Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει κανεις ιδεα πόσες ώρες θελει να φορτισει με το data καλωδιο απο τον υπολογιστη...το έχω 6 ωρες και ακομα φορτίζει...

Με το data καλώδιο του υπολογιστή η φόρτιση είναι πιο αργή. Μην αγχώνεσαι.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν εχει κανενα λογοτυπο ουτε εχει μενου της vodafon.σαν να το παρεις απο την samsung.με την αναβαθμιση απο οτι λενε με τον ηχο δεν εχουν γινει και πολλα ουτε με το σερφαρισμα.:(

O ηχος θα ειναι πλεον Acc, αρα το προβλημα αυτο το ελυσαν..

Το σερφαρισμα πλεον πολυ καλυτερο, αλλα οχι ικανοποιητικο...

Κατα πασα πιθανοτητα αυτο το firmaware θα φοραει η νεα εκδοση του κινητου που θα κυκλοφορησει απο 1η Αυγουστου...

Απλώς....Κωστας

Πως το αλλάζω αυτό?

Παω να το αλλαξω βάζω Αθηνα και μου βγαζει +3...

Σωστό είναι. Στην ζώνη GMT +3 είμαστε τώρα.

O ηχος θα ειναι πλεον Acc, αρα το προβλημα αυτο το ελυσαν..

Το σερφαρισμα πλεον πολυ καλυτερο, αλλα οχι ικανοποιητικο...

Κατα πασα πιθανοτητα αυτο το firmaware θα φοραει η νεα εκδοση του κινητου που θα κυκλοφορησει απο 1η Αυγουστου...

Τωρα δηλαδη τι κυκλοφορει παιδια ? demo? και γιατι δεν βγαινει σαν κανονικη αναβαθμιση?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πάντως μου κάνει και εντύπωση πως στις ρυθμίσεις εισαγωγής αφής δεν έχει βαθμονόμηση οθόνης,δεν χρειάζεται μάλλον στις capacitive οθόνες και σίγουρα η απόκριση είναι αμεσότατη,με το κινητό αυτό η SAMSUNG με κέρδισε απόλυτα-ποιότητα κατασκευής άριστη,μπαταρία καλή(ειδικά για τα δεδομένα της οθόνης αυτής),επεξεργαστής πολύ γρήγορος-οι επανεκκινήσεις άγνωστο πράγμα-τι να πω άλλο,αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο να βγάλει ένα τέτοιο μοντέλο μπας και ξεφεύγαμε από την γ*****νη ΝΟΚΙΑ νωρίτερα....:mad:(ένα μυστήριο πράγμα με την ΝΟΚΙΑ,όλα τα Nseries μοντέλα κάπου έπασχαν-συνέχεια περιμέναμε αναβαθμίσεις να βγουν να διορθωθεί το ένα το άλλο,κατασκευαστικά άθλια-βλ. Ν85 κλπ.-μόνο τώρα πχ. με το Ν86 διορθώθηκε αρκετά αυτό αλλά και πάλι άργησαν να δώσουν το σωστό προϊόν μετά από 1 χρόνο καθυστέρησης-enough is enough,τέρμα η ανοχή.....:mad:)

Τωρα δηλαδη τι κυκλοφορει παιδια ? demo? και γιατι δεν βγαινει σαν κανονικη αναβαθμιση?

Κυκλοφορησε αρχικα η συσκευη, διαγνωστηκαν καποια προβληματα, διεκοπει λιγο η παραγωγη για να περαστει το νεο firmware, και 1η Αυγουστου θα συνεχιστει η διαθεση και στις χωρες που δεν εχει παει ακομα η συσκευη.--Αυτες ειναι κινησεις των σοβαρων εταιρειων, οταν δουν οτι κατι δεν παει καλα

Το update εχει ηδη βγει, για Ιταλια, Γερμανια, Ολλανδια, Ρωσια, Μαλαισια, και συνεχιζεται,μεσω του update manager, αλλα ακομα ΟΧΙ για Ελλαδα, οπου προφανως, επειδη η συσκευη ερχεται μεσω vodafone, θα πρεπει να παρει δικο της firmware...

(---Αυτες δεν ειναι κινησεις σοβαρων εταιρειων...

Απλώς....Κωστας

Οταν βρω ευκαιρια θα ποσταρω εναν οδηγο ρυθμισεων για να απογειωσετε την μουσικη και το ραδιοφωνο
Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

1ον: Πετάς το NDRIVE στα σκουπίδια

2ον: Βάζεις το GARMIN

3ον: Πας εδω και κατεβάζεις POI

4ον:Για λοιπές απορίες δες εδω

To Garmin έχει 3D απεικόνιση;

Δεν ξερω εαν μας διαβαζουν απο την Vodafone αλλά μόλις ειδα οτι αλλαξαν τα προγραμματα που μπορει να παρει κανεις με το τηλεφωνο. (Φυσικα τα πηγαν στα πιο ακριβα απ'οτι τα ειχαν πριν λιγες μερες)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2867293#post2867293

Samsung S21 Ultra

Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά φορτιστή αυτοκινήτου,αυτός που δέχεται είναι ίδιος με του Omnia ή του InnoV8?

Απιστευτοι στην Vodafone. Οι τιμες ξανα αλλαξαν. Αλλα το αντιθετο απ'οτι εγινε πριν λιγες μερες. Σου εμφανιζει στην πρωτη "οθονη" της τιμες ακριβες και εαν πατησεις στο υλικο, περισσοτερες πληροφοριες, σου βγαζει τις τιμες χαμηλοτερες.

Τωρα βεβαια στο προγραμμα Surf & Talk 400 plus διατιθεται ΔΩΡΕΑΝ.

Samsung S21 Ultra

Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά φορτιστή αυτοκινήτου,αυτός που δέχεται είναι ίδιος με του Omnia ή του InnoV8?

επειδη ειχα ιννοβ, ειναι ακριβως ο ιδιος φορτιστης.

Η μπαταρια μου κρατησε 16 ωρες περιπου με συνεχη σκαλισμα ομως

περιμενα να κρατα περισσοτερο

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Εγώ έχω μια γραμμή και είμαι στης 50 ώρες και στην 3 φόρτιση Normal.Της πρώτες 2 φορτίσεις με το κινητό κολλημένο στο χέρι κράτησε 1 και 1,5 μέρα.

Τι εγινε ρε παιδια,τελος η προσφορα vodafone?κι εγω που περιμενω 5-6 μερες τωρα να με παρουν τηλ να παω να το παρω?οταν πηγα πριν 5 μερες ισχυε δωρεαν η συσκευη κα η tv στο surf and talk 400.τωρα αν δειτε στο site vodafone λεει οτι στο surf and talk 400 πρεπει να δωσεις και 400 ευρω!!!ειναι σοβαροι?εχει πλακα να μου ζητησουν 400.θα γελασουμε πολυ!

Τα ίδια και εδώ!Καλά είναι πιστεύω έως πολύ καλά!

Τι εγινε ρε παιδια,τελος η προσφορα vodafone?κι εγω που περιμενω 5-6 μερες τωρα να με παρουν τηλ να παω να το παρω?οταν πηγα πριν 5 μερες ισχυε δωρεαν η συσκευη κα η tv στο surf and talk 400.τωρα αν δειτε στο site vodafone λεει οτι στο surf and talk 400 πρεπει να δωσεις και 400 ευρω!!!ειναι σοβαροι?εχει πλακα να μου ζητησουν 400.θα γελασουμε πολυ!

Απ'τη στιγμή που έκανες αίτηση συμβολαίου ενώ ίσχυε η προσφορά θα πάρεις κανονικά την τηλεόραση και τη συσκευή δωρεάν,μην ανησυχείς!Μου κάνει εντύπωση η Voda πάντως που δε σου απάντησε τόσες μέρες για την παραλαβή! :confused: Όπως και νά'χει,δε θα πληρώσεις τη συσκευή!

Ισως γιατι αλλαζω εταρια.φευγω απο wind.γι αυτο αργουν μαλλον.το θεμα ειναι οτι δεν υπεγραψα

Τιποτα!!μου ζητησαν αφμ κα ταυτοτητα μονο.θα τα κανονιζαν αυτοι μεταξυ τους με τη wind και υστερα θα υπογραφουν τα συμβολαια!γι αυτο ανησυχω!!ελλαδα ειναι εδω!ολα γινονται!και ζιγουρα στη θεση μου ειναι και πολλοι αλλοι

Ισως γιατι αλλαζω εταρια.φευγω απο wind.γι αυτο αργουν μαλλον.το θεμα ειναι οτι δεν υπεγραψα

Τιποτα!!μου ζητησαν αφμ κα ταυτοτητα μονο.θα τα κανονιζαν αυτοι μεταξυ τους με τη wind και υστερα θα υπογραφουν τα συμβολαια!γι αυτο ανησυχω!!ελλαδα ειναι εδω!ολα γινονται!και ζιγουρα στη θεση μου ειναι και πολλοι αλλοι

ισχυει η προσφορα στο 400 plus, μην ανησυχεις...

5 μέρα σήμερα και το Πλαίσιο ακόμι δεν απάντησε για την φορητότητα απο Wind σε Cosmote.

Είχαν πεί αρχικά 4-5 μέρες .

Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία ?

5 μέρα σήμερα και το Πλαίσιο ακόμι δεν απάντησε για την φορητότητα απο Wind σε Cosmote.

Είχαν πεί αρχικά 4-5 μέρες .

Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία ?

Επί του παρόντος στο ΠΛΑΙΣΙΟ ενδιαφέρονται να προμοτάρουν συνδέσεις (και φορητότητα συνεπώς) σε Vodafone,χαρακτηριστικά εγώ ήθελα σκέτη συσκευή να αγοράσω και σε τρια καταστήματα που πήγα μου είπαν ΜΟΝΟ με σύνδεση Vodafone-τελικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ Κηφισιάς το πήρα σκέτη συσκευή αφού είχα ξεκαθαρίσει από τηλεφώνου πριν πάω πως ΔΕΝ με ενδιέφερε ΚΑΜΜΙΑ σύνδεση με Vodafone:mad:;),θέλει υπομονή και επιμονή η υπόθεση;)

Εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα που συζητατε εχουν να κανουν με την διαθεσιμοτητα της συσκευης.

Οπως εχει ειπωθει η samsung εχει κανει λιγο πισω στην γραμμη παραγωγης του κινητου μεχρι να διορθωθουν τα οποια λαθη με το επερχομενο update.

Οποτε ειναι και λογικο να υπαρχει μια σχετικη ελλειψη στην αγορα..

Και ενταξει αν μια εταιρεια εχει χ κομματια να διαθεσει, οπως καταλαβαινετε δεν θα τα δωσει σκετα θα κοιταξει να βγαλει και κατι απο αυτο.

Αλλωστε και η προσφορα αυτη καθεαυτη δεν γινεται καθε μερα.. Δεν αγοραζεις κινητο 600 ευρω σε ΚΑΝΕΝΑ παγιο δωρεαν καθε μερα, ποσο μαλλον να παρεις και δωρο.Για την ακριβεια δεν θυμαμαι καν να εχει υπαρξει προσφατα τετοια προσφορα..

Πολλοι διαφημιζουν κατα καιρους ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ σε καποιο παγιο (και με μικρα γραμματα κατω κατω σε οτι υπαρχει διαθεσιμο και καλα στο καταστημα),αλλα οταν πηγαινες απο το καταστημα να κλεισεις ενα ακριβο κινητο, λεγανε δεν εχω στο καταστημα τωρα οποτε τζιφος..

Μην τα θελουμε ολα δικα μας.. Ας σκεφτομαστε και λιγο.. ;) Μιλαμε για το "πληρεστερο" κινητο της αγορας που σου δινετε η ευκαιρια να το παρεις δωρεαν..

Αλλιως υπομονη να υπαρξει διαθεσιμοτητα και να παρει ο καθενας μετα την συσκευη και σκετη..

Δεν είναι έτσι . Ατά που συζητάμε έχουν να κάνουν με τις Ιδιαίτερες συμφωνίες που έχουν οι εταιρείες με τους Παρόχους.

Προφανός το Πλαισιο ενδιαφερεται στην εν λόγο χρονική στιγμή να προωθήσει Vodafon.

Και εμένα που πήγα μου τα έκαναν @@ ( τσουρέκια ) να πάρω Vodafon.

Τους εξηγούσα ότι εκί που μένω όλη η πριοχή έχει πρόβλημα και δεν μπορείς να μιλήσεις , Αρα τι νόημα έχει να έχεις κινητό. Αλλα αυτή τίποτα ...εκεί .. επέμενε . Μεχρι που τις είπα ότι αν θα μου ξαναμηλίσει θα φύγω . Εκει έσκασε, και έκανε την αίτηση στην Cosmote.

Δεν είναι έτσι . Ατά που συζητάμε έχουν να κάνουν με τις Ιδιαίτερες συμφωνίες που έχουν οι εταιρείες με τους Παρόχους.

Προφανός το Πλαισιο ενδιαφερεται στην εν λόγο χρονική στιγμή να προωθήσει Vodafon.

Και εμένα που πήγα μου τα έκαναν @@ ( τσουρέκια ) να πάρω Vodafon.

Τους εξηγούσα ότι εκί που μένω όλη η πριοχή έχει πρόβλημα και δεν μπορείς να μιλήσεις , Αρα τι νόημα έχει να έχεις κινητό. Αλλα αυτή τίποτα ...εκεί .. επέμενε . Μεχρι που τις είπα ότι αν θα μου ξαναμηλίσει θα φύγω . Εκει έσκασε, και έκανε την αίτηση στην Cosmote.

Στο Πλαίσιο το έχουν παρακάνει. Είχα πάει κι εγώ πριν κανα μήνα να πάρω το innov8 σκέτη συσκευή και με είχαν ζαλίσει να κάνω σύνδεση vodafone! Είχε καταντήσει πολύ ενοχλητικός ο υπάλληλος! Έφτασε στο σημείο να μου λέει ότι είναι καλύτερο από το innov8 ένα μέτριο samsung και ότι το έδινε "μόνο" 99€ με σύνδεση vodafone.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD