sarosi Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Απο εδω αγοραστε 24 μεβρανες σε χαμνηλη τιμη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=190289173368 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 πάντως εγώ που χρησιμοποιώ και τη invisible shield και αυτή του e-shop προτείνω τελικά τη δεύτερη, είναι απόλυτα λεία η επιφάνεια της και απλά δε καταλαβαίνεις ότι δεν ακουμπάς την οθόνη και ακουμπάς ζελατίνα είναι ακριβώς το ίδιο, άψογη με μόνο παράπονο κατι περίεργα κύμματα οταν η οθόνη ειναι σβηστή. Από την άλλη αυτή του zagg κολλάει το δάχτυλο δεν ειναι απόλυτα λεια και με πενάκι απλά δε μπορείς να τη χρησιμοποιησεις αφού σκαλώνει. Βέβαια τη δεύτερη τη χαράζεις με το κλειδί και δε καταλαβαίνει τη πρώτη δε το δοκίμασα και δε φαίνεται τόσο ανθεκτικη Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Παρήγγειλα και ήρθε σήμερα η προστασία οθόνης απο το e-shop, οκ ειναι φθηνή και με την εργοστασιακή μεμβράνη που έχει πάνω λογότυπα ήταν μια χαρά, θα την δοκιμάσω όμως τουλάχιστον να προστατευθεί κάπως η οθόνη του κινητού... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Έχω ήδη παραγγείλει μία και μία. Πιστεύω σήμερα, το αργότερο αύριο να τη δοκιμάσω. Πείτε μου, επειδή δεν έχω βάλει ποτέ ξανά screen protector, αυτές είναι μίας χρήσης; Το ρωτάω, γιατί κάπου διάβασα ότι τη βγάζουν, την πλένουν και την ξαναβάζουν. Όσο αυτό για την φθηνή που όταν είναι κλειστό το κινητό αντανακλάει, εμένα θα μου άρεσε πάντως. Και μία τελευταία ερώτηση, μιας και ήδη βρίσκομαι σε αναμονή να τις παραλάβω. Και για τις δύο θέλω να ρωτήσω, αν υπάρχει διαφορά όταν βρίσκεσαι στον ήλιο, σε σχέση με τον αν δε χρησιμοποιείς screen protector. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotdan Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Εχετε υποψην καμιά βάση στήριξης στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου(όχι βεντουζα όπως στα gps)? πήγα multirama και είδα αυτο από κοντά κ εχει αθλια ποιοτητα.. Αυτο μου φαινεται καλύτερο.. έχετε δοκιμάσει κανένα άλλο?θα ήθελα να γινοταν και οριζονια τοποθετηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Λοιπόν, την έβαλα και ειναι μια χαρά εκτός απο τη μιρκή ετικέττα που είχε πάω ψηλά και όταν την αφαίρεσα έμειναν πανω απο την μεμβράνη κόλλα αφού το ασπρο αυτοκόλλητο άφησε σημάδια. Λεω να το καθαρίσω με μια μπετονέτα με λίγο οινόπνευμα. Κατα τα άλλα εφαρμοζει μια χαρά και δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα.. Να μην αναφέρω ότι η ζελατίνα που είχε εργοστασιακά ήταν καλύτερη αλλά δεν ήταν κενή. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Εχετε υποψην καμιά βάση στήριξης στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου(όχι βεντουζα όπως στα gps)? πήγα multirama και είδα αυτο από κοντά κ εχει αθλια ποιοτητα.. Σκεφτομουν και γω για αυτο μιας και δεν θελω βεντουζα, τοσο χαλια ειναι? Κατι αλλο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotdan Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Σκεφτομουν και γω για αυτο μιας και δεν θελω βεντουζα, τοσο χαλια ειναι? Κατι αλλο υπαρχει? Ειχε ενα τελευταιο κομματι στο οποιο το κουτι ηταν στραπατσαρισμενο και το εβγαλα απο το κουτι πηγα να ανοιξω το πλατος και φοβομουν μην το σπασω.. Ισως να ήταν το συγκεκριμενο..Παντως ουτε μαξιλαρακια ειχε στις ακρες...Την δουλεια του παντως την κανει αλλά θα προτιμισω κατι αλλο Λοιπόν, την έβαλα και ειναι μια χαρά εκτός απο τη μιρκή ετικέττα που είχε πάω ψηλά και όταν την αφαίρεσα έμειναν πανω απο την μεμβράνη κόλλα αφού το ασπρο αυτοκόλλητο άφησε σημάδια. Λεω να το καθαρίσω με μια μπετονέτα με λίγο οινόπνευμα. Κατα τα άλλα εφαρμοζει μια χαρά και δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα.. Να μην αναφέρω ότι η ζελατίνα που είχε εργοστασιακά ήταν καλύτερη αλλά δεν ήταν κενή. ελπιζω να εβγαλες και την ζελατινα που βρισκοταν απο πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Έχει βρει κανείς καμιά εφαρμοστή θήκη που να είναι μόνιμα πάνω στο κινητό σαν αυτή του e-shop αλλά σε καλύτερη ποιότητα; Μπας και εμποδίσουμε την σκόνη να μπει από τη σχισμή Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πριν λιγο αγορασα και εναν screnn protector. Τον εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 πάντως εγώ που χρησιμοποιώ και τη invisible shield και αυτή του e-shop προτείνω τελικά τη δεύτερη, είναι απόλυτα λεία η επιφάνεια της και απλά δε καταλαβαίνεις ότι δεν ακουμπάς την οθόνη και ακουμπάς ζελατίνα είναι ακριβώς το ίδιο, άψογη με μόνο παράπονο κατι περίεργα κύμματα οταν η οθόνη ειναι σβηστή. Από την άλλη αυτή του zagg κολλάει το δάχτυλο δεν ειναι απόλυτα λεια και με πενάκι απλά δε μπορείς να τη χρησιμοποιησεις αφού σκαλώνει. Βέβαια τη δεύτερη τη χαράζεις με το κλειδί και δε καταλαβαίνει τη πρώτη δε το δοκίμασα και δε φαίνεται τόσο ανθεκτικη ποσο δικιο εχεις... προχθες την εβαλα σαν προχειρη εκτακτη λυση μεχρι να μου στειλουν τη νεα shield... αν ειναι και σχετικα ανθεκτικη στις γρατζουνιες και δεν μου χαραχτει σαν την εργοστασιακη προχειρη... τοτε θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα για τη zagg... και εγω δοκιμασα και τις 2, και μπορω να πω με βεβαιοτητα πως μεχρι στιγμης αυτη του e-shop ειναι ιδανικη! τελεια και ευκολη εφαρμογη (τα κυμματα που αναφερει ο φιλος δεν μου τα εχει εμφανισει), χωρια που ειναι σαν να μην εχεις βαλει μεμβρανη καθως γλιστραει οπως πρεπει!! ειλικρινα και να μου στειλουν την αναβαθμισμενη zagg που περιμενω δεν με βλεπω να την περναω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ρε παιδια το θεμα ειναι οτι εγω αυτη την εργοστασιακη δεν την θελω γιατι ειναι σκληρη και πολυ σφιχτη. Λετε να γινει καμια βλακεια στην οθονη ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 το θεμα με την zagg ομως ειναι οτι καλυπτει ολο το κινητο και δεν φοβασαι να το βαλεις στην τσεπη για γρατζουνιες και τετοιες που μπορουν να εμφανιστουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnikos Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 την zagg μονο στο ιντερνετ την βρισκεις? στο e-shop δν την βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ναι, μόνο στο internet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ποσο δικιο εχεις... προχθες την εβαλα σαν προχειρη εκτακτη λυση μεχρι να μου στειλουν τη νεα shield... αν ειναι και σχετικα ανθεκτικη στις γρατζουνιες και δεν μου χαραχτει σαν την εργοστασιακη προχειρη... τοτε θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα για τη zagg... και εγω δοκιμασα και τις 2, και μπορω να πω με βεβαιοτητα πως μεχρι στιγμης αυτη του e-shop ειναι ιδανικη! τελεια και ευκολη εφαρμογη (τα κυμματα που αναφερει ο φιλος δεν μου τα εχει εμφανισει), χωρια που ειναι σαν να μην εχεις βαλει μεμβρανη καθως γλιστραει οπως πρεπει!! ειλικρινα και να μου στειλουν την αναβαθμισμενη zagg που περιμενω δεν με βλεπω να την περναω!!! Εγώ θα βάλω την zagg σε όλο το υπόλοιπο κινητό και στην οθόνη θα βάλω αυτή του e-shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εγώ θα βάλω την zagg σε όλο το υπόλοιπο κινητό και στην οθόνη θα βάλω αυτή του e-shop. ειναι και αυτο μια καλη λυση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εννοείται sotdan, εξάλλου μια χαρά ειναι. Παντως ακόμα και γραπτά μηνύματα γραφω με το δακτυλο, το πενακι δεν το εχω κα χρησιμοποιήσει μεχρι τωρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Παιδια καλησπερα και εγω που μου στειλανε την παλια απο την zagg την εβγαλα λογω του γνωστου προβληματος με τον αισθητηρα και εβαλα του e-shop και εχω να πω οτι ειναι κορυφαια απο ολες της αποψεις και σαν εφαρμογη και σαν προσαμογη και σε ολα απλα τελεια και επειδη και εμενα μου ειπαν απο την zagg οτι θα μου στειλουν την καινουργια τους αλλα θα φαει πορτα δεν την βαζω ειμαι ηδη υπερευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_xanthi Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 όντως πολύ καλή αυτη του e-shop..την έχω και εγώ...πάντως δεν μπόρεσα να την βάλω χωρίς τις μικρές φούσκες..εσείς μπορέσατε;; Παράθεση Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Παιδια καλησπερα και εγω που μου στειλανε την παλια απο την zagg την εβγαλα λογω του γνωστου προβληματος με τον αισθητηρα και εβαλα του e-shop και εχω να πω οτι ειναι κορυφαια απο ολες της αποψεις και σαν εφαρμογη και σαν προσαμογη και σε ολα απλα τελεια και επειδη και εμενα μου ειπαν απο την zagg οτι θα μου στειλουν την καινουργια τους αλλα θα φαει πορτα δεν την βαζω ειμαι ηδη υπερευχαριστημενος ακριβως το ιδιο θα γινει και με μενα... θα "φαει πορτα"! και εγω ειχα παραγγειλει τη full body αλλα αν τη τοποθετησω θα χαθει η λαστιχενια υφη που εχει το πισω μερος... παντως θα τη δοκιμασω (στα πισω και στα πλαγια) ετσι για να μου φυγει η περιεργεια και στη χειροτερη την βγαζω... ναι του e-shop καταφερα (με λιγη τυχη βεβαια) να την κανω να εφαρμοσει κατα 99.5% τελέια... απλα λιγη τυχη χρειαζεται εκει που θα την τοποθετησετε πρωτη φορα στο κατω μερος να "κατσει" ακριβως σωστα και να παει ευθεια σε ολη τη οθονη για να μην εχετε πολλα βγαλε - βαλε... οφειλω να πω οτι δεν την πιεσα ουτε προς τις ακρες ουτε με τηλεκαρτα η οτιδιποτε αλλο εχω διαβασει εδω... την αφησα σιγα σιγα να κολλησει - ακουμπησει ουσιαστικα και εγινε χωρις καμια φουσκαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emakrinos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Εχετε υποψην καμιά βάση στήριξης στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου(όχι βεντουζα όπως στα gps)? πήγα multirama και είδα αυτο από κοντά κ εχει αθλια ποιοτητα.. Αυτο μου φαινεται καλύτερο.. έχετε δοκιμάσει κανένα άλλο?θα ήθελα να γινοταν και οριζονια τοποθετηση.... Έχω του πλαισίου, το ρίχτερ, εδώ και καιρό. Είναι αρκετά καλό, αν και πρέπει να σε ενημερώσω ότι πρέπει να παρεις και το εξαρτηματάκι που πάει πίσω απο αυτό που βλέπεις και το οποίο κλιπάρει στον αεραγωγό. Στη συνέχεια, πάνω σε αυτό κλιπάρεις τη βάση, όπως θα την έβαζες και σε μια βεντούζα. Βολεύει για κινητό, μιας και τα κινητά έχουν γενικά μικρότερες οθόνες, και ο αεραγωγός είναι πλησιέστερα από το παρμπρίζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ναι soz αυτο εννοουσα...να τα φορτιζω με τον ιδιο φορτιστη....!Εγω εχω το 5800 και ενα bh-103...!Ομως δεν ξερω πως να παταω το κουμπακι οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω και να κανω φωνητικη κληση:blink::blink::blink:...! Διαβασα τις οδηγιες και ειδα οτι δεν υπαρχει συμβατοτητα.Τα βίσματα είναι ίδια αλλά δεν θα τολμησω να το φορτισω.Αν το επιχειρήσεις εσύ , στειλε τα αποτελεσματα να ξερουμε.. Δείτε πάνω στο φορτιστή το output που έχει. Θα έχει κάποια volt και κάποια mA. Αν οι τιμές είναι οι ίδιες (δηλαδή οι φορτιστές είναι οι ίδιοι τότε θα μπορείτε να κάνετε φόρτιση με το ίδιο. Απλά να είναι οι ίδιοι φορτιστές. Οι έξοδοι και η πολικότητα του βύσματος. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deakis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Διαβασα τις οδηγιες και ειδα οτι δεν υπαρχει συμβατοτητα.Τα βίσματα είναι ίδια αλλά δεν θα τολμησω να το φορτισω.Αν το επιχειρήσεις εσύ , στειλε τα αποτελεσματα να ξερουμε.. Για το BT ΒΗ-102 επειδη το έχω και εγώ τσεκαρα τον φορτιστή και είναι στα ίδια Volt με του 5800 απλα του ΒΤ ο φορτιστής έχει μικρότερη ένταση που σημαίνει οτι μπορείς να φορτίσεις το κινητό απλά θα κάνει παραπάνω ώρα να φορτίσει απ'οτι θα εκανε με τον δικό του...το αναποδο δλδ να φορτίσεις το ΒΤ με τον φορτιστη του κινητου δεν θα το συνιστουσα γιατι θα το ζορισεις και μπορει να χαλασει η μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomader Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 λάθος.. το σημαντικό σε ένα φορτιστή (μετασχιματιστή) είναι τα volts.. δηλαδή η τάση..αυτή πρέπει να είναι ίδια. (8 volts νομίζω.) η ένταση τα ampere ειναι το μέγιστο που μπορεί να δώσει ο φορτιστής.. κάθε συσκευή (τηλέφωνο, BT κτλ.) τραβάει όσο χρειάζεται από τον φορτιστή.. το ότι μπορεί να βγάζει παραπάνω mA σημαίνει ότι αν το κινητό τα ζητήσει μπορεί να τα δώσει.. δεν είμαι σίγουρος αν το 5800 εξαντλέι τα όρια των παλαιών φορτιστών (αν τα ζητήσει τα αμπέρ και δε μπορεί να τα δώσει ο φορτιστής...τότε απλά θα φορτίσει λιιιιιιγο πιο αργά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts