dj_noizeteck Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Διλαδη αν κανω αναβαθμιση δεν χριαζετε να κανο τιποτα με το helloOX2 και αφινω αυτο που εχω το 1,3 ? Η αν κανω αναβαθμιση απλα κανω install το halloOX 2 και τελος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Είναι απλό μην μπερδεύεσαι. Αφού ήδη έχεις κάνει hack την συσκευή σου με το HelloOX 1.03 τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Απλά κάνε αναβάθμιση στο firmware v30.0.011 και δεν θα χάσεις τίποτα απολύτως, όλα θα μείνουν όπως τα έχεις τώρα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Και κάτι που δεν λέγετε είναι πως αφού εγκαταστήσεις και τρέξεις το Hello, μετά μπορείς να το απεγκαταστήσεις, δεν χρειάζεται να μένει στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Και κάτι που δεν λέγετε είναι πως αφού εγκαταστήσεις και τρέξεις το Hello, μετά μπορείς να το απεγκαταστήσεις, δεν χρειάζεται να μένει στο κινητό. Στο λεει και η εφαρμογη απο μονη της στο τελος. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_noizeteck Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Μια ερωτηση.Τωρα εγω που εχω κανει χακ την συσκευη μου (5800) εχω χασει την εγγυηση ? δεν υπαρχει τροπος να μην καταλαυουν οτι το εκανα χακ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Μια ερωτηση.Τωρα εγω που εχω κανει χακ την συσκευη μου (5800) εχω χασει την εγγυηση ? δεν υπαρχει τροπος να μην καταλαυουν οτι το εκανα χακ? Δεν χάνεις καμία εγγύηση με το hack. Και αν χρειαστεί ποτέ να το πας στην nokia για κάποιο λόγο απλά θα απεγκταστήσεις το RΟΜΡatcher και το τηλέφωνο θα είναι όπως πριν. Αν θες μπορείς να κάνεις και φορμάτ σε περίπτωση που χρειάζεται να πας το κινητό σου για επισκευή σε κάποιο nokia store. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Αρχικό μήνυμα από gianpithio Απευθείας εγκατάσταση unsigned εφαρμογών Κάντε επικόλληση το αρχείο "installserver.rmp" στο φάκελο Ε:\Patches και ενεργοποιήστε το μέσα από το RomPatcher. Ανάλογα με το firmware της συσκευής σας θα πρέπει να κατεβάσετε και το αντίστοιχο αρχείο: Για την έκδοση v20.0.012 κατεβάστε το αρχείο από εδώ. Για την έκδοση v21.0.025 κατεβάστε το αρχείο από εδώ. Ποιό αρχείο είναι κατάλληλο για τοN97 version 11. Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Δοκίμασε και τα δύο αρχίζοντας από το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Χθες έκανα φορμάτ το 5800 (v30.0.011) μου και πέρασα το hack με το HelloOX 2.0. Λειτούργησε μια χαρά απλά θέλω να αναφέρω μια λεπτομέρεια, που ούτε εγώ την γνώριζα ούτε την ανέφερε κάποιος άλλος χρήστης που χρησιμοποιήσε το HelloOX 2.0. Πλέον αφού τρέξετε το HellOX 2.0 και κάνει εγκατάσταση του ROMPatcher δεν χρειάζεται να έχετε ή να περάσετε μόνοι σας το installserver.rmp, γιατί το περνάει από μόνο του το HelloOX 2.0 με όνομα Installserver_FP2.rmp. Υ.Γ. Με είχες ρωτήσει Itchrist86 αλλά δεν ήξερα να σου απαντήσω, γιατί ούτε το είχα διαβάσει κάπου ούτε το είχα δοκιμάσει. Οπότε τώρα μπορείς να προσθέσεις και αυτή την λεπτομέρια στο οδηγό που έφτιαξες για το HellOX 2.0 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Παιδιά καλησπέρα άμα περάσω την καινούριο filmware 12... στο n97 η διαδικασία για hack δουλεύει στην καινούρια με το rom patcher??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Παιδιά καλησπέρα άμα περάσω την καινούριο filmware 12... στο n97 η διαδικασία για hack δουλεύει στην καινούρια με το rom patcher??? Ναι θα δουλεύει, γιατί δεν θα χαθεί τίποτα από τα δεδομένα σου. Μπορεί να μην δουλέψει μετά από φορμάτ γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα λειτουργεί το HelloOx 2.0 με το νέο firmware του Ν97. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Χθες έκανα φορμάτ το 5800 μου και πέρασα το hack με το HelloOX 2.0. Λειτούργησε μια χαρά απλά θέλω να αναφέρω μια λεπτομέρεια, που ούτε εγώ την γνώριζα ούτε την ανέφερε κάποιος άλλος χρήστης που χρησιμοποιήσε το HelloOX 2.0. Πλέον αφού τρέξετε το HellOX 2.0 και κάνει εγκατάσταση του ROMPatcher δεν χρειάζεται να έχετε ή να περάσετε μόνοι σας το installserver.rmp, γιατί το περνάει από μόνο του το HelloOX 2.0 με όνομα Installserver_FP2.rmp. Υ.Γ. Με είχες ρωτήσει Itchrist86 αλλά δεν ήξερα να σου απαντήσω, γιατί ούτε το είχα διαβάσει κάπου ούτε το είχα δοκιμάσει. Οπότε τώρα μπορείς να προσθέσεις και αυτή την λεπτομέρια στο οδηγό που έφτιαξες για το HellOX 2.0 Format ε? Φαντάζομαι ότι έχεις φορτωμένη την v. 30 έκδοση στο 5800 απλά ξέχασες να το αναφέρεις και στην υπογραφή σου λες v.21 :p Καλό είναι να διορθώσεις και τα 2 (post και υπογραφή) για να ξέρουμε ;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ναι έχεις δίκιο,εννούσα την v30. Θα αλλάξω και την υπογραφή μου. :) Thanks!! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliask_N Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Ζητω την βοηθεια σας.... Εχω περασει την εκδοση ν12 του νεου λογισμικου στο τηλεφωνο...και εχω ''χακαρει'' την συσκευη μου με επιτυχια,με σκοπο να περασω τα πολυ ομορφα εφε θεματων που κυκλοφορουν.... Ακολουθησα σχετικο οδηγο με τον τροπο που πρεπει να περαστουν καθως και τις προυποθεσεις,ομως αντιμετοπιζω προβλημα με το ''αρχειο'' c2z.....οταν το κανω ''enable'' κολλαει το τηλεφωνο και ειτε χρειαζεται να βγει η μπαταρια για να επανελθει,ειτε κανει ρεσταρτ μονο του!!! Αρα με λιγα λογια δεν δουλευει το c2z.... ξερει καποιος κατι σχετικα? Συμβαινει σε ολους οσους εχουν ν12 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Ζητω την βοηθεια σας.... Εχω περασει την εκδοση ν12 του νεου λογισμικου στο τηλεφωνο...και εχω ''χακαρει'' την συσκευη μου με επιτυχια,με σκοπο να περασω τα πολυ ομορφα εφε θεματων που κυκλοφορουν.... Ακολουθησα σχετικο οδηγο με τον τροπο που πρεπει να περαστουν καθως και τις προυποθεσεις,ομως αντιμετοπιζω προβλημα με το ''αρχειο'' c2z.....οταν το κανω ''enable'' κολλαει το τηλεφωνο και ειτε χρειαζεται να βγει η μπαταρια για να επανελθει,ειτε κανει ρεσταρτ μονο του!!! Αρα με λιγα λογια δεν δουλευει το c2z.... ξερει καποιος κατι σχετικα? Συμβαινει σε ολους οσους εχουν ν12 ? θα πρέπει να δημιουργήσεις καινούργιο c2z patch, για να αντιστοιχεί με την ROM του νέου firmware. Οδηγίες υπάρχουν σε γνωστό φόρουμ, θα τις βρεις με μια αναζήτηση στο γκούγκλι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliask_N Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 θα πρέπει να δημιουργήσεις καινούργιο c2z patch, για να αντιστοιχεί με την ROM του νέου firmware. Οδηγίες υπάρχουν σε γνωστό φόρουμ, θα τις βρεις με μια αναζήτηση στο γκούγκλι. Ευχαριστω! Θα το κοιταξω και θα σας αναφερω τα αποτελεσματα. Μια λεπτομερεια ομως.....την ολη διαδικασια με το χακαρισμα και το εν λογο αρχειο την εκανα μετα την αναβαθμιση και οχι πριν,οποτε λογικα δεν θα επρεπε να λειουργει? Τελος παντων θα φτιαξω ενα νεο και βλεπουμε.... Ευχαριστω και παλι! Τελικα οοοολα καλα!!! Με χρηση του c2z_maker εφτιαξα το καταλληλο αρχειο και ολα δουλευουν αψογα! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 το έκανα και εγώ αυτό με το c2z maker και ενεργοποιείται τώρα δεν βγάζει κόκκινο x αλλα εφέ δεν βλέπω και έχω και ενεργοποιείται τα εφέ θεμάτων γιατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 εχεις περασει και τα καταλληλα αρχεια στο c/resource? αν δεν βαλεις αυτα τα αρχεια δεν λειτουργουν τα εφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 εχεις περασει και τα καταλληλα αρχεια στο c/resource? αν δεν βαλεις αυτα τα αρχεια δεν λειτουργουν τα εφε οχι δεν το εχω κανει που το βρισκο το αρχειο αυτο?? εγω εκανα αυτο http://www.mobidhoom.com/c2z-maker-application-nokia-mobiles/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Παιδιά διαβάζουμε και λίγο τα προηγούμενα ποστ, δεν είναι τόσο δύσκολο. Το ίδιο ερώτημα μαζί με την απάντηση υπάρχει 5 ποστ πιο κάτω. Κοίτα στο: - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2888240#post2888240 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos222 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Παιδιά εγώ προσπαθώ να εγκαταστήσω το helox02 στο nokia5800 και κολάει στο installing root cert..απλά κατέβασα το helox02 ακολούθησα τον κλασικό οδηγό του youtube(εκεί είναι το helox1).Δηλαδή πέρασα το cert και το key με το signsis και στη συνέχεια περνάω το helox02 στο κινητό για να κάνω την εγκατάσταση.Κάνω κάτι λάθος?Διάβασα και για κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα αλλά το έλυσε απλά χρησιμοποιώντας το helox02 και όχι παλαιότερη έκδοση.Σε μένα δεν άλλαξε κάτι.. Άκυρο παιδιά!τελικά με το 4 στην σειρά restart όλα μπήκαν κανονικά..Μάλον έπρεπε να κάνω το Post για να μπεί..χαχα! Μόνο κάτι που μου φαίνεται περίεργο..στο rom patcher το installserver_nokia5800 δεν θα έπρεπε να είχε τικ?όλα τα άλλα έχουν.πρέπει να κάνω τπτ άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Το πράσινο √ σημαίνει πως είναι ενεργοποιημένα τα αντίστοιχα patches. Πάτα Options > Apply ώστε να ενεργοποιηθεί και αυτό, αν το χρειάζεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis_Stalone Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 μαλλον αυτη η εκδοση των εφε ειναι προβληματικη..οσες εχω βαλει εγω λειτουργουν αψογα χωρις κολληματα κτλ. και σε ολα τα θεμετα χωρις κανενα απολυτος προβλημα.. επεισης εχω χακαρει με διαφορετικο τροπο το δικο μου 5800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 δηλαδη στο 5800 μπορουμε να αλλαξουμε τα εφε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Διαβασε απο την προηγουμενη σελιδα μεχρι σημερα και θα καταλαβεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2896260#post2896260 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts