jimdem582 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Άρα απομένει το θέμα αν θα είναι διαθέσιμο για την Ελλάδα κάποια στιγμή.. Ναι, έχει προγραμματιστεί για την Ευρώπη προς το τέλος του έτους. (εννοείται ότι θα είναι και στην Ελλάδα αφού η LG μεταφράζει και υποστηρίζει τα προϊόντα της σε πάρα πολλές γλώσσες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Έχει το H> κόκκινο, καλύτερο δεν είναι αυτό? ευχαριστώ. :) Ναι, το H (HSDPA) είναι καλύτερο και έχει μεγαλύτερη ταχύτητα απο το 3G Σωστά. Οπότε πάμε στην περίπτωση που λέγεμε πριν. Πάντως εσύ δεν έχεις κάτι άλλο να ρυθμήσεις. Είναι καθαρά θέμα σταθμού και κίνησης. PS: Ξέρει κανένας αν βλέπει pps - ppt αρχεία το κινητό? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Καλησπέρα σε όλους, please χρειάζομαι την βοήθειά σας! Κατάφερα μετά από πολύ κόπο και με πατέντες (κλείσε άνοιξε - βάλε βγάλε μπαταρία) να κάνω την αναβάθμιση λογισμικού από το επίσημο σε V10b. Αυτή η μπάρα προόδου που είχε, γέμισε κάποιες φορές και σε αυτήν που έδειχνε να είναι η τελευταία (δεν μπορώ βέβαια να είμαι σίγουρος απλά ήταν η 3η ή 4η φορά) γύρω στο 99% μου εμφάνισε πάλι αυτήν την οθόνη περί προβλήματος στην επικοινωνία κινητού - υπολογιστή. Όταν το άνοιξα δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα (όπως το είδα στα γρήγορα), αλλά επειδή θυμόμουν και τις οδηγίες για το φλασάρισμα που είχαν μια τέτοια περίπτωση μέσα, κοπάνησα κι ένα factory reset. Η ερώτηση: Είμαι εντάξει ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;; -------------------- pps δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Pdf τ' ανοίγει, doc που δοκίμασα (ήταν κάποιες σημειώσεις με μέγεθος 8mb) μου πέταξε μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη και μου το άνοιξε ελλειπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο, που αποτι βλεπω δεν εχει δοθει μεγαλη σημασια. Ο browser μπορει να παρει flash lite 3? Δηλαδη μπορει να παιζει βιντεο και εφαρμογες που βασιζονται σε flash? Επισης μπορει καποιος να πει με σαφηνεια τι τυπους αρχειων βιντεο παιζει? Αποτι καταλαβα xdiv και divx παιζει σιγουρα μονο αφου μετατραπουν στο pc suite. Επισης οπως λενε τα τεχνικα χαρακτηριστικα παιζει mpeg4 και 3gp αφου τα βιντεο καταγροφονται σε αυτη τη μορφη. Ομως στο επισημο LG Arena emulator δειχνει οτι αναπαραγει και Mp4. Ισχυει? Ευχαριστω. ΥΓ. Αποτι καταλαβα δεν μπορει να παιξει βιντεο με υποτιτλους εκτος κι αν ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Εγώ που έκανα ενσωμάτωση υποτίτλων και μετατροπή σε mp4 σύμφωνα με τις οδηγίες ενός παιδιού εδώ μέσα, το έπαιξε μια χαρά και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Απλά το pc suite όπως είχαν γράψει και τα παιδιά, έχει πολύ χαμηλή ανάλυση και είναι κρίμα για την οθόνη του, οπότε δεν το δοκίμασα καν. Ps: Αν δεν κάνω λάθος και το trailer του wolverine που δίνει ο Γερμανός μέσα στην microsd 2gb (που πάει δώρο με το κινητό) είναι σε μορφή mp4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Ευχαριστω dimikou. Ξερεις αν ο browser υποστηριζει flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Δυστυχώς ακόμα τα κομμάτια internet και gps δεν τα έχω αγγίξει.. κι αυτό γιατί είμαι σχετικά νέος και το πάω κομμάτι κομμάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Ευχαριστω dimikou. Ξερεις αν ο browser υποστηριζει flash?Ο browser υποστηρίζει flash (νομίζω έχει flashlite 3+) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 dimikou μπορεις να μου πεις τις οδηγιες ή τη σελιδα στο φορουμ για τη ενσωματωση κ μετατροπη σε mp4? σε ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 κατι τελευταιο. Για πιο λογο καποιος να παρει το Arena αντι του Samsung Jet S8000? Περα της διαφορας των 50 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Βεβαίως για τον ajax της Ηπείρου!! Οι οδηγίες είναι στην σελίδα 52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 κατι τελευταιο. Για πιο λογο καποιος να παρει το Arena αντι του Samsung Jet S8000? Περα της διαφορας των 50 ευρω. Διότι ....περί ορέξεως κολοκυθόπητα. Εδώ μέσα δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις γιατί κανείς δεν έχει στα χέρια του και τα δυό κινητά ταυτόχρονα. Οπότε ...διάλεξε μόνος σου. Αλλωστε κανένα κινητό δεν τάχει ΟΛΑ. Είναι θέμα γούστου και ιεράρχησης αναγκών. Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Σήμερα έγινα κάτοχος μιας sandisk microsdhc 8gb ultra. Πήγα να κάνω μεταφορά των φωτογραφιών μου στην εξωτερική μνήμη και μου τις έβγαλε corrupted, πάνε οι φωτογραφίες δηλαδή. (ευτυχώς backup υπάρχει). Λέω θα θέλει διαμόρφωση... Έκανα ακριβώς ότι έλεγαν οι οδηγίες και τώρα δεν την διαβάζει ούτε το κινητό , ούτε ο υπολογιστής! Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα;;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Πάιδες επιτέλους ήρθε το αρενα και στα δικά μου χέρια! το ξεψάχνισα καμια ώρα μέχρι να τελειώσει η μπαταρία και τώρα φορτίζει! μια απορία.. σαν λογισμικό μου έγραφε km900AT_v10b απ'οτι κατάλαβα αυτή είναι η τελευταία για την ελλάδα και η αμέσως καλύτερη είναι η open europe, σωστα? και μια ερώτηση.. στην περιοχή του ηχείου μου φάνηκε πως ζεσταινόταν αρκετά.. βέβαια το είχα και συνέχεια αναμμένο.. είναι φυσιολογικό? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Σήμερα έγινα κάτοχος μιας sandisk microsdhc 8gb ultra. Πήγα να κάνω μεταφορά των φωτογραφιών μου στην εξωτερική μνήμη και μου τις έβγαλε corrupted, πάνε οι φωτογραφίες δηλαδή. (ευτυχώς backup υπάρχει). Λέω θα θέλει διαμόρφωση... Έκανα ακριβώς ότι έλεγαν οι οδηγίες και τώρα δεν την διαβάζει ούτε το κινητό , ούτε ο υπολογιστής! Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα;;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Ναι εγώ, με μία 4άρα. Ακριβώς τα ίδια. Στο τέλος ενώ την βλέπει (PC), δεν μπορεί ούτε να γράψει σ' αυτήν, αλλά ούτε και format μπορεί (μετά το πρώτο). Αν θυμάμε καλά έβγαζε στο τέλος failed. Δοκίμασα και στο κινητό αλλά τπτ. Την γύρησα πίσω και πήρα μια 8άρα. Μ΄αυτήν κανένα πρόβλημα. EDIT: Η 4άρα ήταν Kingston (!!!), η 8άρα είναι Transcend. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 κατι τελευταιο. Για πιο λογο καποιος να παρει το Arena αντι του Samsung Jet S8000? Περα της διαφορας των 50 ευρω. Νομίζω ότι δουλευόμαστε τώρα! :blink: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Σήμερα έγινα κάτοχος μιας sandisk microsdhc 8gb ultra. Πήγα να κάνω μεταφορά των φωτογραφιών μου στην εξωτερική μνήμη και μου τις έβγαλε corrupted, πάνε οι φωτογραφίες δηλαδή. (ευτυχώς backup υπάρχει). Λέω θα θέλει διαμόρφωση... Έκανα ακριβώς ότι έλεγαν οι οδηγίες και τώρα δεν την διαβάζει ούτε το κινητό , ούτε ο υπολογιστής! Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα;;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Μπορείς να δοκιμάσεις να τη "φορμάρεις" σε FAT με το εξειδικευμένο σε SD πρόγραμμα που θα βρείς εδώ (τέρμα κάτω, Download sd formatter). Αν, παρ'όλα αυτά, δεν γίνει τίποτα, δοκίμασε να κάνεις έλεγχο την κάρτα για σφάλματα (Βάλ'την σε card reader. Μετά: Ο Υπολογιστής μου->Αφαιρούμενος δίσκος (η κάρτα σου)->Δεξί κλίκ->Ιδιότητες->Εργαλεία->Έλεγχος για σφάλματα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Iσως φανεί χρήσιμο για όσους ψάχνουν για θήκη του Arena μιάς και στο Ελλάντα δεν μπόρεσα να βρω. http://www.pdair.com/catalog/index.php?cPath=10100000_11000039_11000656 Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Acula Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 @jimdem Απευθύνω την ερώτηση σε κυρίως εσένα γιατί είδα οτι έψαξες λιγο και τα γερμανικά φόρουμ: Κανένα νεότερο για VPN-Client για το Arena; Δεν ξέρω απο προγραμματισμό και ρωτάω όσους κατέχουν: Μπορεί να γραφτεί κατι τέτοιο σε java; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Νομίζω ότι δουλευόμαστε τώρα! :blink: Γιατι το λες αυτο? Η απορια ειναι ευλογη. Δεν υστερει σε κατι το Arena απο το Samsung συν οτι το δευτερο εχει μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη-μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 @jimdem Απευθύνω την ερώτηση σε κυρίως εσένα γιατί είδα οτι έψαξες λιγο και τα γερμανικά φόρουμ: Κανένα νεότερο για VPN-Client για το Arena; Δεν ξέρω απο προγραμματισμό και ρωτάω όσους κατέχουν: Μπορεί να γραφτεί κάτι τέτοιο σε java; Τίποτε ακόμη για VPN-Client. Αν τελικά υποστηρίζεται το arena στο appstore τότε μπορεί να κάνει κάποιος το πρόγραμμα. Για java δεν γνωρίζω. @Kyris: Ωραίο το link αλλά είναι πανάκριβες (σε σχέση με αλλού). Μπορείς να βρείς τις ίδιες ακριβώς στο e-bay ακόμη και με 1 ευρώ!!! Απλά αναζήτησε στο e-bay lg arena case, lg arena crystal case-screen protector-silicone case-steel case και θα τα βρείς;) Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά μικρές οι τιμές και να νομίζετε οτι είναι απάτη, αλλά ο finaldestiny πήρε μια ωραία θήκη που έχει δώρο screen protector και δωρεάν έξοδα αποστολής μόνο 3 Ευρώ! Θήκη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Εντάξει με κοροϊδεύει!!!!! Πάω να του δώσω αντιγραφή τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες στο κινητό για να τις βάλω στην micro sd και μόλις αντιγράψει μία μου πετάει σφάλμα!!!!! Τι mass storage είν' αυτό;! Δοκίμασα να το κάνω μέσω pc suite κόλλησε τελείως και αναγκάστηκα να βγάλω μέχρι την μπαταρία! Υπάρχουν γενικώς προβλήματα στην λειτουργία mass storage ή μόνο εγώ τα έχω; PS. Ευχαριστώ πολύ πράγματι το έκανα το format από εκεί και απλά μετά , επειδή μου το άφησε κενό έφτιαξα τους ίδιους φακέλους με την ίδια δομή που υπάρχει και στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Γιατι το λες αυτο? Η απορια ειναι ευλογη. Δεν υστερει σε κατι το Arena απο το Samsung συν οτι το δευτερο εχει μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη-μπαταρια. Εφόσον σου αρέσει το Samsung πάρε το Samsung ή άνοιξε θέμα στους Διαξιφισμούς.Εδώ μιλάμε για το Αρένα. Τέλος με τέτοιου τύπου μηνύματα εδώ, υπάρχουν οι Διαξιφισμοί για τέτοια θέματα.Ευχαριστώ, συνεχίζουμε..:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highistas Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 καλησπέρα τσακάλια.. αγόρασα και εγώ πριν τρεις ημέρες το LG ARENA και ήδη κατά τη συνομιλία εμφανίζει χαμηλή ποιότητα ήχου .Δηλαδή ο συνομιλιτής μου με ακούει καλά αλλά εγώ τον ακούω σαν να έρχεται ο ήχος από μακριά,σα να είναι μονοφωνικός,anyway πάντως όχι καθαρός. θα ήθελα να με διαφωτίσετε για αντίστοιχη δική σας εμπειρία αλλά και εάν ακούγεται καλά το δικό σας LG ARENA στις συνομιλίες.Σε αντίθετη περίπτωση με βλέπω για επιστροφή.... thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 καλησπέρα τσακάλια.. αγόρασα και εγώ πριν τρεις ημέρες το LG ARENA και ήδη κατά τη συνομιλία εμφανίζει χαμηλή ποιότητα ήχου .Δηλαδή ο συνομιλιτής μου με ακούει καλά αλλά εγώ τον ακούω σαν να έρχεται ο ήχος από μακριά,σα να είναι μονοφωνικός,anyway πάντως όχι καθαρός. θα ήθελα να με διαφωτίσετε για αντίστοιχη δική σας εμπειρία αλλά και εάν ακούγεται καλά το δικό σας LG ARENA στις συνομιλίες.Σε αντίθετη περίπτωση με βλέπω για επιστροφή.... thnx Μπορεί να είναι ελαττωματική η συσκευή σου. Εμένα, ο ήχος είναι πάρα πολύ καθαρός και γενικά έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου από όλα τα κινητά που αγόρασα έως τώρα (και στις κλήσεις και στα πολυμέσα). Απευθύνσου στο σέρβις της LG. Αφού το έχεις λίγες μέρες, θα στο αντικαταστήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts