Jump to content

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο 5800;

denom
 Κοινοποίηση

Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?  

676 members have voted

1. 1. Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?

• Οχι. Κανένα απολύτως.
    • Ναι. Πρόβλημα στο ακουστικό.
    • Ναι. Πρόβλημα στην οθόνη (καμένο pixel κ.α.).
    • Ναι. Έχει αυτή την μικρή σχισμή.
    • Οχι. Είχε πρόβλημα λογισμικού αλλά λύθηκε με update
    • Ναι. Έχει πρόβλημα λογισμικού και μετά το update.
    • Ναι. Είχε άλλο πρόβλημα ή περισσότερα του ενός.

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολουs. ειμαι αρκετο καιρο στο forum αλλα 1η φορα γραφω.

Πριν απο κανα μηνα πηρα το nokia 5800. Mεχρι πριν 3 μερεs ηταν ολα οκ ημουν εν8ουσιασμενοs με το κινητακι.

3αφνικα λοιπον ενω ειχα περασει καποια τραγουδια μεσα, τα εσβησα απο την καρτα κ εσβησαν κανονικα. Παω κ εγw στην Music Library να δω τι παιζει κ εχει μεινει ενα κομματι εκει ενω το ειχα σβησει. Παω να το κανω delete κ μοu βγαζει "file corrupted. operation failed"

3ερει κανειs πωs μπορω να το φτια3ω. Εχω δοκιμασει τα ε3ηs:

Factory reset.

Εσβησα συσκευη εβγαλα μπαταρια κ καρτα.

Ολουs τουs πι8ανουs τροπουs σβησιματοs του τραγουδιου αφου το 3αναπερασα.

• Απαντήσεις 764
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπες στο music player και κάνε ενημέρωση βιβλιοθήκης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Συνδέσε το κινητό σου με μαζική αποθήκευση και πήγαινε να το σβήσεις χειροκίνητα. Ίσως να πρόκειται πράγματι για κατεστραμμένο αρχείο η κατάλοιπο της διαγραφής.

Την Καλησπέρα μου σε όλους,

κάτοχος 5800 εδώ και 15 μέρες, εισαγωγής από ALPHA COPY, αρκετά έως πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα:

Λόγω ατυχίας έσπασα την lcd οθονη (χωρίς να πειραχτεί το εξωτερικό κάλυμμα!!!) και την αντικατέστησα σε nokia service center.

Ως εδώ καλά, όμως με την νέα οθόνη παρουσιάζεται το πρόβλημα τυχαία αλλαγής των χρωμάτων του μενού άλλοτε σε απόχρωση πράσινου/μπλε/ματζέντα και μετά από 1-2 δευτερερόλεπτα επαναφορά στο κανονικό!!!! Δεν φαίνεται να επιρεάζεται η λειτουργία του κινητού αλλά το πρόβλημα είναι ενοχλητικό και ίσως και επειδηνωθεί!!!

Το πήγα πίσω και ο τεχνικός παρατήρησε το πρόβλημα αλλά δήλωσε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί και το κράτησε για να δοκιμάσει νέα οθόνη ή μήπως δεν συνδέθηκε η παρούσα σωστά. Απ'ότι κοίταξα στο νετ και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και οι γνώμες διχάζονται αν οφείλεται σε software ή hardware πρόβλημα...

Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο? Τι γνώμη έχετε?

ναι,το ειχα.κι αυτο ηταν το χειροτερο.δεν μπορουσα να μην το πω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό μήνυμα από chaosm

Για να τελειεωνουμε με αυτο η σχισμη υπαρχει σε ολα κ υπαρχει για εναν συγκεκριμενο λογο,για να αεριζεται η συσκευη.Οχι αποψη μου αλλα μ το ειπαν στη νοκια

looool δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη παπατζα απο αυτο χαχαχαχαχα!!!!

Την Καλησπέρα μου σε όλους,

κάτοχος 5800 εδώ και 15 μέρες, εισαγωγής από ALPHA COPY, αρκετά έως πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα:

Λόγω ατυχίας έσπασα την lcd οθονη (χωρίς να πειραχτεί το εξωτερικό κάλυμμα!!!) και την αντικατέστησα σε nokia service center.

Ως εδώ καλά, όμως με την νέα οθόνη παρουσιάζεται το πρόβλημα τυχαία αλλαγής των χρωμάτων του μενού άλλοτε σε απόχρωση πράσινου/μπλε/ματζέντα και μετά από 1-2 δευτερερόλεπτα επαναφορά στο κανονικό!!!! Δεν φαίνεται να επιρεάζεται η λειτουργία του κινητού αλλά το πρόβλημα είναι ενοχλητικό και ίσως και επειδηνωθεί!!!

Το πήγα πίσω και ο τεχνικός παρατήρησε το πρόβλημα αλλά δήλωσε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί και το κράτησε για να δοκιμάσει νέα οθόνη ή μήπως δεν συνδέθηκε η παρούσα σωστά. Απ'ότι κοίταξα στο νετ και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και οι γνώμες διχάζονται αν οφείλεται σε software ή hardware πρόβλημα...

Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο? Τι γνώμη έχετε?

Το ίδιο και μοναδικό πρόβλημα είχα και εγώ με αποτέλεσμα να το παραδώσω για service.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εγω το εχω εδω και μια εβδομαδα περιπου αλλα ασχοληθηκα μαζι του πριν απο 2 μερες..

Αρχικα, απο vodafone που το πηρα δεν το ειχε stock και το παρηγγειλα με το σκεπτηκο να ειναι οσο ποιο προσφατες οι παρτιδες που θα φερουν..

Ετσι λοιπον το κουτι ειχε το υδατογραφημα NOKIA sealed και παμε στο κινητο..

Το πρωτο που κοιταξα ηταν η περιφημη σχισμη. Οπτικα δεν φαινεται οσο και να το κοιταζεις!! Εβαλα και το νυχι να δω και με λιγο ζορι ανοιξε ελαχιστα..

ΟΚ η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι καλη-κανει κατι μικροτριξιματα ωρες ωρες αναλογα πως το κρατας-αλλα δε νομιζω να παθει τιποτα με τον καιρο και την σκληρη χρηση αν του φερομαστε σωστα!

Με το ακουστικο δεν παρατηρησα κατι αν και δεν εχω μιλησει ακομα ουτε μια ωρα συνολο..

Τελος, για να μην ακουγονται ολα ωραια, χθες που περνουσα διαφορες εφαρμογες και προγραμματα για δοκιμες κλπ, οταν εκανα επανεκ, με το που φωρτωνει δεν εμφανιζει την οθονη αναμονης! Δλδ τα πληκτρα εχουν φως και οταν τα παταω ακουγετε ο ηχος αλλα εχει μαυρη οθονη! αν μπω στο μενου και μετα το κλεισω παιζει κανονικα..Σχεδον αφου η καμερα δεν ανοιγε με το πληκτρο και οταν ημουν σε καποιο μενου με το κοκκινο πληκτρο τερματισμου δεν εκλεινε τιποτα.

Ετσι αναγκαστικα εκανα hard format, περασα παλι καποιες εφαρμογες και πλεον δεν εχει κανει το παραμικρο!:happy:

ΥΓ. Και ενας φιλος μου που το ειχε παρει απο το ιδιο καταστημα 1 μηνα νωριτερα, ηταν ιδιο με το δικο μου (ουτε σχισμη κλπ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

looool δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη παπατζα απο αυτο χαχαχαχαχα!!!!

κι ομως μην το γελας καθολου,εδω εμενα μου ειπαν για τον τζογο του n85 n96 οτι εχουν τζογο επιτηδες για να μην χαλαει ευκολα το slide.ε ρε δουλεμα που τρωμε.:p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μιας που ειπες για slide κατι παρομοιο και στο 5300 αλλα το θεμα ειναι οτι μετα απο 2.5 σχεδον χρονια ο τζογος ειναι ακομη ο ιδιος, αυτο τουλαχιστον ειναι καλο απο τη μια πλευρα γιατι αν αυτη η σχισμη παραμεινει ετσι χωρις να μεγαλωσει η να ξεκολλησει ολοκληρο το κομματι παλι καλα 8α ειναι... το προβλημα ειναι οτι ισως μαζεψει σκονη απο εκει μεσα...

Όπως έγραψα και στην παρουσίαση του κινητού, ένα μάλλον πρόβλημα τελικά, που δεν έχω δει να αναφέρεται αλλού είναι πως τα κουμπιά και ειδικά του μενού είναι αρκετά βαθιά, με αποτέλεσμα να μπορείς στην ουσία να τα πατήσεις με το νύχι μόνο.

Αυτό το ακούω πρώτη φορά.

Μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά η πρόσοψη;

Σε κάθε περίπτωση πήγαινε ή για αντικατάσταση (εφόσον πληροίς τις απαιτήσεις) ή στο service.

Μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά η πρόσοψη;

Φαντάομαι δεν είναι κάτι που και πάλι μπορώ να κάνω κάτι.

Σε κάθε περίπτωση πήγαινε ή για αντικατάσταση (εφόσον πληροίς τις απαιτήσεις) ή στο service.

Στη vodafone το πάω που αγοράστηκε ή στη nokia.

Εφόσον το έχω από το σάββατο και δεν έχω μιλήσει πολύ πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση;ευχαριστώ

Χθες το πήρες;

Αν ναι και ταυτόχρονα δεν έχεις ξεπεράσει τα 30 λεπτά σε κλήσεις (εισερχόμενες και εξερχόμενες) μπορείς να απαιτήσεις αντικατάσταση.

Αλλιώς καλύτερα να πας σε Nokia shop.

Θα γλιτώσεις το χρόνο που θα κάνει από τη Vodafone να το πάνε στη Nokia.

δυστυχώς η vodafone έχει πολιτική λέει για να κάνει αντικατάσταση να πρέπει να το στείλει στο service... άρα θα την φάω την εβδομάδα με το προηγούμενο κινητό και φαντάζομαι θα το φέρουν απλά διορθωμένο

δυστυχώς η vodafone έχει πολιτική λέει για να κάνει αντικατάσταση να πρέπει να το στείλει στο service... άρα θα την φάω την εβδομάδα με το προηγούμενο κινητό και φαντάζομαι θα το φέρουν απλά διορθωμένο

Αν όντως υπάρχει πρόβλημα και δικαιούσαι αντικατάσταση τότε το service δίνει έγκριση για αντικατάσταση και ειδοποιούν το κατάστημα για να σε ειδοποιήσει.

Εβαλα καποια βιντεο στο κινητο με μετατροπη απο τo total video converter σε i-phone medium..Ενω παιζουν κανονικοτατα οταν τα ανοιγω απο την εκθεση δεν εχει αυτην την εικονα απο την αρχη του βιντεο και εχει μια εικονα,δηλαδη ενα "φιλμ" σπασμενο στα δυο..Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται?

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Εβαλα καποια βιντεο στο κινητο με μετατροπη απο τo total video converter σε i-phone medium..Ενω παιζουν κανονικοτατα οταν τα ανοιγω απο την εκθεση δεν εχει αυτην την εικονα απο την αρχη του βιντεο και εχει μια εικονα,δηλαδη ενα "φιλμ" σπασμενο στα δυο..Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται?

Δεν παιζει κανονικα ομως?αν ναι τοτε για τι την ξαχνεις την δουλεια...!:D:D:D:D

μερικά βίντεο τα ξεκινάει απο τη μέση... απλα το πας απτην αρχη, τετοιο προβλημα ειχα/εχω κ γω.

βασικα γενικοτερα μετα απο 2 μηνες, αρχισε να μου βγαζει προβληματα, κολληματα, το κουμπι της καμερας δεν ανταποκρινοταν (ηθελε επαν.), ενω ηταν πληρες φορτησμενο, μετα απο αλλαγη σιμ επεσε στη μια γραμμη...

αστα να πανε... ακομα δε μετανοιωσα βεβαια, αλλα κοντα ειμαι :)

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

Το πήρα και εγώ. Πάμε να κάνουμε update software. Ποιά έχω; 11.0....8. Ποιά υπάρχει διαθέσιμη; Η 11.0....9 , (Έτσι λέει στο site). Συνδέω το usb, αλλά πήρα ένα μεγάλο error πριν ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία...

Παίζει κάτι που το αγνοώ;;;

Το πήρα και εγώ. Πάμε να κάνουμε update software. Ποιά έχω; 11.0....8. Ποιά υπάρχει διαθέσιμη; Η 11.0....9 , (Έτσι λέει στο site). Συνδέω το usb, αλλά πήρα ένα μεγάλο error πριν ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία...

Παίζει κάτι που το αγνοώ;;;

Η τελευταία έκδοση που υπάρχει διαθέσιμη είναι η 20.0.12

Επίσης να είσαι προσεκτικός σχετικά με την μέθοδο που θα ακολουθήσεις να κάνεις το update σου, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο (αν δεν έχει ελληνικό product code) να χάσεις τα ελληνικά σου, και να τρέχεις μετά σε Nokia Shop.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...