Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είναι ακριβώς..Τα αφήνει ημιτελή, το αρένα, ναι, είναι αργό στο μενού του..Και τα αφήνει έτσι για να πουλήσει τα επόμενα μοντέλα..

Μαρκετίστικες αηδίες!!

Eγω που το δοκιμασα παντως δεν ειδα καμια διαφορα.

ενταξει, δεν ειναι και δραματικα αργο το κινητο, αλλα θα ηθελε το κατι παραπανω.

Ναι ε? Δεν ξέρω, τα παιδιά εδώ το λένε. Εγώ δεν το έχω κάνει. Τώρα το αν είναι δραματικά αργό, όχι βέβαια δεν είναι! Αλλά θα μπορούσε σίγουρα να τα καταφέρνει πολύ καλύτερα. Μετά βέβαια, όπως είπε και ο Spidey, πως θα πουλούσαμε το επόμενο (πχ Arena plus ή Arena II όπως OMNIA και OMNIA II ένα πράμα):lol:

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι πολλοί κατασκευαστές έχουν φτάσει σ' ένα είδος αδιέξοδου. Επαναλαμβάνονται από την μία συσκευή στην άλλη, χωρίς να προσφέρουν κάτι ουσιαστικά διαφορετικό. Αυτός ήταν και ένα λόγος που με οδήγησε να πάρω το Arena. Ήταν διαφορετικό. Και με το γεγονός ότι το iPhone είχε εντελώς κουκουρούκου τιμή (έχω και ένα έμφητο κατιτί με την Apple από παλιά :rocket:, βλέπε LISA 2), ήταν μονόδρομος.

PS: Μια λεπτομέρια, την ίδια SD (8GB) που είχα στο Arena την έβαλα σε ένα 6720 που πήρα χτες. Λοιπόν καμία σχέση. Το Access είναι 4-5 φορές ταχύτερο. Τα ίδια αρχεία (βίντεο, τραγούδια, εφαρμογές) ξεκινούν στο 1/3 του χρόνου. Για να σε προλάβω, διευκρινίζω ότι βέβαια το 6720 έχει 600άρα CPU!:lol:

PS 2: Να ρωτήσω κάτι, γιατί έχω μπερδευτεί. Οι SD Cat2 (πχ) είναι πιο γρήγορες ή πιο αργές από μια SD Cat6 (πχ)? Δηλαδή, όσο μεγαλύτερο είναι το category τόσο πιο γρήγορη είναι ή τόσο πιο αργή? Πως πάει το πράμα?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Class λέγεται. Όσο μεγαλύτερο τόσο πιο γρήγορη η κάρτα.

ΑΛΛΑ, αυτό δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα που τις διαβάζει το κινητό. Έχει να κάνει με την ταχύτητα εγγραφής δεδομένων από τον υπολογιστή.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Eγω που το δοκιμασα παντως δεν ειδα καμια διαφορα.

ενταξει, δεν ειναι και δραματικα αργο το κινητο, αλλα θα ηθελε το κατι παραπανω.

Μάλλον δεν το έκανες καλά φίλε, και εγώ την 1η φορά που το δοκίμασα δεν έγινε κάτι αλλά το ξαναέκανα και κάνει όντως δουλειά.. Είδα πολύ διαφορά στο loading των εφαρμογών-παιχνιδιών και φυσικά τρέχουν σε κανονική ταχύτητα από ότι φαίνεται και όχι αργά όπως πριν..

OnePlus One

Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :)

LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos)

Μάλλον δεν το έκανες καλά φίλε, και εγώ την 1η φορά που το δοκίμασα δεν έγινε κάτι αλλά το ξαναέκανα και κάνει όντως δουλειά.. Είδα πολύ διαφορά στο loading των εφαρμογών-παιχνιδιών και φυσικά τρέχουν σε κανονική ταχύτητα από ότι φαίνεται και όχι αργά όπως πριν..

Για να δειτε αν τρεχει πραγματικα πιο γρηγορα το κινητο δοκιμαστε το παρακατω προγραμμα:

http://www.4shared.com/file/173463744/9899a817/SPMarkJava06.html

Εγω δεν ειδα τρελη διαφορα μ'αυτο το κολπακι.

Homtom HT7

Class λέγεται. Όσο μεγαλύτερο τόσο πιο γρήγορη η κάρτα.

ΑΛΛΑ, αυτό δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα που τις διαβάζει το κινητό. Έχει να κάνει με την ταχύτητα εγγραφής δεδομένων από τον υπολογιστή.

Α! ΟΚ thanks!:happy:

Άρα μια C6 είναι ταχύτερη στην εγγραφή από μια C2. Πόσα class υπάρχουν?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Α! ΟΚ thanks!:happy:

Άρα μια C6 είναι ταχύτερη στην εγγραφή από μια C2. Πόσα class υπάρχουν?

Μέχρι 6 νομίζω.

Μετά νομίζω είναι οι extreme? δεν τα ξέρω και τόσο καλά...

Τη 2 που τη βρήκες? Πρέπει να είναι πολύ παλιά.

Παλιά??? Στο Media Markt χτες. :worry:

Δεν πήρα βέβαια γιατί δεν είμουν σίγουρος τι παίζει. Θέλω μία 8άρα για το Arena. Αυτή που του είχα, την έβαλα σε ένα 6720 που πήρα και τώρα θέλω να πάρω άλλη μία. Απλά δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, γιατί έβρισκα 8άρα της Kingston C2 και 8άρα Transcent C6, με την Kingston αν θυμάμαι καλά ελαφρά φθινότερη. Και εκεί κάπου βραχυκύκλωσα. :O

Περίμενα την Kingston να είναι πιο ακριβή. Αυτό που ήταν διαφορετικό, ήταν το C.

A! και η μία έδινε SD αντάπτορα για card reader, ενώ η άλλη έδινε ένα USB card reader ψύρα.

Την μανίσια. Γενικά τα πειραγμένα software δεν τα πολυ-εμπειστεύομαι. Καλή έκδοση φαίνεται. Αλλά ρε παιδιά, γενικά το κινητό είναι αργό. Αδικαιολόγητα αργό για το hardware που έχει.

Νομίζω ότι το s-class έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για βελτίωση, και μακάρι η LG να το προχωρήσει. Τους Ταϊβανέζους τους φοβάμαι λιγάκι. Δεν είναι και ότι καλύτερο στην μακροχρόνια υποστήριξη.

Γενικά επανεκινήσεις στο Arena, είναι σχετικά σπάνιες έως άγνωστες. Μήπως παίζει κάποιο πρόβλημα. Μήπως (επειδή λες ότι τις έκανε και τις δύο ενώ έπαιζε ΜΡ3), τις έκανε σε συγκεκριμένο κομμάτι? Εκεί μπορεί να παίζει πρόβλημα στο αρχείο και να μην φταίει το Arena.

'Ασε την Κοτέ. Στο σέρβις της LG στείλε το. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.

Λες ε? Σου υπενθυμιζω μαγκα πως εχω βαλει τη γερμανικη εκδοση. Θα ναι ολα οκ??

Επικοινωνια? Απο αθηνα ειμαι.

Συγνώμη πριν για το off topic.

Εν γένει, τι σημαίνει ότι έχει κλειδωμένο menu το Arena; Τι δε μπορείς να κάνεις;

Επίσης γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το fm transimeter που δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα? (αυτό κατάλαβα απο άλλα posts εκτος εάν δν το επιασα σωστα)

Ευχαριστώ

Συγνώμη πριν για το off topic.

Εν γένει, τι σημαίνει ότι έχει κλειδωμένο menu το Arena; Τι δε μπορείς να κάνεις;

Επίσης γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το fm transimeter που δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα? (αυτό κατάλαβα απο άλλα posts εκτος εάν δν το επιασα σωστα)

Ευχαριστώ

Δεν είναι τίποτα κλειδωμένο. Απλά δεν είναι smartphone, δεν μπορείς να εγκαθιστάς επιπλέον προγράμματα, παρά μόνο μικρές εφαρμογές java.

To fm transimeter είναι μια δυνατότητα που έχει το κινητό. Υπήρχε στις πρώτες εκδόσεις λογισμικού. Μετά απαγορεύτηκε και το χαρακτηριστικό αυτό αφαιρέθηκε. Προς τι η γκρίνια δεν ξέρω και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα περισσότερα παράπονα που διατυπώνονται εδώ μέσα.

Το κινητό είναι πολύ καλή επιλογή στην κατηγορία του.

Γεια σε ολους.Θα ηθελα μια βοηθεια.Δεν μπορω να συνδεσω την συσκευη bt Sony Ericsson HBH-PV715 στο αρενα μου?Υπαρχει καμια ρυθμιση ή κατι αλλο που πρεπει να κανω?Το κινητο το πηρα σκετη συσκευη και εχει την εκδοση ΚΜ900ΑΤ_V10c.Ευχαριστω...

Λες ε? Σου υπενθυμιζω μαγκα πως εχω βαλει τη γερμανικη εκδοση. Θα ναι ολα οκ??

Επικοινωνια? Απο αθηνα ειμαι.

Και που το κρατάς μέσα στο συρτάρι τι κερδίζεις? Λογικά πρέπει να είναι πρόβλημα hardware αυτό. Οπότε το πιθανότερο είναι ούτε να ενδιαφερθούν για το software, ή ακόμα καλύτερα να του κάνουν κατ' ευθείαν αναβάθμιση οπότε...

Όπως και να έχει εσύ δεν ξέρεις τίποτα!;)

Τι εννοείς επικοινωνία?:blink:

Μια ερωτηση παιδια το fm transmiter ποσο καλα λειτουργει?εχει παρασιτα? ποιοτητα ηχου? το θελω βασικα για ταξιδι επαρχια γιατι στο αυτοκινητο δεν εχω mp3 player.

Ειναι αρκετα σημαντικο για μενα για την επιλογη του τηλεφωνου.

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!:)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μια ερωτηση παιδια το fm transmiter ποσο καλα λειτουργει?εχει παρασιτα? ποιοτητα ηχου? το θελω βασικα για ταξιδι επαρχια γιατι στο αυτοκινητο δεν εχω mp3 player.

Ειναι αρκετα σημαντικο για μενα για την επιλογη του τηλεφωνου.

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!:)

Επειδή το έχω δοκιμάσει σε 3-4 διαφορετικά αυτοκίνητα μπορώ να σου πω τις εντυπώσεις μου. Σαν λειτουργεία (τώρα πια) έιναι άψογη. Πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Καλό είναι να έχεις επάνω στο τηλέφωνο κάποια ακουστικά ενσύρματα (είτε τα handsfree τα δικά του, είτε κάποια ακουστικά ήχου). Χρησιμοποιεί το πλεντάζ του καλωδίου σαν κεραία και βελτιώνεται η απόδοση.

Στο θέμα λύψης από το ράδιο παίζει η εξής ιστορία. Εξαρτάται από το αμάξι, πόσο καθαρή και σταθερή λύψη θα έχεις. Αυτό που είδα είναι ότι, στα αυτοκίνητα που έχουν την κεραία μπροστά (μπροστά παρμπρίζ, ουρανός αυτοκινήτου μπροστά), η λύψη είναι πεντακάθαρη και σταθερή. Στα αμάξια που έχουν την κεραία πίσω (πίσω παρμπρίζ, ουρανός αυτοκινήτου πίσω), η λύψη έχει συνήθως πρόβλημα και είναι απαραίτητο να έχεις τα ακουστικά που λέγαμε πριν, πάνω στο τηλέφωνο.

Όλα αυτά βεβαια με δεδομένο ότι το τηλέφωνο βρίσκεται σε κάποιο σημείο στο ταμπλό του αυτοκινήτου και όχι καταχονιασμένο πουθενά.:!:

Επειδή το έχω δοκιμάσει σε 3-4 διαφορετικά αυτοκίνητα μπορώ να σου πω τις εντυπώσεις μου. Σαν λειτουργεία (τώρα πια) έιναι άψογη. Πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Καλό είναι να έχεις επάνω στο τηλέφωνο κάποια ακουστικά ενσύρματα (είτε τα handsfree τα δικά του, είτε κάποια ακουστικά ήχου). Χρησιμοποιεί το πλεντάζ του καλωδίου σαν κεραία και βελτιώνεται η απόδοση.

Στο θέμα λύψης από το ράδιο παίζει η εξής ιστορία. Εξαρτάται από το αμάξι, πόσο καθαρή και σταθερή λύψη θα έχεις. Αυτό που είδα είναι ότι, στα αυτοκίνητα που έχουν την κεραία μπροστά (μπροστά παρμπρίζ, ουρανός αυτοκινήτου μπροστά), η λύψη είναι πεντακάθαρη και σταθερή. Στα αμάξια που έχουν την κεραία πίσω (πίσω παρμπρίζ, ουρανός αυτοκινήτου πίσω), η λύψη έχει συνήθως πρόβλημα και είναι απαραίτητο να έχεις τα ακουστικά που λέγαμε πριν, πάνω στο τηλέφωνο.

Όλα αυτά βεβαια με δεδομένο ότι το τηλέφωνο βρίσκεται σε κάποιο σημείο στο ταμπλό του αυτοκινήτου και όχι καταχονιασμένο πουθενά.:!:

Δεν σας φτάνει η ακτινοβολία των κινητών θέλετε και επιπρόσθετη ακτινοβολία απο fmt; :p

Καλημέρα

πρίν λίγο καιρό είχα πάει το κινητό για σέρβις στο σέρβις της Θεσσαλονίκης. Σήμερα με πήραν με απόκρυψη απο τα κεντρικά της LG στο κινητό να με ρωτήσουν άν θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να συμμετέχω στην αξιολόγηση του σέρβις.

Μιλούσαμε 7 λεπτά με έναν ευγενικό κύριο, με ρώτησε αν ήμουν ικανοποιημένος απο το σέρβις και αν με χρέωσαν για κάτι:whistle: γιατί άραγε να με ρώτησε κάτι τέτοιο?

Του είπα πως στο κατάστημα εδώ στην καραμανλή 78 ήταν μέν ευγενικοί και γρήγοροι στο σέρβις αλλά κάνανε μια τρύπα στο νερό.Γιατί φορούσα την open greek d και μου βάλανε την C (την προηγούμενη δηλαδή) και ότι ενω λύθηκαν τα προβληματα των επανακινήσεων και τα σχετικά δεν με ενημέρωσαν ότι βάλανε προηγούμενη έκδοση με αποτέλεσμα μόλις συνδέσω το κινητό στο pc αυτό να κάνει μόνο του αναβάθμιση παλι στην d και να έχω πάλι τα ίδια προβλήματα την ίδια μερά που με το έφτιαξαν.

Ουσιαστικά για μένα δεν κάνανε τίποτα και του είπα ότι αναγκάστηκα να χάσω ένα απόγευμα και να μάθω πως να το φλασάρω μόνος στην τελευταία σταθερή γερμανική (δε με νοιάζει άν μου ακυρώσουν εγγύηση ή οτιδήποτε άλλο).

Τελικά τα προβλήματα του λέω λύθηκαν όλα εκτός απο τα κολλημένα pixel στην οθόνη.Μου είπαν να το ξαναπάω στο σερβις να το δούν παλι με τα πίξελ και για ότι πρόβλημα να επικοινωνώ πρώτα με τα κεντρικά για να καταγράφεται το ιστορικό σε αυτούς και να κρατάω όλες τις αποδείξεις.

Αυτά με όχι και τόσο λίγα λόγια:p α και του λέω κρίμα αφού θέλετε να είστε ποιοτικοί και κάνετε και έρευνα για αυτό να βγάζετε κάλο hardware με τόσο χάλια software και μου λέει είναι θέμα πολιτικής της εταιρείας αυτό!

Εκεί κρατήθηκα και δεν του είπα τίποτα!χαχαχαχαχα!

Είναι πολιτική της εταιρίας να βάζει καλό hardware και χάλια soft?

Καλό....

Αλλά τι να πεί και ο άνθρωπος, αυτός φταίει...

Καλό....

καλα μην νομιζεις οτι και το hardware ειναι πολυ καλο....

σε αυτό μάλλον θα συμφωνήσω γιατί τα κολλημένα pixel δεν νομίζω πλέον ότι είναι θέμα λογισμικού αλλά θέμα υλικού της οθόνης...

τι να κάνω που δεν μπορώ να αγοράσω το htc hd2:cry: αλλιώς...:X

Αυτά με όχι και τόσο λίγα λόγια:p α και του λέω κρίμα αφού θέλετε να είστε ποιοτικοί και κάνετε και έρευνα για αυτό να βγάζετε κάλο hardware με τόσο χάλια software και μου λέει είναι θέμα πολιτικής της εταιρείας αυτό!Εκεί κρατήθηκα και δεν του είπα τίποτα!χαχαχαχαχα!

:blink::blink:

Καλά ο άνθρωπος ζωγράφησε!! Έπρεπε να είμουν εγώ στο τηλέφωνο! Ακόμα θα γέλαγα!!!

Καλό....

Μια βλακία είπε! και τίποτα περισσότερο!! Αν είναι δυνατόν!!:X

Μια χαρά είναι και πολύ ποιοτικό μάλιστα. Σχεδόν σε όλα της η LG είναι ποιοτικότατη!!:cool:

φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση ,θα ηθελα να σε ρωτησω οταν το χρησιμοποιεις επαρχια τα πραγματα ειναι καλυτερα?Το αυτοκινητο που θα το βαλω ειναι renault scenic ,την κεραια την εχει πισω καμια γνωμη?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δεν σας φτάνει η ακτινοβολία των κινητών θέλετε και επιπρόσθετη ακτινοβολία απο fmt; :p

Καλημέρα

Φίλε μου, εγώ ειδικά, λόγω της φύσης της δουλειάς μου, έχω βάλει ακτινοβολία και στις βαλίτσες μου! Οπότε αυτή είναι αμεληταία ποσότητα!:lol:

σε αυτό μάλλον θα συμφωνήσω γιατί τα κολλημένα pixel δεν νομίζω πλέον ότι είναι θέμα λογισμικού αλλά θέμα υλικού της οθόνης...

τι να κάνω που δεν μπορώ να αγοράσω το htc hd2:cry: αλλιώς...:X

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι τα HTC δεν βγάζουν προβλήματα? Αν και είναι και τηλέφωνα, τώρα τελευταία υποστήριξαν αυτή την λειτουργεία. Μέχρι πριν λίγο καιρό, έπρεπε να πάρεις και ένα άλλο τηλέφωνο (άλλης εταιρείας) για να έχεις τηλέφωνο! :lol:

Το ΝΟΚΙΑ 6720 που πήρα προχτες, έχει μάλλον πρόβλημα με την δόνηση. Προσωπικά SE δεν ξαναπέρνω, γιατί τράβηξα "του Ιησού τα πάθη" με ένα Κ800 και ένα 810 που είχα πάρει. Οπότε άστο καλύτερα, είναι απλά να μην σου κάτσει....

φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση ,θα ηθελα να σε ρωτησω οταν το χρησιμοποιεις επαρχια τα πραγματα ειναι καλυτερα?Το αυτοκινητο που θα το βαλω ειναι renault scenic ,την κεραια την εχει πισω καμια γνωμη?

Τίποτα φίλε.

Μέσα στην Αθήνα (πιστεύω και Θεσ/νίκη) απλά το ξεχνάς! Που θα βρεις καθαρή συχνότητα στα FM? Δεν υπάρχει ούτε για πλάκα, αλλά και να βρεις, οι παρεμβολές και τα "σπλαταρήσματα" από τους γείτονες θα κάνουν αδύνατη τη λύψη. Οπότε μιλάμε απλά, ΜΟΝΟΝ για επαρχεία. Και εκεί πάλι ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις 1-2 φορές συχνότητα. Βλέπεις εδώ στο Ελλαδιστάν είναι τόσο ελεγχόμενα όλα, που ο καθένας εκπέμπει όπου να 'ναι, όπως να 'ναι και με όση ισχύ γουστάρει.

Το ότι έχεις την κεραία πίσω είναι πρόβλημα. Στο ΙΧ μου (την έχει και αυτό πίσω) είναι σχεδόν αδύνατον να το βρώ. Τι να σου πω, είναι και θέμα ραδιοφώνου, πόσο ευέσθητο είναι, τι εγκατάσταση έχει το αυτοκίνητο, αν είναι η κεραία προ-ενυσχιώμενη κλπ. Μάλλον πρέπει να κάνεις κάποια δοκιμή πριν.

Μήπως όμως έχει το ραδιόφωνο καμιά βοηθητική είσοδο? (AUX)? Εγώ έτσι έκανα δουλειά. Παρόλλο που μπροστά δεν είχε υποδοχή, είχε πίσω. Πήρα ένα ειδικό βίσμα που ήθελε το ραδιόφωνο, έβαλα ένα καλωδιάκι και το τερμάτησα σε ένα θυλικό βίσμα σαν αυτό των ακουστικών, το οποίο το τακτοποίησα όμορφα σε ένα σημείο στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Μετά έφτιαξα ένα καλωδιάκι αρσενικό > αρσενικό και όταν θέλω το συνδέω στην έξοδο των ακουστικών του κινητού. (Το καλώδιο αυτό υπάρχει και έτοιμο). Οπότε γλιτώνω και από το θέμα παραμβολών και από όλα. Όταν με πέρνουν τηλέφωνο τότε το κινητό κόβει την μουσική και περνάει τον συνομιλητή ενώ ενεργοποιεί και το μικρόφωνό του!! Οπότε να και το carkit! :p

Εκτός από αυτό, βάζω και το GARMIN μου εκεί (που παίζει και αυτό μουσική) και ακούω από την εγκατάσταση του αυτοκινήτου τις φωνητικές εντολές κατά το navigation. Λέει πολύ αυτό το κόλπο και το κόστος είναι μηδαμινό. Αν έχει είσοδο το ραδιο του αυτοκινήτου σου σκέψου το.

Προσωπικά SE δεν ξαναπέρνω, γιατί τράβηξα "του Ιησού τα πάθη" με ένα Κ800 και ένα 810 που είχα πάρει. Οπότε άστο καλύτερα, είναι απλά να μην σου κάτσει....

Δεν ειναι θεμα εταιριας αλλα μοντελων κατα την γνωμη μου δεν δοκιμασες και τα καλυτερα μοντελα. Το w810ι που ειχα εγω απλα τα εσπαγε !!!

Και οταν το φλασαρα κιολας δεν πιανοταν !!!

Ειναι οπως το λες μην σου κατσει αλλα οχι η εταιρια αλλα τα μοντελα ειναι καποια πολυ καλα και αλλα οχι τοσο.

Σορρυ για το οφτοπικ

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δεν ειναι θεμα εταιριας αλλα μοντελων κατα την γνωμη μου δεν δοκιμασες και τα καλυτερα μοντελα. Το w810ι που ειχα εγω απλα τα εσπαγε !!!

Και οταν το φλασαρα κν σου κατσει αλλα οχι η εταιρια αλλα τα μοντελα ειναι καποια πολυ καλα και αλλα οχι τοσο.

Σορρυ για το οφτοπικ

μαλλον το ιδιο συμβαινει και με το αρενα μ:wacko: