληνική υποστήριξη στο Τ9 των μηνυμάτων και αν όλα δουλεύουν όλα ρολόι.

Σας ευχαριστώ

παιδιά μόλιs γύρισα από την omnitech πειραιά. τουs είπα για τα καμμένα pixels και το τρεμόπεγμα που κάνει η οθόνη μερικέs φορέs. φάνηκε ότι γνώριζαν τα παραπάνω προβλήματα, και μου είπαν να το αφήσω εκεί, για άγνωστο χρονικό διάστημα. τουs είπα ότι ξέρω πωs δεν υπάρχουν ανταλλακτικά (κάμερα) κι αυτοί μου απάντησαν ότι αυτά που γράφονται στο internet είναι προπαγάνδα, κι αν δεν είμαι ικανοποιημένοs από αυτά που μου είπαν να πάω σε άλλο κατάστημα service. στο τέλοs τσακώθηκα κι έφυγα. παρακαλώ τα σχόλια και τιs απόψειs σαs.

Καλά έκανες ... και ο costas_pro το έχει εκεί 2 μήνες+ και ακόμα τίποτα!

Ας μας πει νέα με την υπόθεση αυτή!

Εγώ το έχω πάει στην smartec και θα μάθω αύριο τι θα γίνει και θα ενημερώσω!

Οπότε δες τι θα πω αύριο μεθαύριο και το πας και συ εκεί φίλε gianisv !!

Αν και κατά βάθος ξέρω την κατάληξη... :(:mad:

Κρίμα ρε παιδιά τέτοια αντιμετώπιση σε τέτοια κινητάρα!!!

Αγνωστο χρονικο διαστημα!

Ε ρε κρεμασμα που θελετε!

John αυριο θα παω να το παρς και εγω γιατι παρατραβηξε η ιστορια. Αυτη την φορα θα τους τα χωσω πραγματικα!

Να ξαναστειλω και μια καταγγελιουλα!

Εγω πήγα σήμερα σε ένα σερβις στην Καλαμαριά, με είπαν ότι πρέπει να το στείλω Αθήνα, δεν ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει για να το φτιάξουν και ότι ένας ακόμα με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μένα το έστειλε την Παρασκευή.

Το καμένο πίξελ φαίνεται μόνο στα βίντεο που τραβάω και όχι στις φωτο που τραβάω, ούτε σε αποθηκευμένα βιντεάκια ή φωτο που έχω, άρα το συμπέρασμα ενός εκεί στο σέρβις ήταν ότι φταίει το software αλλιώς αν ήταν καμένη η οθόνη θα φαινόνταν και στα αποθηκευμένα βιντεάκια ή φωτό ενώ σε ερώτηση ότι φταίει η κάμερα με είπε ότι τότε θα έπρεπε να φαινεται το καμένο πίξελ και στις φωτό που τραβάω όχι μόνο στα βίντεο, εσείς έχετε βγάλει άκρη ακόμα τι φταίει?

ο browser δεν δέχεται plug-ins, οπότε δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια νεότερη έκδοση του flash player από αυτή που υπάρχει εγκατεστημένη. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας.

Δοκίασε να εγκαταστήσεις τον skyfire. Προσφέρει καλύτερη υποστήριξη σε flash περιεχόμενο.

Εγκατέστησα το skyfire αλλά μόλις τον ανοίγω εμφανίζεται ένα αρχείο κειμένου με τους όρους κτλπ. πατάω εντάξει και δεν γίνεται τίποτα μετα και εκτός αυτού δεν μπορώ να τον κλείσω με τίποτα ούτε όταν πατάω ακύρωση ούτε με exit. Μήπως μπορείς να με στείλεις με πμ που μπορώ να το βρώ και να δουλεύει δοκιμασμένα?

Επίσης εγκατέστησα το BOLT και τον OPERA, τίποτα και με τους δύο.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD