Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, το δοκίμασα και εγώ και δεν έχει πρόβλημα. Εμφανίζονται κανονικά, ολα κεφαλαία. Είναι εντολώς κουφό αυτό με το Ο.:confused:

κι ομως παιδια το κανει!

1. καταρχην εχετε "προεπιλεγμενη αλφαβητος" γιατι σε οποιαδηποτε αλλη ρυθμιση σε χρεωνει 1 μηνυμα καθε 70 χαρακτηρες μονο.

2. γραψτε κανονικα & με Τ9 κι ολα μια χαρα. Τωρα γυριστε το κινητο & γραψτε ωστε να εμφανιζεται ολη η αλφαβητος. Στειλτε το μηνυμα ή αποθηκευστε το στα προχειρα και voila! Ολα κεφαλαια εκτος απο "ο". Τι σπαστικο!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει δεκτη gps κ δουλευει ικανοποιητικα με το καταλληλο προγραμμα

μονο μια μερα σου κραταει η μπαταρια?? δε παιζει....μονο gsm βαζω...κανω αρκετες κλησεις κ παιζω κ με wi-fi πανω απο μισαωρο τη μερα κ κρατα 2-3...μια χαρα συμπεριφορα ειναι πιστευω...

κοιτα καμια ρυθμιση για εξοικονομηση ενεργειας μηπως σε βοηθησει

Αχ σε παρακαλώ πες μου (αν μπορείς) ακριβώς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να κρατά η μπαταρία έστω και μιαμιση-με 2 μέρες...???????? Και συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά μετά από τις τρεις πλήρεις φορτίσεισ-αποφορτίσεις πόσες ώρες θέλει φόρτιση η μπαταρία..

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Αχ σε παρακαλώ πες μου (αν μπορείς) ακριβώς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να κρατά η μπαταρία έστω και μιαμιση-με 2 μέρες...???????? Και συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά μετά από τις τρεις πλήρεις φορτίσεισ-αποφορτίσεις πόσες ώρες θέλει φόρτιση η μπαταρία..

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Αν το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο, κρατάει άνετα 2 - 3 μέρες, αν του βγάζεις τα μάτια κρατάει 1 μέρα. Η λήψη βίντεο το τσακίζει. Η μουσική όχι τόσο. Γενικά όσο δουλεύει με ανοιχτή οθόνη τρώει ρεύμα. Φυσικό είναι. Η πιό καλή βιντεοκάμερα του εμπορίου αντέχει 3 ώρες και έχει και ένα γαϊδούρι μπαταρία μέσα. Μην είμαστε άπληστοι.

Το navigator που έχω στο αυτοκίνητο αν του βγάλεις την τροφοδοσία, αντέχει το πολύ 4 ώρες.

Κινητό τηλέφωνο αγοράσαμε. Το αν έχει πέντε έξη έξτρα εργαλεία πάνω του, δεν είναι και για χόρταση!!! Ελεος.

Aν το φορτίζεις ανοιχτό, θα είναι έτοιμο όταν σταματίσει να κουνιέται η ένδειξη της μπαταρίας, αν το φορτίζεις κλειστό βγάζει μήνυμα στην οθόνη οτι η μπαταρία είναι πλήρης όταν πατήσεις το κουμπάκι on/off. Δεν παθαίνει τίποτε αν το αφήσεις παραπάνω. Λιγότερο μην το αφήνεις.

Εγώ απλά το κλείνω το βράδυ, και μου κρατάει με νορμάλ χρήση τηλεφώνου, sms, mms, κλπ 3 μέρες.

www.kyris.gr

κι ομως παιδια το κανει!

2. γραψτε κανονικα & με Τ9 κι ολα μια χαρα. Τωρα γυριστε το κινητο & γραψτε ωστε να εμφανιζεται ολη η αλφαβητος. Στειλτε το μηνυμα ή αποθηκευστε το στα προχειρα και voila! Ολα κεφαλαια εκτος απο "ο". Τι σπαστικο!

Το γύρισα όπως λες, έγραψα, το έβαλα στα πρόχειρα, και το "ο" ήταν κανονικά κεφαλαίο όπως τα υπόλοιπα. Κανένα πρόβλημα.

www.kyris.gr

ναι κ εγω ξεχασα να αναφερω πως το κλεινω καθε βραδυ...!

κατα τα αλλα οτι λεει ο κυρις...ανοιχτη οθονη μεγαλη καταναλωση...

Για χαρα, σημερα ειδα, για καποιον αγνωστο λογο κατι σαν μια σταλιτσα κολας? δεν ξερω τι ήταν αλλα προσπαθησα να το βγάλω, και μου αφερεσε ενα μικρο κοματι απο το πλαστικο "film" που έχει στην οθόνη πάνω το ΑΡΕΝΑ.

Δηλαδή διαπίστωσα οτι εχει κατι σαν μεμβρανη πανω η οθόνη... τωρα ομως φαινεται αυτο το "ψεγάδι" στο φιλμ της οθόνης...

Η ερώτηση ειναι η εξής:

ειδα κατι μεμβράνες στο amazon οπως παρακάτω

http://www.amazon.co.uk/SCREEN-SCRATCH-PROTECTOR-KM900-Arena/dp/B0028FB3HY/ref=pd_sim_ce_4

Τέτοια πουλάνε στην ελλάδα, η πρεπει να παραγείλω απο UK?

αυτο αντικαταστεί αυτο που έχει ήδη, η απλος το κολας καπως απο πάνω σαν επιπλέων προστασία?

Αποτι καταλαβατε είμαι άσχετος απο αυτα τα touch screen κινητα.

Επίσης θα ήθελα κάποιες συμβουλές για προστασία του κινητου ισως με κάποια θήκη?

ΤΗΑΝΚΣ!

ακομα κ αν τα βρεις στην ελλαδα θα ειναι πανακριβα..!

οποτε αγορασε το απο εξω...

για να το τοποθετησεις αφαιρεις την αρχικη μεμβρανη του κινητου κ μετα το κολλας

καλησπερα

θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καπιο προγραμα/trick για να αλλαξει μορφι το πληκρολογιο του πριν το αγορασω

το εχεις δοκιμασει κ δε σου αρεσει η δε σε βολευει??

η μονη παραμετροποιηση ειναι να γυρισεις το κινητο στο πλαι κ να γινει το πληκτρολογιο τυπου υπολογιστη qwerty..αν εννοεις επιπλεον προγραμμα..οχι δεν αλλαζει..

Τελικα? OS μας βγηκε το s-class ή ακομα το ψαχνουμε?

Wm? :lol:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6, Motorola Razr 50 Ultra

το δοκιμασα στο site της λγ στο εμυλατορ, δεν προσεξα αν γυρναει εκει την ωρα που γραφεις το sms. απλα επιδει το ειδα ορθιο ειναι σαν απλο κινητο, για αυτο ρωτησα

Χαιρετώ την εκλεκτή ομήγυρη. Μια ερώτηση για τα προστατευτικά φίλμ. Αγόρασα πρόσφατα κάποια από το ebay τα οποία υποτίθεται ήταν τα κατάλληλα για το κινητό. Όμως παρόλο που το μέγεθος είναι το κατάλληλο, στό σημείο που είναι οι αισθητήρες προσέγγισης δεν υπάρχει κενό (όπως στο προστατευτικό που έρχεται το κινητό).

Η ερώτηση μου είναι: Αν βάλω το νέο προστατευτικό και το αυτοκόλλητο καλύπτει τους αισθητήρες, θα επηρεαστεί καθόλου η λειτουργία τους;

Τελικα? OS μας βγηκε το s-class ή ακομα το ψαχνουμε?

Wm? :lol:

Eσύ μη χάσεις...:D

Χαιρετώ την εκλεκτή ομήγυρη. Μια ερώτηση για τα προστατευτικά φίλμ. Αγόρασα πρόσφατα κάποια από το ebay τα οποία υποτίθεται ήταν τα κατάλληλα για το κινητό. Όμως παρόλο που το μέγεθος είναι το κατάλληλο, στό σημείο που είναι οι αισθητήρες προσέγγισης δεν υπάρχει κενό (όπως στο προστατευτικό που έρχεται το κινητό).

Η ερώτηση μου είναι: Αν βάλω το νέο προστατευτικό και το αυτοκόλλητο καλύπτει τους αισθητήρες, θα επηρεαστεί καθόλου η λειτουργία τους;

Κατά πάσα πιθανότητα ναι.Καλώς μας ήρθες.

Ace of Hearts..

Το γύρισα όπως λες, έγραψα, το έβαλα στα πρόχειρα, και το "ο" ήταν κανονικά κεφαλαίο όπως τα υπόλοιπα. Κανένα πρόβλημα.

τι στο καλο... σε τι γραμματοσειρα εχεις ρυθμισμενο το τηλ για τα μηνυματα? Εγω το εχω σε "Προεπιλεγμένη Αλφάβητος" γιατί μόνο σε αυτή τη ρύθμιση γράφω με 160 χαρακτήρες.

κ εγω πηρα απο εξω κ δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης...κ τις εχω αλλαξει 2 φορες

Επειδή έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω πενάκια από κινητά φίλων μου και δεν ανταποκρίνεται το Arena, κοιτάξτε αυτό εδώ: http://cgi.ebay.com/3x-Stylus-Touch-Pen-for-LG-KM900-Arena-KF900-Prada-II_W0QQitemZ280367878461QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Accessories_RL?hash=item41473a513d&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1240|293%3A1|294%3A50

Λέτε να δουλεύει στο Arena???

Ρε παιδιά γιατί να βάλετε προστατευτικά φιλμ στην οθόνη;

Εχει αντιχαρακτικό κρύσταλο οπότε όλα αυτά τα προστατευτικά είναι τελείως άχρηστα.

Τέτοια βάζουμε στην touch οθόνες που χρησιμοποιούμε stylus που είναι πολύ πιο ευαίσθητες και χρησιμοποιούμε ακόμη και νύχια για να συρουμε και κλικάρουμε πάνω τους και σπάνε και πολύ εύκολα.

Την πρώτη που έχει πάνω από το εργοστάσιο είναι γιά να την βγάλεις άμεσα και να μην έχει δαχτυλιές η οθόνη.

Εγώ σκέφτομαι να το στέιλω στην NASA για μιά κεραμική επίστρωση που να αντέχει και στου 10000 βαθμους C μήπως το πάρω και μαζί μου στην κόλαση.

Κοίτα απο τη στιγμή που δεν επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία του κινητού γιατί να μην το βάλεις; Αν το κάλυμμα που ερχότανε απ το εργοστάσιο ήταν μόνο προσωρινό τότε δεν θα λειτουργούσε η οθόνη με το κάλυμμα.

Ελπιζω να μην ακουστει χαζο αυτο που θα πω...αλλα οταν το αγορασω αν το συνδεσω με το 3.5μμ jack στα logitech 2.1 200watt rms που εχω...λετε να παιξει ??
Pain is Inevitable - Suffering is Optional

το θεμα δεν ειναι αν θα παιξει...αλλα αν θα μεινει κανενας στο σπιτι με τετοια ηχεια..!! χαχαχα

Eσύ μη χάσεις...:D

:lol::lol::lol:

Εμα... ειναι δυνατον? :p:p

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6, Motorola Razr 50 Ultra

το θεμα δεν ειναι αν θα παιξει...αλλα αν θα μεινει κανενας στο σπιτι με τετοια ηχεια..!! χαχαχα

:worry:εεεε αλλο καπελο αυτο... :lol: παντως θα λεει πλυ ασχημα αν τα υποσττηριζει τα ηχεια...120 watt ειναι το subwoofer... αν το υποστηριζει κ βαλουμε κ το dolby mobile επανω... μινι home theater το καναμε υστερα το αρενα!! :D

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

Αν το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο, κρατάει άνετα 2 - 3 μέρες, αν του βγάζεις τα μάτια κρατάει 1 μέρα. Η λήψη βίντεο το τσακίζει. Η μουσική όχι τόσο. Γενικά όσο δουλεύει με ανοιχτή οθόνη τρώει ρεύμα. Φυσικό είναι. Η πιό καλή βιντεοκάμερα του εμπορίου αντέχει 3 ώρες και έχει και ένα γαϊδούρι μπαταρία μέσα. Μην είμαστε άπληστοι.

Το navigator που έχω στο αυτοκίνητο αν του βγάλεις την τροφοδοσία, αντέχει το πολύ 4 ώρες.

Κινητό τηλέφωνο αγοράσαμε. Το αν έχει πέντε έξη έξτρα εργαλεία πάνω του, δεν είναι και για χόρταση!!! Ελεος.

Aν το φορτίζεις ανοιχτό, θα είναι έτοιμο όταν σταματίσει να κουνιέται η ένδειξη της μπαταρίας, αν το φορτίζεις κλειστό βγάζει μήνυμα στην οθόνη οτι η μπαταρία είναι πλήρης όταν πατήσεις το κουμπάκι on/off. Δεν παθαίνει τίποτε αν το αφήσεις παραπάνω. Λιγότερο μην το αφήνεις.

Εγώ απλά το κλείνω το βράδυ, και μου κρατάει με νορμάλ χρήση τηλεφώνου, sms, mms, κλπ 3 μέρες.

Καμιά καλή ρύθμιση για την οθόνη ξέρεις, για να μην τρώει πολύ μπαταρία?????

Ευχαριστώ πολύ..

Καμιά καλή ρύθμιση για την οθόνη ξέρεις, για να μην τρώει πολύ μπαταρία?????

Ευχαριστώ πολύ..

Είτε θα επιλέξεις στις ρυθμίσεις τηλεφώνου την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είτε στις ρυθμίσεις οθόνης βάλε την φωτεινότητα όχι πάνω από 60%.

Απενεργοποίησε και το 3g (συνδεσιμότητα-λειτουργία δικτύου-μόνο gsm)

Ace of Hearts..

Είτε θα επιλέξεις στις ρυθμίσεις τηλεφώνου την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είτε στις ρυθμίσεις οθόνης βάλε την φωτεινότητα όχι πάνω από 60%.

Απενεργοποίησε και το 3g (συνδεσιμότητα-λειτουργία δικτύου-μόνο gsm)

Η ρύθμιση εξοικονόμησης ενέργειας είναι αυτό που λεει αυτοματη φωτεινότητα??Να είναι απενεργοποιημένο ή ενεργοποιημένο???