MaFiOzOS_88 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ασε ειχα μεινει κι εγω αφωνος:X Στο δικο μας δεν νομιζω οτι υπαρχουν περιθωρια για τιποτα καλυτερο.. το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μειωσουμε απο το κρυφο μενου τα db του mic (CamcordDSP_AMR>TxMicAmp), το οποιο ομως στην ουσια μειωνει την ενταση του "μπουκωματος" ..εχω κανει διαφορες δοκιμες με 24db, 18db, 12db, 6db οσο πιο χαμηλα η τιμη τοσο λιγοτερο "μπουκωμα" και σφυριγμα, αλλα οσο χαμηλωνει η τιμη χανει σε πληροτητα ηχου (δεν ακους δυνατα και με διαυγεια ολα τα οργανα) παντως για club συνιστω τιμη 6db η 12db max. Καλά ναι το κρυφό μενού το έχω πειράξει από την αρχική ρομ κιόλας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε τέτοια ποιότητα ήχου, με το i8910 μας... :( παιδια πειτε μου σας παρακαλω γιατι θα τρελαθω. Τραβαω μια φωτο 8mpixel και οταν την ανοιγω μεσα στα windows (με το προγραμμα προβολης φωτογραφιων) μου την δειχνει τετραγωνη. την ανοιγω απο το photoshop και μου την δειχνει κανονικη δλδ landscape. Οπως ειναι την αποθηκευω μεσα απο το photoshop και μετα το προγραμμα προβολης φωτογραφιων των windows μου την δειχνει μια χαρα. Θα τρελαθω. Το ιδιο γινεται με οτι αναλυση και αν τραβηξω. Οι φωτογραφίες που τραβιούνται από την αρχική ρομ της VF/Πλαισίου το έχουν αυτό το πρόβλημα... Στις μαγειρεμένες ρομ διορθώνεται το πρόβλημα πάντως! ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 αυτο με το μικροφωνο και την ποιοτητα του ηχου στο βιντεο δεν ειναι μονο προβλημα συσκευης(καλυτερο μικροφωνο)αλλα σε ενα μεγαλο εως και βασικο βαθμο προβλημα encoding.παραδειγμα στο iphone που ειχα ενα προγραμμα που τραβαγε 3gp μe amr φορμα ηχου στα 8...16...kbps δεν 8υμαμαι ηταν ενα μαυρο χαλι και ενα αλλο στην ιδια συσκευη με το ιδιο μικροφωνο τραβαγε mp4 βιντεο με ηχο sta 128kbps mp3 φορματ.εκει βιντεο σε club το εβαζα σχεδον τσιτα στα logiteck z5500 που εχω και δεν καταλαβαινες 8ορυβο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Στο μεγεθος κολλαω και γω και δεν το πήρα ακομη!!! Έχω το ομνια ι900 και απο φωτογραφικη μηχανη ειναι μαυρα χαλια....Αλλα εχει τα παντα ολα που λεει και ο νικολας... Απο αρχεία βιντεο τι παιζει το σατιο? avi h flv? Ευχαριστώ και παλι avi παιζει το ι8910 κατευθειαν. στο σασιο εβαλα το smartmoovie και τα βλεπω μεσω αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 παιδια ενας καλος task manager ποιον λετε? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 παιδιά ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή για το 8910 για να δεχόμαστε τα e-mails σε πραγματικό χρόνο όπως το νοκιαmail ή το bb???? μιλάμε για yahoo mail , gmail , hotmail κτλ.. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 παιδια ενας καλος task manager ποιον λετε? http://www.allaboutsymbian.com/software/item/Handy_Taskman_for_S60.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxakias Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Κάτι βασικο ρε παιδιά.... H Wind το έχει η ειναι ακομη αποκλειστικο της Vodafone και του πλαισιου??? Το 8910HD φυσικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Κάτι βασικο ρε παιδιά.... H Wind το έχει η ειναι ακομη αποκλειστικο της Vodafone και του πλαισιου??? Το 8910HD φυσικά.... καλησπερα. δυστυχως μονο Vodafone και πλαισιο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxakias Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 καλησπερα. δυστυχως μονο Vodafone και πλαισιο :( Κρίμα.....τοσες μερες σας πρηζω χωρις λόγο. Εχω επιδότηση στη Wind (280) οποτε θα καταλήξω στο σατιο.... Ευχαριστω για ολα παιδια... Θα τα πουμε στο φορουμ του σατιο τωρα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση.Εχω εγκαταστησει το samsung pc studio σε windows 7.Λειτουργει κανονικα,οταν ομως προσπαθω να το κανω απεγκατασταση δεν γινετε τιποτα..Εχει κανεις καμια ιδεα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 εγω φιλε μου το περασα κανονικα, μετα το εβγαλα κανονικοτατα και μετα το ξαναπερασα. Σε windows 7 και γω. Τι να πω γιατι σε σενα δεν βγαινει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 κατεβασα καποια widgets και πειτε σας παρακαλω πως περνοιυνται. Με το application installer με αυτο δλδ που κανω εγκατασταση τα sis/sisx/jar αρχεια δεν τα βλεπει τα widgets. Πως περνιουνται? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 κατεβασα καποια widgets και πειτε σας παρακαλω πως περνοιυνται. Με το application installer με αυτο δλδ που κανω εγκατασταση τα sis/sisx/jar αρχεια δεν τα βλεπει τα widgets. Πως περνιουνται? καλησπερα. θα στειλεις τα αρχεια στο κινητο π.χ. με bluetooth και θα τα 'τρεξεις'. μπορεις ακομη να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη και να τα βαλεις στην καρτα η στην μνημη του κινητου. μετα τα βρισκεις με την διαχειρηση αρχειων και κανεις διπλο 'κλικ' πανω τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση.Εχω εγκαταστησει το samsung pc studio σε windows 7.Λειτουργει κανονικα,οταν ομως προσπαθω να το κανω απεγκατασταση δεν γινετε τιποτα..Εχει κανεις καμια ιδεα?? Windows installer clean up -Λινκ-> http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe απο το προγραμμα εντοπιζουμε οτι εχει σχεση με το pc studio 7 1)samsungConnectivityCableDriver 2)Samsung pc studio 7 3)pc connectivity solution τικαρισμενα και τα 3 και παταμε remove. Edited January 8, 2010 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Windows installer clean up -Λινκ-> http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe απο το προγραμμα εντοπιζουμε οτι εχει σχεση με το pc suite 1)samsungConnectivityCableDriver 2)Samsung pc studio 7 3)pc connectivity solution τσεκαρισμενα και τα 3 και παταμε remove. Οκ, εκανα δουλεια!Ευχαριστω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 καλησπερα. θα στειλεις τα αρχεια στο κινητο π.χ. με bluetooth και θα τα 'τρεξεις'. μπορεις ακομη να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη και να τα βαλεις στην καρτα η στην μνημη του κινητου. μετα τα βρισκεις με την διαχειρηση αρχειων και κανεις διπλο 'κλικ' πανω τους :) thanx δουλεψε :) :) :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Προς ενημέρωση των κατόχων: η διάθεση της συσκευής από την Vodafone σταμάτησε εδώ και λίγες ημέρες. Ο λόγος είναι τα πολλαπλά παράπονα/ προβλήματα των κατόχων του, σύμφωνα με το τμήμα διαχείρισης παραπόνων της Vodafone. Οπότε, προσωπικά δεν ελπίζω σε αναβάθμιση λογισμικού ούτε τώρα. Ό,τι έμεινε, έμεινε στα καταστήματα. Κρίμα ένα τηλέφωνο με τόσο δυνατό hardware να πάει έτσι άπατο μέσα σε ένα 6μηνο απ'την κυκλοφορία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 παιδια εχω περασει στο κινητο κατι αρχεια video και τα παιζει το κινητο με τον real player που εχει. ΟΚ καλος ειναι αλλα δεν εχει μπαρα προόδου (δλδ δε μπορω να το προχωρησω πιο κατω). Ξερετε καποιον video player καλο να βαλώ? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 παιδια εχω περασει στο κινητο κατι αρχεια video και τα παιζει το κινητο με τον real player που εχει. ΟΚ καλος ειναι αλλα δεν εχει μπαρα προόδου (δλδ δε μπορω να το προχωρησω πιο κατω). Ξερετε καποιον video player καλο να βαλώ? Δεν έχει μπάρα προόδου;;;; Πως γένεν αυτό; :p Κανονικά αν πατήσεις μια φορά πάνω στην οθόνη την ώρα που παίζει το βίντεο εμφανίζεται η μπάρα, παρομοίως γίνεται και στον απλό "video player". Όσο για εναλλακτικό video player, δεν νομίζω να τρέχει σωστά κάποιος 3ου κατασκευαστή στο κινητό... Ούτε το smartmovie (ή κάπως έτσι) μου δούλεψε, ούτε το Coreplayer... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 παιδια εχω περασει στο κινητο κατι αρχεια video και τα παιζει το κινητο με τον real player που εχει. ΟΚ καλος ειναι αλλα δεν εχει μπαρα προόδου (δλδ δε μπορω να το προχωρησω πιο κατω). Ξερετε καποιον video player καλο να βαλώ? καλησπερα. και ο real player εχει μπαρα προοδου αλλα και ο video player, που προσωπικα θεωρω καλυτερο γιατι αναπαραγει κ εξωτερικους υποτιτλους :) και στους δυο ενα τικ στην οθονη κατα την διαρκεια της αναπαραγωγεις για να εμφανιστει η μπαρα :) edit... με προλαβε ο μαφιοζος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Προς ενημέρωση των κατόχων: η διάθεση της συσκευής από την Vodafone σταμάτησε εδώ και λίγες ημέρες. Ο λόγος είναι τα πολλαπλά παράπονα/ προβλήματα των κατόχων του, σύμφωνα με το τμήμα διαχείρισης παραπόνων της Vodafone. Οπότε, προσωπικά δεν ελπίζω σε αναβάθμιση λογισμικού ούτε τώρα. Ό,τι έμεινε, έμεινε στα καταστήματα. Κρίμα ένα τηλέφωνο με τόσο δυνατό hardware να πάει έτσι άπατο μέσα σε ένα 6μηνο απ'την κυκλοφορία του. αντι να κανει αυτο η βοδαφον θα μπορουσε πιο απλα να βγαλει μια αναβαθμιση :( δηλ με αυτο τωρα ειναι σαν να λεει, σε οσους το εχουνε αγορασει απο αυτους, πως τους πουλησε ελλατωματικη συσκευη :mad: καλα κανω δεν μπλεκω ποτε με βοδαφον :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 καλησπερα. και ο real player εχει μπαρα προοδου αλλα και ο video player, που προσωπικα θεωρω καλυτερο γιατι αναπαραγει κ εξωτερικους υποτιτλους :) και στους δυο ενα τικ στην οθονη κατα την διαρκεια της αναπαραγωγεις για να εμφανιστει η μπαρα :) edit... με προλαβε ο μαφιοζος ! πολυ σωστα παιδια σε αρχεια mp4, avi όντας ετσι ειναι οπως τα λετε. ΑΛΛΑ σε αρχεια flv δεν εχει μπαρα προοδου. Κατεβασα ενα αρχειο απο το youtube (flv) και δε μου βγαζει μπαρα προοδου :( Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 πολυ σωστα παιδια σε αρχεια mp4, avi όντας ετσι ειναι οπως τα λετε. ΑΛΛΑ σε αρχεια flv δεν εχει μπαρα προοδου. Κατεβασα ενα αρχειο απο το youtube (flv) και δε μου βγαζει μπαρα προοδου :( Αν χρησιμοποιεις Firefox θα σε βολεψει πολυ το παρακατω addon http://www.free-video-downloader.com/ προσθετει επιλογη για κατεβασμα video απο youtube και ως mp4, αρα ως mp4 αντι του flv, θα εχεις και μπαρα προοδου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 παιδιά ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή για το 8910 για να δεχόμαστε τα e-mails σε πραγματικό χρόνο όπως το νοκιαmail ή το bb???? μιλάμε για yahoo mail , gmail , hotmail κτλ.. Ευχαριστώ πολύ!! Συγγνώμη που το επαναφέρω... αλλά δεν έλαβα απάτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Προς ενημέρωση των κατόχων: η διάθεση της συσκευής από την Vodafone σταμάτησε εδώ και λίγες ημέρες. Ο λόγος είναι τα πολλαπλά παράπονα/ προβλήματα των κατόχων του, σύμφωνα με το τμήμα διαχείρισης παραπόνων της Vodafone. Οπότε, προσωπικά δεν ελπίζω σε αναβάθμιση λογισμικού ούτε τώρα. Ό,τι έμεινε, έμεινε στα καταστήματα. Κρίμα ένα τηλέφωνο με τόσο δυνατό hardware να πάει έτσι άπατο μέσα σε ένα 6μηνο απ'την κυκλοφορία του. Επιτέλους θα ελευθερωθεί το κινητό θα κάνει πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα μια και θα μπορούν να το πάρουν από όλες της εταιρίες, και θα έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες για αναβαθμίσει! Αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την HX1.72 και επίσημη να βγει μάλλον σε ΗΧ2.0 θα καταλιξω γιατί έχει και έτοιμο hackarismeno το κινητό... Edited January 10, 2010 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts