White_butter_fly Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006046 μια τετοια θηκουλα θελω για το 5800 μονο στο e-shop υπαρχει ? σε κανενα μαγαζι δεν υπαρχει κατι τετοιο (μιλαμε οχι για μεμβρανες και τετοια , αλλα για αυτην την θηκη που εχει το λινκ) Υπάρχει στο e-click. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Δηλαδή είδες διαφορά στην ταχύτητα μεταφορά δεδομένων,όχι από το usb αλλά όταν χρησιμοποιείς το κινητό;;; Αυτό που μου την δίνει είναι το garmin που κάνει μια ώρα να φορτώσει τους χάρτες αλλά και κάποιες φορές τα βιντεάκια κολλάνε. Ειδα οτι οι φωτογραφιες στο κινητο φορτωνουν πιο γρηγορα σε σχεση με την εργοστασιακη Νοκια καρτα που ηταν class 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Υπάρχει στο e-click. ;) με αυτη την θηκη δεν υπαρχει προβλημα με την touch οθονη ? να πατας και να μην ανταποκρινεται ? θελω να πω αν εχει μπροστα στην οθονη πλαστικο πως θα ανταποκρινεται η οθονη στην αφη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 με αυτη την θηκη δεν υπαρχει προβλημα με την touch οθονη ? να πατας και να μην ανταποκρινεται ? θελω να πω αν εχει μπροστα στην οθονη πλαστικο πως θα ανταποκρινεται η οθονη στην αφη ? Δεν νομίζω ότι έχει πλαστικό η οθόνη μπροστά. Αλλά και να έχει, είχα δοκιμάσει στο Ν97 μου μία παρόμοια και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την απόκριση, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό. Μπορείς να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα και να ζητήσεις διευκρίνιση, καθώς η φωτό δεν είναι πολύ κατατοπιστική. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εγώ σκέφτομαι να πάρω InvisibleSHIELD για την οθόνη μόνο από εδώ: http://www.twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=30942 Και την θήκη της NOKIA για μεταφορά. Ελπίζω μόνο η μεμβράνη να έχει τα σωστά ανοίγματα. Btw ας παραγγείλω το κινητό πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εγώ σκέφτομαι να πάρω InvisibleSHIELD για την οθόνη μόνο από εδώ: http://www.twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=30942 Και την θήκη της NOKIA για μεταφορά. Ελπίζω μόνο η μεμβράνη να έχει τα σωστά ανοίγματα. Btw ας παραγγείλω το κινητό πρώτα... φιλε μου γιατι να δωσεις τοσα λεφτα τσαμπα.εγω εβαλα απο e-shop αυτη https://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006089 και ειναι πολυ καλη.εφαρμοσε ακριβως,κολλησε ευκολα χωρις φουσκαλες τι αλλο θες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Τι άλλο θέλω ε; Δεν ξέρω... Σίγουρα δεν θέλω γρατζουνιές... Πήρα 12 euro την InvisibleSHIELD... Μόνο οθόνη... Πάω να την εγκαταστήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 φιλε μου γιατι να δωσεις τοσα λεφτα τσαμπα.εγω εβαλα απο e-shop αυτη https://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006089 και ειναι πολυ καλη.εφαρμοσε ακριβως,κολλησε ευκολα χωρις φουσκαλες τι αλλο θες πες μου λίγο πως το κατάφερες γιατι πήρα την ίδια και γέμισε φουσκάλες κατα την εφαρμογή και την έβγαλα:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 πες μου λίγο πως το κατάφερες γιατι πήρα την ίδια και γέμισε φουσκάλες κατα την εφαρμογή και την έβγαλα:mad::mad::mad: Δες αυτό το βιντεάκι για μερικά πολύ καλά tips! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδιά, το κορυφαίο screen-protector είναι ένα, Martin Fields!! Λίγο ακριβό, όμως άψογο σε όλα. Τέλεια εφαρμογή, χωρίς φουσκάλες και τέτοια, και φοβερή αίσθηση. Η οθόνη μ' αυτό μοιάζει σαν να είναι από γυαλί, γλιστράει και όχι μόνο δε χειροτερεύει την απόδοση όπως άλλα αλλά τη βελτιώνει. Και δε χρειάζεται κανένα υγρό για να το εφαρμόσεις, μπαίνει μόνο του σε στεγνή οθόνη. Αντίθετα, το InvisibleShield της Zagg που δοκίμασα είχε εσωτερικά οριζόντιες γραμμές από το υγρό που πόλωναν το φως, έκανε πολύ εύκολα γρατσουνιές (παρόλο που το διαφημίζουν ως scratch resistant) και είχε αυτή τη λαστιχένια υφή που εμπόδιζε το δάχτυλο να γλιστρήσει και δυσχέραινε τη χρήση της οθόνης. Βάλτε το Martin Fields και θα με θυμηθείτε, άλλη κατηγορία. Και ένα κολπάκι που δεν υπάρχει στις οδηγίες και το ανακάλυψα μόνος μου. Αν πριν την εφαρμογή επικαθήσει σκόνη, λίπος από τα χέρια ή άλατα από το νερό (μετά από πλύσιμο) στην εσωτερική του πλευρά, μπορείτε να τα αφαιρέσετε με μια κολλητική ταινία. Το γυρνάτε ανάποδα (με την εσωτερική πλευρά προς τα πάνω), κολλάτε την ταινία πάνω του και την ξεκολλάτε. Ξεκολλώντας, η ταινία θα πάρει μαζί της και ό,τι υπολείμματα υπάρχουν πάνω στο screen protector. Κάνετε το ίδιο για όλη την επιφάνειά του και έχετε ένα πεντακάθαρο screen protector. Καθαρίζετε κατόπιν πολύ καλά την οθόνη του κινητού και το εφαρμόζεται, προσέχοντας να μην το ακουμπήσετε με τα χέρια σας από την εσωτερική πλευρά. Φυσικά, αν δεν μπει καλά μπορείτε να το βγάλετε και να το ξαναβάλετε ή ακόμη και να το πλύνετε με νερό (μετά το στέγνωμα θα πρέπει να κάνετε το κόλπο με το σελοτέιπ για να απομακρύνετε τα άλατα). :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Εγω με το Invisible shield εδω και ποσους μηνες, δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Δεν το εχω μετανιωσει καθολου. Ουτε γρατζουνιες, ουτε δαχτυλιες, ουτε τπτ αλλο. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Κι εγώ αυτές τις πρώτες μέρες που το έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δεν έχετε δοκιμάσει το καλύτερο, γι' αυτό. :p Τελοσπάντων, όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Παντως φιλε terrestial, ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως καταφερες να γρατσουνισεις την Invisible shield. Το θεωρω λιγο απιθανο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Παντως φιλε terrestial, ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως καταφερες να γρατσουνισεις την Invisible shield. Το θεωρω λιγο απιθανο. :lol: Δεν ξέρω, ίσως να είμαι λίγο λεπτολόγος και να βλέπω γρατσουνιές που δε βλέπουν οι άλλοι. :p Η αλήθεια είναι ότι όλα τα screen protectors κάνουν γρατσουνιές. Και όλα θέλουν άλλαγμα μετά από κάποιο καιρό. Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι το InvisibleShield διαφημίζεται ως scratch-resistant, κάτι που είναι βέβαια ψέμα. Αυτό όμως είναι το ελάχιστο. Το κυριότερο μειονέκτημά του είναι ότι δεν είναι καν invisible, ενώ μειώνει και την απόδοση της touchscreen με τη λαστιχένια αίσθηση που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Sorry, αλλά έχω το κινητό μπροστά μου. Αν κάνεις σωστή εφαρμογή ξεχνάς ότι είναι εκεί. Και είναι scratch resistant καθώς αυτό το "λαστιχένιο" υλικό που λές υποχωρεί και επανακτά το σχήμα του σε κάθε πιέση που δέχεται, άρα είναι πολύ δύσκολο να γρατσουνιστεί όπως ένα σκληρό υλικό. Και wtf, αν και χρησιμοποιώ τη γραφίδα, δεν είναι καθόλου δύσκολο για τα χέρια αν περάσεις λίγες ώρες μαζί του... Άσε που το λίπος των χεριών σου βοηθάει να γλιστράς πιο άνετα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ίσως κι εγώ αν είχα δοκιμάσει μόνο το InvisibleShield να μου άρεσε και να έλεγα ίδια. Έτυχε όμως να έχω την εμπειρία από κάτι που είναι κλάσεις ανώτερο κατά την άποψή μου, οπότε το συγκεκριμένο ήρθε δεύτερο. Βέβαια, όπως είπα και πριν, όλα είναι θέμα γούστου. Τι σου αρέσει και τι ζητάς από ένα προϊόν. Εσένα σου αρέσει το InvisibleShield, εγώ προτιμώ το Martin Fields. Δε θα μαλώσουμε γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 γραφίδα για το μινι έχουμε οχι τον στηλο δεν εχο που να το βαλο κατι σαν αυτο που εχει 5800 και μια θήκη ειπαρχει :happy: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 γραφίδα για το μινι έχουμε οχι τον στηλο δεν εχο που να το βαλο κατι σαν αυτο που εχει 5800 και μια θήκη ειπαρχει :happy: Για γραφίδα μπορείς να πάρεις αυτή που έχει και το N97 τη πουλάνε στα NOKIA Shop σαν ανταλλακτικό. και επίσης εγώ θα πρότεινα και αυτή εδώ LG USP-100 Γραφίδα είναι πακέτο με δύο γραφίδες, είναι μικρές σε μέγεθος και τηλεσκοπικές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elsar Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Είχα αφήσει για 1 μήνα το κινητό 5800 μου για αλλαγή οθόνης LCD σε Νόκια αλλά το ανταλλακτικό δεν έφτασε ποτέ. Πήρα πίσω το κινητό, αγόρασα από ebay μια νέα LCD - 32 συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών - και ακολούθησα διάσπαρτες πληροφορίες για τη διαδικασία και τελικά σήμερα κατάφερα να αλλάξω επιτυχώς την οθόνη. Ήμουν πολύ προσεκτικός, και πρέπει να πω πως δεν είναι εύκολη διαδικασία, ειδικά για μένα που δεν είχα ανοίξει ποτέ άλλο κινητό πριν. Το κινητό είναι σούπερ. Παράθεση www.superuser.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Η οθόνη από το ebay έχει την ίδια απόδοση χρωμάτων/φωτεινότητας/απόκρισης με την προηγούμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 χρειάζομαι μια θήκη γιατί το προηγούμενο ΝΟΚΙΑ 3250 πέρασε πολλά crash test νερά.σκόνη(όχι συνηθισμένη άλλα από οικοδομή να μπογιατζής είμαι :D) και βαιβεα πτώσεις άλλα θέλω να είναι και εύχρηστη άλλα με τέτοια κινητά που επιλέγω είναι ζόρικο θέμα:wacko: και βεβαία το Ν97 mini δεν ειναι κάτι συνηθισμένο έχω εδώ μια θήκη CP-390 site nokia http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/carrying-cases/nokia-carrying-case-cp-390-for-nokia-n97-mini multirama http://www.multirama.gr/products/product?pid=0433735&catid=100501&ref=bestprice Crystal Case http://www.mobilefun.co.uk/crystal-case-nokia-n97-mini-p22195.htm toughGuard shell http://www.mobilefun.co.uk/toughguard-shell-for-nokia-n97-mini-p22196.htm FlexiShield Skin http://www.mobilefun.co.uk/flexishield-skin-for-the-nokia-n97-mini-black-p22715.htm Tuff Luv leather http://www.mobilefun.co.uk/tuff-luv-leather-case-for-nokia-n97-mini-p22836.htm Flex Krusell http://www.mobilefun.co.uk/nokia-n97-mini-flex-krusell-premium-leather-case-p22579.htm :blink: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Σου προτείνω δαγκωτό της FlexiShield Skin, γιατί το προστατεύει ολόκληρο και δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει, όπως συμβαίνει με τις Crystal Cases. Φυσικά θα χρειαστείς και ένα screen protector και θα είσαι κομπλέ! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 το κινητό έχει ήδη ένα screen protector δεν το έβαλα έτσι ήτανε αλλα παραγγελιά απο εξωτερικό :O δεν ξερω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλή χρονιά σε όλους. Ψάχνω 3 αξεσουαρ αν κάποιος ξέρει τιμές και από που. 1) γραφίδα 2) προστασία οθόνης 3) μετατροπέα φορτιστή από τον παλιό nokia στο καινούργιο mini usb η ότι είναι αυτό τελοσπάντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts