koukoulakis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μπράβο στον Xavier που ασχολήθηκε! Edit: Οκ παιδιά ευχαριστώ που τεστάρατε, τώρα τουλάχιστον παίζει και για τα αγγλικά diamons. Μονο στα Αγγλικά Παίζει! Τα Ελληνικά εχουν τη βλακεία της Αce με τις τριάδες! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μπράβο στον Xavier που ασχολήθηκε! Μονο στα Αγγλικά Παίζει! Τα Ελληνικά εχουν τη βλακεία της Αce με τις τριάδες! Δηλαδή η ACE αντί να κάνει αυτό το μικρό πείραγμα στα dlls το έβγαλε το RandomAccess εντελώς; Ωραία υποστήριξη... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Κάτσε για να καταλάβω, δηλαδή στα Ελληνικά Touch HD, Diamond, Touch Pro δεν υπάρχει καθόλου το RandomAccess; (η κάθετη μπάρα με τα γράμματα). Δηλαδή σε 'σένα δεν υπήρχε καθόλου; Αν είναι έτσι αναρωτιέμαι γιατί είχες τα δύο RandomAccess*.dll αρχεία. Όσο για την προειδοποίηση κατά την εγκατάσταση δεν είναι τίποτα, απλά δεν έχω βάλει κάποιο version checking για το λειτουργικό και παραπονιέται ότι μπορεί να μην κάνει. Στις ελληνικες συσκευες δεν υπαρχει ουτως η αλλως η πλαινη μπαρα. Μονο το οριζοντιο με τα γραμματα. Το θεμα ειναι αν μπορει τελικα να γινει κατι............ Οσον αφορα τα 2 dll τα βρηκα κανονικα και τα εκανα και ενα backup . Τωρα γιατι τα εχει και τα 2 δεν ξερω........................................ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Δηλαδή η ACE αντί να κάνει αυτό το μικρό πείραγμα στα dlls το έβγαλε το RandomAccess εντελώς; Ωραία υποστήριξη... :ninja: Ειναι μεγάλη η ιστορία για την Ace!:wacko: Εχει τα θετικά της έχει και τα αρνητικά της! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ωραία ανέβασα και τα 2 cabs στο πρώτο post και το έκανα edit για τις λεπτομέρειες. Αν μπορεί κάποιος moderator να αλλάξει το thread title ώστε να φανεί ότι τώρα υποστηρίζονται και VGA οθόνες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Για εμάς με ελληνικό της ace δεν μπορεί να γίνει κάτι δηλαδή; Δείτε πως είναι κανονικά σε εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 εξαιρετική δουλειά!!! :) δουλεύει άψογα στο diamond! πλέον και η τελευταία έλλειψη της αγγλικής rom έναντι της ελληνικής (για μένα τουλάχιστον) εξαλήφθηκε!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Παίζει μια χαρά με αγγλική μαμίσια rom. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πολύ ωραία δουλειά, μπράβο XavierGr! Στο Xperia, βλέπω τη μπάρα μόνο στο landscape. Στην portrait όχι. Βλέπω μόνο scrollbar. Πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση με το advanced config? Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πολύ ωραία δουλειά, μπράβο XavierGr! Στο Xperia, βλέπω τη μπάρα μόνο στο landscape. Στην portrait όχι. Βλέπω μόνο scrollbar. Πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση με το advanced config? Πολύ περίεργο αυτό, στο δικό μου XPERIA και στα 2 modes μου τη δείχνει τη μπάρα. Είναι σίγουρα και οι 4 εικόνες περασμένες στον φάκελο των windows; Δε μου έρχεται κάτι άλλο.... Για εμάς με ελληνικό της ace δεν μπορεί να γίνει κάτι δηλαδή; Το πρόβλημα είναι με όλες τις συσκευές που δεν έχουν την sidebar. Προς το παρόν πειραματίζομαι με τον emulator της Microsoft και έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αν τα καταφέρω με τον emulator είμαι σίγουρος ότι θα γίνεται και στις ελληνικές ROM της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Καλησπέρα μάγκες... Δοκίμασα να γράψω τα δυο dll στον φάκελο των Windows του Touch Pro μου. Έκανα overwrite στα ήδη υπάρχοντα αρχεία (αφού πρώτα τα έκανα backup), έκανα και ένα soft reset αλλά η αγγλική μπάρα ήταν ακόμη έκει για να μου σβήσει το χαμόγελο :( Σημείωση: Έχω περάσει άλλη ROM... Δεν έχω την εργοστασιακή... Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πολύ περίεργο αυτό, στο δικό μου XPERIA και στα 2 modes μου τη δείχνει τη μπάρα. Είναι σίγουρα και οι 4 εικόνες περασμένες στον φάκελο των windows; Δε μου έρχεται κάτι άλλο.......... Στον φάκελο των Windows βλέπω τα δύο dll's (RandomAccess.dll & RandomAccessChooser.dll). Αυτά μόνο. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Καλησπέρα μάγκες... Δοκίμασα να γράψω τα δυο dll στον φάκελο των Windows του Touch Pro μου. Έκανα overwrite στα ήδη υπάρχοντα αρχεία (αφού πρώτα τα έκανα backup), έκανα και ένα soft reset αλλά η αγγλική μπάρα ήταν ακόμη έκει για να μου σβήσει το χαμόγελο :( Στον φάκελο των Windows βλέπω τα δύο dll's (RandomAccess.dll & RandomAccessChooser.dll). Αυτά μόνο. Τα αρχεία στον φάκελο windows είναι 6 δύο dll: RandomAccess.dll RandomAccessChooser.dll και 4 εικόνες: RS_Bar_L.png RS_Bar_P.png RS_HL_L.png RS_HL_P.png Γιατί όμως πάτε και το κάνετε χειροκίνητα και δεν εγκαθιστάτε τα cab στο πρώτο post; Astrovillos: Χωρίς τις εικόνες η μπάρα θα φαίνεται στα αγγλικά αλλά όταν την πατάς πρέπει να σου βγάζει ελληνικά γράμματα, οι 4 εικόνες είναι η μπάρα με τα ελληνικά γράμματα από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ok XavierGR! Έκανα εγκατάσταση το cab και δουλεύει άψογα! Πραγματικά κορυφαίο! Thanks! Προσπάθησα να κάνω την χειροκίνητη εγκατάσταση γιατί από τα post που διάβασα δεν είδα πουθενά ότι τα αρχεία είναι 6 και είπα να αποφύγω την εγκατάσταση ενός cab. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Τα αρχεία στον φάκελο windows είναι 6 δύο dll: RandomAccess.dll RandomAccessChooser.dll και 4 εικόνες: RS_Bar_L.png RS_Bar_P.png RS_HL_L.png RS_HL_P.png Γιατί όμως πάτε και το κάνετε χειροκίνητα και δεν εγκαθιστάτε τα cab στο πρώτο post; .... Το cab έχω εγκαταστήσει, βλέπω όλα τα ανωτέρω, + αυτό: RS_Ind.png Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 εξαιρετική δουλειά!!! :) δουλεύει άψογα στο diamond! πλέον και η τελευταία έλλειψη της αγγλικής rom έναντι της ελληνικής (για μένα τουλάχιστον) εξαλήφθηκε!! :D +1000.να πω και εγω απο εδω ενα ευχαριστω στον xavier Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου. Δουλεύει άψογα στο Touch Pro. Πολύ καλή δουλειά XavierGr. Ποτέ πια ACE συσκευή :lol::lol::lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 isxei kai gia to omnia ayto???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 isxei kai gia to omnia ayto???? Προς το παρόν όχι το omnia είναι WQVGA και όπως τα ελληνικά της ACE Hellas δεν θα έχει καν RandomAccess από μόνο του. Όχι ότι αποκλείω ότι μπορεί να γίνει. Αν λύσουμε το μυστήριο των ελληνικών rom ίσως να βρούμε πως μπαίνει και σε omnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Καλησπερα, Εχω το ελληνικο diamond σιγουρα δεν γινετε για να αλλαξω την μπαρα στο πλαι ή να δοκιμασω περασω τα δυο αρχεια dll? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Καλησπερα, Εχω το ελληνικο diamond σιγουρα δεν γινετε για να αλλαξω την μπαρα στο πλαι ή να δοκιμασω περασω τα δυο αρχεια dll? Δεν γίνεται................ακόμα τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλησπερα, Εχω το ελληνικο diamond σιγουρα δεν γινετε για να αλλαξω την μπαρα στο πλαι ή να δοκιμασω περασω τα δυο αρχεια dll? Δεν βλάπτει να προσπαθήσεις, κράτα καλού κακού τα original αρχεία ως backup και ανέβασε τα κιόλας να τους ρίξω μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλημερα Θα το δοκιμασω το μεσημερη και θας σας πω. Θα ανεβασω και τα original αρχεια. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Επιβεβαιώνω τα εξής: Με την custom rom του CmEx, όπως ανέφερα παραπάνω, και περνώντας το cab, σε portrait μου εμφανιζόταν η scroll bar αντί τα ελληνικά γράμματα, αλλά σε landscape ήταν εντάξει. Με την νέα custom rom Touch-It 3.5, ενώ πριν περάσω το cab εμφανίζονταν (αγγλικά) γράμματα και σε portrait αλλά και σε lanscape, μόλις πέρασα το cab, έγινε το ίδιο (δηλαδή έχω scroll bar σε portrait και ελληνικά γράμματα σε landscape). Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Επιβεβαιώνω τα εξής: Με την custom rom του CmEx, όπως ανέφερα παραπάνω, και περνώντας το cab, σε portrait μου εμφανιζόταν η scroll bar αντί τα ελληνικά γράμματα, αλλά σε landscape ήταν εντάξει. Με την νέα custom rom Touch-It 3.5, ενώ πριν περάσω το cab εμφανίζονταν (αγγλικά) γράμματα και σε portrait αλλά και σε lanscape, μόλις πέρασα το cab, έγινε το ίδιο (δηλαδή έχω scroll bar σε portrait και ελληνικά γράμματα σε landscape). Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι στο καλό τρέχει. Εγώ του CmEx τη rom χρησιμοποιώ και ο αδερφός μου την 1η original official της SE και όλα παίζουν μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts