petran66 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Mάλλον την αφήνεται ανοιχτή στο background. Να κάνετε exit από το κόκκινο Χ. Μα κι εμεις αυτο κανουμε!Αλλα οπως λεμε(κι εγω και αρκετοι ακομη),εξακολουθει να καταναλωνει αρκετη μπαταρια,με μεγαλη διαφορα απ'οτι χωρις την εφαρμογη:mad: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 το κρακαρισμενο application bluetooth το δοκιμασε κανεις? Παιζει καλα? Ευχαριστω! Καλα παιζει!Αν δεν ητανε και το θεμα με τη μεγαλη καταναλωση της μπαταριας,ολα θα τανε ωραια:( Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plokamias Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ρε παιδια ,πορουμε να περασουμε την εφαρμογη με το iphone tunnel suite με ssh η πρεπει μονο με winscp επειδη δεν εχω wifi ναι κανονικοτατα!! Εγω εχω σβυσει το itunes εδω και καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plokamias Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε.εμενα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω τα εικονιδια οταν ανοιγω της φωτο να στειλω και ψαχνω παντου αλλα δεν μπορω να βρω λυση ναι κανονικοτατα!! Εγω εχω σβυσει το itunes εδω και καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ρε παιδια ,πορουμε να περασουμε την εφαρμογη με το iphone tunnel suite με ssh η πρεπει μονο με winscp επειδη δεν εχω wifi εχεις Windows αγαπητε; σε μενα η κρακ δουλευει τελεια.....ασχετο; edit.οκ φιλε πλοκαμια ειδα οτι απαντηθηκε η ερωτηση σου μια χαρα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Επιβεβαιώνω κι εγώ πως τόσο η έκδοση του xSellize όσο και αυτή του clubifone δουλεύουν άψογα, αλλά ακόμη και αν την κλείσω με το κόκκινο Χ, η μπαταρία εξαντλείται σε 1 ημέρα!!! :!: Άντε να έρθει η 3.0 να ησυχάσουμε!!! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vparis Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Λοιπόν να προσθέσω και εγώ που από όταν έβαλα την εφαρμογή μου δουλεύει σωστά ότι 1ον δεν καταναλώνει μπαταρία αν η εφαρμογή κλήσει σωστά μετά την χρήση και 2ον δεν έχουμε ποτέ ενεργοποιημένο το Bluetooth της σησκευής, ανοίγει όταν χρησημοποιήσουμε την εφαρμογή και κλείνει όταν την τερματήσουμε. Μπορούμε να δούμε τι τρέχει στο backround (αν έχει όντως κλείσει) με το processes από BicBoss, όπου θα δούμε τη άλλο τρέχει. Λογικά δεν πρέπει να δούμε το iBluetooth ειδάλος την κλείνουμε από εκεί. Το μόνο κακό είναι που δεν έχω καταφέρει να την κάνω Register..! Χαιρετώ...! Παράθεση http://ca.groups.yahoo.com/group/vparis1/files/ Αθήνα, Πρωτεύουσα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια που χρειαζεται για να περασουμε το bluetooth απο xsellize και που στο :X βρισκεται η εφαρμογη? Τα εχω μπλεξει πολυ! Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Kαι μένα μια χαρά είναι η μπαταρία μου. Ούτε νομίζω έχει αναφερθεί πουθενά αλλού στο διαδίκτυο περί πτώσης της μπαταρίας με το ibluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια που χρειαζεται για να περασουμε το bluetooth απο xsellize και που στο :X βρισκεται η εφαρμογη? Τα εχω μπλεξει πολυ! Ευχαριστω εκ των προτερων! Μπες xsellize, φτιάξε ένα account, κάνε add to ρεπο τους και...έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Μπες xsellize, φτιάξε ένα account, κάνε add to ρεπο τους και...έτοιμος! και κατεβαζω το κρακαρισμνο κατευθειαν στο iphone μου μεσω cydia? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Επιβεβαιώνω κι εγώ πως τόσο η έκδοση του xSellize όσο και αυτή του clubifone δουλεύουν άψογα, αλλά ακόμη και αν την κλείσω με το κόκκινο Χ, η μπαταρία εξαντλείται σε 1 ημέρα!!! :!: Άντε να έρθει η 3.0 να ησυχάσουμε!!! Εγώ πάντως για να βεβαιωθώ ότι έκλεισε,αφού τη χρησιμοποιήσω,κάνω ένα restart της συσκευής Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 και κατεβαζω το κρακαρισμνο κατευθειαν στο iphone μου μεσω cydia? oh yess!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 oh yess!!!!! κατι ακομα... αυτο δεν ειναι το repo τους: http://xsellize.com/cydia/user-pass ή κανω λαθος? Τhanx και παλι! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 κατι ακομα... αυτο δεν ειναι το repo τους: http://xsellize.com/cydia/user-pass ή κανω λαθος? Τhanx και παλι! Ναι και όπου user pass βάζεις το user name σου και το pass σου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optica_michalaro Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλησπερα, να επιβεβαιωσω και εγω την γρηγορη μειωση της μπαταριας μετα απο το install toy iBluetooth...περιπου μου κραταγε 1 μερα,το εβγαλα βεβαια,αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι,και τι το επιρεαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλησπερα, να επιβεβαιωσω και εγω την γρηγορη μειωση της μπαταριας μετα απο το install toy iBluetooth...περιπου μου κραταγε 1 μερα,το εβγαλα βεβαια,αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι,και τι το επιρεαζει.. απο που κλεινεις το bluetooth τελικα για να μην τρωει μπαταρια? απο General->settings ??? απο bosspreferences?? τι παιζει ρε kids???:worry::worry::worry::worry: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Λοιπόν να προσθέσω και εγώ που από όταν έβαλα την εφαρμογή μου δουλεύει σωστά ότι 1ον δεν καταναλώνει μπαταρία αν η εφαρμογή κλήσει σωστά μετά την χρήση και 2ον δεν έχουμε ποτέ ενεργοποιημένο το Bluetooth της σησκευής... Αληθεια σου λεμε.....πιστεψε μας.......... δεν θελουμε να κακολογησουμε την εφαρμογη, ισα ισα προσωπικα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος αλλα κανω ακριβως οτι λες και στο δικο μου iPhone παρουσιαζεται το συγκεκριμενο προβλημα οπως σε καποιους αλλους παρουσιαζονται προβληματα που δεν τα εχει το δικο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 επιβεβαιωνω και εγω με τη σειρα μου οτι εχω τρομερη καταναλωση μπαταριας μετα το installation του ibluetooth....και της paid και της σπασμενης εκδοσης...εννοειται οτι κλεινω σωστα την εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 η εκδοση απο το repo του xsellize ειναι σωστη?μπορει και στελνει οτιδηποτε? Ή ειναι μονο file transfer φαση?? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Κι έμενα τρώει τρελά την μπαταρία. Σώζεται μόνο με reboot μετά τη χρήση της εφαρμογής. Ευτυχώς την θέλω μόνο για λίγες περιπτώσεις (αν θέλουν να μου στείλουν ή να στείλω καμιά φωτογραφία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 η 1.0.8 δουλευει τελεια... με την μπαταρια το ξερω και εγω καταναλωνει αρκετα...ισως μια εφαρμογη που να ελευθερωνει μηνμη θα βοηθουσε...η freememory ειναι ομως ακομα με πληρωμη σωστα; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 ρε παιδια μου εβγαλε update την 1.0.8 , το εκανα και ενω το εχω αγορασει μου βγαζει demo version (15 days remaining).Τι παιζει??? ολα καλα...εχουν ποσταρει στο site οδηγιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramatilos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 k egw perasa tin 1.8 k alla eixa spasmeni tin 1.7 k mou vgazei k emena demo 15 meres ti kanoume twra?????exei vgei mimpos kati???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts