gr_rocker Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 λοιπον ,εχω δυο ερωτησουλες. 1ον , πειτε μου ενα λογο να χρησιμοποιω τον opera mini και οχι το δικο του browser. δεν βρηκα ουτε ενα πλεονεκτημα. ουτε zoom με αφη ουτε ταχυτητα . γενικα , χωρις πλακα θα θελα να μαθω, γιατι ισως να μην τα εχω παρει εγω ειδηση. 2ον , καποιος που εβαλε την καινουργια V10o_02 , ασ μου πει. το GPS κλειδωνει οντως πιο γρηγορα? ειναι σημαντικο. το ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν ειχε δοκιμασει κανεις. ευχαριστωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bgavras Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Πατάω πάνω στο εικονίδιο και δεν γίνεται τίποτα. Και τα εικονίδια αναβοσβήνουν όλη την ώρα και καμιά φορά εξαφανίζονται.Βάζω και μια εικόνα του μηνύματος που μου βγάζει: Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατι δεν μπορώ ούτε το WeTravel να βάλω εαν δεν το φτιάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 λοιπον ,εχω δυο ερωτησουλες. 1ον , πειτε μου ενα λογο να χρησιμοποιω τον opera mini και οχι το δικο του browser. δεν βρηκα ουτε ενα πλεονεκτημα. ουτε zoom με αφη ουτε ταχυτητα . γενικα , χωρις πλακα θα θελα να μαθω, γιατι ισως να μην τα εχω παρει εγω ειδηση. 2ον , καποιος που εβαλε την καινουργια V10o_02 , ασ μου πει. το GPS κλειδωνει οντως πιο γρηγορα? ειναι σημαντικο. το ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν ειχε δοκιμασει κανεις. ευχαριστωωωωωωωω Υπάρχει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα και μόνο για αυτό αξίζει ο όπερα.Βάλε τις εικόνες σε χαμηλή ποιότητα στις ρυθμίσεις. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατι δεν μπορώ ούτε το WeTravel να βάλω εαν δεν το φτιάξω. Το συνδέεις μέσω hub μήπως; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 δε ξερω αν ειναι η ιδεα μου η αν το εκανε κ απο πριν...αλλα με την Ο ο οπερα μου κανει αδικαιολογητα νερα...δλδ παει καρε καρε οταν κανω περιηγηση σε μια σελιδα..σαν σπασιματα.. κ εβαλα κ χαμηλη αναλυση στις φωτογραφιες... ακομα κ ετσι ειναι καλυτερος απο το μαμα browser Παντως..!:lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bgavras Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 όχι κατευθείαν στην θύρα του υπολογιστή μου.πατάω μαζική αποθήκευση και μοθ βγάζει κατι εικονίδια στον υπολογιστή μου που αναβοσβήνουν και μολις πατάω πάνω τους μου βγάζει ένα μύνημα(αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 παιδιά όταν δοκιμάζω εγκατάσταση του we travel μου βγάζει ένα μύνημα κατά την ολοκλήρωση που λέει "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας" ή κάτι τέτοιο. Ζητάει να είναι ενεργοποιημένο το wifi και τέλος δεν υπάρχει πουθενά στο μενού εφαρμογές ή παιχνίδια. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskonst Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 αυτό το wetravel θα με τρελάνει εμένα πάντως. ότι και να έχω κάνει "αυτόνομο" ή "υποβοηθούμενο" gprs, δεν κλειδώνει με τίποτα, όση ώρα κι αν το αφήσω. τι στο καλό να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 παιδιά όταν δοκιμάζω εγκατάσταση του we travel μου βγάζει ένα μύνημα κατά την ολοκλήρωση που λέει "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας" ή κάτι τέτοιο. Ζητάει να είναι ενεργοποιημένο το wifi και τέλος δεν υπάρχει πουθενά στο μενού εφαρμογές ή παιχνίδια. Τι μπορεί να συμβαίνει; πριν ξεκινησεις πρεπει το προφιλ των εφαρμογων java να ειναι στο wifi για να μη χρεωθεις...αμα δεν εχεις δικτυο το αφηνεις στο αντιστοιχο της εταιρειας κινητης τηλεφωνιας που εισαι (cosmote vodafone wind) ρυθμισεις - συνδεσιμοτητα - java- προφιλ για να δεις τις υπαρχουσες ρυθμισεις μετα την εγκατασταση θα στο βγαλει κανονικα στις εφαρμογες μην ανησυχεις Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 αυτό το wetravel θα με τρελάνει εμένα πάντως. ότι και να έχω κάνει "αυτόνομο" ή "υποβοηθούμενο" gprs, δεν κλειδώνει με τίποτα, όση ώρα κι αν το αφήσω. τι στο καλό να κάνω? ΠΑΝΤΑ αυτονομο κ την πρωτη φορα που θα το χρησιμοποιησεις φροντισε να εισαι σε ανοιχτο χωρο (καποιο χωραφι ειναι οτι πρεπει..!:lol:) για να βρει σημα καπως πιο γρηγορα αρα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι...υπομονη...!! α κ κατι αλλο...αν απο τα 64km/h Που σου εμφανιζει στην αρχη καποια στιγμη γραψει 0 σημαινει οτι εχει βρει σημα αλλα δεν υπαρχει χαρτογραφηση για την περιοχη σου (εμενα ετσι εκανε συνεχεια) Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 αυτό το wetravel θα με τρελάνει εμένα πάντως. ότι και να έχω κάνει "αυτόνομο" ή "υποβοηθούμενο" gprs, δεν κλειδώνει με τίποτα, όση ώρα κι αν το αφήσω. τι στο καλό να κάνω? Μη παιδεύεσαι, αυτό το κινητό ΔΕΝ είναι navigator. Ούτε είναι δυνατόν να γίνει ποτέ σωστό navigator σαν αυτά που ξέρουμε. Τέλος. Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskonst Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Μη παιδεύεσαι, αυτό το κινητό ΔΕΝ είναι navigator. Ούτε είναι δυνατόν να γίνει ποτέ σωστό navigator σαν αυτά που ξέρουμε. Τέλος. :(:(:( το ειδα να το λενε κι αλλοι αυτο μεσα στο forum. τελικα δεν αξιζει σαν ενα μετριο navigator.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimmyF Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Μη παιδεύεσαι, αυτό το κινητό ΔΕΝ είναι navigator. Ούτε είναι δυνατόν να γίνει ποτέ σωστό navigator σαν αυτά που ξέρουμε. Τέλος. +1! Πλακα εχει να παιζεις με αυττο, αλλα οχι για να σε παει στον προορισμο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris16 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Όταν ενεργοποιώ το wi-fi στο κινητό μου βρίσκει το δίκτυο Cyta που έχω σπίτι αλλά έχει ένα κλειδί δίπλα από την επιλογή "Σύνδεση".Όταν πατάω το "Σύνδεση" μου βγάζει μήνυμα να εισάγω κλειδί ασφαλείας.Αυτό το κλειδί ασφαλείας ποιο είναι, από που μπορώ να το δώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 +1! Πλακα εχει να παιζεις με αυττο, αλλα οχι για να σε παει στον προορισμο σου! Εγώ είμαι από επαρχεία και η μόνη διαφορά που διαπίστωσα με τους garmin στα nokia είναι ότι μπορείς να δώσεις τον αριθμό της οδού που θες κατά τ’ άλλα δουλεύει μια χαρά Αν το βάλεις χωρίς gps σου βγάζει ακριβός την περιοχή σου με την σωστή χαρτογράφηση Το wetravel έχει ένα σωρό έξτρα ρυθμίσεις εκτός από τις default δοκιμάστε να παίξτε λίγο μαζί και να του αφιερώσετε και λίγο χρόνο μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaqmayol Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 ειναι ο κωδικος που εχεις βαλει στο modem σου, οποτε θα το ψαξεις απο το pc σου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaqmayol Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 α, κατι καινουργιο που συνεβει στο κινητο. σας ετυχε ποτε να στελνετε sms π.χ στον κωστα, αλλα το report να γραφει π.χ. μαρια??????? η πλακα ειναι οτι οταν παω στο folder sent το ονομα του sms ειναι το κανονικο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Όταν ενεργοποιώ το wi-fi στο κινητό μου βρίσκει το δίκτυο Cyta που έχω σπίτι αλλά έχει ένα κλειδί δίπλα από την επιλογή "Σύνδεση".Όταν πατάω το "Σύνδεση" μου βγάζει μήνυμα να εισάγω κλειδί ασφαλείας.Αυτό το κλειδί ασφαλείας ποιο είναι, από που μπορώ να το δώ;;; Τον κωδικό θα τον βρεις κάτω από το modem. WPA key θα λέει και θα εισάγεις την ακολουθία με τους αριθμούς και τα γράμματα. (Κι εγώ Cyta έχω ;)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Ναι, αυτό που είχε μέσα στο κουτί της συσκευασίας !!!;) απλως δεν το εχω και θα ηθελα να το κατεβασω απο το διαδικτιο,ενταξει ( kyris ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 απλως δεν το εχω και θα ηθελα να το κατεβασω απο το διαδικτιο,ενταξει ( kyris ) ? Ορίστε φίλε μου: Θα μπεις εδώ. Θα επιλέξεις στο "select manufacturer" το LG. Μετά θα πατήσεις το "LG Arena>" και είσαι οκ! ;) (Μόνο στα Αγγλικά υπάρχει και είναι online) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Με την εγκατασταση και τους χαρτες απο τον φιλο του garmin δουλευει εχει ενα lag αλλα για gps κινητου καλο ειναι. Απλως μετα την πρωτη φορα που δουλευει μετα την εγκατασταση δεν λειτουργει και πρεπει να το ξαναπερασω απο την αρχη, το εχει παρατηρησει κανεις? Εχει δοκιμασει κανεις το αρενα με καλα 50~100Ε ακουστηκων για να μας πει την διαφορα απο τα μαμα hand free, εγω δοκιμασα αυτα που ειχα απο το sony walkman mou NWZ-818, και είχε βελτίωση ο ήχος στις μεσαιες και πριμα. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 το κινητο δεχετε MicroSD SDHC καρτα μνημης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 το κινητο δεχετε MicroSD SDHC καρτα μνημης ? Ναι. Κανένα πρόβλημα. Εγώ το έχω με μια 8άρα τώρα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 σε μένα σχετικά με το we travel στο βήμα 8 "8. Αφού πατήσετε ορισμός δικαιωμάτων, στα : local_connectivity, read_user_data_access, write_user_data_access και location, επιλέξτε "Να επιτρέπεται πάντα"" έχει μόνο τις επιλογές "ερώτηση" και "να μην επιτρέπεται ποτέ" οπότε πως προχωρώ στο επόμενο βήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Τελικά, το ραδιόφωνο είναι stereo ή mono; Μόνο εγώ δεν ακούω stereo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekfil Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Γεια σας παιδιά, μετά την εγκατάσταση του we travel, δούλεψε κανονικά την πρώτη φορά. Από τότε όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή δεν φορτώνει και σταματάει στο δεύτερο στάδιο φόρτωσης. Όσο για τους χάρτες Garmin, που θα τους κατεβάσω (όπως αναφέρθηκε πιο πριν) και πως θα γίνει η εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts