Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 3,06 η οποία παρόλο που είναι σε beta έκδοση (δοκιμαστική δηλαδή), λειτουργεί άψογα.

• Απαντήσεις 752
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το ovi maps ειναι δωρεαν γιατι παω για το Ν8,η πρεπει να βαλω garmin ?H κατι αλλο...?
android or ios or wm......who cares.....???

@mirrorofsorrow:

Η αναζήτηση δουλεύει καλά?

Ανάμεικτες εντυπώσεις. Άλλες φορές βρίσκει αμέσως αυτό που θέλεις και άλλες φορές, με τις ίδιες λέξεις, δεν βρίσκει τίποτα. Μάλλον λόγω beta. Πιστεύω θα στρώσει εντός λίγων μερών.

Το ovi maps ειναι δωρεαν γιατι παω για το Ν8,η πρεπει να βαλω garmin ?H κατι αλλο...?

Ξέχνα τα όλα τα υπόλοιπα. Το ovi maps είναι άψογο, εντελώς δωρεάν και απίστευτα ολοκληρωμένο.

Φιλε μου καταλαβαινεις Ελληνικα? Ανοιξες θεμα ρωτοντας τα ιδια πραγματα . Σου απαντησαμε πολλες φορες λεγοντας σου:

Το OVI MAPS EINAI Δ Ω Ρ Ε Α Ν

ελεος δηλαδη!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φιλε μου καταλαβαινεις Ελληνικα? Ανοιξες θεμα ρωτοντας τα ιδια πραγματα . Σου απαντησαμε πολλες φορες λεγοντας σου:

Το OVI MAPS EINAI Δ Ω Ρ Ε Α Ν

ελεος δηλαδη!

ok,ντε μην βαρας καθε αρχη και δυσκολη....απλως θελω να ειμαι σιγουρος...

Φιλικα παντα....;)

android or ios or wm......who cares.....???

ok,ντε μην βαρας καθε αρχη και δυσκολη....απλως θελω να ειμαι σιγουρος...

Φιλικα παντα....;)

Ωραια... πες εμενα και τον Mirrorofsorrow δεν μας πιστευεις...

Ενα απλο search στο Google.... δυσκολο να κανεις?!

δεν βαραω, φιλικα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Νέα beta της 3.06 σήμερα 2 Δεκεμβρίου

το changelog

# New! Download street maps directly to your device! A new feature called “Update” on the main menu which allows you download Street Maps directly (via WiFi) to your phone without a PC!

# New! My Position and Search are now integrated (now called Map). When accessed, it will show your last map view

# New! Back button in Favourites

# New! Long tap functionality to delete & rename collections & routes

# New! Pop up for first time use – to inform user to download new map data (when upgrading 3.04 > 3.06 for the first time)

# New! Improved behaviours of transit lines settings in map toolbox (no more grey out)

# New! Compass calibration hint

# New! Refreshed place details information view

Επιτέλους μέσω του μενού "Ενημέρωση" που υπάρχει πλέον στο κεντρικό μενού της εφαρμογής, μπορούμε να τσεκάρουμε αν υπάρχει νέα έκδοση χαρτών και να την κατεβάσουμε. Πολύ καλό νέο.

Edited by mikelangelo

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Νέα beta της 3.06 σήμερα 2 Δεκεμβρίου

το changelog

# New! Download street maps directly to your device! A new feature called “Update” on the main menu which allows you download Street Maps directly (via WiFi) to your phone without a PC!

# New! My Position and Search are now integrated (now called Map). When accessed, it will show your last map view

# New! Back button in Favourites

# New! Long tap functionality to delete & rename collections & routes

# New! Pop up for first time use – to inform user to download new map data (when upgrading 3.04 > 3.06 for the first time)

# New! Improved behaviours of transit lines settings in map toolbox (no more grey out)

# New! Compass calibration hint

# New! Refreshed place details information view

Επιτέλους μέσω του μενού "Ενημέρωση" που υπάρχει πλέον στο κεντρικό μενού της εφαρμογής, μπορούμε να τσεκάρουμε αν υπάρχει νέα έκδοση χαρτών και να την κατεβάσουμε. Πολύ καλό νέο.

κατεβασα την τελ. Εκδοση των χαρτων(την τελευταια βετα) και ειδα οτι εχει και ενημερωσεις η΄ ληψεις χαρτων απο μενου.πηγα να κατεβασω την βαυαρια και με το που την επιλεγω διακοπτεται η συνδεση και λεει αποτυχια συνδεσης.μηπως πρεπει να ειμαι στην βαυαρια για να κατεβασει τον χαρτη???

κατεβασα την τελ. Εκδοση των χαρτων(την τελευταια βετα) και ειδα οτι εχει και ενημερωσεις η΄ ληψεις χαρτων απο μενου.πηγα να κατεβασω την βαυαρια και με το που την επιλεγω διακοπτεται η συνδεση και λεει αποτυχια συνδεσης.μηπως πρεπει να ειμαι στην βαυαρια για να κατεβασει τον χαρτη???

Όχι βρε!! :lol::lol:

Όποια χώρα θες κατεβάζεις, όπου και αν είσαι.

Ξαναπροσπάθησε!

Το κατέβασα το τελευταίο beta αλλά στις ρυθμίσεις ίντερνετ δεν έχει επιλογή για σύνδεση μόνο μέσω wi-fi.Κουλό δεν είναι να μπορεί να συνδέεται μόνο μέσω 3G?

Edited by gianpithio
Συνένωση Συνεχόμενων Μηνυμάτων.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Mηπως δεν ειναι beta;

Το εκτατεστησε καποιος; Εγκαταστει παλι ενα σωρο εφαρμογουλες όπως στην προηγουμενη εκδοση;

http://dailymobile.se/page/2/

Edited by fikast

Όχι βρε!! :lol::lol:

Όποια χώρα θες κατεβάζεις, όπου και αν είσαι.

Ξαναπροσπάθησε!

Το κατέβασα το τελευταίο beta αλλά στις ρυθμίσεις ίντερνετ δεν έχει επιλογή για σύνδεση μόνο μέσω wi-fi.Κουλό δεν είναι να μπορεί να συνδέεται μόνο μέσω 3G?

καλα κουφο.βρεθηκα σε wifi και εκει που δεν μπορουσα να κατεβασω την βαυαρια την κατεβασα.γιατι καποιος ειπε δεν εχει επιλογη γουαι φαι.ναι δεν εχει αλλα συνδεεται.παντος δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κατεβαζε απο web vodafon η΄ vodafonlive.εχει κανεις καποια αποψη επι του θεματος?

Δυστυχώς σε μένα το πρόγραμμα δεν δουλεύει καλά.

Πέρασα και τον χάρτη της Ελλάδος αλλά το πρόγραμμα σέρνεται όσο δεν πάει.

Κάνεις δεξιά αριστερά στον χάρτη με το δάχτυλο και κουνιέται μετά από 2 δεύτερα.

Το ίδιο και με το ζοομ...

Θα φάει σουτ και επιστροφή στην 3.04...

Amazon Fire stick 4k max

Δυστυχώς σε μένα το πρόγραμμα δεν δουλεύει καλά.

Πέρασα και τον χάρτη της Ελλάδος αλλά το πρόγραμμα σέρνεται όσο δεν πάει.

Κάνεις δεξιά αριστερά στον χάρτη με το δάχτυλο και κουνιέται μετά από 2 δεύτερα.

Το ίδιο και με το ζοομ...

Θα φάει σουτ και επιστροφή στην 3.04...

Σε εμενα δουλευει αψογα.

και σε μενα δουλευει αψογα.

Καποιο λινκ για να κατεβασω την τελευταια 3.06 απο το κινητο μεσω γουαι φαι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω τι μπορεί να μου κάνει την στραβή...

Κάποιο αρχείο που να θέλει σβήσιμο?

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω τι μπορεί να μου κάνει την στραβή...

Κάποιο αρχείο που να θέλει σβήσιμο?

Αν είσαι από πρόσφτο hard reset ίσως να δοκιμάσεις ένα defrag στην κάρτα μνήμης

@pexths http://www.anonym.to/?http://nds2.betalabs.nokia.com/Maps/ovi_maps_installer_3.06_10wk48_b01_s60_5.0_nocs_beta.sis

Edited by mikelangelo

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Δεν είμαι από reset.Έχω το κινητό αρκετό καιρό χωρίς format και δουλεύει μια χαρά με όλες τις εφαρμογές που του περνάω κατά καιρούς.

Μπήκε η 3.04 και είμαι μια χαρά.Το θέμα είναι γιατί γίνεται αυτή η ιστορία με την 3.06..

Σε όσους με 5800 παίζει καλά η νέα 3.06, τι firmware φοράτε??

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Δεν είμαι από reset.Έχω το κινητό αρκετό καιρό χωρίς format και δουλεύει μια χαρά με όλες τις εφαρμογές που του περνάω κατά καιρούς.

Μπήκε η 3.04 και είμαι μια χαρά.Το θέμα είναι γιατί γίνεται αυτή η ιστορία με την 3.06..

Σε όσους με 5800 παίζει καλά η νέα 3.06, τι firmware φοράτε??

το δικο μου εχει την τελευταια V52.0.007 και η 3.06 παιζει αψογα εκτος απο καποιες ρυθμισεις που οταν παω να τις αλλαξω με πεταει εξω. κατα τα αλλα στην πλοήγηση παιζει αρκετα καλα.

Εγκαταστει παλι ενα σωρο εφαρμογουλες όπως στην προηγουμενη εκδοση, η ενα και μοναδικο αρχειο. Ριξτε μια ματια στο "διαχειριση εφαρμογων" να μου πειτε τη βαζει...

Στην προηγουμενη εκδοση εβαζε ακομα 5-6 σκουπιδια διασπαρτα

Αυτό που είναι διαφορετικό από την προηγούμενη έκδοση (v3.04);

Έχουμε κάνει μερικές σημαντικές βελτιώσεις στην υπηρεσία Ovi Maps σε αυτή την έκδοση. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

Νέο! οδικοί χάρτες Λήψη απευθείας στη συσκευή σας! Ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Ενημέρωση"στο κύριο μενού που σας επιτρέπει να κατεβάσετε Street Maps άμεσα (μέσω WiFi) στο τηλέφωνό σας χωρίς έναν υπολογιστή! Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα τηλέφωνα χωρίς WiFi (π.χ. Nokia 5230) δεν θα λειτουργήσουν.

Νέο! μου θέση και η αναζήτηση είναι πλέον ολοκληρωμένα (τώρα ονομάζεται χάρτης). Όταν πρόσβαση, θα δείξει την άποψή σας χάρτη τελευταία

Νέο! Πίσω κουμπί Αγαπημένα

Νέο! Μεγάλη βρύση λειτουργικότητα διαγράψετε και να μετονομάσετε συλλογές & διαδρομές

! New Pop up για την πρώτη χρήση - να ενημερώνουν τους χρήστες για να κατεβάσετε τα νέα δεδομένα χάρτη (κατά την αναβάθμιση 3,04> 3,06 για πρώτη φορά)

Νέο! Βελτιωμένη συμπεριφορά των γραμμών διέλευσης των ρυθμίσεων στην εργαλειοθήκη χάρτη (όχι περισσότερο από γκρίζο)

Νέο! Πυξίδα βαθμονόμησης υπαινιγμό

Νέο! Ανανέωσε θέση να δείτε πληροφορίες λεπτομέρειες

ζουμ αλληλεπίδρασης (Διατίθεται μόνο σε Symbian ^ 3 συσκευές)

Οπτικά ανανεωμένοι κύριο μενού και τα εικονίδια,

Νέοι χάρτες με τις δημόσιες γραμμές μεταφοράς (ως ένα νέο στρώμα χάρτη) για το, τραμ μετρό και τρένων σε 80 + πόλεις σε όλο τον κόσμο. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο εργαλειοθήκη χάρτη και επιλέξτε Transit γραμμές,

Βελτιωμένη εμπειρία αναζήτησης - βρείτε τις θέσεις και τις διευθύνσεις γύρω σας - ή οπουδήποτε στον κόσμο - γρήγορα και εύκολα. Περιήγηση σε χώρους ή να εισάγετε μια λέξη-κλειδί στο πλαίσιο αναζήτησης. Τώρα με τις προτάσεις και "Μήπως εννοείτε;" λειτουργικότητα,

New σελίδες θέση με, αξιολογήσεις περιγραφή, φωτογραφίες και χώρους γύρω από το ξενοδοχείο. Αλληλεπιδρούν με τοποθεσίες σε έναν εντελώς νέο τρόπο - μπορείτε να ελέγξετε το, επικοινωνία, πλοήγηση, αποθήκευση, ποσοστό, το μερίδιο της, έκθεση ή να δείτε θέσεων στο χάρτη,

Μοιράζονται τον ίδιο χώρο - στείλετε μια θέση στους φίλους σας μέσω SMS ή e-mail. Το SMS περιέχει τη διεύθυνση και ένα σύνδεσμο προς τη σελίδα μέρος με την περιγραφή, τις ειδικότητες, επικοινωνία, διεύθυνση και ένα μικρό χάρτη. Ο σύνδεσμος ανοίγει στο browser του κινητού (και σε μη συσκευές Nokia),

Check in - να τηρεί τους φίλους σας up-to-ημερομηνία με το πού βρίσκεστε και τι είστε μέχρι. Άφιξη στους χώρους και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook και πολλά άλλα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε τοποθεσιών που έχετε επισκεφτεί στο επιταγή σας στην ιστορία,

Νέος τρόπος βοήθειας Drive με ζωντανή ροή της κυκλοφορίας - μετά κλικ Drive, είστε άμεσα στη λειτουργία βοήθειας δίσκο με ζωντανή ροή της κυκλοφορίας και περισσότερο. Μόλις αρχίσει να κινείται, να πάρετε ειδοποιήσεις κάμερες ασφαλείας και τις προειδοποιήσεις όριο ταχύτητας,

Περισσότερα φάκελο με πολλές πλούσιες υπηρεσίες περιεχόμενο σχετικό με τη θέση σας. Διαμόρφωση σας Ovi Maps, επιλέγοντας τις υπηρεσίες που θα θέλατε να κρατήσετε στο μενού σας κύρια για άμεση πρόσβαση.

Κίνηση: Στη λειτουργία Drive, μια σειρά βελτιώσεων στη ροή της κυκλοφορίας συνδυασμό χρωμάτων και διάταξης.

Edited by fikast

Πάντως και σε εμένα με την 3,06 και με V52.0.007 filmware μετα από πρόσφατο hard reset και defrag στην κάρτα μνήμης τρώει ακριβώς τα ήδια κωλήματα με τον junglist ! ! !:help:

Εγώ δοκίμασα 2-3 εκδόσεις της 3.04 (πειραγμένες και μη) και όλες παίζουν μια χαρά με το modded v.50 που έχω.

Αντίθετα, όσες 3.06 δοκίμασα, όλες κολλάνε.

Κάτι συμβαίνει...

Amazon Fire stick 4k max

Νέο! Ανανέωσε θέση να δείτε πληροφορίες λεπτομέρειες

ζουμ αλληλεπίδρασης (Διατίθεται μόνο σε Symbian ^ 3 συσκευές)

αυτο τι ακριβως ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ είναι η παραπάνω λίστα στα αγγλικα.

Απλά η μετάφραση είναι από κάποια online υπηρεσία και δεν βγάζει νόημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″