Jump to content

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα μαλλον και εγω πριν παρω την shield απο zagg θα δοκιμασω αυτην απο το eshop (την 3.9)...στο βιντεο απο πανω προς το τελος λεει και για πισω μερος,φανταζομαι αυτη στο e-shop ειναι μονο για το μπροστα μερος?

• Απαντήσεις 907
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια...εγω με το screen protector(απο e-shop) ειμαι τελεια...!Το πηρα...καθαρισα τελεια την οθονη...ηταν σχεδον σαν καινουργιο...!και επειτα πηρα το sp και αρχισα να το εφαρμοζω...!για να εφαρμοση ομως τελεια και να πατανε ολες οι γονιες μεσα επρεπε να κανω υπερανθρωπη προσπαθεια και να κουραστω πολυ...!και αφου τελος την περασα...!ειδα μια φουσκαλιτσα στο κατω μερος απο τα πληκτρα...!προσπαθησα να την βγαλω με την πενα...αλλα τιποτα ματαιως κοπος...!τελικα καταφερα να μην ειναι τοσο αισθητη...σχεδον δεν φαινεται...και επισης παρατηρησα οτι ειναι ενας κοκκος σκονης...!εμενα παντως μετα απο μια μερα χρηση...!που εχει κατσει και λιγη λιπαροτητα πανω...μου φαινεται οτι γλιστραει οπως και πριν...!και η αποκριση ειναι ιδια με πριν...!το μονο προβλημα ειναι οτι εβαλα αυτην που καθρεφτιζει κιωλας...ολα ειναι τελεια(ενα παιδι εδω μεσα ελεγε πως ειναι αθλια) και δειχνει και φοβερο το κινητο...!το μονο μειον ειναι οτι σε συνθηκες εντονου φωτισμου...!και συγκεκριμενα σε εντονο ηλιο δεν βλεπω την τυφλα μου...!:):):):D:D:D

Παιδια...εγω με το screen protector(απο e-shop) ειμαι τελεια...!Το πηρα...καθαρισα τελεια την οθονη...ηταν σχεδον σαν καινουργιο...!και επειτα πηρα το sp και αρχισα να το εφαρμοζω...!για να εφαρμοση ομως τελεια και να πατανε ολες οι γονιες μεσα επρεπε να κανω υπερανθρωπη προσπαθεια και να κουραστω πολυ...!και αφου τελος την περασα...!ειδα μια φουσκαλιτσα στο κατω μερος απο τα πληκτρα...!προσπαθησα να την βγαλω με την πενα...αλλα τιποτα ματαιως κοπος...!τελικα καταφερα να μην ειναι τοσο αισθητη...σχεδον δεν φαινεται...και επισης παρατηρησα οτι ειναι ενας κοκκος σκονης...!εμενα παντως μετα απο μια μερα χρηση...!που εχει κατσει και λιγη λιπαροτητα πανω...μου φαινεται οτι γλιστραει οπως και πριν...!και η αποκριση ειναι ιδια με πριν...!το μονο προβλημα ειναι οτι εβαλα αυτην που καθρεφτιζει κιωλας...ολα ειναι τελεια(ενα παιδι εδω μεσα ελεγε πως ειναι αθλια) και δειχνει και φοβερο το κινητο...!το μονο μειον ειναι οτι σε συνθηκες εντονου φωτισμου...!και συγκεκριμενα σε εντονο ηλιο δεν βλεπω την τυφλα μου...!:):):):D:D:D[/QUOTE]

Δεν ξέρω σε τι βαθμό δεν φαίνεται η οθόνη στο δικό σου αλλά και γω που δεν έχω screen protector, με το ζόρι έβλεπα σήμερα, χωρίς καν να έχει ήλιο, απλά με πολύ φως.. Κατά τα άλλα το κινητό είναι φοβερό:)

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Παιδια...εγω με το screen protector(απο e-shop) ειμαι τελεια...!Το πηρα...καθαρισα τελεια την οθονη...ηταν σχεδον σαν καινουργιο...!και επειτα πηρα το sp και αρχισα να το εφαρμοζω...!για να εφαρμοση ομως τελεια και να πατανε ολες οι γονιες μεσα επρεπε να κανω υπερανθρωπη προσπαθεια και να κουραστω πολυ...!και αφου τελος την περασα...!ειδα μια φουσκαλιτσα στο κατω μερος απο τα πληκτρα...!προσπαθησα να την βγαλω με την πενα...αλλα τιποτα ματαιως κοπος...!τελικα καταφερα να μην ειναι τοσο αισθητη...σχεδον δεν φαινεται...και επισης παρατηρησα οτι ειναι ενας κοκκος σκονης...!εμενα παντως μετα απο μια μερα χρηση...!που εχει κατσει και λιγη λιπαροτητα πανω...μου φαινεται οτι γλιστραει οπως και πριν...!και η αποκριση ειναι ιδια με πριν...!το μονο προβλημα ειναι οτι εβαλα αυτην που καθρεφτιζει κιωλας...ολα ειναι τελεια(ενα παιδι εδω μεσα ελεγε πως ειναι αθλια) και δειχνει και φοβερο το κινητο...!το μονο μειον ειναι οτι σε συνθηκες εντονου φωτισμου...!και συγκεκριμενα σε εντονο ηλιο δεν βλεπω την τυφλα μου...!:):):):D:D:D[/QUOTE]

Δεν ξέρω σε τι βαθμό δεν φαίνεται η οθόνη στο δικό σου αλλά και γω που δεν έχω screen protector, με το ζόρι έβλεπα σήμερα, χωρίς καν να έχει ήλιο, απλά με πολύ φως.. Κατά τα άλλα το κινητό είναι φοβερό:)

Σκεψου εγω που εχω και mirror screen protector...!Απο την μια δεν εβλεπα...και απο την αλλη με γκαβωνε ο ηλιος...!Ηταν λες και το ειχα κλειδωμενο...!:lol:

Nα σας ρωτησω κατι,αν στο σαιτ του e-shop επιλεξω τροπο πληρωμης <αντικαταβολη>,θα δωσω τε λεφτα στο καταστημα μολις παω να παραλαβω τη sp??Ρωταω γιατι δε θελω να μπλεξω με πιστωτικες και τετοια...

Αν θέλεις να πληρώσεις στο κατάστημα θα επιλέξεις αντικαταβολή και όχι κατάθεση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αν θέλεις να πληρώσεις στο κατάστημα θα επιλέξεις αντικαταβολή και όχι κατάθεση.
Σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση!!Το ξερω,ειχα κανει λαθος οταν εστελνα το ποστ...Και παλι ευχαριστω!!

Edit Μολις παρηγγειλα τα screen protector απο το e-shop!!Μολις τα παραλαβω και τα δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις...Πηρα ενα απο το καθενα.Και μια καλη θηκη τωρα και θα ναι πληρως εξοπλισμενο το κινητο!!

Ελαβα απαντηση απο τη ZAGG και γενικα οφειλω να πω οτι το χειριζονται καλα το θεμα!

κανενα παραπονο απο το support τμημα και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος (χρησιμοποιησα μαλιστα και το live support για να μην περιμενω απαντησεις μετα απο 10 χρονια...)

βεβαια ολο αυτο δεν αναιρει την ανικανοτητα των τεχνικων να διαπιστωσουν το προβλημα και να εντοπισουν τον αισθητηρα μετα απο τοοοσες επιστροφες και παρατηρησεις!

αλλα πρεπει οπως και να χει να στειλω πισω ολο το πακετο.

το προβλημα ειναι οτι θα μου παει περιπου κανα 10ευρω + η ολη ιστορια...

για να παρω νεα ζελατινα απο eshop για να μην το σακατεψω οσο θα περιμενω την αντικατασταση και για τα εξοδα επιστροφης του πακετου...

μικρο το κακο θα μου πειτε... αλλα η ταλαιπωρια ειναι ταλαιπωρια...

Λοιπόν, ενθουσιάστηκα από τα καλά σας λόγια για τα screen protectors από το e-shop και είμαι ένα... κλικ πριν την παραγγελία. Αλλά θα την αφήσω να περιμένει λίγο για να σας ρωτήσω το εξής:

Επειδή σκέφτομαι να πάρω δύο, να πάρω μία και μία ή να πάρω την φθηνή; Το ρωτάω αυτό γιατί διάβασα ότι η ακριβότερη καθρεφτίζει και είναι δύσκολο να δεις στον ήλιο. Δηλαδή με την πιο φθηνή είναι πιο εύκολα τα πράγματα σε φωτεινό περιβάλλον; Μα και χωρίς screen protector είναι δύσκολα τα πράγματα στον ήλιο. Εγώ, συγκεκριμένα, όταν έχει ήλιο, έχω τη φωτεινότητα ένα κλικ πριν το μέγιστο και όταν "πέφτει" ο ήλιος, βάζω την φωτεινότητα στην ελάχιστη τιμή της.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλημερα παιδια.

Για Μπαταρια απο Κινα Ebay τι λετε? 2Χ με φορτιστη με ολα γυρω στα 10€.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Kαλυτερα να παρεις μια αυθεντικη. Ειχα μπαταρια απο ebay στο Ν82 μου και το φορτιζα 2 φορες την ημερα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

φιλε Gianpithio αν το παρουμε λογικα και η γνησια απο Κινα ειναι.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Μόλις πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου την μεμβράνη προστασίας από το e-shop.

Η συσκευασία περιέχει ένα κομμάτι ύφασμα, με το οποίο καθαρίζεις πολύ καλά την επιφάνεια της οθόνης, και δεν μένουν τριχίτσες ή σκόνες που αργότερα φαίνονται στην επικαλυμένη οθόνη.

Με τα δύο ζελατινάκια που είναι ντυμένη η μεμβράνη την χειρίζεσαι εύκολα, και πρώτα αφαιρείς λίγο το πρώτο, από τη μεριά που είναι τα 3 πλήκτρα κλήσης και μενού, και την ακουμπάς ώστε να ευθυγραμμιστεί με την οθόνη. Αν δεν γίνει αμέσως την βγάζεις και την βάζεις εύκολα (αφού ακουμπάει μόνο το 1/5 περίπου της επιφάνειας).

Αν κολλήσει ίσια, συνεχίζεις να την ακουμπας στην οθόνη τραβώντας το ζελατινάκι, και πιέζοντας με το δάκτυλο στο κέντρο της μεμβράνης με συνεχείς κινήσεις προς τα πλάγια για να φεύγει τυχόν παγιδευμένος αέρας.

Αφού κολλήσει όλη η επιφάνεια, συνεχίζεις να την "απλώνεις" στην οθόνη για να φύγει κάθε υποψία αέρα.

Αν δεν εχει μείνει καμία τρίχα (όπως ευτυχώς σε εμένα, αφού χρησιμοποίησα μόνο το πανάκι και το φυσούσα), δεν φαινεται οτι υπάρχει μεμβράνη με την πρώτη ματια.

Να σημειώσω πως είναι κομμένη κατάλληλα στην πάνω μεριά για τους αισθυτήρες, το ακουστικό και την κάμερα.

Αφού τελειώσεις με το κόλλημα, αφαιρείς και την δεύτερη (εξωτερική ζελατίνα) και μένει μόνο η μεμβράνη με καλή εφαρμογή.

Να σημειώσω ότι το κάθε ζελατινάκι έχει αυτοκόλλητο πάνω που σου λέει ποιο να βγάλεις πρώτο και πιο δεύτερο.

Overall πολύ καλή αγορά, εύκολη τοποθέτηση και καλό αποτέλεσμα.

Είναι σαν να μην την έχω βάλει, είτε με αναμένη είτε με σβηστή οθόνη και δάχτυλο και πενάκι λειτουργούν μια χαρά.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

(ενα παιδι εδω μεσα ελεγε πως ειναι αθλια)

για την μεμβρανη ειπα οτι ειναι μια χαρα απλα θελει να την συνιθισεις και ολα αψογα.την silicone case πρεπει να παρεις απο το eshop να δεις πως θα αρχισεις και εσυ τα ποστ περι αισχος κτλ κτλ κτλ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

για την μεμβρανη ειπα οτι ειναι μια χαρα απλα θελει να την συνιθισεις και ολα αψογα.την silicone case πρεπει να παρεις απο το eshop να δεις πως θα αρχισεις και εσυ τα ποστ περι αισχος κτλ κτλ κτλ ;)

Soz...δεν ειχα καταλαβει καλα...!:O:O:O:O

Sorry ε...!:):):)

φιλε Gianpithio αν το παρουμε λογικα και η γνησια απο Κινα ειναι.

Σαν πακετο λεει αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο την διαρκεια της μπαταριας. Ευτυχως δεν ειχα καποιο αλλο προβλημα και σιγουρα το καλυτερο ειναι να αγοραζουμε μονο τα αυθεντικα προϊοντα. Αν και αυτα δημιουργουν προβληματα σιγουρα οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2728066#post2728066

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@ emakrinos

Ποια αγόρασες; Τη φθηνότερη η την ακριβότερη;

Και σε σύγκριση με τις δύο, ποια είναι η καλύτερη, αν υπάρχει κάποιος που τις χρησιμοποίησε και τις δύο;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

@ emakrinos

Ποια αγόρασες; Τη φθηνότερη η την ακριβότερη;

Και σε σύγκριση με τις δύο, ποια είναι η καλύτερη, αν υπάρχει κάποιος που τις χρησιμοποίησε και τις δύο;

Kοιτα,εγω για να μαι σιγουρος πηρα μια απο το καθενα!!Αλλοστε η χρηματικη τους διαφορα ειναι ελαχιστη,αυτη που καθρεφτιζει εχει 1 ευρω παραπανω...Οποτε θα τις δω και θα βαλω εκεινη που θα μου φανει καλυτερη!!Αλλα εφοσον και συ θελεις να παρεις δυο,γιατι δεν παιρνεις μια και μια για να χεις το κεφαλι σου ησυχο??

Kοιτα,εγω για να μαι σιγουρος πηρα μια απο το καθενα!!Αλλοστε η χρηματικη τους διαφορα ειναι ελαχιστη,αυτη που καθρεφτιζει εχει 1 ευρω παραπανω...Οποτε θα τις δω και θα βαλω εκεινη που θα μου φανει καλυτερη!!Αλλα εφοσον και συ θελεις να παρεις δυο,γιατι δεν παιρνεις μια και μια για να χεις το κεφαλι σου ησυχο??

Απλά, επειδή δεν άκουσα και τα καλύτερα για την ακριβότερη (αυτή που καθρεφτίζει). Το δίλημμά μου είναι να πάρω μία και μία ή και οι δύο να είναι ίδιες (αυτές των 3,90).

Οποιος θέλει να βλέπει την αφεντομουτσουνα του (φιλικά το λέω πάντα έτσι ελπίζω κανένας να μην παρεξηγηθεί και αν συμβει αυτό ζητώ προκαταβολικά συγνωμη) ασ πάρει αυτή που καθρεφτίζει...

Εγώ απο την άλλη λέω να πάρω την απλή....

Λοιπόν, ενθουσιάστηκα από τα καλά σας λόγια για τα screen protectors από το e-shop και είμαι ένα... κλικ πριν την παραγγελία. Αλλά θα την αφήσω να περιμένει λίγο για να σας ρωτήσω το εξής:

Επειδή σκέφτομαι να πάρω δύο, να πάρω μία και μία ή να πάρω την φθηνή; Το ρωτάω αυτό γιατί διάβασα ότι η ακριβότερη καθρεφτίζει και είναι δύσκολο να δεις στον ήλιο. Δηλαδή με την πιο φθηνή είναι πιο εύκολα τα πράγματα σε φωτεινό περιβάλλον; Μα και χωρίς screen protector είναι δύσκολα τα πράγματα στον ήλιο. Εγώ, συγκεκριμένα, όταν έχει ήλιο, έχω τη φωτεινότητα ένα κλικ πριν το μέγιστο και όταν "πέφτει" ο ήλιος, βάζω την φωτεινότητα στην ελάχιστη τιμή της.

Eπισης εγω θελω να ρωτησω και για την αισθηση, ειναι ιδια οπως πριν χωρις το

screen protectors?

Και κατι αλλο, για τον αισθητηρα εχει κενο 'η θα χρειαστει κοψιμο?

@ ostvarivanje

Την φθηνή των 3,90.

Είναι μια χαρά και δεν επηρεάζει την αίσθηση της οθόνης.

Επίσης, όσοι έχετε λειτουργήσει το κινητό σε εξωτερικό χώρο με λιακάδα, θα έχετε καταλάβει πως δεν βλέπεις και πολλά πράγματα. Φαντάζομαι με μεμβράνη καθρέπτη θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.

@ ostvarivanje

κι εγώ τη φθηνή προτείνω, δεν έχω δοκιμάσει βέβαια αυτή με τον καθρέφτη, αλλά νομίζω θα με ενοχλεί η αντανάκλαση.

Μάλιστα παράγγειλα άλλη μία γιατί την πρώτη δεν κατάφερα να την κολλήσω χωρίς φυσσαλίδες εξαιτίας σκόνης που κόλλησε κατά την εφαρμογή.

Ξέρει κανείς να μου πει πως ξεκολλάω με ασφάλεια την παλιά;

@Teo010

Ναι έχει κενό για τον αισθητήρα.