Jump to content

crussifier

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About crussifier

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 17

crussifier's Achievements

  1. Δεν βρήκα κάποιο bug προς το παρόν , μου φάνηκε οτι δουλεύει ένα κλικ καλύτερα / αμεσότερα με την 13, το οποίο είναι εντυπωσιακό με αυτόν τον επεξεργαστή σε ένα κινητό 2 ετών. Όλα αυτά τα updates , θέλουν χρόνο πάντως για να τα περάσει στο δικό μου , υποπτεύομαι γιατί κάποιο update παλαιότερα δεν περάστηκε καταλλήλως και η επίπτωση (ευτυχώς μόνο αυτήν βλέπω) , είναι οτι χρειάζεται αρκετό χρόνο. Μπορεί δηλαδή να χρειαστεί και 1 με μιάμιση ώρα για να εγκαταστήσει τη 13 (855mb κατέβασε)
  2. καλή είναι , άνετα τη μέρα και περισσεύει
  3. Η συσκευή ήρθε σήμερα :lol: Η σύγκριση γίνεται με το Honor 10. Το μέγεθος του 10 είναι παρόμοιο με του 4α , η οθόνη αν και IPS παραμένει καλή και δεν ξετρελάθηκα απο την OLED του 4α αλλά μια βελτίωση μικρή υπάρχει. Χωρίς την θήκη , το Honor 10 με το μεταλλικό σασί και το γυαλί πίσω δίνει πιο premium αίσθηση αλλά μπαίνουν θήκες και ισοσκελίζεται με την Spigen Thin Fit και το tempered glass που μπηκαν. Η απόκριση είναι καλή, η μνήμη και η διαχείριση είναι αισθητά καλύτερη , το βάρος είναι χαμηλότερο και σαν μπαταρία. Σαν συσκευή απο Γαλλία, είχε κ τα ενσύρματα ακουστικά μέσα. Στο ψητό, η κάμερα μου άρεσε στην ημέρα, δείχνει αιώνες μπροστά στο βράδυ και είναι ο κύριος λόγος αγοράς του αφού το Honor 10 (το δικό μου τουλάχιστον) μπέρδευε και έκανε λάθη με το night mode του. Το Honor 7 που είχε προηγηθει κατόρθωνε και με χειρότερο hardware έπαιρνε πιο πειστικές λήψεις , αν και αρκετά artificial. Καλός ήχος απο τα ηχεία του 4α μα ολο του το focus δείχνει να είναι στη ελαφριά αίσθηση του android και τις καλές φωτογραφίες εύκολα και γρήγορα. Καλές φωτό βγάζει και η μπροστά κάμερα , το chromecast δουλευει μια χαρά επίσης με τη τηλεόραση. Προβληματα : με bluetooth , είδε τα ασυρματα ακουστικά αλλά το fitband και ένα δεύτερο ζευγάρι ακουστικά , δεν ! Δοκιμάζω κάποιες λύσεις που προτείνουν αλλά υποψιάζομαι οτι είναι bug του Android 11 σε ορισμένες περιπτώσεις. Σπανίως, ακούγονται κάποιοι ήχοι , σαν να παίζει κάτι την ώρα που ακούω ραδιόφωνο και το έκλεισε 1-2 φορές το ραδιόφωνο μέσω ιντερνετ.
  4. ναι δεν είναι απίθανο το παρήγγειλα απο FnacPro στις 17/1 (ημέρα Κυριακή) με περιορισμενη διαθεσιμότητα και θα γίνει αποστολή με το που παραλάβουν. Εκτίμηση για shipping 2/2 27/1 με ενημερώνουν ότι έχουν παραλάβει και θα στείλουν το συντομότερο 29/1 τελικά γίνεται shipping εν όψει ΣΚ (3-4 ημέρες νωρίτερα απο το προβλεπόμενο) 1/2 Αυστρία 3/2 Βουλγαρία 4/2 Θεσσαλονίκη οπότε πιστεύω στις αμέσως επόμενες ημέρες παραλαμβάνω. Αμα είναι και σε καλή κατάσταση , κλείσαμε :D:lol: Έχω βάλει προσωπικό στοίχημα όταν πριν απο λίγες μέρες παρήγγειλα θήκη + προστασία οθόνης απο amazon.de για να δω τι θα φτάσει πρώτο , πόνταρα στο τηλέφωνο. Κ τα 2 είναι πολύ κοντά πλέον και παίζεται απο μέρα σε μέρα ΥΓ όλη η παρακολούθηση του δέματος γίνεται μέσω της Chronopost , μέχρι τώρα
  5. αισθάνομαι λίγο εχθρικά vibes φίλε μου, εγώ να βοηθήσω θέλω , ποιοι νομίζουν οτι είναι πια
  6. εγώ νομιζω οτι σηκώνει μια ΑΓΩΓΟΥΛΑ το πιθανό bug στο smartphone , δηλαδή δεν μπορεί να μας κοροιδεύει έτσι η Google, γιατί δε βγαίνει ο CEO στο τηλέφωνο
  7. αν θες να το πάρεις με τιμολόγιο, θα πρέπει να το κάνεις στο fnacpro.fr
  8. Θέλει να ανοίξεις λογαριασμό στο Fnacpro , να δηλώσεις την επιχείρηση σου και τον αριθμό ΑΦΜ στην μορφή EL-ΑΦΜ Η επιχείρηση επίσης πρέπει να είναι εντάξει για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Αν δεν έχεις απαλλαγή ΦΠΑ , γιατί να μην δεν το πάρεις κατευθείαν απο το απλό FNAC που νομίζω έχει και περισσότερο στοκ ?
  9. διάβασα τα χρήσιμα που γράψατε στις προηγούμενες σελίδες για μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και το έχω παραγγείλει καθόσον θέλω τη καλή του κάμερα και μια νορμάλ συμπεριφορά σμαρτφον το παρήγγειλα απο FNAC Pro (με τιμολόγιο) , στα 300 μαζί με μεταφορικά βγήκε , μου είπαν 1/2/2021 γιατί περιμένουν παραλαβή απο τον προμηθευτή. Υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο αλλά είναι απο άλλον μεταπωλητή και μπαίνει σημαντικό καπέλο τιμής. απο θήκη, είδα διάφορες προτάσεις , πολύ ωραίες απο Spigen, την ακριβή αλλά πολύ ενδιαφέρουσα της Google κλπα τι πήρατε ? :lol:
  10. Καλησπέρα. Έχω ένα μικρό ράγισμα στο σημείο που έχω κυκλώσει. Υπάρχει κάποια λύση? Ανταλλακτικό απο ebay? http://img535.imageshack.us/img535/5451/wildfireswhite540x417.jpg
  11. Φίλε Thief , μάλλον δεν εξήγησα σωστά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα : Ήθελα να λάβω τις επαφές του κινητού, να τις επεξεργαστώ σε ένα αρχείο .csv για να μπορέσω να αποστείλω μηνύματα στις ημέρες των γιορτών μέσω server. Το πρόβλημα είναι οτι έπαιρνα ipd αρχείο και όταν πήγαινα να το διαβάσω με ένα πρόγραμμα, το παραγόμενο αρχείο csv ήταν σε ακαταλαβίστικη μορφή. Τελικά, βρήκα τα εξής και ενημερώνω όποιον άλλον επιθυμεί : α) κάνουμε συγχρονισμό του αρχείου με το Blackbery Desktop Manager αλλά επιλέγουμε τα εξής : --είτε με Windows 7 Contacts, όπου δίνει όλες τις επαφές σε αυτοτελή αρχεία και μετά επιλέγουμε Εξαγωγή σε αρχείο .csv, που υπάρχει σαν επιλογή στο φάκελο των Contacts. -- η επιλογή Συγχρονισμό με Yahoo , είναι επίσης θαυμάσια, καθώς αν κάποιος έχει λογαριασμό στο Yahoo, τότε μπορεί να κάνει upload των επαφών του εκεί και μετά να επιλέξει σε τι αρχείο θέλει να τις εξάγει (έχει Outlook, Excel , vcf card κλπα). αυτό που έκανα εν τέλει εγώ είναι εξαγωγή αρχείου απο το Desktop Manager με διαμόρφωση ASCII , όπου έλυσε το πρόβλημα. Επίσης, το αρχείο που θα διαβαστεί, εαν ερωτηθείτε απο πρόγραμμα με τι κωδικοποίηση Ελληνικών, επιλέξτε UTF-8. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την ανταπόκριση και σόρυ που δεν ήμουν πιο σαφής απο την αρχή.:)
  12. Χαιρετώ όλο το forum , να με συμπαθά η διαχείριση αλλά δεν βρήκα θέμα τώρα στα πρόσφατα. Αν υπάρχει , παρακαλώ να συγχωνευτεί :) Η βοήθεια που ζητώ είναι για ένα 8900 Curve χωρίς αναβαθμίσεις. Έχω πάρει ήδη ένα πρώτο IPD αρχείο αλλά όλα είναι στα Ελληνικά οπότε όταν προσπαθώ να το διαβάσω και οι 2500+ επαφές βγαίνουν ακαταλαβίστικες. Έχω παίξει με το ABC Blackberry Converter και δοκίμασα και του jimmys αλλά δεν καταλαβαίνει Ελληνικά. ANY THOUGHTS PLEASE?
  13. Η εταιρία που σου έστειλα έχει και προσφορά και για screen protector, αλλά δεν έχω ιδέα αν είναι καλό. :O
  14. Έχεις πμ. :) Είναι μαλακη και μέχρι τώρα αρκετά βολική.Το κόστος είναι αστείο ενώ θα σου πρότεινα να παραγγειλεις 2 κ σε διαφορετικά χρώματα,έτσι για ποικιλία :lol: Δεν ξέρω αν έφταιγε το μικρό κόστος ασφάλισης που πλήρωσα αλλά ήρθε 2 εβδομάδες νωρίτερα.
  15. Λίγα πράγματα, λίγο το χρώμα αλλάζει και ελαφρώς τη μορφή.
×
×
  • Create New...