dimikou Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Όχι όχι στο pc μου έχω xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Κάνε το εξής. Κλείσε το, και όπως είναι κλειστό σύνδεσέ το στο USB. Κανονικά πρέπει να σου βρει και να εγκαταστήσει και άλλον driver. Αυτό μου το έκανε κι εμένα μέχρι που έκανα αυτό που σου είπα. Πρέπει να βάλει έναν ακόμα driver που τον βάζει μόνον όταν το συνδέσεις κλειστό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Εντάξει φορτίστηκε το κινητό για 14h..!Ένα πράγμα έχω να πω..Τέλειο κινητό!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουτε κολλήματα όυτε τίποτα!!!!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..Αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις:Πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του ήχου κλήσης όταν μας παίρνουν???? Και κάτι ακόμα η έκδοση λογισμικού που έχω είναι KM900AT_V10b..Πόσες ακόμα έχουν βγει;;; ακομα δε το πέιρες και το συνιστας ανεπιφύλακτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 PORTUGAL V10b_03 ειδα σημερα αυτο λετε να ειναι η καινουρια εκδοση??????? http://www.stompoutdebt.com/firmwares.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Εγώ δεν έχω καταλάβει πια είναι η διαφορά μεταξύ της Unbranded V10b_02 και της Open Europe V10b_02. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Egw pali akomh den exw parei to thlefwno k den mporw na katalavw ti diafora exei to flasarisma me to update? Me normal updates tou kinhtou apo thn LG den ta vgazoume pera?? Prepei opwsdipote na ginei auto to flasarisma? Yparxei kapoios kindynos me auto? Xreiazetai na kanw flasarisma gia na mporw na kanw updates?? p.s. Se pc me Windows Vista exei kanei kaneis flasarisma h oloi se xp dokimasate? Παράθεση Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Με φλασάρισμα ξυλώνεις το branded λειτουργικό (π.χ vl live, cosmote myview κλπ), και βάζεις ότι θέλεις εσύ. Με το update απλά αναβαθμίζεις το όποιο λειτουργικό έχεις μόλις βγει πιο καινούργια έκδοση. Δεν αλλάζεις όμως version. Ναι σε vista έχουν κάνει 1-2 παιδιά από εδώ. Αν ψάξεις προς στα πίσω θα το βρεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Egw pali akomh den exw parei to thlefwno k den mporw na katalavw ti diafora exei to flasarisma me to update? Me normal updates tou kinhtou apo thn LG den ta vgazoume pera?? Prepei opwsdipote na ginei auto to flasarisma? Yparxei kapoios kindynos me auto? Xreiazetai na kanw flasarisma gia na mporw na kanw updates?? p.s. Se pc me Windows Vista exei kanei kaneis flasarisma h oloi se xp dokimasate? Η διαφορά είναι ότι η ελληνική έκδοση αποκλείει το fm transmitter.Και αν έχεις branded κινητό , με την αναβάθμιση από το πρόγραμμα της lg θα σου περνάει την εκάστοτε (αν υπάρχει) branded έκδοση. Σε vista την έκανα εγώ, υπάρχει διαφορετικός driver usb που πρέπει να εγκατασταθεί. Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Θα το ξαναρωτήσω γιατί μου είναι λίγο σημαντικό. Υπάρχει τρόπος να βάλεις τα κομμάτια στην σειρά που τα θέλεις να παίζουν; Γίνεται στην V10A? Γίνεται στις παρακάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paivan7 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ,UPDATE ΚΤΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΑΝ BRANDED ΚΙΝΗΤΟ (ΕΧΩ ΤΟ VODAFONE LIVE ΕΠΑΝΩ)?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ INFO.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Τι εννοείς απαραίτητο? :confused: Απαραίτητο δεν είναι τπτ. Εφόσον σε ικανοποιεί όπως είναι ή δεν ΘΕΛΕΙΣ να το πειράξεις, δεν το πειράζεις. Στην χειρότερη, εφόσον έχεις πρόβλημα, έχεις 7 μέρες να το επιστρέψεις εκεί που το αγόρασες και να στο αντικαταστήσουν με καινούργιο ή να το πας στο service για φτιάξημο. Αυτό που είναι απαραίτητο όμως είναι να μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να μας φωνάζεις, και γενικότερα θεωρείται αγένεια.:X Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paivan7 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 ευχαριστώ για την απαντησή σου.Θα ηθελα να του βάλω καποια πράγματα επάνω,απλά δεν έχω βρει ακομα τον χρονο. Θα ήθελα να ασχοληθώ όμως,ειδικά με το κομμάτι του gps -αυτο με το we-travel δεν είναι ή κάνω λάθος- ??? ΥΓ: ο μόνος λόγος που γράφω κεφαλαία ειναι για τους εκνευριστικούς τόνους που χρειάζεται να βάζω.... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 ευχαριστώ για την απαντησή σου.Θα ηθελα να του βάλω καποια πράγματα επάνω,απλά δεν έχω βρει ακομα τον χρονο. Θα ήθελα να ασχοληθώ όμως,ειδικά με το κομμάτι του gps -αυτο με το we-travel δεν είναι ή κάνω λάθος- ??? ΥΓ: ο μόνος λόγος που γράφω κεφαλαία ειναι για τους εκνευριστικούς τόνους που χρειάζεται να βάζω.... thanks :whistle: Μην βάζεις τότε. (τόνους). Κόματα και τελείες βάζε για να βγαίνει νόημα, και τόνους άσε... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paivan7 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 φανατικε να σου κανω και μια αλλα ερωτηση η οποια μπορεί να ειναι και χαζη,αλλα δεν την ξερω... Το fm transmitter που βλεπω παντου γραμμενο με τι ακριβως εχει να κανει ?? αν μπορεις σε μια-δυο σειρες να μου το γραψεις,ειμαι υπόχρεος thnaks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Βρίσκεις κενή συχνότητα στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου, συντονίζεις το fm transmiter εκεί, και κάνεις τον dj εφόσον είσαι συνοδιγός. ;) Βασικά είναι ένας mini (μα πολύ mini) πομπός στα fm. Μπορείς να εκμπέμπεις τα mp3 σου στο ράδιο του αυτοκινήτου και να τα ακούς από τα μεγάφωνά του. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 τελικα ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω το .jad αρχειω απο το wetravel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 παιδια νομιζω τελικα οτι η v10v_00 η καινουρια εκδοση της vodafone ειναι πολυ πιο σταθερη απο την v10b_02!και υποστηριζει και youtube over wifi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 τελικα ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω το .jad αρχειω απο το wetravel Μάλλον δεν το κατέβασες σωστά δοκίμασε πάλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Καλησπέρα και πάλι.Μια ερώτηση (που πολύ πιθανό να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά δεν την βρίσκω)....τα βιντεο που τραβάμε με το κινητο είναι αρχεία 3Gp.Το Dvix (που έχουμε με το cdακι) δεν τα βλέπει.Καμμιά ιδέα να τα μετατρέψω σε αλλο format, για να τα ανεβάσω youtube? Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatonTNT Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 καλησπερα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βαλω στο κινητο το ΜΣΝ σαν προγραμα οπως πχ το ομνια, ή αν υπαρχει σε java η εφαρμογη γινετε καπιος να την ανεβαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 καλησπερα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βαλω στο κινητο το ΜΣΝ σαν προγραμα οπως πχ το ομνια, ή αν υπαρχει σε java η εφαρμογη γινετε καπιος να την ανεβαση? Κατέβασε το e buddy, μια χαρά την κάνει τη δουλειά του. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ispector Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 παιδια νομιζω τελικα οτι η v10v_00 η καινουρια εκδοση της vodafone ειναι πολυ πιο σταθερη απο την v10b_02!και υποστηριζει και youtube over wifi! thanks για την ενημέρωση! :D την είχα κάνει dump αλλά δεν ήξερα τον αριθμό της (το _00). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 τελικα ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω το .jad αρχειω απο το wetravel Τα αρχεια jad δεν ειναι εκτελεσιμα. Με το αρχειο jar κανεις εγκατασταση της εφαρμογης. Tο jad δεν σου χρειαζεται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Τα αρχεια jad δεν ειναι εκτελεσιμα. Με το αρχειο jar κανεις εγκατασταση της εφαρμογης. Tο jad δεν σου χρειαζεται. δεν συμφωνω με αυτο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Με φλασάρισμα ξυλώνεις το branded λειτουργικό (π.χ vl live, cosmote myview κλπ), και βάζεις ότι θέλεις εσύ. Με το update απλά αναβαθμίζεις το όποιο λειτουργικό έχεις μόλις βγει πιο καινούργια έκδοση. Δεν αλλάζεις όμως version. Ναι σε vista έχουν κάνει 1-2 παιδιά από εδώ. Αν ψάξεις προς στα πίσω θα το βρεις. και οχι μονο... το flash το εκανα στα win 7 και ολα πηγαν ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts