aptaliko Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Και σε εμένα το 0 βγάζει internet...αλλά και τα άλλα δουλεύουν...δοκίμασες να τα ξαναπεράσεις; Θα σου έλεγα να αλλάξεις την μνήμη επαφών που χρησιμοποιείς και να βάλεις του τηλεφώνου και όχι την sim, αλλά μάλλον χρησιμοποιείς ήδη την μνήμη του τηλεφώνου, γιατί λες ότι βλέπεις τα τηλέφωνα με τις φωτογραφίες... Τι να πω δεν ξέρω μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος... Τη μνήμη του τηλεφώνου χρησιμοποιώ. Ξαναπέρασα μόλις τώρα ένα τηλέφωνο (αφού το διέγραψα πρώτα) σε μία θέση αλλά πάλι δεν κάνει κάτι. Το κάνει σε κάποιον άλλο ή έχω το προσωπικό μου bug :lol:; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μάλλον....:) Αν δοκιμάσεις να ανοίξεις πρώτα το εικονίδιο των ταχέων κλήσεων και πάρεις τηλ. από εκεί δουλεύει;;; Αν ναι τότε είναι,...semi-bug:lol: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μάλλον....:) Αν δοκιμάσεις να ανοίξεις πρώτα το εικονίδιο των ταχέων κλήσεων και πάρεις τηλ. από εκεί δουλεύει;;; Αν ναι τότε είναι,...semi-bug:lol: Πράγματι από εκεί δουλεύει :cry:, βρε κάτι πράγματα, μάλλον να περιμένω την επόμενη έκδοση :O. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Ακριβώς για τις ταχείες κλήσεις λέω. Αν πάω στο menu->εργαλεία->ταχεία κλήση βλέπω τα νούμερα ακόμα και τις φωτογραφίες αυτών που έχω καταχωρήσει αλλά όταν πάω στο τηλέφωνο εκεί που φαίνεται το πληκτρολόγιο για να πατήσω παρατεταμένα τα αντίστοιχα ψηφία εκεί δεν κάνει τίποτα. Παρεπιπτόντως μόνο το "0" για το internet λειτουργεί. καλησπερα. εκει που εισαι στο τηλεφωνο θα πατησεις options-call settings-speed dialling-on και σου δουλευει μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 καλησπερα. εκει που εισαι στο τηλεφωνο θα πατησεις options-call settings-speed dialling-on και σου δουλευει μια χαρα :) Έτσι είναι :). Σαν πρωτάρης την πάτησα :(. Ευχαριστώ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Το αγόρασα... Πρώτη εντύπωση. Απίστευτο. 320 ευρουλάκια με 2 θήκεσ, πρόγραμμα πλοήγησης, σχεδόν άθικτο, όλα στα ελληνικά. Θα γράψω εκτενείς εντυπώσεις αφού το αναλύσω διεξοδικά...!!:p:p:p:p:p:p:p Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 ααααααααααααααα γιατί δε μου μπαίνει στο ιντερνετ. Ενω συνδεεται με το ασυρματο του σπιτιου μου, μου γράφει , καμία απόκριση πύλης.... ΓΙΑΤΙΙΙΙ?:cry: Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Το αγόρασα... Πρώτη εντύπωση. Απίστευτο. 320 ευρουλάκια με 2 θήκεσ, πρόγραμμα πλοήγησης, σχεδόν άθικτο, όλα στα ελληνικά. Θα γράψω εκτενείς εντυπώσεις αφού το αναλύσω διεξοδικά...!! ααααααααααααααα γιατί δε μου μπαίνει στο ιντερνετ. Ενω συνδεεται με το ασυρματο του σπιτιου μου, μου γράφει , καμία απόκριση πύλης.... ΓΙΑΤΙΙΙΙ? Άντε μεγιά! :) Δοκίμασε να αλλάξεις την ασφάλεια στην κρυπτογράφηση του δικτύου σου.ΑΝ έχεις WEP κλείδωμα άλλαξε το σε WPA και το αντίστροφο (αν και κανονικά δεν συνιστάτε...τες πα :p) Πια ρομ φοράει; Εμφανίζεται αν γράψεις *#0000#. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 i8910vgrif1, αυτή ειναι η ρομ? τα άλλαξα όλα. μέχρι και χωρις καθόλου ασφάλεια το έβαλα το wifi μου. Δε ξέρω τις πταίει? ΑΑΑ Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) i8910vgrif1, αυτή ειναι η ρομ? τα άλλαξα όλα. μέχρι και χωρις καθόλου ασφάλεια το έβαλα το wifi μου. Δε ξέρω τις πταίει? ΑΑΑ με τον ενσωματομενο μπροουζερ θα εχεις αυτο το μηνυμα, πηγαινε συνδεσημοτητα, ασυρματα δυκτια, βρες το δικο σου δυκτιο, επιλογες εναρξη περιηγησης στον ιστο κ θα μπει μια χαρα η βαλε οπερα η σκυφιρε κ θα μπενεις μια χαρα χωρις πατεντες Edited April 17, 2010 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komodos Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Προσπαθώ εδώ και καιρό να ρυθμίσω το hd για να λαμβάνω τΑ E-mailw μου αλλά τίποτα. Σε ένα νοκια 5800 ήταν πανέυκολο!!! Τι φταίει, ξέρει κανείς ή τέλος πάντων τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Προσπαθώ εδώ και καιρό να ρυθμίσω το hd για να λαμβάνω τΑ E-mailw μου αλλά τίποτα. Σε ένα νοκια 5800 ήταν πανέυκολο!!! Τι φταίει, ξέρει κανείς ή τέλος πάντων τι πρέπει να κάνω? τι μειλ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komodos Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 εχω και hotmail και otenet, και με το νοκια τα λαμβανω κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_83 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλημέρα, αγόρασα πρόσφατα το omnia hd :) αλλά αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα, που δεν ξέρω αν είναι θέμα ρυθμίσεων ή κάποιας βλάβης... όταν η οθόνη είναι σβηστή ή κλειδωμένη και με παίρνουν τηλέφωνο βγάζει ότι είμαι εκτός σήματος (το οποίο γενικά δε μου φαίνεται και πολύ ισχυρό) και μου έρχεται μετά μύνημα ότι με πήραν. Είναι βλάβη ή έχω ρυθμίσει κάτι λάθος? :cry: :help: Επίσης, επειδή πρώτη φορά παίρνω smartphone και δεν έχω ιδέα από symbian (αν και είμαι σίγουρη ότι έχει αναφερθεί στις προηγούμενες 250+ σελίδες :rolleyes:) μπορεί κάποιος να μου πει πως να περάσω πρόγραμμα gps και χάρτες..?;) :) Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλημέρα, αγόρασα πρόσφατα το omnia hd :) αλλά αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα, που δεν ξέρω αν είναι θέμα ρυθμίσεων ή κάποιας βλάβης... όταν η οθόνη είναι σβηστή ή κλειδωμένη και με παίρνουν τηλέφωνο βγάζει ότι είμαι εκτός σήματος (το οποίο γενικά δε μου φαίνεται και πολύ ισχυρό) και μου έρχεται μετά μύνημα ότι με πήραν. Είναι βλάβη ή έχω ρυθμίσει κάτι λάθος? :cry: :help: Επίσης, επειδή πρώτη φορά παίρνω smartphone και δεν έχω ιδέα από symbian (αν και είμαι σίγουρη ότι έχει αναφερθεί στις προηγούμενες 250+ σελίδες :rolleyes:) μπορεί κάποιος να μου πει πως να περάσω πρόγραμμα gps και χάρτες..?;) :) Ευχαριστώ.. Μεγιά και καλορίζικο σου εύχομαι! :) Αυτό με την οθόνη είναι πολύ περίεργο και καθόλου φυσιολογικό...δοκίμασε αν θέλεις να αλλάξεις της επιλογή δικτύου σε GPRS για να έχεις καλύτερο σήμα! Αυτό γίνεται από τις Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Δίκτυο και εκεί επιλέγεις GSM αντί της Διπλής λειτουργίας. Το κινητό το αγόρασες μεταχειρισμένο ή καινούργιο; Δεν έχει το Ndrive μέσα στο πακέτο; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_83 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Μεγιά και καλορίζικο σου εύχομαι! :) Αυτό με την οθόνη είναι πολύ περίεργο και καθόλου φυσιολογικό...δοκίμασε αν θέλεις να αλλάξεις της επιλογή δικτύου σε GPRS για να έχεις καλύτερο σήμα! Αυτό γίνεται από τις Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Δίκτυο και εκεί επιλέγεις GSM αντί της Διπλής λειτουργίας. Το κινητό το αγόρασες μεταχειρισμένο ή καινούργιο; Δεν έχει το Ndrive μέσα στο πακέτο; Το άλλαξα, το έκανα και reset και ...στην αρχή μου φάνηκε ότι έφτιαξε όντως, αλλά μόλις τώρα το ξαναέκανε και μάλιστα σε σημείο με φουλ σήμα!!:cry::cry: Καινούριο το πήρα ρε γαμ.. και δεν είχε και χάρτες..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Το άλλαξα, το έκανα και reset και ...στην αρχή μου φάνηκε ότι έφτιαξε όντως, αλλά μόλις τώρα το ξαναέκανε και μάλιστα σε σημείο με φουλ σήμα!!:cry::cry: Καινούριο το πήρα ρε γαμ.. και δεν είχε και χάρτες..:( Ελπίζω να μην το πήρες ακριβά πάντως αφού έχει πέσει αρκετά η τιμή του (~400€ πλέον).Κανονικά πάντως έπρεπε να περιέχει τους χάρτες της Ndrive μέσα στο πακέτο. Σε όλους τους καινούργιους χρήστες/κατόχους συμβουλεύω να περάσουν "μαγειρεμένο λογισμικό" στο κινητό για να αναδείξουν πλήρως τις δυνατότητές του, και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει παράπονο από αυτό το custom λογισμικό εφόσον επίσημη αναβάθμιση δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να βγει.... Η συμβουλή μου....γύρνα το πίσω και ζήτα καινούργιο αφού μάλλον αυτό έχει πρόβλημα και ζήτα και χάρτες.Από που το πήρες αν επιτρέπεται; Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ξέρετε ποια καταστήματα το έχουν διαθέσιμο αυτή την εποχή? Γιατί ο Γερμανός και το Πλαίσιο δεν το πουλάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ξέρετε ποια καταστήματα το έχουν διαθέσιμο αυτή την εποχή? Γιατί ο Γερμανός και το Πλαίσιο δεν το πουλάνε. Φίλε μου κανονικά το κινητό ήταν αποκλειστικότητα της voda και το μεταπωλούσε στο πλαίσιο...ο γερμανός δεν το πούλησε ποτέ. Εδω μπορείς να δεις πια e-shops το πουλάνε πλέον (αν και δεν έχω ιδέα από που τα αγόρασαν αυτοί...) Αν πας σε μαγαζί με μεταχειρισμένα πάντως σίγουρα θα έχουν μια συσκευή i8910 να δεις από κοντά ή και να την αγοράσεις! Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Φίλε μου κανονικά το κινητό ήταν αποκλειστικότητα της voda και το μεταπωλούσε στο πλαίσιο...ο γερμανός δεν το πούλησε ποτέ. Εδω μπορείς να δεις πια e-shops το πουλάνε πλέον (αν και δεν έχω ιδέα από που τα αγόρασαν αυτοί...) Αν πας σε μαγαζί με μεταχειρισμένα πάντως σίγουρα θα έχουν μια συσκευή i8910 να δεις από κοντά ή και να την αγοράσεις! Στη vodafone τωρα τι τιμη εχει? Απο την στιγμη που ηταν αποκλειστικοτητα της vodafone να υποθεσω πως ουτε η wind το πουλησε ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Στη vodafone τωρα τι τιμη εχει? Απο την στιγμη που ηταν αποκλειστικοτητα της vodafone να υποθεσω πως ουτε η wind το πουλησε ποτε. Ναι ούτε η wind το ακούμπησε ποτέ... Η voda παλιά το πουλούσε 600€ και κάποια στιγμή το απέσυρε (επίσημα τουλάχιστον λόγω προβλημάτων).Σίγουρα πάντως μερικά καταστήματα το διαθέτουν και το πουλάνε μέχρι και σήμερα, αλλά πιθανών στην παλιά τσουχτερή τιμή... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_83 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Ελπίζω να μην το πήρες ακριβά πάντως αφού έχει πέσει αρκετά η τιμή του (~400 πλέον).Κανονικά πάντως έπρεπε να περιέχει τους χάρτες της Ndrive μέσα στο πακέτο. Σε όλους τους καινούργιους χρήστες/κατόχους συμβουλεύω να περάσουν "μαγειρεμένο λογισμικό" στο κινητό για να αναδείξουν πλήρως τις δυνατότητές του, και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει παράπονο από αυτό το custom λογισμικό εφόσον επίσημη αναβάθμιση δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να βγει.... Η συμβουλή μου....γύρνα το πίσω και ζήτα καινούργιο αφού μάλλον αυτό έχει πρόβλημα και ζήτα και χάρτες.Από που το πήρες αν επιτρέπεται; Το πήρα από το play247 με ...328Ε πριν από 2 βδομάδες περίπου. Λες να είναι παραεισαγωγής ή γι΄αυτό και μου έβγαλε πρόβλημα? Οι χάρτες θα έπρεπε να είναι σε έξτρα καρτούλα, έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.. Edited April 18, 2010 by mar_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ναι ούτε η wind το ακούμπησε ποτέ... Η voda παλιά το πουλούσε 600€ και κάποια στιγμή το απέσυρε (επίσημα τουλάχιστον λόγω προβλημάτων).Σίγουρα πάντως μερικά καταστήματα το διαθέτουν και το πουλάνε μέχρι και σήμερα, αλλά πιθανών στην παλιά τσουχτερή τιμή... Γιατί έγινε αυτό? Απέτυχε στην ελληνική αγορά ή και παγκοσμίως? Καπώς περίεργο μου φαίνεται επειδή στο topic εδω εχει 262 σελιδες, που σημαίνει ότι δεν πέρασε απαρατήρητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Το πήρα από το play247 με ...328Ε πριν από 2 βδομάδες περίπου. Λες να είναι παραεισαγωγής ή γι΄αυτό και μου έβγαλε πρόβλημα? Οι χάρτες θα έπρεπε να είναι σε έξτρα καρτούλα, έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.. Aν έχει ελληνικό μενού και ρομ (με *#0000# το βλέπεις) τότε δεν είναι παραεισαγωγής...αλλά και πάλι δεν ξέρω αυτά τα e-shops ποιους έχουν προμηθευτές! :p Ναι οι χάρτες μια κάρτα micro SD 1GB είναι... Γιατί έγινε αυτό? Απέτυχε στην ελληνική αγορά ή και παγκοσμίως? Καπώς περίεργο μου φαίνεται επειδή στο topic εδω εχει 262 σελιδες, που σημαίνει ότι δεν πέρασε απαρατήρητο. Το κινητό μια χαρά είναι και το hardware του κοντράρει κινητά που βγαίνουν στην αγορά τώρα! :cool: Απλώς η samsung δεν έχει καθόλου καλό support (software συνήθως) και επίσημες ρομ έχουν βγει κάτι ρώσικες, ιταλικές, ταιβανέζικες :p και πολλοί χρήστες το επιστρέφανε στην βόντα λόγω του προβλήματος με τα καμένα pixels στην κάμερα (αν και έχω να ακούσω για τέτοιο περιστατικό πάρα πολλούς μήνες...) Ε όταν πληρώνεις 6 κατοστάρικα για ένα κινητό περιμένεις να έχει καλύτερο support από αυτό... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Βρε παιδιά υπάρχει ένα (αρκεί μόνο ένα) σοβαρό θέμα για το κινητό μας; Από την αρχή που το πήρα το τηλέφωνο δεν έχω καταφέρει να βάλω ένα καλό θεματάκι. Το ένα κολλάει το κινητό, το άλλο λειτουργεί αλλά φτιάχνει μόνο την αρχική οθόνη και τα υπόλοιπα υπομενου είναι ψιλοχάλια, το παράλλο φτιάχνει τις μικροφωτογραφίες των menu σε απροσδιόριστα γραφικά ακόμα και από τη μάνα του να πεις ότι υπάρχει κάτι, τίποτα, ακόμα και του Γερμανού που κατέβασα πάλι τζίφος. Υπάρχει τελικά κάτι καλό; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts