Jump to content

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο 5800;

denom
 Κοινοποίηση

Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?  

676 members have voted

1. 1. Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?

• Οχι. Κανένα απολύτως.
    • Ναι. Πρόβλημα στο ακουστικό.
    • Ναι. Πρόβλημα στην οθόνη (καμένο pixel κ.α.).
    • Ναι. Έχει αυτή την μικρή σχισμή.
    • Οχι. Είχε πρόβλημα λογισμικού αλλά λύθηκε με update
    • Ναι. Έχει πρόβλημα λογισμικού και μετά το update.
    • Ναι. Είχε άλλο πρόβλημα ή περισσότερα του ενός.

Recommended Posts

web:no gateway reply?wtf is this?

ακομα δε το πηρα...σνιφ.

δοκιμασα και χειροκινητα και αυτοματα με dhcp τις ρυθμισεις σε 2 ρουτερ.και τιποτα...:wacko:

φτιαχνεται?

• Απαντήσεις 764
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ευθύνεται το κινητό.

Τη μάρκας ήταν τα router;

Σε περίπτωση που είναι Speedtouch δες αυτό.

Επίσης έχει αναφερθεί πως μετά από reset του router διορθώνεται το πρόβλημα, δοκίμασε το.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

χμ

στο Linksys Μου δουλευει

στο AP 5470 airlive οχι.και δεν ξερω γιατι δεν αποθηκευονται οι χειροκινητες ρυθμισεις στα ip addresses

Καλησπέρα,και Χριστός Ανέστη.

Εγώ αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με την οθόνη,που εμφανίστηκε μετά από την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση.Αν κλειδώσω το κινητό με τον σύρτη στο πλάι και το ξεκλειδώσω,τις περισσότερες φορές η οθόνη δε γυρνάει αμέσως στο wallpaper,αλλά μου το δείχνει την οθόνη με χρώματα σαν τηλεόραση που δεν πιάνει σήμα,και μετά φτιαχνει.Τι γίνεται;Το τηλέφωνο δε μου έχει πέσει ούτε μία φορά,δε μου το έκανε στην έκδοση 10,και δε πρέπει να είναι hardware για πότε το κάνει,και πότε όχι.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα;

Γίνεται να το φτιάξω μόνος μου;

Δε θέλω να το στείλω στη νόκια,καθώς έχω εφιαλτικές εμπειρίες από το service τους.

Δοκίμασα να ξαναεγκαταστήσω την έκδοση,αλλά πάλι τα ίδια.

Δοκίμασα και reset,και hard format,και ότι μπορούσα να φανταστώ.

Τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση λάβω.

file to eixa ki ego ayto to provlima

to piga se ena katastima tis nokia kai mou eipan oti einai h othoni

to afisa kai tin epomeni to pira!!

ayto kane ki esi

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

...htc one...

Μια βοήθεια παιδιά, είχα συνδέσει το κινητό με το ρούτερ του σπιτιού μου, του πέρασα τον κωδικό ασφαλειας του ρούτερ, όλα καλά. προχθες άλλαξα τον κωδικό στο ρούτερ και όταν πήγα να συνδέσω το κινητό φυσικά και δεν με σύνδεσε, που είναι η ρουθμιση να αλλάξω τον κωδικό στο κινητό; λοσο και αν έψαξα δεν τον βρηκα.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Internet, βρίσκεις το σημείο πρόσβασης του router σου, το επιλέγεις ώστε να μπεις στις επιλογές του και πατάς Επιλογές.

Εκεί θα βρεις την επιλογή του κωδικού.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Internet, βρίσκεις το σημείο πρόσβασης του router σου, το επιλέγεις ώστε να μπεις στις επιλογές του και πατάς Επιλογές.

Εκεί θα βρεις την επιλογή του κωδικού.

Σε ευχαριστώ πολύ! δεν θα το εύρισκα ποτε έτσι που είναι φυτεμένο.

EDIT: και ένα τελευταίο: οποτε συνδέω το κιν. στον υπολογιστή, μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή pc suite του κινητου δεν είναι ενημερωμένη και με προτρέπει να μπω βοήθεια-pc suite- ενημέρωση, όμως δεν έχω βρει τέτοια επιλογή

Δημήτρης

Εννοεί από τον υπολογιστή...

Θα πας στο κεντρικό παράθυρο του PC Suite και θα πατήσεις Βοήθεια > Επανεγκατάσταση υποστήριξης PC Suite.

Εννοεί από τον υπολογιστή...

Θα πας στο κεντρικό παράθυρο του PC Suite και θα πατήσεις Βοήθεια > Επανεγκατάσταση υποστήριξης PC Suite.

LOL! το είχα ξανακάνει αυτό με το 6180 μου και το είχα ξεχάσει τελείως!

βαίνω για αλτσχάιμερ μου φαίνεται...:p

Σε ευχαριστώ και πάλι, Itchrist86, για τις ταχύτατες απαντήσεις σου.

Δημήτρης

Σε περίπτωση καμμένου pixel, έχουμε δικαίωμα αντικατάστασης;;;

Γιατί μόλις διαπίστωσα οτι έχω ένα... :mad: :mad: :mad:

Αν είναι μόνο 1, όχι.

Για να εντάξουν οθόνη στην εγγύηση θα πρέπει να είναι περισσότερα από 3 καμένα pixel και αυτά στη σειρά.

Φυσικά αν τα pixel είναι παρά πολλά και συγκεντρωμένα (που σημαίνει πως εντάσσεται στην εγγύηση) θα πρέπει να πείσεις τον υπεύθυνο πως δεν είναι από πέσιμο ή πίεση στο συγκεκριμένο σημείο της οθόνης.

Με λίγα λόγια η ξεφτιλισμένη Alpha Copy πολύ δύσκολα θα σου αλλάξει την οθόνη στα πλαίσια της εγγύησης.

• 2 weeks later...
παιδια αλλο ενα προβλημα που ανακαλυψα σε 3 διαφορετικα 5800. τα δυο με την version 20 κα το ενα με την 21. στην ανοιχτη ακροαση μολις μιλανε και οι δυο ταυτοχρονα κοβεται ο ηχος απο τον δευτερο συνομιλητη. για τσεκαρετε το και στα δικα σας να δειτε αμα ισχυει!!!

Εννοείς στην συνδιάσκεψη 3 ατόμων ή μεταξύ 2; Γιατί όσες φορές μιλάω με ανοιχτή ακρόαση δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο (στην έκδοση 21).

Καλησπέρα

τελικά εκτός τα hardware προβλήματα δεν υπάρχουν πλέον άλλα, λύθηκαν όλα ;

Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του 5800 γι'αυτό ρωτάω

Για πείτε :)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Υπάρχουν μερικά μικροπροβληματάκια, αλλά κατά ένα μεγάλος μέρος έχουν διορθωθεί προβλήματα σταθερότητας κλπ.

Αν ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις, κάνε το.

Υπάρχουν μερικά μικροπροβληματάκια, αλλά κατά ένα μεγάλος μέρος έχουν διορθωθεί προβλήματα σταθερότητας κλπ.

Αν ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις, κάνε το.

Σε ευχαριστώ

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

γεια σας το κινητο μου το εχω περιπου 2 μηνες και πατατηρω το εξης προβλημα πολλες φορες κλεινει απο μονο του και δν ξερω και τον λογο. μηπως θελει καμια αναβαθμισει?ευχαριστω

Πολύ πιθανών.

Διάβασε αυτό για να μάθεις πως θα δεις την έκδοση που έχει η συσκευή σου, καθώς και αυτό για να κάνεις αναβάθμιση σε περίπτωση που χρειάζεται.

Πολύ πιθανών.

Διάβασε αυτό για να μάθεις πως θα δεις την έκδοση που έχει η συσκευή σου, καθώς και αυτό για να κάνεις αναβάθμιση σε περίπτωση που χρειάζεται.

τωρα ποια αναβαθμιση ειναι? εγω εχω την v20. μου φαινεται ομως και αστειο να κλεινει λογω το οτι χρειαζεται αναβαθμιση.

τωρα ποια αναβαθμιση ειναι? εγω εχω την v20. μου φαινεται ομως και αστειο να κλεινει λογω το οτι χρειαζεται αναβαθμιση.

Οπως εχει ειπωθει αρκετες φορες ,Η τελευταια ειναι η 21.0.025

Απο την αρχη στο κανει αυτο ? Εαν ναι,ισως υπαρχει προβλημα h/w.

Βγαλε-βαλε την καρτα σιμ και παρατηρησε εαν συνεχιζει

να στο κανει.Εαν σου ειναι ευκολο δοκιμασε με αλλη σιμ.

Εχει "φαει καμμια τουμπα ?

Δοκιμασε το χωρις σιμ να δεις εαν συνεχιζει να το κανει.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυτές τις μέρες είμαι με 2 5800 τα οποία κουβαλάω μαζί και χρησιμοποιώ παράλληλα. Το ένα είναι το μαύρο, ελληνικότατο, και το άλλο, κόκκινο, παραεισαγωγής, το οποίο μετά απο αναβάθμιση, έχασε την ελληνική γλώσσα.

Επειδή στο βασικό μου, το μαύρο, η μπαταρία με βγάζει 1,5 μέρα (μεπολύ βαριά χρήση), είπα να αλλάξω μπαταρίες μεταξύ των δύο 5800 για να δω αν θα πετύχω καλύτερη αυτονομία. Το μαύρο δείχνει να μην δέχεται σε καμί απρέιπτωση την μπαταρία του κόκκινου ενώ το κόκ δεν έχει κανένα πρόβλημα. :blink:

To μάυρο λοιπόν, με την άλλη μπαταρία, συνεχώς κλείνει χωρίς κανέναν λόγο, και όταν προσπαθώ να το ανοίξω, χρειάζονται πάρα πολλές προσσπάθειες. Οπότε, τι μπορεί να συμβαίνει. Τις έλεγξα και οι μπαταρίες είναι ολόιδιες. Πως μπορεί το ένα να λειτουργεί άψογα με την μία και να υπολειτουργείμε την άλλη και το κόκκινο να είναι μια χαρά και με τις δύο;

Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και στον φίλο Johnikos; Το θεωρώ πολύ πιθανό. Ίσως αν δοκιμάσει με μπαταρία ενός άλλου 5800;

Οπως εχει ειπωθει αρκετες φορες ,Η τελευταια ειναι η 21.0.025

Απο την αρχη στο κανει αυτο ? Εαν ναι,ισως υπαρχει προβλημα h/w.

Βγαλε-βαλε την καρτα σιμ και παρατηρησε εαν συνεχιζει

να στο κανει.Εαν σου ειναι ευκολο δοκιμασε με αλλη σιμ.

Εχει "φαει καμμια τουμπα ?

Δοκιμασε το χωρις σιμ να δεις εαν συνεχιζει να το κανει.

ναι απο την αρχη μου το κανει αλλα τουμπα δν εχει φαει. χρησιμοποιω cu καρτα μηπως αυτο φταει?

Δυστυχως δν εχει κανεις κοντινος μου 5800 οποτε δν μπορω να το δοκιμασω. μηπως επειδη πιεζεται οταν το βαζω στην τσεπη τι να πω δν ξερω.

ναι απο την αρχη μου το κανει αλλα τουμπα δν εχει φαει. χρησιμοποιω cu καρτα μηπως αυτο φταει?

Δυστυχως δν εχει κανεις κοντινος μου 5800 οποτε δν μπορω να το δοκιμασω. μηπως επειδη πιεζεται οταν το βαζω στην τσεπη τι να πω δν ξερω.

Θα επρεπε να το πας για ελεγχο φιλε μου απο την αρχη .

Ισως ειναι h/w το προβλημα

Επιπλεον ,δεν θελει και πολυ πιεση ,τα υλικα του

δεν ειναι και τα αριστα.:O

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

βρηκα πιο ειναι το προβλημα. η μπαταρια ειναι καπως χαλαρη ετσι εβαλα ενα μικρο χαρτακι για να σφηξει και τωρα ολα μια χαρα. τι μου προτεινεται να το αφησω ετσι η να τους το παω να το κοιταξουν? επισης αν τους το παω ποσο θα κανουν να μου το φερουν?

βρηκα πιο ειναι το προβλημα. η μπαταρια ειναι καπως χαλαρη ετσι εβαλα ενα μικρο χαρτακι για να σφηξει και τωρα ολα μια χαρα. τι μου προτεινεται να το αφησω ετσι η να τους το παω να το κοιταξουν? επισης αν τους το παω ποσο θα κανουν να μου το φερουν?

Ωραια ,τουλαχιστον εντοπισες το προβλημα :)

Εφοσων ειναι κατασκευαστικο , απο την αρχη ,

θα προτεινα να το πας για service .

Εξαρταται .. μπορει και αμεσα ,μπορει και 15 εργασιμες ,

αν σταλει στα κεντρικα..

iPhone 5S Space Grey

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...