Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην μας τρελαίνεις, φαντάζομαι ότι εννοείς πως το μετέτρεψες σε mp4.

με το προγραμα του divex το εκανα..

μου εβγαλε καποιες επιλογες τηλεφωνων ...διαλεξα lg δεν ειχε το αρενα αλλα διαλεξα ενα αλλο μαυρο (εχει φωτογραφιες) που μου φανηκε το πιο καινουργιο...του εκανα ντραγκ-ντροπ τα αρχεια και τα εκανε κονβερτ σε ντιβεξ..παιζει τελεια και σε ηχο και σε εικονα.!!!:blink:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις διαπιστωσα οτι καποιος ηδη καταχωρημενος στον καταλογο

οταν με πηρε τηλεφωνο δεν μου εβγαλε αναγνωριση

Η καταχωρηση ηταν 69χχχχχχχχ

και η αναγνωριση εδειξε +3069χχχχχχχχ

πρεπει να αλλαξω ολα τα νουμερα τωρα?

Εγώ έτσι το είχα κάνει, αλλά το κακό είναι ότι στο Outlook δεν περνάνε με το + μπροστά και θα έχεις πρόβλημα....

Αυτό διορθώθηκε στο δικό μου όταν του πέρασα την V10m_02 (δες την υπογραφή του φίλου finaldestiny86 ;) )

* User Name=your email address

* Password=your password

* My name=blank

* Email address=your email address

* Reply email address=your email address

* Outgoing mail server=smtp.live.com

* Incoming mail server=pop3.live.com

* Maximum receive size=1MB

* Mailbox type-POP3

* Save to server=on

* Download option=Header only (haven’t tried download all)

* Access point=(for me its Its Vodafone Live) or wifi

* Advanced settings

* SMTP port number=25

* SMTP TLS/SSL=off (whatever that is)

* Incoming server port=995

* Incoming TLS/SSL=on

* APOP secure login=off

* SMTP authentication=on

* SMTP username=your email address

* SMTP password=your login password

δε κοιταξα να δω αν εχει διαφορες απο το gmail...οποιος εχει hotmail ας το δοκιμασει...

Πρώτα από όλα να επισημάνω ότι η διαδικασία του φλασαρίσματος γίνεται σε λειτουργικό Windows XP και μόνο εκεί έχει δοκιμαστεί από εμένα. ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BACKUP ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!

Ξεκινάμε λοιπόν...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ

1)Pc suite (περιλαμβάνεται στο cd)

2)Flash usb http://uk.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf (KM900 open europe)

3)LG utils http://www.assembla.com/spaces/ks360/documents/aEZLwobzar3RzFeJe5afGb/download?filename=LG-Utils.zip

4)B2C app http://csmg.lgmobile.com:9002/client/app/B2CAppSetup.exe

5)Firmware: Open Europe V10A_02 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ANEUSV/V10a_02/V10A_02.cab

German V10M_02 http://74.125.43.132/translate_c?hl=en&sl=de&tl=en&u=http://rapidshare.de/files/47273265/V10M_02.cab.html&prev=hp&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhh1Lg4yh4ns1ndV3HkEdsWutDlicQ

Αφού κατεβάσετε τα παραπάνω αρχεία συνεχίζετε με τα βήματα που ακολουθούν...

Πρώτα απ'όλα συνδέετε το κινητό σε λειτουργία pc suite

1)Κάνετε εγκατάσταση τα αρχεία από το flash usb (και εκείνα στο φάκελο flash usb καθώς και το exe lg usb modem driver)

2)Ανοίγετε το B2C App

3)Αποσυμπιέζετε τα αρχεία από το LG utils και τα τοποθετείτε μέσα στο σκληρό δλδ: my computer-> C: drive -> LG utils θα είναι το path (ή αλλιώς φτιάξτε φάκελο LG utils στο c και κάντε βάλτε τα αρχεία κατευθείαν εκεί)

3) Το αρχείο του firmware δε το αποσυμπιέζετε αλλά το αφήνετε ως έχει σε μορφή .cab και το βάζετε όπως και τον παραπάνω φάκελο στο C: δλδ C:\V10M_02 (να τονίσω ότι και τα 2 υποστηρίζουν ελληνικά και έχουν fm transmitter) OXI ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ..!!!

4)Ανοίγετε το LG utils και συγκεκριμένα το KM500 EN

5) Εμφανίζεται ένα παράθυρο τύπου dos.. την πρώτη φορά πληκτρολογείτε I

6)Αμέσως μετά πληκτρολογείτε KM900

7)Μετά C:\V10M_02.cab

8)Μετά V10M_02

9)Εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο...εκεί επιλέγετε Different Country και Greek

10)Αυτό ήταν όλο...η διαδικασία ξεκίνησε και σε 10-15 λεπτά το LG ARENA θα έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση που επιλέξατε...

Χρήσιμες σημειώσεις...

αν για κάποιο λόγο σταματήσει η διαδικασία και σας βγάλει σφάλμα αποσυνδέετε το κινητό βγάζετε μπαταρία και μετά ΑΦΟΥ ανοίξετε και συνδέσετε πάλι σε ps suite πατάτε retry

σε περίπτωση που το φλασάρισμα πάει καλά όμως στο τέλος βγάλει σφάλμα κάπου στο 99-100% καλό είναι να κάνετε factory reset( 1809#*900# και μετα στην επιλογη factory reset) και μετά πάλι φλασάρισμα από την αρχή

τα ευχαριστήρια στο my lg arena για όλες τις πληροφορίες και την υποστήριξη κάποιων παιδίων από εκεί...

για οτιδήποτε απορία έχετε μη διστάσετε να με ρωτήσετε

παιδια κανω τα παραπανω βηματα ετσι ακριβως αλλα εκει που πρεπει να διαλεξω χωρα κ γλωσσα στην γλωσσα ειναι κενο δεν εχει τιποτα για επιλογη κ μου βγαζει αυτο:c:\documents and settings\all users\application data\lgmobileax\image\header_bg.gif δεν βρεθηκε

κ αυτο:c:\documents and settings\all users\application data\lgmobileax\image\dot.gif δεν βρεθηκε

τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

Εγώ έτσι το είχα κάνει, αλλά το κακό είναι ότι στο Outlook δεν περνάνε με το + μπροστά και θα έχεις πρόβλημα....

Αυτό διορθώθηκε στο δικό μου όταν του πέρασα την V10m_02 (δες την υπογραφή του φίλου finaldestiny86 ;) )

αυτο εβαλα κι εγω αλλα δεν δουλευει

δεν πειραζει μικρο το κακο

250 προσθηκες του +30 ειναι πολλες? :p

κάνω όλα τα βήματα σωστα για την αναβαθμιση αλλα έχω το εξής αποτέλεσμα:

14:41:08 : [C:\LGMobileUpgrade] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

14:41:08 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade

14:41:08 : Start Date : 2009-06-06 14:41:08

14:41:08 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\dll] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

14:41:08 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

14:41:08 : *****CheckOS Start********

14:41:08 : Microsoft_Windows_XP_Home Edition_

14:41:08 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

14:41:09 : PCSyncPrograms Not Found

14:41:09 : SetEmerModeAT()

14:41:09 : _IsConnectedPhone Call

14:41:17 : _IsConnectedPhone(1)

14:41:25 : ***** Port => 4

14:41:25 : Ç óýíäåóç ìå ôï ôçëÝöùíï óáò åëÝã÷åôáé...

14:41:25 : dwWaitResetTime(40000 ms)

14:41:26 : Phone Mode(1)

14:41:26 : *****GetPhoneType Start*****

14:42:05 : Phone Type : INF

14:42:05 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****

14:42:10 : Phone Bin Version : V10M_00

14:42:10 : *****GetPhoneModel Start*****

14:42:15 : Phone Model : KM900

14:42:15 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****

14:42:20 : ESN/IMEI/MEID : 352154031628240

14:42:20 : *****GetPhoneNumber Start*****

14:42:25 : Phone Number : 35215403162824000

14:42:26 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : 352154031628240, Model : KM900

14:42:26 : *******CheckBinVersion***************

14:42:26 : New Bin Version(V10M_02), Current Ver(V10M_00)

14:42:26 : *****Start _GetBatteryLevel*****

14:42:31 : Battery(3)

14:42:33 : ResetPhone...

14:42:34 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

14:42:35 : PCSyncPrograms Not Found

14:42:36 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

14:42:36 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

14:42:36 : ****************CheckAndDownload********************

14:42:36 : ******Extract Start C:\V10M_02.cab*****

14:42:36 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)

14:43:29 : Extracted C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\V10M.wdb\n

14:43:29 : WDB(or DZ) FullPath(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\V10M.wdb)

14:43:29 : Extracted C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\\dll\IFWD_DownloadDll.dll\n

14:43:29 : Model dll FullPath(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\\dll\IFWD_DownloadDll.dll)

14:43:29 : Extracted C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\Name.txt\n

14:43:29 : Extracted C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\mergeResult.txt\n

14:43:30 : Extracted C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\Inf_WebDnld.dll\n

14:43:30 : Model dll FullPath(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\\Inf_WebDnld.dll)

14:43:30 : NNNNN WDB FullPath(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\V10M.wdb)

14:43:30 : NNNNN Model dll FullPath(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\Inf_WebDnld.dll)

14:43:30 : Extract End C:\V10M_02.cab

14:43:32 : *****WorkModelDLL Start*****

14:43:34 : strPhoneBinaryPath(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\V10M.wdb)

14:43:34 : strModuleDir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)

14:43:34 : strModelDLLPath(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\Inf_WebDnld.dll)

14:43:34 : m_nPhoneMode(1)

14:43:50 : ********* INF Model.dll input Parameter *************

14:43:50 : FileList : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\V10M.wdb

14:43:50 : ModelDLLPath : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\Inf_WebDnld.dll

14:43:50 : VersionForDecrypt: V10M_02

14:43:50 : ModelName : KM900

14:43:50 : MODEL_EVENT : 32769

14:43:50 : USB_CON : 0

14:43:50 : PortNum : 1

14:43:50 : Baudrate : 921600

14:43:50 : ChannelNum : 1

14:43:50 : Wnd : Wnd Address

14:43:50 : ********* INF Model.dll input Parameter End *********

14:43:50 : LGMobileDL Load.

14:43:50 : _DetachDLL Call

14:43:50 : Call fn_DetachDll

14:43:51 : _DetachDLL Call End

14:43:51 : return fn_StartUpgrade

14:43:52 : wParam : 1002, lParam = 1

14:43:52 : MODEL DLL Event : (1002, 1)

14:50:30 : wParam : 1028, lParam = 0

14:50:32 : MODEL DLL Event : (1028, 0)

εκεί σταματάει με την μπάρα να ειναι στο 0% και να μην κανει τιποτα αλλο....:(

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

λοιπον...επειδη δε ξερω ποσο ειναι το μεγιστο που μπορει να κατεβασει κανεις σαν δωρεαν χρηστης...μπορει καποιος να δοκιμασει το λινκ κ να μου πει αν κατεβηκε ολοκληρο? ειναι ο οδηγος με τα αρχεια μεσα http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar

σας ευχαριστω εκ των προτερων

ναι το κατεβασα τωρα μόλις finaldestiny86 φίλε μου. Κατέβαζα ενα τεταρτο περίπου, με μεσαία ταχυτητα...

παιδια η διαδικασια φλασαρισματος γινεται σε vista?exei δοκιμασει κάποιος μήπως;

Ναι γινεται, σε vista την εκανα.Πρεπει να κατεβασεις αλλο driver, κατεβασε τον απο εδω.Στον φακελο flash usb κανε εγκατασταση κ τον infineon.

http://rapidshare.com/files/241468395/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_IFXG_NP_v2.rar.html

Ace of Hearts..

παιδια απο εδω κ περα δε θα ειμαι σε θεση να βοηθαω καθε μερα...ξεκιναει εξεταστικη κ θα ειναι ζορικα τα πραγματα...

οσο για τα vista κ το φλασαρισμα οταν τελειωσω θα προσθεσω το αρχειο που ειπε ο spidey στον οδηγο για να ειναι πιο πληρης

παιδια ολα καλα αλλα οταν φτανει στο 100% μου βγαζει ενα μηνυμα κ λεει οτι η αναβαθμιση του lg τηλεφωνου δεν μπορει να πραγματοποιηθει λογο σφαλματος που παρουσιαστηκε στο συστημα

καλα τα πηγες...

κανε factory reset...κ ξανα τη διαδικασια απο την αρχη...κ θα παει στο 100% χωρις κανενα προβλημα...!

κ ετσι οπως ειναι να το αφησεις ισως εχει καποια μικρα bugs...απλα για να εισαι σιγουρος κ να μη χρειαστει να το ξανακανεις αργοτερα καντο τωρα να τελειωνεις...

το gmail σας το ανοιγει..???

εμενα μολις φτασω στο login κολλαει και δεν κανει βημα...με wi-fi παντα..

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

εμενα μια χαρα το ανοιγει κ πολυ γρηγορα...

αυτο εβαλα κι εγω αλλα δεν δουλευει

δεν πειραζει μικρο το κακο

250 προσθηκες του +30 ειναι πολλες? :p

Το πρόβλημα αυτό λύνεται αν κάνεις backup τις επαφες σου και μετά factory reset. Ξαναπερνάς τις επαφές και δουλεύουν μια χαρά μετά.

Βεβαιά προσοχή, με το reset σβήνονται και τα αρχεία.

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση, αφού τελικά βρήκα κάμποσα bug στην V10a που φορούσε. Για παράδειγμα μου έκοβε τον ήχο στον mp3 player στο τρίτο στην σειρά κομμάτι, δεν έπερνε τον τηλεφωνιτή με την παρατεταμένη "πίεση" του πλήκτρου 1, μερικές φορές δεν περνούσε τον ήχο στο ΒΤHF και έπρεπε να το αποσυνδέσω και να το ξανασυνδέσω κ.α.

Με την V10m φαίνεται να διορθώθηκαν αυτά όμως παρατήρησα 2 πράγματα. Πρώτον ότι εξαφανήστηκε η δυνατότητα επιλογής λειτουργίας UMTS (έχει μόνον αυτόματο και GSM, όχι και τόσο καλό αυτό:mad:) και δεύτερον έχω την εντύπωση ότι φτώχηνε στην λύψη του. Δηλαδή σαν να έπεσε η στάθμη λύψης του!!! Πράγμα πολύ περίεργο, αλλά ίσως σε συνάρτηση με το ότι πειράξανε το κομμάτι του πομποδέκτη να έχει όντως συμβεί κάτι τέτοιο. Κακώς - κάκιστα βέβαια το κάνανε αυτό, αφού από πλευράς λειτουργείας πομποδέκτη ήταν ΑΨΟΓΟ! :mad:

Αυτά μέχρι στιγμής.

Α! και η περιστροφή του κύβου δεν είναι πλέον τόσο ομαλή!!!!:blink: (Να και ένα τρίτο)!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Συγγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά πλέον βρέθηκε ο τρόπος και για flashάρισμα .kdz αρχείων, οπότε μπορεί να περαστεί πλέον και η 3η version της V10M_02 που κυκλοφόρησε 1η Ιουνίου.

Το πρόβλημα αυτό λύνεται αν κάνεις backup τις επαφες σου και μετά factory reset. Ξαναπερνάς τις επαφές και δουλεύουν μια χαρά μετά.

Βεβαιά προσοχή, με το reset σβήνονται και τα αρχεία.

Thanks!

Θα το δοκιμασω

μια απορία,τελικά η lg μέσω internet υποστηρίζει την αναβάθμιση?Γιατί όλο φλασαρίσματα βλέπω και κάτι δε μου αρέσει στο όλο σκηνικό...Αν ναι σε ποιο site?Αν όχι επειδή είναι πολλές οι γραμμένες σελίδες σε ποια να πάω να δω λεπτομέριες για να κάνω αναβάθμιση?Τέλος αν περάσω την έκδοση χάνω εγγύηση?stadar έχουν ξαναΰποθεί οπότε sorry προκαταβολικά αλλά είναι πολλές οι σελίδες για διάβασμα...
Hip Hop.

αμα εχεις vl συσκευη δεν υπαρχει κατι να αναβαθμισεις...αμα εχεις unbranded γινεται αλλα μπορει να χασεις fm transmitter..

αν παλι θελεις να φλασαρεις κατεβασε τα αρχεια απο την υπογραφη μου

14:07:22 : [C:\LGMobileUpgrade] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

14:07:22 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade

14:07:22 : Start Date : 2009-06-07 14:07:22

14:07:22 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

14:07:22 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone

14:07:22 : *****CheckOS Start********

14:07:22 : Microsoft_Windows_Vista Professional_

14:07:22 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

14:07:23 : PCSyncPrograms Not Found

14:07:23 : SetEmerModeAT()

14:07:23 : _IsConnectedPhone Call14:07:52 : _IsConnectedPhone(0)

Κολαω εδω ρε ****το..τι τρεχει αραγε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γκρρρρρρ......δεν μπορω να κανω με ΤΙΠΟΤΑ την αναβαθμιση!:mad:

τρέχω το ΚΡ500 βαζω κανονικα ολα τα στοιχεια και μετα οταν μου ζηταει χωρα και γλωσσα διαλεγω different country αλλα απο κατω δεν μου εχει καμια γλωσσα μονο ενα λευκο πλαισιο να διαλεξω (το τιποτα!)...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Γκρρρρρρ......δεν μπορω να κανω με ΤΙΠΟΤΑ την αναβαθμιση!:mad:

τρέχω το ΚΡ500 βαζω κανονικα ολα τα στοιχεια και μετα οταν μου ζηταει χωρα και γλωσσα διαλεγω different country αλλα απο κατω δεν μου εχει καμια γλωσσα μονο ενα λευκο πλαισιο να διαλεξω (το τιποτα!)...

Αυτό νομίζω συμβαίνει γιατί δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet ή έχεις κάποιο firewall που το μπλοκάρει.