angelos_2110 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ευχαρισατώ φιλαράκι αλλά τα έκανα λίγο θάλασσα ελπίζω να τα καταφέρω. επειδή πέρασα μία μία τις επαφές στην επιοφάνεια εργασίας μήπως ξέρεις πως μπορώ να τις περάσω στο κινητό χωρίς να τυις ξαναγράφω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ευχαρισατώ φιλαράκι αλλά τα έκανα λίγο θάλασσα ελπίζω να τα καταφέρω. επειδή πέρασα μία μία τις επαφές στην επιοφάνεια εργασίας μήπως ξέρεις πως μπορώ να τις περάσω στο κινητό χωρίς να τυις ξαναγράφω??? Μπορείς να κάνεις συγχρονισμό με το outlook. Έτσι κάνω κι εγώ και δεν έχω φασαρίες!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 το ξέρω ρε παιδιά αλλά δεν μπορεί να τις περάσει. ενώ τις βλέπω στον υπολογιστή όταν κάνω συγχρονισμό δεν τις περνάει. τι μπορεί να κάνω λάθος??? σε ευχαριστώ μέσω pc suite θα κάνεις συγχρονισμό και με κατεύθυνση απο το pc στο κινητό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_2110 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 πιθανόν να τα κατάφερα ρε παιδιά ελπίζω να μην δω στην πορεία άλλο πρόβλημα εκτός απο τα δύο που προανέφερα. ευχαριστώ εκ των προτέρων είναι καλή αυτή η έκδοση jimdem??? παιδιά όλα οκ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 είναι καλή αυτή η έκδοση jimdem??? Δεν ξέρω γιατί σε μερικούς βγάζει περίεργα προβλήματα. Πάντως σ'εμένα είναι οκ. Δεν έχει τίποτα το σοβαρό. Και είναι και γρήγορη. Ίσως επειδή το κινητό είναι "απο τη μάνα του" unbranded? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ξέρει κανείς το πότε θα βγεί η open europe η καλή όμως Δεν γνωρίζουμε. Πάντως μια αψεγάδιαστη έκδοση δε λέει να βγάλει η lg. Πάντα διορθώνει κάτι αλλά χαλάει κάτι άλλο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 για να μας κραταει το ενδιαφερον το κανει..! :lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Δεν γνωρίζουμε. Πάντως μια αψεγάδιαστη έκδοση δε λέει να βγάλει η lg. Πάντα διορθώνει κάτι αλλά χαλάει κάτι άλλο!! για να μας κραταει το ενδιαφερον το κανει..! :lol: Κλασική LG...Μια ζωή τα ίδια κάνει...Πότε θα βάλουν μυαλό δε ξέρω... Εορτολόγιο Για να βλέπουμε πότε γιορτάζει ο κόσμος, πότε πέφτει το Πάσχα κλπ κλπ.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Πολύ ωραίο είχα ένα εορτολόγιο στο παλιό μου Ericsson, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου για ένα καλό software, μόλις λέμε "Δόξα το Θεό" πάλι πέφτουμε στο "Βόηθα Παναγιά μου". Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χαλάνε πράγματα που ήδη δουλεύανε σε προηγούμενες εκδόσεις. Τι θα γίνει θα έχουμε ένα λογισμικό για κάθε δουλειά δηλαδή; "Θέλω gps και youtube στο wifi κάτσε να βάλω την V10C" "Θέλω λίστες στην μουσική , κάτσε να βάλω την V10M open Europe"... Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ομάδα που δουλεύει τις αναβαθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Πολύ ωραίο είχα ένα εορτολόγιο στο παλιό μου Ericsson, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου για ένα καλό software, μόλις λέμε "Δόξα το Θεό" πάλι πέφτουμε στο "Βόηθα Παναγιά μου". Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χαλάνε πράγματα που ήδη δουλεύανε σε προηγούμενες εκδόσεις. Τι θα γίνει θα έχουμε ένα λογισμικό για κάθε δουλειά δηλαδή; "Θέλω gps και youtube στο wifi κάτσε να βάλω την V10C" "Θέλω λίστες στην μουσική , κάτσε να βάλω την V10M open Europe"... Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ομάδα που δουλεύει τις αναβαθμίσεις... Άντε που έστω και αυτά δεν γίνονται καλά και σε όλους εγώ πάντως θα δοκιμάσω να το ξαναφλασάρω αύριο Και να δεν γίνει πάλι τίποτε καλώ τα παρατάω Το κακό είναι ότι και οι άλλες εταιρίες μαλ…..ζονται σήμερα δοκίμασα το w995 αίσχος Φώτο για 8άρα κάμερα οπότε παίδες παντού τα ίδια σκα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 καλημερα!!!! την τεταρτη πηγα και εγω και αγορασα το arena αλλα το vodafone live δεν εχω καταφερει να συνδεσω με το pc για να κανω αναβαθμιση !!! λοιπον εχω τα εξης προβληματα 1)δεν εχει τοσο καλη αποκριση η οθονη 2)πολλες φορες μου κολλαει και μου κανει επανεκκινηση μονο του 3) η μπαταρια μου κρατησε μονο μια μερα και δεν ειχα πολυ ασχοληθει μαζι του . να το παω πισω η με την αναβαθμιση μπορει να φτιαξει!!!???? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Η μπαταρία σίγουρα θα βελτιωθεί, συμβαίνει σε όλα τα κινητά στην αρχή η μπαταρία να έχει μικρότερη διάρκεια απ' την πραγματική. Απλά πρέπει λίγο να πειράξεις φωτεινότητες και τέτοια για να την αυξήσεις και λίγο ακόμα. Λογικά οι επανεκκινήσεις θα βελτιωθούν με μια αναβάθμιση σε σημείο ικανοποιητικό ώστε να μην είναι πολύ ενοχλητικό (π.χ. εδώ κι 1,5 μήνα που το έχω μου έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις και έχει παγώσει μία φορά) Για την απόκριση της οθόνης δεν μπορώ να σου πω πολλά μιας και είναι κι ελαφρώς υποκειμενικό το θέμα (για παράδειγμα εγώ την βρίσκω αρκετά καλή). Κάποια παιδιά έχουν αναφέρει ότι με τις αναβαθμίσεις είδαν διαφορά. Επειδή του έκανα αναβάθμιση στην 2η μέρα όμως, δεν μπορώ να συγκρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magasn1 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 καλημερα!!!! την τεταρτη πηγα και εγω και αγορασα το arena αλλα το vodafone live δεν εχω καταφερει να συνδεσω με το pc για να κανω αναβαθμιση !!! λοιπον εχω τα εξης προβληματα 1)δεν εχει τοσο καλη αποκριση η οθονη 2)πολλες φορες μου κολλαει και μου κανει επανεκκινηση μονο του 3) η μπαταρια μου κρατησε μονο μια μερα και δεν ειχα πολυ ασχοληθει μαζι του . να το παω πισω η με την αναβαθμιση μπορει να φτιαξει!!!???? καλημέρα καταρχάσ.πρώτη φόρτιση πρέπει να το φορτίσεισ τουλάχιστον 10 ώρεσ για να πάρει η μπαταρία την πλήρη δήναμή τησ και να μήν πάθει το γνωστό ''φαινόμενο μνήμησ''.με την οθόνη όπωσ είπε και ο φίλοσ απο πάνω θα πρέπει να πειράξεισ τισ ρυθμίσεισ για φωτηνότητα.αν δεν του έχεισ κάνει flash κάνε του με μία ανοιχτή έκδοση και θα βελτιωθούν αν όχι όλα αρκετά απο τα προβλήματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crussifier Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 καλημέρα καταρχάσ.πρώτη φόρτιση πρέπει να το φορτίσεισ τουλάχιστον 10 ώρεσ για να πάρει η μπαταρία την πλήρη δήναμή τησ και να μήν πάθει το γνωστό ''φαινόμενο μνήμησ''.με την οθόνη όπωσ είπε και ο φίλοσ απο πάνω θα πρέπει να πειράξεισ τισ ρυθμίσεισ για φωτηνότητα.αν δεν του έχεισ κάνει flash κάνε του με μία ανοιχτή έκδοση και θα βελτιωθούν αν όχι όλα αρκετά απο τα προβλήματά σου. Για δώσε λίγο τα φώτα σου, γιατί σήμερα παρέλαβα το κινητό απο service. Ενώ μου έλεγε για γεμάτη μπαταρία δυσκολευόταν απίστευτα να ανοίξει το κινητό. Μετά απο ώρα,δουλεύει κανονικά πλέον αλλά στο κλείσιμο χάνει τις ρυθμίσεις. Έκδοση είναι η 10c,ενώ αρχικά τρεμόπαιζε και η οθόνη του. edit : η οθόνη του τρεμοπαίζει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magasn1 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Για δώσε λίγο τα φώτα σου, γιατί σήμερα παρέλαβα το κινητό απο service. Ενώ μου έλεγε για γεμάτη μπαταρία δυσκολευόταν απίστευτα να ανοίξει το κινητό. Μετά απο ώρα,δουλεύει κανονικά πλέον αλλά στο κλείσιμο χάνει τις ρυθμίσεις. Έκδοση είναι η 10c,ενώ αρχικά τρεμόπαιζε και η οθόνη του. edit : η οθόνη του τρεμοπαίζει ακόμα. η έκδοση σου είναι απο τισ πιο καλέσ.σίγουρα δεν φτέει σε τίποτα η έκδοση.να αφήνεισ το κινητό να φορτιζει τέρμα πάντα.τισ πρώτεσ φορέσ άσε το να φορτίσει περισσότερεσ ώρεσ κ ασ λέει οτι είναι πλήρησ η μπαταρία.επίσησ πάντα να αφήνεισ το κινητό να αποφορτίζετε πλήρωσ έωσ κλίσει απο έληψη μπαταρίασ για να γίνετε καλήτερα η φόρτιση-αποφόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaniou Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Εχω την open europe v10b_02 αξιζει να βαλω την german v10o_02 ?? Τι κερδιζω και τι χανω ?Η german υποστηριζει πληρως τα ελληνικα?(Δεν αναφερω την open europe v10d γιατι οπως διαβασα βγαζει προβληματα και ομοιως δεν σκεφτομαι την open greek γιατι θελω fm tra/er) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Εχω την open europe v10b_02 αξιζει να βαλω την german v10o_02 ?? Τι κερδιζω και τι χανω ?Η german υποστηριζει πληρως τα ελληνικα?(Δεν αναφερω την open europe v10d γιατι οπως διαβασα βγαζει προβληματα και ομοιως δεν σκεφτομαι την open greek γιατι θελω fm tra/er) Η καινούργια open Greek μου έβγαλε κανονικά fm πολύ γρήγορη με καλύτερο gps αλλά καμία σχέση το gps του με το w995 που δοκιμάζω τώρα πολύ καλό gps το w995 αλλά σαν τηλ σέρνετε……….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 καλημερα ευχαριστο για τις απαντησεις !!! τωρα μια τελευταια εβαλα το pc suite και δουλευει κανονικα αλλα δεν εχω βρει καμια επιλογη γιανα του κανω αναβαθμιση πως κανω αναβαθμιση ????? ευχαριστωωωωω(ειναι το vodafone live) Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Η καινούργια open Greek μου έβγαλε κανονικά fm πολύ γρήγορη με καλύτερο gps οταν λες "σου εβγαλε κανονικα fm" τι εννοεις?:confused: αναφερεσαι σε fm-transmitter ή στο ραδιοφωνο? επισης ποια εκδοση περασες ? την v10c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 καλημερα ευχαριστο για τις απαντησεις !!! τωρα μια τελευταια εβαλα το pc suite και δουλευει κανονικα αλλα δεν εχω βρει καμια επιλογη γιανα του κανω αναβαθμιση πως κανω αναβαθμιση ????? ευχαριστωωωωω(ειναι το vodafone live) Κατέβασε τον οδηγό του jimdem την έκδοση από τον stred σελίδα 238 στο forum ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και είσαι εντάξει πρώτα κάνε backup όλα τα αρχεία σου και τα τηλέφωνά σου και φλασάρισε σε xp ή win7 εγώ έκανα factory reset και στην αρχή για να πετύχει και άλλαξα τα dll αν διαβάσεις αναλυτικά τον οδηγό θα καταλάβεις Αν δεν τα καταφέρεις απ’ την αρχή μην απογοητεύεσαι ξαναπροσπάθησε και δω είμαστε και μείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Η καινούργια open Greek μου έβγαλε κανονικά fm πολύ γρήγορη με καλύτερο gps οταν λες "σου εβγαλε κανονικα fm" τι εννοεις?:confused: αναφερεσαι σε fm-transmitter ή στο ραδιοφωνο? επισης ποια εκδοση περασες ? την v10c? Ραδιόφωνο στα fm αυτό κατάλαβα επειδή δεν ασχολήθηκα και πολύ με το θέμα V10C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Η καινούργια open Greek μου έβγαλε κανονικά fm πολύ γρήγορη με καλύτερο gps αλλά καμία σχέση το gps του με το w995 που δοκιμάζω τώρα πολύ καλό gps το w995 αλλά σαν τηλ σέρνετε……….. Γενικά απο όλους τους κατόχους του w995 εχω ακούσει τα χειρότερα. Όλοι το άλλαξαν. Επίσης, μερικές βελτιώσεις της C που ξέχασα να αναφέρω: Όταν στέλνουν μήνυμα και το τηλέφωνο είναι κλειστό, όταν το ανοίξεις λέει τί ώρα σου έστειλε το μήνυμα, όχι τί ώρα άνοιξες το κινητό :p Μία ακόμη βελτίωση-προσθήκη, είναι, όταν πληκτρολογείς κάτι, μπορείς να γυρίσεις και στα δεξιά το τηλέφωνο για qwerty, ενώ πρίν το εμφάνιζε μόνο στα αριστερά. edit: Επίσης, ελέγχθηκε και το Αρένα έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου από όλα τα κινητά. Συγκεκριμένα, πήρε 9,8/10 στο dtl τεστ του "Γερμανος": "Καταπληκτικό μενού και θαυμάσιος χειρισμός. Υπερπλήρες όσο αφορά τις δυνατότητες αναπαραγωγής και κορυφαία απόδοση." -Χαρακτηριστικά mp3 player: 10/10 -Μεταφορά αρχείων : 10/10 -Ποιότητα αναπαραγωγής: 10/10 -Αυτονομία αναπαραγωγής mp3 player : 9/10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h8breed Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Ναι αλλα γιατι αργει τοσο να περασει στο επομενο mp3 του album; Αρκετες φορες παιρνει μεχρι και 10 δευτερολεπτα μεχρι να παει στο επομενο mp3!!! Εχω την v10c Πρεπει να κανω κατι η δεν διορθωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Ναι αλλα γιατι αργει τοσο να περασει στο επομενο mp3 του album; Αρκετες φορες παιρνει μεχρι και 10 δευτερολεπτα μεχρι να παει στο επομενο mp3!!! Εχω την v10c Πρεπει να κανω κατι η δεν διορθωνεται; Εμένα τις περισσότερες φορές γίνεται σχεδόν άμεσα, αλλά μερικές φορές έχει ~4 sec καθυστέρηση. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί κάθε φορά που πάει σε επόμενο τραγούδι, πρέπει να φορτώσει τα περιεχόμενα του τραγουδιού και flash (visualisations κ.α). Γι αυτό υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση, αλλά ο ήχος του απλά δεν συγκρίνεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 λοιπον οταν η ταινια εχει το αρχειο υποτιτλων εξωτερικα, υπαρχει τροπος να το βαλουμε στο xmedia? γιατι δεν βλεπω επιλογη για να μπει αρχειο με υποτιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts