Spidey Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 παιδια καλησπερα κι απο μενα το πηρα πριν μια βδομαδα απο βονταφον παντα ειχα νοκια μεχρι τωρα ολα καλλα περασα τους χαρτες οπως λεει ο οδηγος και ολα μια χαρα εκανα και φλασαρισμα μετα απο πολυ κοπο τουλαχιστον 15 φορες προσπαθεια επιτελους τη εκανα αλλα μια ερωτηση τα μπιχλιμπιδια της βονταφον εφυγαν αλλα μεσα στα μενου για ιντερνετ τα εχει ετσι πρεπει? π.χ προφιλ ιντερνετ εχει μονο επιλογες vo liv-κ λ π εκανα και reset factory αλλα τιποτα ξαναφλασαρω η το αφεινω οπως ειναι Αν είσαι voda, λογικό.Αν όχι, κανονικά με το που βάζεις τη sim σου, σου βγάζει μόνο του παροχέα σου. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ^^ (χαχα βάλε καμιά τελεία γιατί μπερδεύτηκα):wacko::p Ναί, είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό καθώς το Αρένα έχει ΟΛΕΣ τις επιλογές δικτύου (wap, email, mms κ.α) από ΟΛΟΥΣ τους παρόχους, προεγκατεστημένες και έτοιμες για λειτουργία. Πρώτη φορά το είδα σε κινητό αυτό καθώς πρίν είχα ένα sonyericsson και έπρεπε στην αρχή να περάσω τις ρυθμίσεις χειροκίνητα. Τώρα με το Αρένα όλα πανέτοιμα. Απλά βλέπει τί δίκτυο είναι η sim που έβαλες και φορτώνει τις ρυθμίσεις. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ίσως να το είχα ήδη στα χέρια μου αν δεν είχε πέσει το σύστημα στην Cosmote!!! (Δεν μπορούσαμε ούτε να δούμε επιδότηση ούτε και να κάνουμε ανανέωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ίσως να το είχα ήδη στα χέρια μου αν δεν είχε πέσει το σύστημα στην Cosmote!!! (Δεν μπορούσαμε ούτε να δούμε επιδότηση ούτε και να κάνουμε ανανέωση) Γκαντεμιά! Δεν πειράζει! Αύριο!;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Λοιπόν παιδιά, εγώ που είχα vodafone κινητό δεν κατάφερα με την καμία να εγκαταστήσω το We Travel. Μόνο από το jar αρχείο το έκανα αλλά όπως έχει γράψει και ένας φίλος πιο παλιά δεν με άφηνε να ορίσω τα δικαιώματα " να επιτρέπεται πάντα " στην αρχή. Από το jad δεν με άφηνε να το εγκαταστήσω καθόλου. Ώσπου φλάσαρα το κινητό σε V10m_02 και έγιναν όλα μια χαρά, όπως περιγράφει ο JimDem582 στον οδηγό του (και τον ευχαριστώ γι'αυτό). Τώρα το οτι μένω σε χωριό της Αργολίδας και δεν με βρίσκει με τίποτα το GPS είναι άλλο θέμα... Είναι κανένας που εγκατέστησε (και δουλεύει) το We Travel σε Vodafone κινητό; Τα map generators που γράφουν κάποιοι κατασκευάζουν χάρτες για όποια περιοχή θέλεις; Ή είναι κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω; Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ispector Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ... Γενικά το λογισμικό του Arena, μου θυμίζει πολύ Linux, υποψιάζομαι ότι έχει βάση τον UNIX κώδικα. Στον ίδιο κώδικα δηλαδή που βασίζει η Apple (Macintosh) το κυρίως λειτουργικό της λογισμικό των Η/Υ της και δεν έιναι απίθανο σε συσκευές όπως i-phone και άλλες περιφερειακές συσκευές! Νομίζω ότι το arena έχει wm, γιατί έχει κάποια αρχεία .vui που έχει και το xperia. αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο παρακάτω αρχείο, έχει ένα κομάτι του kernel και μάλλον αναφέρει τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποιήθηκαν για το compile Hex2.bin.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Νομίζω ότι το arena έχει wm, γιατί έχει κάποια αρχεία .vui που έχει και το xperia. αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο παρακάτω αρχείο, έχει ένα κομάτι του kernel και μάλλον αναφέρει τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποιήθηκαν για το compile Hex2.bin.txt Μην λέτε πράγματα που δεν στέκουν παιδιά. Το αρένα έχει ένα ωραίο μεν αλλά κλειστό λογισμικό. Καμία σχέση με wm. Αν βασιζόταν πάλι στα Linux δεν θα το έλεγαν? Στα μοτορολα το μάθαμε αμέσως. Μια ερώτηση τώρα: Αγόρασα το τηλέφωνο από το Γερμανό. Δεν είναι vl αλλά έχει τα εικονίδια my view κλπ κλπ. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση από το σπίτι μου και αν ναι πώς? ή πρέπει να το στείλω στο σέρβις?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Λοιποοοοον. Ας εκφράσω και εγω κανα δυο απορίες μια που δεν παρακολουθω απο την αρχη το thread και δεν αντεχω να διαβασω ολες τις 169 σελιδες. οποτε αυτα που θα ρωτισω ισως εχουν ξανασυζητιθει . ζητω συγνωμη . 1ον ) το firmware συνιθως εχει την μορφη V10x_xx. Οπως για παραδειγμα η έκδοση που εχω ειναι η V10b_02 . μηπως εχετε προσδιορισει τι ακριβως χαρακτιριζει το γραμμα "b" ή το "02" ? και οταν δεν ειναι "b" και ειναι "M" ή "T" ή "V" . μπορει καποιος να το ψιλοπροσδιορισει αυτο? 2ον) θεμα fm transmitter. το εχω στο κινητο και να πω την αληθεια προσπαθησα πολυ λιγο να δω πως δουλευει. παρολα αυτα δοκιμασα να εκπεμπω ενα τραγουδακι σε μια συχνοτητα , πιγα διπλα σε ραδιο , ρυθμησα στο στερεο την ιδια συχνοτητα ,αλλα δεν πηρα τιποτα παραπανω εκτοσ απο παρασιτα. Πως ακριβως δουλευει? πρεπει να βαζουμε συχνοτητα οπου δεν εκπεμπει ηδη καποιος σταθμος? πρεπει να βαλουμε κ το hands free για κεραια? γενικα καποιος που το δοκιμασε κ επαιξε σωστα , ας μου πει. 3ον) κατι λιγοτερο σημαντικο που παρατηρησα. εχω βαλει σαν ηχο κλησης ενα βιντεακι .avi (video clip). οταν λοιπον με καλουν κ ξεκιναει το video παταω σιγή (ή εστω μια φορα το "NO"και δυστυχως δεν απενεργοποιει τον ηχο. αντιθετως αν βαλω σαν ηχο κλησησ ενα Mp3 τον απενεργοποιει κανονικα. το εχει παρατηρησει κανεις? οπως ειπα πιο πανω , παιζω με την V10b_02 . 4ον.) εχω ρυθμισει το email με ενα δικο μου email (ebox.gr) και δουλευει κανονικα. Ομως εχω παρατηρησει οτι δεν περνει τα email με το WiFi. alla συνδεεται κανονικα με το ιντερνετ (UMTS) . υπάρχει τροπος να συνδεεται στο email με το WiFi και να μην χρεωνομαι ? ΑΥΤΑ. ελπιζω να μην σας ζαλισα. πιστευω οτι οι αποριες μου ειναι αρκετα χρησιμες για ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Για άσε κενό και πάτα οκ. Βγαίνει όπου να΄ναι και η rc 27. Προσπαθώ αυτή τη στιγμή να μετατρέψω garmin χάρτες για το We-travel. Γίνεται, αλλά θέλει πολλή δουλειά γι αυτό υπομονή... Σε λίγες μέρες θα δείτε οτι επιτέλους έχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ navigation για το κινητό μας! ;) πες μας το πως φιλαράκι να Βοηθήσουμε και μείς από επαρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Λοιποοοοον. Ας εκφράσω και εγω κανα δυο απορίες μια που δεν παρακολουθω απο την αρχη το thread και δεν αντεχω να διαβασω ολες τις 169 σελιδες. οποτε αυτα που θα ρωτισω ισως εχουν ξανασυζητιθει . ζητω συγνωμη . 1ον ) το firmware συνιθως εχει την μορφη V10x_xx. Οπως για παραδειγμα η έκδοση που εχω ειναι η V10b_02 . μηπως εχετε προσδιορισει τι ακριβως χαρακτιριζει το γραμμα "b" ή το "02" ? και οταν δεν ειναι "b" και ειναι "M" ή "T" ή "V" . μπορει καποιος να το ψιλοπροσδιορισει αυτο? 2ον) θεμα fm transmitter. το εχω στο κινητο και να πω την αληθεια προσπαθησα πολυ λιγο να δω πως δουλευει. παρολα αυτα δοκιμασα να εκπεμπω ενα τραγουδακι σε μια συχνοτητα , πιγα διπλα σε ραδιο , ρυθμησα στο στερεο την ιδια συχνοτητα ,αλλα δεν πηρα τιποτα παραπανω εκτοσ απο παρασιτα. Πως ακριβως δουλευει? πρεπει να βαζουμε συχνοτητα οπου δεν εκπεμπει ηδη καποιος σταθμος? πρεπει να βαλουμε κ το hands free για κεραια? γενικα καποιος που το δοκιμασε κ επαιξε σωστα , ας μου πει. 3ον) κατι λιγοτερο σημαντικο που παρατηρησα. εχω βαλει σαν ηχο κλησης ενα βιντεακι .avi (video clip). οταν λοιπον με καλουν κ ξεκιναει το video παταω σιγή (ή εστω μια φορα το "NO"και δυστυχως δεν απενεργοποιει τον ηχο. αντιθετως αν βαλω σαν ηχο κλησησ ενα Mp3 τον απενεργοποιει κανονικα. το εχει παρατηρησει κανεις? οπως ειπα πιο πανω , παιζω με την V10b_02 . 4ον.) εχω ρυθμισει το email με ενα δικο μου email (ebox.gr) και δουλευει κανονικα. Ομως εχω παρατηρησει οτι δεν περνει τα email με το WiFi. alla συνδεεται κανονικα με το ιντερνετ (UMTS) . υπάρχει τροπος να συνδεεται στο email με το WiFi και να μην χρεωνομαι ? ΑΥΤΑ. ελπιζω να μην σας ζαλισα. πιστευω οτι οι αποριες μου ειναι αρκετα χρησιμες για ολους. 1) Είναι αλήθεια ότι η LG τα έχει μπερδεμένα πάντα.Αρχικά υπήρχε η εντύπωση οτι τα γράμματα της αλφαβήτου (a,b,c κλπ) είχαν να κάνουν με τις εκδόσεις με το τελευταίο γράμμα να αντιστοιχεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.Αυτό ίσχυε με το Renoir.Στο αρένα όμως άλλαξαν.Κάπου έχω διαβάσει τι σημαίνουν, αλλά είναι μικρής σημασίας.Μη σε απασχολεί.Αν θες, μπορώ να το ψάξω και να σου πω. 2)Δουλεύει ως εξής: Πρώτα βρίσκεις μια κενή συχνότητα στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, ας πούμε 89.3. Μετά πας στο κινητό , βαζεις τη συχνότητα αυτή και κάνεις αποθήκευση.Πας μετά στην αναπαραγωγή μουσικής και μετά πατάς μετάδοση. 3)Σε μένα δεν υπάρχει το πρόβλημα αυτό, το τέσταρα μόλις.Φοράω τη γερμανική v10m. 4)Ρυθμίσεις-Συνδεσιμότητα-Ρυθμίσεις browser-προφίλ-wifi (κάνε το ίδιο και για το προφίλ java, για να μη χρεώνεσαι οταν χρησιμοποιείς πχ τον opera mini ή το google maps κλπ) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Για τα firmwares , απλα μωρε ξερω οτι δεν εχει τοσο σημασια , απλα θελω να μαθω ακριβως τι αντιπροσωπευουν αυτα τα γραμματα. γι αυτο κ εκανα την ερωτιση. δεν υπαρχει λειτουργικη αναγκη να μαθω. οποτε , ναι αν μπορεις σε παρακαλω , θα ηθελα να μαθω. οσο αφορα το email τελικα το ελυσα το προβλημα. δεν ηταν θεμα να βαλω στο Java WiFi (ηταν ηδη σε αυτην την επιλογη). απλα κανεις edit το email account και στις ρυθμισεις μεσα εχει την επιλογη τι συνδεσιμοτητα να εχει. ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 πες μας το πως φιλαράκι να Βοηθήσουμε και μείς από επαρχεία [Κι εγώ απο επαρχία είμαι:cool:] Λοιπόν, πρέπει να κατεβάσεις το map generator απο εδώ Ύστερα, πρέπει να έχεις τα αρχεία χαρτών Garmin (αν δεν έχεις αγορασμένη συσκευή οι χάρτες υπάρχουν και στο net :ninja:) Η διαδικασία είναι πολύπλοκη και πρέπει να κάνεις το σύστημά σου σέρβερ για να λειτουργησει ο generator. Εδώ αναφέρει μερικά χρήσιμα βήματα. Εχω τα vista και αντιμετώπισα προβλήματα κατά την εγκατάσταση-παραμετροποίηση του mapgenerator. Στα xp μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα. Πάντως, θα προσπαθήσω πάλι σε μερικές μέρες και θα δω τι θα γίνει. Δοκίμασε το κι εσύ. Μπορεί να δουλέψει σε 'σένα. \\\\\ edit: 100στό post Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ispector Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μην λέτε πράγματα που δεν στέκουν παιδιά. Το αρένα έχει ένα ωραίο μεν αλλά κλειστό λογισμικό. Καμία σχέση με wm. Αν βασιζόταν πάλι στα Linux δεν θα το έλεγαν? Στα μοτορολα το μάθαμε αμέσως. τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από τον kernel του arena -Ix:/amd/dk/win32/arm/rvds3.1/include -D_NUCLEUS -D_LSB_TO_MSB_REGS -DGP1_KM900_REVB -DPLT_J_01 -DPLT_J_01_VUI -Datlas_a11 -Dnucleus -DREV_A11 -DOMX_VERSION_MAJOR=1 -DOMX_VERSION_MINOR=1 -DOMX_VERSION_REV=2 -DOMX_VERSION_STEP=0 -DSINGLE_OMX_LIB -DAHI_BLD_RELEASE --brief_diag -IC:/ARM/RVCT/Data/3.1/569/include/windows -I../../ipcoem/inc -I../../ipcdemo/inc -I../../msoem/inc τα wm φτιάχνονται ή πιο σωστά χτίζονται πάνω στο .net studio με τη βοήθεια μερικών βιβλιοθηκών και τα παραπάνω θα έλεγα ότι έχουν σχέση με .net studio p.s. αν ήταν unix ο kernel δε θα είχε "win32" και "windows" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 [Κι εγώ απο επαρχία είμαι:cool:] Λοιπόν, πρέπει να κατεβάσεις το map generator απο εδώ Ύστερα, πρέπει να έχεις τα αρχεία χαρτών Garmin (αν δεν έχεις αγορασμένη συσκευή οι χάρτες υπάρχουν και στο net :ninja:) Η διαδικασία είναι πολύπλοκη και πρέπει να κάνεις το σύστημά σου σέρβερ για να λειτουργησει ο generator. Εδώ αναφέρει μερικά χρήσιμα βήματα. Εχω τα vista και αντιμετώπισα προβλήματα κατά την εγκατάσταση-παραμετροποίηση του mapgenerator. Στα xp μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα. Πάντως, θα προσπαθήσω πάλι σε μερικές μέρες και θα δω τι θα γίνει. Δοκίμασε το κι εσύ. Μπορεί να δουλέψει σε 'σένα. \\\\\ edit: 100στό post Σ’ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πιάνω αμέσως δουλειά Αν και μεγάλος σε ηλικία ελπίζω να καταφέρω κάτι Σύντομα νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Επιτέλους μετά από μερικούς μήνες (+1 μέρα για το σύστημα της cosmote) υπομονής το τηλέφωνο είναι στα χέρια ή πιο σωστά στην "αγκαλιά" της βάσης φόρτισης (που δίνει ο Γερμανός). Αύριο πρωί θα το ανοίξω να δούμε τι λαχείο πιάσαμε. Ελπίζω από Hardware να είμαστε καλά και όλα τ'άλλα διορθώνονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_gogakis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Για το πρόβλημα που είχα τελικά με την έξοδο του Handsfree το πήγα εχθές σε φίλο που είναι στο service της LG και το πήρα σήμερα με αλλαγμένη πλακέτα και με νέο firmware που δεν ειναι σαν της Vodafone...μια χαρα Ελπίζω να μη βγάλει ξανά πρόβλημα.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Ερώτηση από περιεργεια... Η οθόνη είναι σε απόκριση ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ όσο κ το iPhone? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Ερώτηση από περιεργεια... Η οθόνη είναι σε απόκριση ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ όσο κ το iPhone? Toυ i-phone είναι λίγο καλύτερη.Ελάχιστα, η οθόνη του αρένα είναι απόλαυση. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1821 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Σε ποιο απο τα δυο χρωματα προτεινεται να αγορασω το τηλεφωνο; Το ασημι λεει καθολου; :X:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Σε ποιο απο τα δυο χρωματα προτεινεται να αγορασω το τηλεφωνο; Το ασημι λεει καθολου; :X:D λέει μια χαρά!:) Αν και αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.Αγόρασε αυτό το οποίο σου αρέσει περισσότερο!:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ^Βγήκε και σε ροζ τώρα. Αποκλειστικά απο T-mobile UK. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ^Βγήκε και σε ροζ τώρα. Αποκλειστικά απο T-mobile UK. Ε με τόσες πωλήσεις που κάνει λογικό!Βέβαια δε νομίζω να ενδιαφέρει το ροζ τον φίλο μας από πάνω!:p:lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Σε λίγες ώρες ανεβαίνουν οι χάρτες για το We-travel με την υπογραφή της Garmin. Ένας φίλος τους ετοιμάζει τώρα. NIKOLASIRA, είναι πολύ χρονοβόρο. Αν επιθυμείς μπορείς να σταματήσεις την πρόοδό σου (εάν άρχισες!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris16 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Σήμερα απέκτησα κι εγώ το Arena..Φορτίζεται εδώ και τρεις ώρες. Έχει εμφανιστεί το μύνημα (Full Battery)..Είναι φυσιολογικό να μου το εμφανίσει τόσο νωρίς;;Ξέρω ότι πρέπει συνολικά να το φορτίσω 14 ώρες..Στις επόμενες φορτίσεις πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ^Ναι είναι φυσιολογικό γιατί όταν έχει αδειάσει τελείως και το βάλεις να φορτίσει σε περίπου 2 ώρες γεμίζει. Απλά άφησέ το για 14h και στις επόμενες φορτίσεις απλά σε 2 ώρες θα είναι έτοιμο (όταν δεν έχει καθόλου μπαταρία. Αλλιώς λιγότερο) Προτείνω, στις επόμενες φορτίσεις να αδειάζεις εντελώς τη μπαταρία και μετά να τη φορτίζεις εντελώς για καλύτερη απόδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts