Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα παρεληφθη ,θα πεσει η σχετικη φορτιση και θα επανελθω για εντυπωσεις και ερωτησεις απο τους παλιοτερους κατοχους!

Καμια θηκη ξερετε που θα βρω? Υπαρχει τιποτα καλο?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλλες 2 αποριες! 1) Οταν δημιουργω φακελους για να βαλω τις φωτο στην επιλογη "ΕΙΚΟΝΕΣ" ειναι ολα οΚ! Αλλα οταν μπαινω στην επιλογη " ΣΥΛΛΟΓΗ" παλι φαινονται ολες χυμα... Επισης οταν διαλεγω μια φωτο για εικονα κλησης την αποθηκευει και 2 η φορα..:(.. 2) Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο το αναβοσβημα της οθονης οταν την πλησιαζεις ΠΧ στο αυτι σου?!?

loipon exo epidotisi 150 euro stin vodafone kai eimai anamesa se nokia 5800 kai lg ARENA.exo kataliksei vasika na paro to lg alla ayta pou diavazo me ta provlimata tou lg stin vodafone exo ksenerosei...ti na kano **** !!!

Επισης οταν διαλεγω μια φωτο για εικονα κλησης την αποθηκευει και 2 η φορα..:(.

Δεν την αποθηκεύει δεύτερη φορά. Την κοπιάρει και την μικραίνει σε ανάλυση και την ψιλομαζεύει γιά να μπει στις επαφές. Μην την σβύσεις!!! Χρειάζεται.

www.kyris.gr

Σήμερα ασχολήθηκα με το PC suite.

Eiναι πολύ χρήσιμο. Εφτιαξα όλες τις επαφές μου στο PC (περίπου 150) με την ευκολία του keyboard και τα πέρασα αστραπιαία στο τηλέφωνο με το USB. Εβαλα και φωτογραφίες στις επαφές μου από φωτό που είχα ήδη στο PC μου. Το μυστικό είναι πως οι φωτό που προορίζονται γιά τις επαφές πρέπει να έχουν ανάλυση 480Χ480. Ετσι δεν χρειάζεται να φωτογραφίζεις από την αρχή τις επαφές σου.

Μία ερώτηση. Είναι αλήθεια πως είναι απαραίτητος ο MediaPlayer11 γιά να μεταφερθούν οι μουσικές στο τηλέφωνο? Ρωτάω γιατί έχω παλιό PC με MediaPlayer9.

www.kyris.gr

Αυτό δεν μου φαίνεται λογικό , από την άποψη ότι αφού λειτουργεί σαν memory stick θα μεταφέρονται ακόμα και με drag n' drop (εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα).

Να προσθέσω κι εγώ μια ερώτηση...

Όταν φτιάχνει κάποιος μια λίστα στο τηλέφωνο...

α) Μπορεί αυτή να περιέχει και video και μουσική, δηλαδή να είναι μεικτή;

β) Το πιο σημαντικό: Όταν έχεις φτιάξει μια λίστα και θέλεις να μετακινήσεις ένα κομμάτι λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω είναι εφικτό αυτό, ή θέλει από την αρχή όλη η λίστα; (Ρωτώ γιατί στο Κ810 δυστυχώς ήταν έτσι και το myphone explorer ήταν που με έσωσε).

Poleitai lg arena vl!Agora 13/4/09, se aristi katastasi me apodeiksi kai ola ta synodeytika toy,300 € opoios paidia endiaferetai as moy steilei pm.i polisi ginetai gia oikonomikous logous.

Αλλες 2 αποριες! 1) Οταν δημιουργω φακελους για να βαλω τις φωτο στην επιλογη "ΕΙΚΟΝΕΣ" ειναι ολα οΚ! Αλλα οταν μπαινω στην επιλογη " ΣΥΛΛΟΓΗ" παλι φαινονται ολες χυμα... Επισης οταν διαλεγω μια φωτο για εικονα κλησης την αποθηκευει και 2 η φορα..:(.. 2) Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο το αναβοσβημα της οθονης οταν την πλησιαζεις ΠΧ στο αυτι σου?!?

αναβοσβηνει γιατι εχει αισθητηρα..δεν μπορεις να κανεις κατι νομιζω...:worry:

Aporw me mena...:O

Σημερα παρεληφθη ,θα πεσει η σχετικη φορτιση και θα επανελθω για εντυπωσεις και ερωτησεις απο τους παλιοτερους κατοχους!

στο ebay υπαρχουν διαφορες..απο σιλικονι, απο πλαστικο...και ειναι πολυ φθηνες! :D

Το Dolby for Mobile είναι μόνο για τα τραγούδια ή και για τα videos? :confused:

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Το Dolby for Mobile είναι μόνο για τα τραγούδια ή και για τα videos? :confused:

και για τα βιντεο!! ειναι φανταστικη η αισθηση να βλεπεις ταινια στο κινητο!:D

Αν δεν γίνει κάτι να μπορούμε να δούμε ταινία με dragndrop χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε 1 ώρα μετατροπη... Που να κάτσεις τώρα να περιμένεις την μετατροπή για να την δεις στο κινητό; Την βλέπεις στο pc μεχρι να γίνει..

Ναι μπορεις να βαλεις αλλο φυλλομετρητη:lol:(browser) για την ακριβεια επιβαλλεται γιατι ο ενσωματωμενος ειναι χαλια τουλαχιστον ως προς το lag

Δυο καλες επιλογες ειναι:1)opera mini 4.2

2)bolt που μπορεις να τον κατεβασεις απο http://www.boltbrowser.com/ με αυτο τον browser μπορεις και να κατεβασεις και video το http://www.youtube.com

Κατα τα αλλα οπως ξαναειπα το κινητο ειναι πολυ καλο (με το gps να λειτουργει αψογα:))με μονο μειονεκτημα για μενα τουλαχιστον την πολυ μικρη διαρκεια ζωης της μπαταριας

Φίλε εμένα γιατί δεν τρέχει τον bolt; Πάω να τον κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει μη εγκυρη περιγραφή!

Και ποια έκδοση opera min έβαλες αφού δεν έχει για το δικό μας LG;

Φίλε εμένα γιατί δεν τρέχει τον bolt; Πάω να τον κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει μη εγκυρη περιγραφή!

Και ποια έκδοση opera min έβαλες αφού δεν έχει για το δικό μας LG;

Για τον οπερα θα κατεβασεις τη generic εκδοση 4.2, παιζει μια χαρα.Για τον bolt θα κατεβασεις την unsigned,νομιζω ειναι η τελευταια απο τις διαθεσιμες.Και τα 2 τα κατεβασα μεσω κινητού.

Ace of Hearts..

παντως εμενα στο μοναδικο σημειο που καταφερε να με εντοπισει με το GPS!!!

παλι με εβγαλε στην σιγκαπουρη!!!!

οπουδηποτε αλλου απλα μου λεει οτι δεν μπορει να εντοπισει την τοποθεσιά μου!!!

τελικα με το FM Transmiter...

υπαρχει καποιος με VL και το έχει...που θελει να μου πει τι λογισμικο έχει!!!

Αν δεν γίνει κάτι να μπορούμε να δούμε ταινία με dragndrop χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε 1 ώρα μετατροπη... Που να κάτσεις τώρα να περιμένεις την μετατροπή για να την δεις στο κινητό; Την βλέπεις στο pc μεχρι να γίνει..

υποτιθεται οτι δεν το κανεις για να βλεπεις ταινιες σπιτι σου..αλλα για οταν εισαι εκτος..:blink: ενταξει εχει μια χρονοβορα διαδικασια(τουλαχιστον προς το παρον) αλλα αξιζει η ποιοτητα και το αποτελεσμα! :D

παντως εμενα στο μοναδικο σημειο που καταφερε να με εντοπισει με το GPS!!!

παλι με εβγαλε στην σιγκαπουρη!!!!

οπουδηποτε αλλου απλα μου λεει οτι δεν μπορει να εντοπισει την τοποθεσιά μου!!!

τελικα με το FM Transmiter...

υπαρχει καποιος με VL και το έχει...που θελει να μου πει τι λογισμικο έχει!!!

παλι καλα που σε βγαζει και σιγκαπουρη γιατι εμενα και μετα απο 6 μερες στο σερβις γιαυτη τη δουλεια και αποψε παλι δε μπορει να εντοπισει τη τοποθεσια μου!!!!..

αφου μου το εδωσαν οπως το πηραν στο σερβις γιατι μου ειπανε οτι δε βρηκαν τιποτα!!!!!!!!!!!!

το βλέπω να φεύγει απο τον 4ο και να παω για νοκια 5800

Δες εδώ....

2) Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο το αναβοσβημα της οθονης οταν την πλησιαζεις ΠΧ στο αυτι σου?!?

Μήπως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον proximity sensor από το μυστικό μενού; Λέω τώρα εγώ... :X :ninja:

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Δες εδώ....

Μήπως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον proximity sensor από το μυστικό μενού; Λέω τώρα εγώ... :X :ninja:

μυστικο menu:help:

πως???

aggression gets back to u!!

μυστικο menu:help:

πως???

Αχ, δεν διαβάζετε το Forum. :mad: Το έχει πει ο φίλος Spidey στην σελίδα 16. Τες πα ! :p :lol:

Λοιπόν... Κρυφό μενού : στην οθόνη κλήσης δίνουμε τον κωδικό 1809#*900#

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! :!: Δεν πειράζουμε κάτι που δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα έχει. Αν φυσικά τα κάνουμε... χάλια... υπάρχει και επαναφορά. :rolleyes:

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

ωχ! για πες μου γιατι χαλαστηκες γιατι κι εγω αναμεσα σ αυτα τα δυο ειμαι!!!

γιατι ενω την πρωτη μερα βρηκε δορυφορους το gps, και απο τότε δεν ξαναβρήκε ποτέ ενώ το 5800 που το πηρε ενας φίλος την ίδια μέρα με μένα, δουλευει άψογα και με garmin και με google maps kai βάζεις ότι άλλο προγραμμα θέλεις.

Η επιτυχια του αρενα για μενα προσωπικα ειναι το s class , που εβαλε πολυ υψηλα τον πηχυ για κινητα με κλειστο λειτουργικο.Δεν τιθεται θεμα συγκρισης πλεον με λειτουργικα τυπου νοκια s40 ή το αντιστοιχο της se.Ειναι αναξια λογου οποιαδηποτε συγκριση.Και δεν ειναι μονο τα 3d graphics, τα ομολογουμενως εντυπωσιακα φρου φρου και αρωματα-για μενα ειναι το πιο ευχρηστο κλειστο λειτουργικο που εχω χρησιμοποιήσει.

Και ενα tip:στο ραδιοφωνο μπορούμε να αλλαξουμε θεση στις συχνοτητες,πατωντας απλα πανω σε μια κ μετα την μετακινουμε σε αλλη θεση(ειναι ακριβως το αντιστοιχο που κανουμε στο μενου, αλλαζοντας θεση στα εικονιδια).

Ace of Hearts..

egw pantos to poylaw se opoion endiaferete.ksanagyrnao sto iphone.agorasmeno 2/5!! me eggyhsh kai ola ta parelkomena. opoios theli as steili pm.h ean kapois exei iphone......:)

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Τελικα το μονο που αξιζει στι κινητο ειναι ο κυβος?Φλας χαλια ,μπαταρια βρασε,βιντεο μονο νταλα μεσημερι με ηλιο,divix ορεξη και χρονο ναχεις να κανεις μετατροπες.gps ωχ! Ας πει καποιος εκτος απο την οθονη και τον κυβο τι αλλο καλο εχει αυτο το τηλεφωνο των 400 ε.