Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου, εγώ ειδικά, λόγω της φύσης της δουλειάς μου, έχω βάλει ακτινοβολία και στις βαλίτσες μου! Οπότε αυτή είναι αμεληταία ποσότητα!:lol:

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι τα HTC δεν βγάζουν προβλήματα? Αν και είναι και τηλέφωνα, τώρα τελευταία υποστήριξαν αυτή την λειτουργεία. Μέχρι πριν λίγο καιρό, έπρεπε να πάρεις και ένα άλλο τηλέφωνο (άλλης εταιρείας) για να έχεις τηλέφωνο! :lol:

Το ΝΟΚΙΑ 6720 που πήρα προχτες, έχει μάλλον πρόβλημα με την δόνηση. Προσωπικά SE δεν ξαναπέρνω, γιατί τράβηξα "του Ιησού τα πάθη" με ένα Κ800 και ένα 810 που είχα πάρει. Οπότε άστο καλύτερα, είναι απλά να μην σου κάτσει....

Τίποτα φίλε.

Μέσα στην Αθήνα (πιστεύω και Θεσ/νίκη) απλά το ξεχνάς! Που θα βρεις καθαρή συχνότητα στα FM? Δεν υπάρχει ούτε για πλάκα, αλλά και να βρεις, οι παρεμβολές και τα "σπλαταρήσματα" από τους γείτονες θα κάνουν αδύνατη τη λύψη. Οπότε μιλάμε απλά, ΜΟΝΟΝ για επαρχεία. Και εκεί πάλι ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις 1-2 φορές συχνότητα. Βλέπεις εδώ στο Ελλαδιστάν είναι τόσο ελεγχόμενα όλα, που ο καθένας εκπέμπει όπου να 'ναι, όπως να 'ναι και με όση ισχύ γουστάρει.

Το ότι έχεις την κεραία πίσω είναι πρόβλημα. Στο ΙΧ μου (την έχει και αυτό πίσω) είναι σχεδόν αδύνατον να το βρώ. Τι να σου πω, είναι και θέμα ραδιοφώνου, πόσο ευέσθητο είναι, τι εγκατάσταση έχει το αυτοκίνητο, αν είναι η κεραία προ-ενυσχιώμενη κλπ. Μάλλον πρέπει να κάνεις κάποια δοκιμή πριν.

Μήπως όμως έχει το ραδιόφωνο καμιά βοηθητική είσοδο? (AUX)? Εγώ έτσι έκανα δουλειά. Παρόλλο που μπροστά δεν είχε υποδοχή, είχε πίσω. Πήρα ένα ειδικό βίσμα που ήθελε το ραδιόφωνο, έβαλα ένα καλωδιάκι και το τερμάτησα σε ένα θυλικό βίσμα σαν αυτό των ακουστικών, το οποίο το τακτοποίησα όμορφα σε ένα σημείο στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Μετά έφτιαξα ένα καλωδιάκι αρσενικό > αρσενικό και όταν θέλω το συνδέω στην έξοδο των ακουστικών του κινητού. (Το καλώδιο αυτό υπάρχει και έτοιμο). Οπότε γλιτώνω και από το θέμα παραμβολών και από όλα. Όταν με πέρνουν τηλέφωνο τότε το κινητό κόβει την μουσική και περνάει τον συνομιλητή ενώ ενεργοποιεί και το μικρόφωνό του!! Οπότε να και το carkit! :p

Εκτός από αυτό, βάζω και το GARMIN μου εκεί (που παίζει και αυτό μουσική) και ακούω από την εγκατάσταση του αυτοκινήτου τις φωνητικές εντολές κατά το navigation. Λέει πολύ αυτό το κόλπο και το κόστος είναι μηδαμινό. Αν έχει είσοδο το ραδιο του αυτοκινήτου σου σκέψου το.

Aυτο που λες θα το κοιταξω αλλα θα ηθελα να μου πεις αν στην επaρχια που δεν υπαρχει το προβλημα των παρεμβολων τις αθηνας παιζει σχετικα σωστα το transmiter

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα φίλε.

Μέσα στην Αθήνα (πιστεύω και Θεσ/νίκη) απλά το ξεχνάς! Που θα βρεις καθαρή συχνότητα στα FM? Δεν υπάρχει ούτε για πλάκα, αλλά και να βρεις, οι παρεμβολές και τα "σπλαταρήσματα" από τους γείτονες θα κάνουν αδύνατη τη λύψη. Οπότε μιλάμε απλά, ΜΟΝΟΝ για επαρχεία. Και εκεί πάλι ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις 1-2 φορές συχνότητα. Βλέπεις εδώ στο Ελλαδιστάν είναι τόσο ελεγχόμενα όλα, που ο καθένας εκπέμπει όπου να 'ναι, όπως να 'ναι και με όση ισχύ γουστάρει.

Το ότι έχεις την κεραία πίσω είναι πρόβλημα. Στο ΙΧ μου (την έχει και αυτό πίσω) είναι σχεδόν αδύνατον να το βρώ. Τι να σου πω, είναι και θέμα ραδιοφώνου, πόσο ευέσθητο είναι, τι εγκατάσταση έχει το αυτοκίνητο, αν είναι η κεραία προ-ενυσχιώμενη κλπ. Μάλλον πρέπει να κάνεις κάποια δοκιμή πριν.

Μήπως όμως έχει το ραδιόφωνο καμιά βοηθητική είσοδο? (AUX)? Εγώ έτσι έκανα δουλειά. Παρόλλο που μπροστά δεν είχε υποδοχή, είχε πίσω. Πήρα ένα ειδικό βίσμα που ήθελε το ραδιόφωνο, έβαλα ένα καλωδιάκι και το τερμάτησα σε ένα θυλικό βίσμα σαν αυτό των ακουστικών, το οποίο το τακτοποίησα όμορφα σε ένα σημείο στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Μετά έφτιαξα ένα καλωδιάκι αρσενικό > αρσενικό και όταν θέλω το συνδέω στην έξοδο των ακουστικών του κινητού. (Το καλώδιο αυτό υπάρχει και έτοιμο). Οπότε γλιτώνω και από το θέμα παραμβολών και από όλα. Όταν με πέρνουν τηλέφωνο τότε το κινητό κόβει την μουσική και περνάει τον συνομιλητή ενώ ενεργοποιεί και το μικρόφωνό του!! Οπότε να και το carkit! :p

Εκτός από αυτό, βάζω και το GARMIN μου εκεί (που παίζει και αυτό μουσική) και ακούω από την εγκατάσταση του αυτοκινήτου τις φωνητικές εντολές κατά το navigation. Λέει πολύ αυτό το κόλπο και το κόστος είναι μηδαμινό. Αν έχει είσοδο το ραδιο του αυτοκινήτου σου σκέψου το.

Aυτο που λες θα το κοιταξω αλλα θα ηθελα να μου πεις αν στην επaρχια που δεν υπαρχει το προβλημα των παρεμβολων τις αθηνας παιζει σχετικα σωστα το transmiter

Νομίζω ότι σου απάντησα! Δες το τονισμένο! Εντάξει από θέμα παρεμβολών δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά το ότι η κεραία είναι πίσω δεν είναι υπέρ.

Δεν ειναι θεμα εταιριας αλλα μοντελων κατα την γνωμη μου δεν δοκιμασες και τα καλυτερα μοντελα. Το w810ι που ειχα εγω απλα τα εσπαγε !!!

Και οταν το φλασαρα κιολας δεν πιανοταν !!!

Ειναι οπως το λες μην σου κατσει αλλα οχι η εταιρια αλλα τα μοντελα ειναι καποια πολυ καλα και αλλα οχι τοσο.

Σορρυ για το οφτοπικ

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Απλά επειδή 2 τηλέφωνα πήρα της συγκεκριμένης εταιρείας, και τα 2 με πρήξανε κυριολεκτικά (το ένα μάλιστα το πέταξα από τα νεύρα μου, από το παράθηρο του ξενοδοχείου στη θάλασσα στην Σύρο), είμαι πολυ αρνητικός στο να ξαναπάρω τηλέφωνο SE. Αντίθετα με τα BTHF της είμαι όχι απλά ευχαριστιμένος, ενθουσιασμένος θα έλεγα. Ποιότητα ήχου, κατασκευής και ΤΡΕΛΗ αυτονομία!

Το κλείνουμε εδώ όμως, γιατί αυτά δεν έχουν καμοία σχέση με το arena.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

(το ένα μάλιστα το πέταξα από τα νεύρα μου, από το παράθηρο του ξενοδοχείου στη θάλασσα στην Σύρο).

αλη8εια το πεταξες?:ninja::ninja:

αλη8εια το πεταξες?:ninja::ninja:

Όχι θα το άφηνα! :mad:

Είμουν για δουλειά στη Σύρο, και το Κ800 σαν κινητό, είχε θέμα με το γνωστό WSOD (White screen of death). Κοινώς έβγαζε άσπρη οθόνη και τέρμα! Ήθελε ξανά φλασάρισμα για να ξαναξεκινήσει.

Ε μου το έκανε εκεί! Το ξενοδοχείο για όσους το γνωρίζουν, ήταν το Σύρου Μέλαθρον και του δανήστηκα του τύπου εκεί, ένα laptop γιατί το δικό μου δεν είχε WIFI. Να μην τα πολυλογώ το φλασάρησα, και μόλις τελείωσα και με τις ρυθμήσεις έβαλα και τον κατάλογο, μου κάνει ξανά μανά WSOD!!:mad:

Άντε ξανά φλασάρισμα! Μόλις το τελείωνω, δεν με άφησε ούτε καν να τελείωσω με τις ρυθμήσεις! Ξανά WSOD!! Ε όπως ήταν, έφηγε από το παράθηρο!:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Και που το κρατάς μέσα στο συρτάρι τι κερδίζεις? Λογικά πρέπει να είναι πρόβλημα hardware αυτό. Οπότε το πιθανότερο είναι ούτε να ενδιαφερθούν για το software, ή ακόμα καλύτερα να του κάνουν κατ' ευθείαν αναβάθμιση οπότε...

Όπως και να έχει εσύ δεν ξέρεις τίποτα!;)

Τι εννοείς επικοινωνία?:blink:

Ναι φιλε μου. Το τηλεφωνο. Γενικα πως να κινιθω. Που να παω να το δωσω. Υπαρχει καμια λυση να παρω τα αρχεια μου ολα απο μεσα?

Ναι φιλε μου. Το τηλεφωνο. Γενικα πως να κινιθω. Που να παω να το δωσω. Υπαρχει καμια λυση να παρω τα αρχεια μου ολα απο μεσα?

801 11 200 900 LG Hellas. Πάρε τηλέφωνο και συνενοήσου. Απ' ότι ξέρω έρχεται courier στο σπίτι σου, το παίρνει και όταν φτιαχτεί στο ξαναφέρνουν στο σπίτι σου. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά τα παιδιά εδώ λένε τα καλύτερα λόγια για το θέμα "εξυπηρέτηση"

Τώρα για τα αρχεία σου, τι να σου πω. Απ' ότι κατάλαβα τα έχεις στην μνήμη του τηλεφώνου. Ειλικρινά δεν ξέρω. Να τους το επισημάνεις στο τηλέφωνο και να βάλεις και ένα memo όταν δώσεις το τηλέφωνο, ότι έχεις μέσα αρχεία τα οποία χρειάζεσαι, και αν τα σώσεις τα έσωσες.

PS: Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που όση μνήμη και να έχει το κινητό, πάντα μα πάντα του βάζω μια καλή SD και σώνω τα αρχεία μου εκεί. Αν συμβεί κάτι, βγάζω την SD και τέρμα. Την βάζω σε ένα άλλο τηλέφωνο και έχω πάλι όλα τα αρχεία μου. Βολεύει και είναι και ασφάλεια. Στη μνήμη του τηλεφώνου βάζω τπτ MP3, κανένα video, τπτ playlist και τέτοια. Και να τα χάσω, δεν τρέχει μία.

Αν χάσω όμως κάποια αρχεία μου, τις επαφές μου, κάποια εξελάκια που έχω και 2-3 άλλα πραγματάκια, το εγκεφαλικό δεν το γλιτώνω!:lol:

Γεια σας και πάλι.

Λοιπόν, έως τώρα έχω αποκομίσει θετικότατες εντυπώσεις από το αρενάκι μας και το ισοζύγιο θετικών-αρνητικών, κλίνει σαφώς υπέρ των θετικών.

Τα θετικά είναι πάνω κάτω γνωστά.Καλή ποιότητα, ομορφιά, ευχρηστία, ικανοποιητικές δυνατότητες και value 4 money αγορά(ειδικά τώρα που κοστίζει κάτω από 3 κατοστάρικα).

Ένα από τα σημαντικά αρνητικά του, φαίνεται να είναι το πολύπλοκο του GPS, το οποίο ακόμη δεν έχω καταφέρει να δουλέψω και ο άθλιος browser για το ίντερνετ που ψιλοδιορθώνεται με την εγκατάσταση Opera mini.Καλός ωστόσο ο Οπερα αλλά χωρίς touch zoom...

Άλλο αρνητικό είναι το 'κόμπλεξ' του να δεχθεί βιντεάκια παρά μόνον εκείνα που έχουν μετατραπεί με το DVX converter ή άλλα που τα έχουμε κάνει encode με το (γνωστό πλέον στους περισσότερους) xmediarecode.

Πάμε και στο βασικότερο ίσως.Η ψηφιακή του κάμερα είναι κυριολεκτικά, χωρίς σκέψη, αυθόρμητα το λέω, ειλικρινά το πιστεύω, G-T-P!!!!! (ξέρετε τι είναι το...GTP).Πραγματικά απαράδεκτη για τα δεδομένα ότι φορά επώνυμο φακό και κουβαλά επεξεργαστή 5 μεγκαπίξελς. Θυμάμαι 4 χρόνια πριν έβγαζα απίστευτες φωτογραφίες με το...W800!!! Έλεος.Δεν είναι κάμερα αυτή για τηλέφωνο αυτής της γενιάς και μάλιστα εμπορικό, ποιοτικό και επιτυχημένο.Με την καμία! Θα μου πείτε, στάσου, δεν είναι τηλέφωνο φωτογραφικό αλλά πολυμέσων.Συγνώμη αλλά αυτό το ακούω βερεσέ παιδιά....Και το SE W800 προ 5ετίας ήτανε walkman και έβγαζε φωτογραφίες επιπέδου μέτριας ψηφιακής μηχανής εκείνης της εποχής.

Αν γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένες ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί και βγάζει φωτογραφίες που ΠΑΛΕΎΟΝΤΑΙ, ας μας τις αναρτήσει εδώ γιατί εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να βγάλω τίποτα σοβαρό.Δυστυχώς.

Αυτό το ηλίθιο αδηφάγο μάρκετινγκ που ασκείται από όλες τις εταιρείες ανεξαιρέτως έχει ως στόχο την τσέπη μας και μόνον ΑΥΤΗ δυστυχώς.Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, το να πετύχεις κάτι που αξίζει με μικρό κόστος θέλει κόπο και χρόνο και το ARENA θέλω να πιστεύω ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ! :p

Καλησπερα, εχω το ARENA και κανω πλοηγηση με το google maps, το προβλημα ειναι οτι μου διχνει το στιγμα μου μονο στην αρχη, μου διχνει που θελω να παω αλλα απο εκει και μετα καθως κινουμαι δεν μου δεν με ακολουθει ο χαρτης, μηπως ξερει κανεις γιατι?

Καλησπερα, εχω το ARENA και κανω πλοηγηση με το google maps, το προβλημα ειναι οτι μου διχνει το στιγμα μου μονο στην αρχη, μου διχνει που θελω να παω αλλα απο εκει και μετα καθως κινουμαι δεν μου δεν με ακολουθει ο χαρτης, μηπως ξερει κανεις γιατι?

νομιζω οτι τα google maps δεν ειναι για πλοηγηση ,απλως σου δειχνει την διαδρομη....

Και πάλι καλησπέρα. Διάβασα περισσότερο απο το 90% των 345 σελίδων για το ΚΜ900 και μπορώ να πω οτι διαφωτίστηκα. Παρόλα αυτά θέλω να ρωτήσω τα εξής ελπίζοντας οτι δεν έχουν ξαναματαερωτηθεί 25 φορές:

α) Θέλω unbranded (το unbranded σημαινει να μην εχει vf ή cosmote nenu, σωστα; ) Ξέρει κανείς εάν το eshop δινει και unbranded Arena;

β) Τελικά στις νεες εκδόσεις του κινητου με το wifi παίζει απο το youtube βιντεο;

γ) Για να δει κανει avi ή άλλες μορφές πρέπει να τα κάνει convert;

δ) Στα 280 που τιμαται σήμερα, έχει καλό value for money; Ή μπορεί κανεις να βρει με την ίδια τιμη καλύτερα;

ε) Υποθέτω οτι μπορώ να το συγχρονίσω με τον Outlook και να μου περαστουν όλα τα στοιχεία ανα επαφή πχ 2 emails, δ/νσεις, 4-5 τηλέφωνα κλπ

Να στε καλά

Και πάλι καλησπέρα. Διάβασα περισσότερο απο το 90% των 345 σελίδων για το ΚΜ900 και μπορώ να πω οτι διαφωτίστηκα.

Και δεν θες κολύριο ακόμα.....:lol:

Παρόλα αυτά θέλω να ρωτήσω τα εξής ελπίζοντας οτι δεν έχουν ξαναματαερωτηθεί 25 φορές:

α) Θέλω unbranded (το unbranded σημαινει να μην εχει vf ή cosmote nenu, σωστα; ) Ξέρει κανείς εάν το eshop δινει και unbranded Arena;

β) Τελικά στις νεες εκδόσεις του κινητου με το wifi παίζει απο το youtube βιντεο;

γ) Για να δει κανει avi ή άλλες μορφές πρέπει να τα κάνει convert;

δ) Στα 280 που τιμαται σήμερα, έχει καλό value for money; Ή μπορεί κανεις να βρει με την ίδια τιμη καλύτερα;

ε) Υποθέτω οτι μπορώ να το συγχρονίσω με τον Outlook και να μου περαστουν όλα τα στοιχεία ανα επαφή πχ 2 emails, δ/νσεις, 4-5 τηλέφωνα κλπ

Να στε καλά

α)Νομίζω ότι ότι έχει unbranded αλλα, νομίζω επείσης ότι κάνει και παραεισαγωγές. Πάρε τους κανένα τηλέφωνο και ρώτα.

β)Ναι, με μια απλή ρύθμιση στο menu. Χαζό βέβαια αλλά έτσι το θέλει.

γ)Δυστυχώς ναι.

δ)Νομίζω ότι έχει τρομερό value for money

ε)Ναι, χαλαρά.

Ευχαριστώ!

αυτό με τις παραεισαγωγές τί ακριβώς είναι?το βλέπω το ξαναβλέπω!

έχει να κάνει κάτι με ποιότητα-εγγύηση?

801 11 200 900 LG Hellas. Πάρε τηλέφωνο και συνενοήσου. Απ' ότι ξέρω έρχεται courier στο σπίτι σου, το παίρνει και όταν φτιαχτεί στο ξαναφέρνουν στο σπίτι σου. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά τα παιδιά εδώ λένε τα καλύτερα λόγια για το θέμα "εξυπηρέτηση"

Τώρα για τα αρχεία σου, τι να σου πω. Απ' ότι κατάλαβα τα έχεις στην μνήμη του τηλεφώνου. Ειλικρινά δεν ξέρω. Να τους το επισημάνεις στο τηλέφωνο και να βάλεις και ένα memo όταν δώσεις το τηλέφωνο, ότι έχεις μέσα αρχεία τα οποία χρειάζεσαι, και αν τα σώσεις τα έσωσες.

PS: Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που όση μνήμη και να έχει το κινητό, πάντα μα πάντα του βάζω μια καλή SD και σώνω τα αρχεία μου εκεί. Αν συμβεί κάτι, βγάζω την SD και τέρμα. Την βάζω σε ένα άλλο τηλέφωνο και έχω πάλι όλα τα αρχεία μου. Βολεύει και είναι και ασφάλεια. Στη μνήμη του τηλεφώνου βάζω τπτ MP3, κανένα video, τπτ playlist και τέτοια. Και να τα χάσω, δεν τρέχει μία.

Αν χάσω όμως κάποια αρχεία μου, τις επαφές μου, κάποια εξελάκια που έχω και 2-3 άλλα πραγματάκια, το εγκεφαλικό δεν το γλιτώνω!:lol:

Οκ ρε φιλαρακι. Να σαι καλα. Δεν γνωριζεισ αν υπαρχει προγραμμα που απλα να συνδεσω το κινητο με το πισι? Το κινητο ανοιγει αλλα δεν εχει οθονη αφης. Μπορω απλα καπως να κανω μια τραμπα τα αρχεια μου? Λες να μου παρουν λεφτα? Ειμαι ταπι!!!!! Ευχαριστω παντως μαν!

αυτό με τις παραεισαγωγές τί ακριβώς είναι?το βλέπω το ξαναβλέπω!

έχει να κάνει κάτι με ποιότητα-εγγύηση?

Με την LG δεν γνωρίζω, αλλά με άλλες αρνήθηκαν να επισκευάσουν στα πλαίσια εγγύησης, εφόσον δεν το είχαν εισαγάγει αυτοί. Κοινώς ζήτησαν λ7 για επισκευή του κινητού, παρόλο που κανονικά ήταν σε εγγύηση.

Σε άλλη περίπτωση, δεν είχε Ελληνικά το κινητό.

Μιλάω για γνωστή μεγάλη μάρκα κινητών, και γνωστή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών ειδών, που κάνει αθρώες εισαγωγές. Ειδικά οι προσφορές τους, είναι στάνταρ δική τους εισαγωγή.

Μην επεκταθούμε όμως περισσότερο γιατί είναι άσχετο με το νήμα. Όποιος θέλει με ΠΜ.

Οκ ρε φιλαρακι. Να σαι καλα. Δεν γνωριζεισ αν υπαρχει προγραμμα που απλα να συνδεσω το κινητο με το πισι? Το κινητο ανοιγει αλλα δεν εχει οθονη αφης. Μπορω απλα καπως να κανω μια τραμπα τα αρχεια μου? Λες να μου παρουν λεφτα? Ειμαι ταπι!!!!! Ευχαριστω παντως μαν!

Χρόνια σου πολλά, κατ' αρχήν!

Όχι, δυστυχώς. Πέραν του pcsuite δεν γνωρίζω κάτι. Ίσως κάποιος άλλος εδώ να ξέρει. Το κακό είναι ότι το κινητό ζητάει επιβεβαίωση, αλλιώς θα έκανες την δουλειά σου.

κατι ασχετο...υπαρχουν πενακια για το κινητο αυτο?

Υπαρχουν.Το eshop εχει ενα:http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006094

Δες και το παρακατω βιντεο

Αυτο το πενακι θα το βρεις στο ebay.

Homtom HT7

ρε παιδια ξερετε πως να δυναμωσω τον ηχο στα ακουστικα οταν ειμαι στο media player γιατι παιζει σχετικα χαμηλα....τα φωτα σας

ρε παιδια ξερετε πως να δυναμωσω τον ηχο στα ακουστικα οταν ειμαι στο media player γιατι παιζει σχετικα χαμηλα....τα φωτα σας

νομιζω κατι κανεις απο το κρυφο μενου...αλλα δν ειμαι σιγουρος

δλδ??? αν εννοεις το 1809*#900# το εχς δοκιμασει ειχα αλλαξει κατι τιμες αλλα δεν ειδα διαφορα γιαυτο ρωταω μηπως δεν κανω κατι σωστα..

δλδ??? αν εννοεις το 1809*#900# το εχς δοκιμασει ειχα αλλαξει κατι τιμες αλλα δεν ειδα διαφορα γιαυτο ρωταω μηπως δεν κανω κατι σωστα..

Συμβουλή: Άλλαξε ακουστικά.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Συμβουλή: Άλλαξε ακουστικά.:)

του κινητου δεν εχει?τι προβλημα μπορει εχουν?εμενα ακουγεται πολυ καλα παντως :O

ναι καλα ειναι και ποιοτικο ηχο εχει αλλα δυναμη δεν εχει και δεν μπορω να ακοθω μουσικη και να ακουω και ηχους απο εξω..

Kαλησπερα... Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...

Ο κολλητος μου μολις αγορασε το LG Arena, και θελει να του περασει προγραμματα, gps και messenger κυριως...

Τι προγραμματα παιρνει το συγκεκριμενο κινητο? Ειναι symbian, wm συσκευη, ή τιποτα απο τα δυο??

Ευχαριστω, προκαταβολικα, και συγγνωμη αν εχει ξαναναφερθει...:)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

στο arena λιγα πραγματα μπωρεις να περασεις..τα κυριοτερα ειναι το we-travel για gps και το opera για browser.και το ebuddy για messenger

Α, μαλιστα...:worry:

Οκ, ευχαριστω... Θα του το μεταφερω...:happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿