nervous Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 iBluetooth: The work is not finished and will soon be the new version ?? http://www.ispazio.net/wp-content/uploads/2009/10/Default.png http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http://www.ispazio.net/67023/ibluetooth-i-lavori-non-sono-terminati-e-presto-arrivera-la-nuova-versione&sl=it&tl=en&history_state0= Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 iBluetooth v2: Support for iPhone OS 3.1.x is coming soon http://www.iphonehellas.gr/8921/ibluetooth-v2-support-for-iphone-os-3-1-x-is-coming-soon/#more-8921 MeDevil.net - iBluetooth v2: Some more updates… http://www.medevil.net/2009/10/some-more-updates/ Αν κατάλαβα καλά όσοι έχουμε OS 3.0 και 3.0.1 μάλλον ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Επιτελους αντε να δουμε θα γινει τιποτα καλο!!!???Να στελνουμε και ηχους!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verylife Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 μα ειναι δυνατον να μην μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το bleutooth?? εχουμε κανα νεοτερο τι γινεται με την αναπτυξη της εφαρμογης για το 3GS Παράθεση R U MAD "http://www.milka-home.gr" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilianos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Στο twitter του έγραψε πως ίσως η εφαρμογή να είναι διαθέσιμη πριν τον Δεκέμβριο, αλλά χλωμό το βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 ηρθε και ο Δεκεμβριος. Το περιμενουμε απο μερα σε μερα δηλαδη? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Νεα για το πολυποθητο update του ibluetooth...Λεει οτι μπορει να δωσει beta version ανημερα τα Χριστουγεννα...να το δω και να μην το πιστεψω...θριλερ κατηντησε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Νεα για το πολυποθητο update του ibluetooth...Λεει οτι μπορει να δωσει beta version ανημερα τα Χριστουγεννα...να το δω και να μην το πιστεψω...θριλερ κατηντησε...:wacko: Ομοίως... :p Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ;);););) μακαρι Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 ηρθε η μερα! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Κλμρ κ χρονια πολλα σε ολους.τελικα τι εγινε;βγηκε;απο που μπορουμε να αγορασουμε την εφαρμογη;Παλι απο cydia και μετα αγορα του licence? καλα μαλλον μουφα η ολη ιστορια.ουτε μια σχετικη ανακοινωση ο τυπος.Εχω φαει απο το πρωι στην κυριολεξια το ιντερνετ.ισως παρασυρθηκα απο το ανωθεν«ηρθε η μερα»... Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι ο τυπος που φτιαχνει την εφαρμογη κ πιθανον να βγαλει την beta realese ανημερα των χριστουγεννων ποιου ετους δεν μας ειπε.... :) Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 μαλον μας κοροιδεψε.... δεν την εβγαλε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Μη το λες, βασικά δεν είπε ότι θα βγει σήμερα, και τα Χριστούγεννα δε τελείωσαν σε όλο τον κόσμο ακόμα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ναι καλα... Αν βγει σημερα εγω θα παω καζαμπλανκα να κοψω...το τσιγαρο...:) 26 δεκεμβριου σημερα κ οχι beta αλλα ουτε ενα στοιχειο δεν υπαρχει ως προς τα νεοτερα της υποθεσης. Δε λεω δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας developer για το παραμικρο. Οταν ομως εχεις παρει χοντρο χρημα απο το donation για το development τοτε οφειλεις να εισαι πιο συνεπης εστω με καποια υποτυπωδη ενημερωση. Κ εγω απο αυριο αν ειναι αρχιζω κ διαδιδω οτι ειμαι στα σκαρια προς στην εξελιξη bootcamp για iphone 3g 3.1.2 και θα μπορουμε να φορτωσουμε στα iphone και windows mobile 6.5, απλα βοηθειστε με με ενα μικρο donation των 3€. Το ποσο φανταζει λιγο.ομως ο αριθμος χρηστων iphone ανα τον κοσμο ειναι ασυλληπτος. Για σκεψου ποσοι λοιπον χρηστες θα το κανουν προκειμενου να δουν μια σημαντικη εφαρμογη στη συσκευη τους. Οποτε αν αλλαξει η εικονα της υπογραφης μου απο bmw 320 e90 σε m3 e92 παρκαρισμενη οχι σε δρομο της Νεας Σμυρνης αλλα του Palm Beach, California μην παραξενευτεις που βρηκα τα λεφτα...χιχι... Παρα το χιουμορ που κανω στο post αυτο ειλικρινα ευχομαι να κυκλοφορησει επιτελους η εφαρμογη ωστε να μπορω κ εγω μαζι με ολους εσας να χαιρομαι ενα ολοκληρωμενο iphone. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Ναι καλα... Αν βγει σημερα εγω θα παω καζαμπλανκα να κοψω...το τσιγαρο...:) 26 δεκεμβριου σημερα κ οχι beta αλλα ουτε ενα στοιχειο δεν υπαρχει ως προς τα νεοτερα της υποθεσης. Δε λεω δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας developer για το παραμικρο. Οταν ομως εχεις παρει χοντρο χρημα απο το donation για το development τοτε οφειλεις να εισαι πιο συνεπης εστω με καποια υποτυπωδη ενημερωση. Κ εγω απο αυριο αν ειναι αρχιζω κ διαδιδω οτι ειμαι στα σκαρια προς στην εξελιξη bootcamp για iphone 3g 3.1.2 και θα μπορουμε να φορτωσουμε στα iphone και windows mobile 6.5, απλα βοηθειστε με με ενα μικρο donation των 3€. Το ποσο φανταζει λιγο.ομως ο αριθμος χρηστων iphone ανα τον κοσμο ειναι ασυλληπτος. Για σκεψου ποσοι λοιπον χρηστες θα το κανουν προκειμενου να δουν μια σημαντικη εφαρμογη στη συσκευη τους. Οποτε αν αλλαξει η εικονα της υπογραφης μου απο bmw 320 e90 σε m3 e92 παρκαρισμενη οχι σε δρομο της Νεας Σμυρνης αλλα του Palm Beach, California μην παραξενευτεις που βρηκα τα λεφτα...χιχι... Παρα το χιουμορ που κανω στο post αυτο ειλικρινα ευχομαι να κυκλοφορησει επιτελους η εφαρμογη ωστε να μπορω κ εγω μαζι με ολους εσας να χαιρομαι ενα ολοκληρωμενο iphone. Ποστάρει updates μέσω Twitter, λέει ότι το προχωράει. Όντως είναι σπασ@@δικο που το τρενάρει μέχρι αηδίας, υπομονή ρε παιδιά. Δεν πάθαμε τίποτα μέχρι τώρα, άσε να πάει στα κομμάτια να το φτιάξει καλό να μην τραβιόμαστε μετά... Καλές γιορτές! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ποστάρει updates μέσω Twitter, λέει ότι το προχωράει. Όντως είναι σπασ@@δικο που το τρενάρει μέχρι αηδίας, υπομονή ρε παιδιά. Δεν πάθαμε τίποτα μέχρι τώρα, άσε να πάει στα κομμάτια να το φτιάξει καλό να μην τραβιόμαστε μετά... Καλές γιορτές! ναι η τελευταια ενημερωση οτι ολα εχουν παει καλα εγινε πολυ προσφατα,πριν 22 ωρες.αντε να δουμε...ποτε επιτελους θα ειναι διαθεσιμη στο cydia.παντως ενα ειναι σιγουρο...αν ολα πανε καλα και οντως λειτουργει θα αγορασω το licence οπωσδηποτε.ειναι κριμα να ψαχνουμε για σπασμενες τεtοιες εφαρμογες που πραγματικα αυξανουν τη χρηστικοτητα του iphone. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 να την αγορασουμε , αρκει να λειτουργει σωστα γιατι μεχρι τωρα με την προιγουμενη εκδοση και σε 3G και σε 2G δεν λειτουργει σωστα συνεχεια κολαει , και αυτο το κανει σε ολους, αν ειναι και τωρα καθε φορα που λαμβανω κατι πχ να κολαει η μεταφορα στην μεση τι να το κανω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 μακαρι φιλε μου...μακαρι...ειναι σπασιμο να εχεις 560 ευρω συσκευη και να μη μπορεις να λαβεις κ να στειλεις αρχεια μεσω του bluetooth.αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.γιατι η apple δεν κλειδωσε το bluetooth των imac?ξερεις τι χλευασμο εχω φαει απο χρηστες κινητων με αξια 100 ευρω που μπορουν να διακινουν αρχεια με αυτο τον τροπο?για να παρω αρχεια απο τον μακ μου η πρπει να εχω συνδεσει καλωδιο η να χρησιμοποιω wifi και servers κανοντας ποσα κλικ καθε φορα...ενας απο τους λογους π[ου εδωσα περυσι το 3g ηταν και αυτος.χρειαζομαι σαν κολασμενος αυτη τη λειτουργια,οχι για mp3 η φωτογραφιες(θα μπορουσα να παρω wm συσκευη αλλα τοσα χρονια τα σιχαθηκα...οχι μονο τα wm αλλα καθετι που εχει να κανει με windows)...τεσπα...αναμενουμε... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 iBluetooth Nears Completion for iPhone 3.1 MeDevil has announced via twitter that iBluetooth for iPhone 3.1 and higher is nearing private beta http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=6942 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 αηδια καταντησε πια.η πιο αναμενομενη εφαρμογη και ακομα στο ειδωμεν... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Στο twitter του λέει πως η εφαρμογή είναι έτοιμη αν και δε νομίζω η κυκλοφορία να ξεκινήσει πριν τον επόμενο μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Επίσης όπως υποστηρίζει θα ενσωματώνει υποστήριξη του ifile. Για να δούμε. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Screenshots της beta του iBlueNova (sic) 2.0 από το ιταλικό iSpazio: http://twitter.com/ibluetooth/status/7604391922 Σχεδόν έτοιμο λέει. Αμήν και πότε:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 μας ελεγαν πριν τις γιορτες και ακομα τιποτα. μαλον το πασχα θα μας πει σε λιγο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Working on the compatibility with other phones... (though this would be easier, but it isn't) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts