Jump to content

hkounadis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hkounadis

  1. Καλημέρα! Έχω μια απορία, είχα χακάρει το Ν97 με την έκδοση 21.0.45 - Χθες έκανα την νέα αναβάθμιση 22.0.110 - Χρειάζεται πάλι χακάρισμα το κινητό ? - Να τονίσω ότι το navifirfm έχει ενημερωθεί για το νέο update & το RomPatcher λειτουργεί κανονικά με τα 2 απαραίτητα αρχεία :)
  2. Όχι δεν κατάλαβες, στη σελίδα bwin.com μπήκα κανονικά αλλά στα δεξιά της σελίδας λέει τα live scores θα τα δω εαν κατεβάσω το adobe real player Sorry "adobe flash player"
  3. Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!11 Θα ήθελα μια βοήθεια εάν γίνεται. Θέλω να μπώ στο ίντερνετ του Ν95 στο bwin.com να δω live scores και μου γράφει "get the adobe flash player" Tι μπορώ να κάνω???? Ευχαριστώ, Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!! :):):)
  4. Καλησπέρα! Θέλω να βάλω στην ταπετσαρία του N95 ένα εικονίδιο animated. Animated το βλέπω μόνο μέσα στην έκθεση. Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα γι' αυτό.
  5. Καλησπέρα σας! Ξέρετε μήπως υπάρχει λύση να βλέπουμε την πραγματική ώρα που λαμβάνουμε τα SMS και τα MMS και όχι την ώρα που ανοίγουμε το Ν95;;; Το πρωί όταν άνοιξα το κινητό έλαβα 2 SMS και στα "στοιχεία μηνύματος" έγραφε την ώρα που έλαβα(άνοιξα) την συσκευή, ενώ μου τα έγραψαν βράδυ! Μήπως παίζει ρόλο το δίκτυο; (Vodafone).
×
×
  • Create New...