Jump to content

[Symbian^1 (ex. S60 5th Ed.)] Hacks & Patches

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχεις την έκδοση 21.0.045 τότε δεν μπορείς να κάνεις hack με το HelloOX.

Αν έχεις την έκδοση R2AK006 τότε δεν μπορείς να περάσεις το HelloOX.

αυτο εχω.....το R2AK006....τωρα τι κανω?με τι μπορω να το χακαρω?

• Απαντήσεις 978
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, έχω το Nokia X6 με 20.0.005 fw. Όταν τρέχω το Phoenix δεν αναγνωρίζει το κινητό, όσες φορές δοκίμασα. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:)

Τι ακριβώς θες να κάνεις με το συγκεκριμένο πρόγραμμα;Η διαδρομή program files-nokia-phoenix,έχει δημιουργηθεί στον υπολογιστή σου;

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αν δεν αναγνωρίζει την συσκευή σου τότε πιθανότατα να μην έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση των οδηγών οπότε ίσως μια πλήρης διαγραφή-επανεγκατάσταση να βοηθούσε.Θα μπορούσες ίσως να δοκιμάσεις και κάποια άλλη έκδοση του προγράμματος.Κάνε και μια αναζήτηση στον φίλο μας :google: με το συγκεκριμένο πρόβλημα,βάση και του τηλεφώνου σου και του λειτουργικού που έχεις στον υπολογιστή σου μήπως και βρεις αναφορά σε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς το nokia pc suite;Ναι χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς το nokia pc suite;Ναι χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο.

Ναι, σε αυτό αναφερόμουν.

Sorry που σε ζαλίζω αλλά τώρα αντιμετώπισα ένα ακόμα πρόβλημα... κατά το τελευταίο βήμα (flashing), μετά από λίγο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing. 

Στο

που δίνετε, στο 2.00 λεπτό επέλεξα στην τύxη την κατηγορία Variants, μήπως αυτό δημιούργησε το όλο πρόβλημα ή φταίει κάτι άλλο;

Στην τύχη δεν επιλέγεις.Θα πρέπει να επιλέξεις το product code που έχει η συσκευή σου και από εκεί στην συνέχεια να κατεβάσεις τα αρχεία του firmware που αντιστοιχούν σε αυτό.Δες μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται εκεί.

Υ.Γ.Μια οικογένεια ήμαστε,ότι χρειαστείς σφύρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ok, αυτή τη φορά έβαλα το σωστό κωδικό:p Ωστόσο, τώρα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα:

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84012281 (-2080300415)

Flash: Critical error while erasing CMT data. Flashing operation aborted.

Πραγματικά έχω απελπιστεί από την όλη κατάσταση, το αρχείο "RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx" αφορά την συγκεκριμένη έκδοση κινητού που χρησιμοποιείται στο βίντεο, ή όλα τα κινητά;

Ο οδηγός έγινε πάνω σε μία συγκεκριμένη συσκευή και σε μία συγκεκριμένη έκδοση firmware.Το τροποποιημένο αρχείο είναι διαφορετικό για κάθε συσκευή και για το εκάστοτε firmware.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με αναζήτηση μπορείς να βρεις ότι χρειαστείς.Για ότι άλλο προκύψει εδώ ήμαστε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Θελω νακανω αναβαθμηση το n97 μου και απο την φλασαρισμενη 21.0.045 να βαλω την καινουργια 21.0.102.το θεμα ειναι πως ενω συνδεω το κινητο σε λειτουργεια pc suite το πηοενιχ δεν μου το βρισκει...Παταω scan product και μου λεει πως δεν ειπαρχει συνδεμενη συσκευη.Ενω στον υπολογιστη μου μου το διχνει και μπορω να περασω αρχεια μεσα στο κινητο...Τι μπορει να φταιει???

Γεια σας θα ηθελα να hackαρω το Χ6 μου.....το χει επιχειρησει κανεις?το βιντεο στην πρωτη σελιδα ειναι αρκετο ωστε να το φερω εις περας?

ευχαριστω

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Θελω νακανω αναβαθμηση το n97 μου και απο την φλασαρισμενη 21.0.045 να βαλω την καινουργια 21.0.102.το θεμα ειναι πως ενω συνδεω το κινητο σε λειτουργεια pc suite το πηοενιχ δεν μου το βρισκει...Παταω scan product και μου λεει πως δεν ειπαρχει συνδεμενη συσκευη.Ενω στον υπολογιστη μου μου το διχνει και μπορω να περασω αρχεια μεσα στο κινητο...Τι μπορει να φταιει???

Μπορεί να μην έχει γίνει σωστή εγκατάσταση των οδηγών που πάνε <<πακέτο>> με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οπότε μια απεγκατάσταση-εγκατάσταση ίσως να βοηθούσε.Ή μπορεί να χρειάζεται η εγκατάσταση άλλης έκδοσης.

Γεια σας θα ηθελα να hackαρω το Χ6 μου.....το χει επιχειρησει κανεις?το βιντεο στην πρωτη σελιδα ειναι αρκετο ωστε να το φερω εις περας?

ευχαριστω

Αν βρεις τα αρχεία που χρειάζονται τότε μπορείς να προχωρήσεις σύμφωνα με τον οδηγό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθώ να καταλάβω τι λάθος έκανα με το φλασάρισμα του 5800 με τo modded firmware του Blaze και δεν έχω ελληνικά, παρόλο που τα υπόλοιπα αρχεία είναι του σωστού product code.

Πήρα τα 3 αρχεία του (rosf2, rosf2, uda) και άλλαξα και το νούμερο στο rosf2.

Πώς έπρεπε να κρατήσω την ελληνική γλώσσα μαζί με τα αγγλικά?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα,

ο οδηγός που έχετε στο 1ο ποστ τι είναι; Είναι εγκατάστηση τοποποιημένου firmware έτσι δεν είναι; Δεν είναι απλό hacking όπως γίνεται με το HelloX...

Γιατί στον οδηγό αναφέρεται κάτι για "rompatcher" για αυτό ρωτάω....

Το Νοκια 5800 παραμένει unhackable έτσι δεν είναι;

Καλησπέρα,

ο οδηγός που έχετε στο 1ο ποστ τι είναι; Είναι εγκατάστηση τοποποιημένου firmware έτσι δεν είναι; Δεν είναι απλό hacking όπως γίνεται με το HelloX...

Γιατί στον οδηγό αναφέρεται κάτι για "rompatcher" για αυτό ρωτάω....

Το Νοκια 5800 παραμένει unhackable έτσι δεν είναι;

Το 5800 χακάρεται σε όλα τα firmware του.

Απλά άλλαξε η μέθοδος του hack.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το 5800 χακάρεται σε όλα τα firmware του.

Απλά άλλαξε η μέθοδος του hack.

Δηλαδή πλέον για να χακάρουμε το 5800 πρέπει να κάνουμε τα όσα λέει ο οδηγός στο βίντεο;;

Με τον οδηγό αυτό δεν περνάμε τροποποιημένο firmware;; Απλά "σπάμε" το κινητό;

Sorry αλλά μπερδεύτηκα :-S

Ο οδηγός αναφέρεται σε κάποιους από τους τρόπους που υπάρχουν για hacking και είναι για να γίνει ενεργοποίηση του ROMPatcher.Αν ενδιαφέρεσαι να περάσεις κάποιο τροποποιημένο firmaware μπορείς να βασιστείς πάνω σε αυτόν,κάνοντας παράλληλα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τα αρχεία που χρειάζονται και για τις όποιες διαφορές(αν υπάρχουν) στην όλη διαδικασία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Έχω μια απορία, είχα χακάρει το Ν97 με την έκδοση 21.0.45

- Χθες έκανα την νέα αναβάθμιση 22.0.110

- Χρειάζεται πάλι χακάρισμα το κινητό ?

- Να τονίσω ότι το navifirfm έχει ενημερωθεί για το νέο update &

το RomPatcher λειτουργεί κανονικά με τα 2 απαραίτητα αρχεία :)

Καλησπέρα :D προσπαθώ εδώ κ 3 μέρες να χακάρω το 5800 XpressMusic που έχω η έκδοση λογισμικού είναι ν50.0.005 κ το κηνητό το έχω κοντά 1 χρόνο. Ο τρόπος πού χρησιμοποιώ για να χακαρώ το κινητό είναι xxxxx με το HelloOX2 v2.02. Ενώ κάνω κανονικά τα βήματα ένα ένα, κάνω κανονικά εγκατάσταση το HelloOX μόλις το τρέχω εκεί έχω πρόβλημα :( μου κολλάει στο σημείο installing root certificate. Κλείνω το πρόγραμμα κάνω επανεκκίνηση το κινητό το ανοίγω ξανατρέχω το πρόγραμμα κ πάλι τα ίδια. Κάνω φορμάτ το κινητό (*#7370#) πάλι τίποτα :angry: ξανακάνω τα δύο τελευταία βήματα κ πάλι τίποτα. Δοκίμασα κ παλαιότερες εκδόσεις HelloOX κ από διαφορετικές σελίδες κ τίποτα. Ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω: Μπορείτε να με βοηθήσετε: Edited by gianpithio
Αφαίρεση link

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ,

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.......

Θα πρέπει ν'ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα (βίντεο youtube). Το HelloOX2 δεν μπορεί να χακάρει την ν50.0.005. Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Θα πρέπει ν'ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα (βίντεο youtube). Το HelloOX2 δεν μπορεί να χακάρει την ν50.0.005.

ok θα δοκιμάσω κ θα σας πω τα αποτελέσματα

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ,

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.......