Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα την αγορά του ARENA και την δοκιμαστική συμβίωση με αυτό για 1 εβδομάδα τα συμπεράσματα βγήκανε…

Σαν συσκευή είναι εντυπωσιακή με πολύ καλό μενού και αρκετές δυνατότητες για να ασχολείσαι όλη μέρα…να το έχεις για παιχνίδι αν είσαι αργόσχολος.

Αυτά περί gps είναι απλά για να γελάς αν έχεις δουλέψει κανονικό gps.

Για το θέμα internet που γίνετε και πολύ θέμα λες και θα κάθεσαι να στραβώνεσαι στο ψάξιμο όλη μέρα λες και χαθήκανε τα κομπιούτερ….απλά δεν ασχολείσαι.

Για τα παραπάνω μπορείς να πεις οτι κάνεις κάποιες υποχωρήσεις μιας και η τιμή είναι πολύ καλή και πεις….το κάνω κέφι να το έχω.

Σαν χρήση τηλεφώνου και ιδικά αν το δουλεύεις αρκετά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ!

Άμα οδηγάς και θέλεις να πάρεις και ιδικά από την μνήμη…απλά το χτυπάς κάτω.

Για μικρά παιδιά καλό είναι η και για να λες ότι έχεις τηλέφωνο αφής, γιαυτό και πήγε για πούλημα.;)

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι δεν κάνω καλά με το wetravel γμτ...

Βγήκα έξω, έκανα το AGPS τεστ, σε κανα 10λεπτο βρήκε μέχρι και 6 δορυφόρους(!), μετά τους εξαφάνισε όπως λες....(έβγαλε μία σειρά πάνω χωρίς νααναφέρει δορυφόρους, έσβησε η οθόνη αλλά συνέχισε να μετρά ο time counter).Στη συνέχεια βγηκα από το κρυφό μενού, άνοιξα το Wetravel αλλά τα ίδια.

Βγάζει ένα κίτρινο φόντο άδειο με το πράσινο βελάκι και πάνω δείχνει το κλασικό (πλέον) 64km/h

Λες να κάνω κάτι λάθος στην εγκατάσταση; Ακολούθησα κατα γράμμα τις υποδείξεις σου και φάνηκε πως το έχω κάνει σωστά.Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι πως όταν ξεζίπαρα το Wetravel , ενώ η σειρά των φακέλων ήταν όπως λες, το maps ήταν τελείως άδειο(εσύ αναφέρεις mpas/01/αρχεία).Σε αυτόν τον άδειο φάκελο ξεζίπαρα όλα τα αρχεία από το πακέτο των χαρτών του λινκ που μας έδωσες και απέκτησε τη μορφή maps/01/αρχεία.

Μόλις έβαλα και το Trekbuddy αλλά πελάγωσα.

Από αυτά που μου λες ας κρατήσω τον opera τον 4.2

Σημείωση: 1)Μπαίνοντας στο μενού το GPS από το κρυφό μενού, παρατήρησα ότι είναι επιλεγμένο το MS-based.Μήπως θέλει να το βάλω στο 'Autonomous'?

2)Αν θυμάμαι καλά εννοείς το τρικάκι που τραβάς έξω τη φόρτιση κάθε φορά που εκκινείς το κινητό.Σωστά;

Μπορει να φταει και το οτι δεν εχεις βαλει οδο δεν χρειαζετε να βαλεις ακριβως την οδο σου αμα δεν την εχει βαλε μια κοντινη

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Βασηκα και οδο να μην βαλεις Θα σε βρει κανονικα...σε εμενα με βρηκε κατευθειαν χωρις να εχω επηλεξει καποια οδο η πολη...

ΥΓ. Μπραβο σου jim οι χαρτες σου στο site ειναι εκπληκτικοι....και πιστευω αν οι οδοι και οι πολεις ηταν στα ελληνικα θα μπορουσε καλιστα να συγκρηθει με MLS που εχω χρησιμοποιησει...(αλλα αυτο που δεν πιανεται με τπτ ειναι το IGO 8 3D για μενα ειναι το κορυφαιο συστημα πλοηγησης)

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell !

Γειά σου φίλε:

1. Δέν ξέρω γιατί έχετε σχεδόν όλοι πρόβλημα με αυτό. Ξανακοίταξε τις ρυθμίσεις. Μπορεί να μην κάνεις κάτι σωστά στο we-travel. Κάνε τέστ κλειδώματος. Πήγαινε στο πληκτρολόγιο κλήσης κ γράψε 1809#*900#. Έπειτα, βρές την επιλογή Others, και μετά την επιλογή A-GPS Test. Στο επόμενο μενού επίλεξε: Get Position . Βγές σε ανοιχτό χώρο και πάτα το κουμπί GO! Σε λίγο θα αρχίσει να βρίσκει δορυφόρους και μόλις κλειδώσει θα εξαφανιστούν οι δορυφόροι απο την οθόνη. Μετά άνοιξε το We-Travel, περίμενε 5sec και είσαι έτοιμος ;)

(Εμένα χθές στην Κοζάνη, εν κινήσει με αυτοκίνητο, κλείδωσε σε 6 sec!!! Πρωτοφανές!)

Ρε Τζiμάκο πια έκδοση φοράς και κλειδώνει τόσο γρήγορα;

Όταν είχα κάνει αναβάθμιση με PCSuite μου πέρασε την μανήσια Cosmote 10e και λόκαρε σε 70΄΄ τώρα κε την F δεν λοκάρη με τίποτε

Μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την F

Γειά σου φίλε:

1. Δέν ξέρω γιατί έχετε σχεδόν όλοι πρόβλημα με αυτό. Ξανακοίταξε τις ρυθμίσεις. Μπορεί να μην κάνεις κάτι σωστά στο we-travel. Κάνε τέστ κλειδώματος. Πήγαινε στο πληκτρολόγιο κλήσης κ γράψε 1809#*900#. Έπειτα, βρές την επιλογή Others, και μετά την επιλογή A-GPS Test. Στο επόμενο μενού επίλεξε: Get Position . Βγές σε ανοιχτό χώρο και πάτα το κουμπί GO! Σε λίγο θα αρχίσει να βρίσκει δορυφόρους και μόλις κλειδώσει θα εξαφανιστούν οι δορυφόροι απο την οθόνη. Μετά άνοιξε το We-Travel, περίμενε 5sec και είσαι έτοιμος ;)

(Εμένα χθές στην Κοζάνη, εν κινήσει με αυτοκίνητο, κλείδωσε σε 6 sec!!! Πρωτοφανές!)

Ρε Τζiμάκο πια έκδοση φοράς και κλειδώνει τόσο γρήγορα;

Όταν είχα κάνει αναβάθμιση με PCSuite μου πέρασε την μανήσια Cosmote 10e και λόκαρε σε 70΄΄ τώρα κε την F δεν λοκάρη με τίποτε

Μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την F

Όχι. Εγώ έχω περάσει την 10F (τελικά την πέρασα και ας έλεγα το αντίθετο), και αν και δεν έχω περάσει το wetravel, κλειδώνω ταχύτατα. (Δεν ξέρω αν είναι 6sec αλλά πάντως είναι ταχύτατο!):p

Σε σημείο που πιστεύω, ότι άσχετα αν το χρησιμοποιώ ή όχι, αυτό πάντα κάνει search και κλειδώνει δορυφόρους. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ούτε το GARMIN μου, με το smartlock που έχει, δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα!!:blink:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όχι. Εγώ έχω περάσει την 10F (τελικά την πέρασα και ας έλεγα το αντίθετο), και αν και δεν έχω περάσει το wetravel, κλειδώνω ταχύτατα. (Δεν ξέρω αν είναι 6sec αλλά πάντως είναι ταχύτατο!):p

Σε σημείο που πιστεύω, ότι άσχετα αν το χρησιμοποιώ ή όχι, αυτό πάντα κάνει search και κλειδώνει δορυφόρους. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ούτε το GARMIN μου, με το smartlock που έχει, δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα!!:blink:

Περάσεις την μανίσια 10F ή καμία έκδοση των παιδιών;

Επαγγελματίες οι άνθρωποι...Πήγαινέ το πίσω φίλε μου.

Spidey (και όχι μόνο, όποιος ξέρει!), επειδή σήμερα το απόγευμα θα πάω στην WIND για να δούνε το κινητό και να "αποφανθούν", αυτό που έγινε τι σημαίνει; Ότι άνοιξαν την συσκευασία κι έβαλαν άλλο κινητό; Ή υπάρχουν κινητά Αρένα σε συσκευασία LG με εικονίδια MyView; Δηλαδή υπάρχει εξαπάτηση ή ένα απλό λάθος; Για όσους δεν έχουν δει το αρχικό ποστ, το επικολλώ από κάτω.

"BΟΗΘΕΙΑ!!!

Μόλις πήρα το Αρένα και ήταν σε κουτί της LG. Είναι το κουτί με το ωραίο ανοιγμα (πιστεύω καταλάβατε), πάνω και κάτω πλευρές άσπρες και οι περιμετρικές μαύρες. Το κινητό δεν έχει αρχεία μέσα (διαφημιστικές αηδίες δηλαδή) αλλά -κι εδώ έχω φρικάρει- έχει εικονίδιο myview στις συντομεύσεις και φυσικά στην επικοινωνία. Στις επιλογές του ίντερνετ έχει wifi και cosmote wap/mms/e-mail. Το παρανοικό είναι ότι αγόρασα το κινητό από την WIND!!!! Τι έχει συμβεί; Μπήκα στο κρυφό μενού και το λογισμικό που λέει στο main sw είναι το KM900AT-00-V10e-202-01-OCT-28-2009. Προφανώς μου έδωσαν κινητό Cosmote για να μην περιμένω μέχρι να φέρουν αυτοί τα unbranded;;;; Τι έχει γίνει;"

"let's tear this shit apart

let's tear the f@ckin' house apart

let's tear our f@ckin' bodies apart

but let's just have some fun"

Of Montreal - The past is a grotesque animal

Spidey (και όχι μόνο, όποιος ξέρει!), επειδή σήμερα το απόγευμα θα πάω στην WIND για να δούνε το κινητό και να "αποφανθούν", αυτό που έγινε τι σημαίνει; Ότι άνοιξαν την συσκευασία κι έβαλαν άλλο κινητό; Ή υπάρχουν κινητά Αρένα σε συσκευασία LG με εικονίδια MyView; Δηλαδή υπάρχει εξαπάτηση ή ένα απλό λάθος; Για όσους δεν έχουν δει το αρχικό ποστ, το επικολλώ από κάτω.

"BΟΗΘΕΙΑ!!!

Μόλις πήρα το Αρένα και ήταν σε κουτί της LG. Είναι το κουτί με το ωραίο ανοιγμα (πιστεύω καταλάβατε), πάνω και κάτω πλευρές άσπρες και οι περιμετρικές μαύρες. Το κινητό δεν έχει αρχεία μέσα (διαφημιστικές αηδίες δηλαδή) αλλά -κι εδώ έχω φρικάρει- έχει εικονίδιο myview στις συντομεύσεις και φυσικά στην επικοινωνία. Στις επιλογές του ίντερνετ έχει wifi και cosmote wap/mms/e-mail. Το παρανοικό είναι ότι αγόρασα το κινητό από την WIND!!!! Τι έχει συμβεί; Μπήκα στο κρυφό μενού και το λογισμικό που λέει στο main sw είναι το KM900AT-00-V10e-202-01-OCT-28-2009. Προφανώς μου έδωσαν κινητό Cosmote για να μην περιμένω μέχρι να φέρουν αυτοί τα unbranded;;;; Τι έχει γίνει;"

Το πρώτο που λες μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Πάνω στη συσκευασία δεν αναγράφεται το ΙΜΕΙ? Κοίτα αν είναι ίδιο με του τηλεφώνου.

Το πιθανότερο, έτσι όπως εγώ το καταλαβαίνω, είναι ότι έγινε λάθος από τη διανομή. Δηλαδή, αυτοί που προμηθεύουν τηλέφωνα τα διάφορα καταστήματα (της wind, της voda, του Πλαισίου κλπ ) έκαναν λάθος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Άψογος. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό (50% πιο βλάκας πάνω στη σύγχυση:wacko:).

Όντως, τα IMEI της συσκευασίας και της συσκευής είναι ίδια. Επομένως μάλλον έχεις δίκιο για το λάθος στην διανομη. Ευχαριστώ φίλε, θα πάω το απόγευμα να ζητήσω μια WIND-ική συσκευή χωρίς MyView ή οτιδήποτε. Καλό μεσημέρι! :)

Έχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο να έχει επανεκκινήσεις;

2 φορές μου έτυχε κατά την αναπαραγωγή MP3, να μου κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο.Ελπίζω να μην είναι λόγος που εμπνέει ανησυχία.

2 φορές μου έτυχε κατά την αναπαραγωγή MP3, να μου κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο.Ελπίζω να μην είναι λόγος που εμπνέει ανησυχία.

Παιδιά, κυκλοφορούν τόσες πολλές εκδόσεις λογισμικού (επίσημες και μη) που η κάθε μια έχει τα δικά της προβλήματα (συνολικά πολλά).

Οι επανεκκινήσεις είναι απλά επανεκκινήσεις. Μπορεί να είναι τυχαίο, ή μπορεί να γίνεται συνέχεια. Ποιός ξέρει...

Κανονικά πάντως δεν πρέπει.

Ρε παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να ακούσουμε ιντερνετ ραδιόφωνο μέσω wi-fi; Να επιλέξουμε ένα σταθμό απο το E-radio για παράδειγμα και να παίξει;

Ρε παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να ακούσουμε ιντερνετ ραδιόφωνο μέσω wi-fi; Να επιλέξουμε ένα σταθμό απο το E-radio για παράδειγμα και να παίξει;

Αυτό απαιτεί flash, πράγμα που δεν υποστηρίζεται

Παιδιά, κυκλοφορούν τόσες πολλές εκδόσεις λογισμικού (επίσημες και μη) που η κάθε μια έχει τα δικά της προβλήματα (συνολικά πολλά).

Οι επανεκκινήσεις είναι απλά επανεκκινήσεις. Μπορεί να είναι τυχαίο, ή μπορεί να γίνεται συνέχεια. Ποιός ξέρει...

Οπότε αν κατάλαβα καλά, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Εξάλλου 2 φορές έχει κάνει επανεκκίνηση έως τώρα.Το θέμα είναι να μην κάνει τακτικά.Έχω την έκδοση V10c.

Οπότε αν κατάλαβα καλά, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Εξάλλου 2 φορές έχει κάνει επανεκκίνηση έως τώρα.Το θέμα είναι να μην κάνει τακτικά.Έχω την έκδοση V10c.

Μην ανησυχείς. Όταν βγεί αναβάθμιση όμως να την κάνεις.

Μην ανησυχείς. Όταν βγεί αναβάθμιση όμως να την κάνεις.

Ωραία γιατί δεν έχω σκοπό να ρισκάρω με φλασάρισμα.Ακόμη τουλάχιστον...

Ωραία γιατί δεν έχω σκοπό να ρισκάρω με φλασάρισμα.Ακόμη τουλάχιστον...

ε,ενταξει αμα γινει και τπτ στο flasharisma (που αποκλειεται να γινει) μπορεισ να επαναφερεις το κινητο με το gsmulti:)

Άψογος. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό (50% πιο βλάκας πάνω στη σύγχυση:wacko:).

Όντως, τα IMEI της συσκευασίας και της συσκευής είναι ίδια. Επομένως μάλλον έχεις δίκιο για το λάθος στην διανομη. Ευχαριστώ φίλε, θα πάω το απόγευμα να ζητήσω μια WIND-ική συσκευή χωρίς MyView ή οτιδήποτε. Καλό μεσημέρι! :)

Τελικά πήγα σήμερα και είχαν μια παρτίδα από Αρένα (οκ, 3 τηλέφωνα όλο κι όλο:p) που ήταν με τα εικονίδια του MyView. Έμειναν κι αυτοί άφωνοι και δεν είχαν εξήγηση. Μου είπαν να το στείλουν στο σέρβις τους και να μου περάσουν το ανοιχτό λογισμικό. Εγώ είπα στον τεχνικό τους ότι θα επιχειρήσω φλασάρισμα και αν δεν πάει κάτι καλά τότε το στέλνουμε. Δέχθηκε και είμαι έτοιμος να φλασάρω στην V10F_00. Αναφορά τέλος. :)

Να ευχαριστήσω όσους απάντησαν και βοήθησαν, το φόρουμ είναι α.ψ.ο.γ.ο :)

Παιδια σος. Σας παρακαλω. Ξαφνικα χαλασε η οθονη του κινητου μου. Τιποτα δε κανει. Σε θεμα αφης παντα. Απλα δε πατιεται τιποτα. Εχω κανει ενα σωρο επανεκκινησεις. Το αφησα και κλειστο-ανοιχτο 2-3 μερες. Θα το πηγαινα στην κοσμοτε απο που το πηρα, αλλα εχω βαλει τη γερμανικη βερσιον. Φοβαμαι μη μου πουν πως δεν ισχυει η εγγυηση. Βαζω το καλωδιο μπας κ κανει συνδεση με το πισι να αλλαξω φιρμγουερ αλλα τιποτα. θελει επιβαιβεωση απο το κινητο. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ. Μου αρεσει το κινητακι μου. Πειτε καμια ιδεα για ολα αυτα που σας αραδειασα.

Ευχαριστω πολυυυ. *Α απο τουμπα κ τετοια δεν ειναι. Δε νομιζω.

Καμια βοηθεια. Εχει μεινει στο συρταρι το κινητο.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry

Περάσεις την μανίσια 10F ή καμία έκδοση των παιδιών;

Την μανίσια. Γενικά τα πειραγμένα software δεν τα πολυ-εμπειστεύομαι. Καλή έκδοση φαίνεται. Αλλά ρε παιδιά, γενικά το κινητό είναι αργό. Αδικαιολόγητα αργό για το hardware που έχει.

Νομίζω ότι το s-class έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για βελτίωση, και μακάρι η LG να το προχωρήσει. Τους Ταϊβανέζους τους φοβάμαι λιγάκι. Δεν είναι και ότι καλύτερο στην μακροχρόνια υποστήριξη.

Γενικά επανεκινήσεις στο Arena, είναι σχετικά σπάνιες έως άγνωστες. Μήπως παίζει κάποιο πρόβλημα. Μήπως (επειδή λες ότι τις έκανε και τις δύο ενώ έπαιζε ΜΡ3), τις έκανε σε συγκεκριμένο κομμάτι? Εκεί μπορεί να παίζει πρόβλημα στο αρχείο και να μην φταίει το Arena.

Καμια βοηθεια. Εχει μεινει στο συρταρι το κινητο.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry

'Ασε την Κοτέ. Στο σέρβις της LG στείλε το. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οοοοχι, δε φταίει μόνο το software.

Φταίει κυρίως το hardware.

Ας είχε έναν 600άρη επεξεργαστή και θα σου έλεγα πώς θα πετούσε.

Τότε αυτό το κόλπο που λένε εδώ τα παιδιά γιατί συμβαίνει? Κάνουν κάποιο τρικ με το φορτιστή και πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα. Δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια, αλλά λένε ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Κάτι τέτοια διαβάζω και γι' αυτό λέω, ότι γενικά το software δεν ειναι και τόσο καλογραμμένο (πόσο μάλλον optimized) πάνω στο hardware του κινητού. :rolleyes:

Εντάξει, είναι γεγονός ότι το row power από την τοποθέτηση μιας 600άρας CPU θα το συκώσει παντού, αλλά γενικότερα, είμαι της άποψης ότι μπορείς να έχεις τα ίδια ή παραπλήσια αποτελέσματα, με ένα καλύτερο και προσεκτικότερο φτιάξημο των ρουτηνών σου. Το σκεπτικό του "απλά φοράμε το ίδιο software πάνω σε μια τουρμπάτη CPU, οπότε πετυχαίνουμε το ζητούμενο (γρηγορότερη λειτουργεία)", μου φαίνεται η εύκολη λύση. Η λύση του "Έλα μωρέ ρίξ' το στη αγορά για να πουλήσουμε!" Της αρπαχτής δηλαδή.:X

Τότε αυτό το κόλπο που λένε εδώ τα παιδιά γιατί συμβαίνει? Κάνουν κάποιο τρικ με το φορτιστή και πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα. Δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια, αλλά λένε ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Κάτι τέτοια διαβάζω και γι' αυτό λέω, ότι γενικά το software δεν ειναι και τόσο καλογραμμένο (πόσο μάλλον optimized) πάνω στο hardware του κινητού. :rolleyes:

Εντάξει, είναι γεγονός ότι το row power από την τοποθέτηση μιας 600άρας CPU θα το συκώσει παντού, αλλά γενικότερα, είμαι της άποψης ότι μπορείς να έχεις τα ίδια ή παραπλήσια αποτελέσματα, με ένα καλύτερο και προσεκτικότερο φτιάξημο των ρουτηνών σου. Το σκεπτικό του "απλά φοράμε το ίδιο software πάνω σε μια τουρμπάτη CPU, οπότε πετυχαίνουμε το ζητούμενο (γρηγορότερη λειτουργεία)", μου φαίνεται η εύκολη λύση. Η λύση του "Έλα μωρέ ρίξ' το στη αγορά για να πουλήσουμε!" Της αρπαχτής δηλαδή.:X

Έτσι είναι ακριβώς..Τα αφήνει ημιτελή, το αρένα, ναι, είναι αργό στο μενού του..Και τα αφήνει έτσι για να πουλήσει τα επόμενα μοντέλα..

Ace of Hearts..

ρε παιδιά αυτό το κόλπο για να πηγαίνει πιο γρηγορα που είναι ακριβώς? μπορεί κάποιος να βάλει το λινκ?

Eγω που το δοκιμασα παντως δεν ειδα καμια διαφορα.

ενταξει, δεν ειναι και δραματικα αργο το κινητο, αλλα θα ηθελε το κατι παραπανω.