junglist Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Παιδιά θέλω μια βοήθεια. Έχω το sony ericsson satio με το Garmin 5.00.50 και όταν περνάω χάρτες όπως AutoDriveHellas1.90 δεν φορτώνει τίποτα στο Garmin και μου γράφει no map! (Το συγκεκριμένο είναι 3 σε 1!) Σας μπέρδεψα? Εγώ να δείτε :p:p:X Ευχαριστώωωωω! Τους χάρτες τους ξεκλείδωσες με τα unl αρχεία?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Man1ac Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ναι τους ξεκλείδωσα αλλά και πάλι no map μου βγάζει! Απο το mapsource ξε επέλεγα τα άλλα δύο και άφηνα μόνο το Autodrive και πάλι δεν μου έβγαζε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 ρε παιδια εβαλα σημερα στο ν97 τα Auto Drive Hellas 1.90 και Anavasis 4.28... μου φαινεται πως αν δουλευεις και τους 2 χαρτες ....μαλλον εισαι λιγο "πισω" στο δρομο..... αν δουλεύεις τον εναν απο τους 2 ολα οκ.......... μπορει να κανω και λαθος.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 guys poi για γερμανία αυστρία γαλλία που θα βρούμε??? Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 guys poi για γερμανία αυστρία γαλλία που θα βρούμε??? Κοίτα εδώ http://poiplaza.com/index.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlag Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Έχω περάσει το Garmin Mobile XT 5.00.20 σε pna Navigon 2110max και λειτουργεί περίφημα.Βέβαια σαν πρόγραμμα μπροστά σε άλλα είναι φτωχό, (Αλήθεια τα ...λουλούδια που το έκαναν δεν σκέφθηκαν οτι κάποιος θα πρέπει να διαγράφει κάποιες πρόσφατες διαδρομές;) Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παρά μονον για τα αγαπημένα. Επίσης οι ήχοι για Speedcams εκτός απ' το σπαστικό "ντιν" είναι είδος...πολυτελείας.Αξίζει όμως πολύ ο νέος χάρτης Autodrive 1.90 ο οποίος όμως είναι σε λάθος πρόγραμμα..... Αλλού έπρεπε να ήταν! Το Sygic βρίσκω ως εξαιρετικό πρόγραμμα που δέχεται πολλές παραμέτρους χωρίς Skins κλπ (βλέπε iGO8). Στο μηχανάκι μου Navigon 2110max χρησιμοποιώντας 2 SD των 8GB η κάθε μια έχω: Navigon MN 7.4.2 Πολύ καλό Full EU maps iGO8 Πολύ καλό Full EU maps Amigo Πολύ καλό Full EU maps Ginius ...Φτωχό Automapa 6 Πολύ καλό Full EU maps MioMap...Φτωχό TomTom 7 Πολύ καλό Full EU maps Polnav πολύ καλό με φτωχό GR χάρτη Sygic πολύ καλό Full EU maps Garmin φτωχό με πολύ καλο χάρτη Autodrive 1.90 Edited January 13, 2010 by grlag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_ Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ερωτηση : εγκατεστησα χθες το Garmin 5.00.60...ειχε τις ερωτησεις για τις γλωσσες που αναφερει ο οδηγος και συνεχισε με καποιες ερωτησεις που δεν τις εχει ο οδηγος...τελος παντων εφτασε σε ενα σημειο που μου ζηταει να επιλεξω μεταξυ 1. αγορα & εναρξη, 2. δωρεαν δοκιμη, 3. εισ. κλειδ. προιοντος, 4. συνδεση σε gps garmin.. Σε καποια σελιδα του thread καποιος χρηστης προετρεψε καποιον αλλον, να επιλεξει το 2 (δωρεαν δοκιμη). Το εκανα κι εγω και μου γραφει "επικοινωνια με την garmin klp" και μετα απο λιγο μου βγαζει "ο διακομιστης δεν μπορεσε να επεξεργαστει την αιτηση. Επικοινωνηστε με την υποστηριξη πελατων". Κανω ή/και εκανα καποιο λαθος? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ερωτηση : εγκατεστησα χθες το Garmin 5.00.60...ειχε τις ερωτησεις για τις γλωσσες που αναφερει ο οδηγος και συνεχισε με καποιες ερωτησεις που δεν τις εχει ο οδηγος...τελος παντων εφτασε σε ενα σημειο που μου ζηταει να επιλεξω μεταξυ 1. αγορα & εναρξη, 2. δωρεαν δοκιμη, 3. εισ. κλειδ. προιοντος, 4. συνδεση σε gps garmin.. Σε καποια σελιδα του thread καποιος χρηστης προετρεψε καποιον αλλον, να επιλεξει το 2 (δωρεαν δοκιμη). Το εκανα κι εγω και μου γραφει "επικοινωνια με την garmin klp" και μετα απο λιγο μου βγαζει "ο διακομιστης δεν μπορεσε να επεξεργαστει την αιτηση. Επικοινωνηστε με την υποστηριξη πελατων". Κανω ή/και εκανα καποιο λαθος? Ευχαριστω.. αν θυμαμαι καλα βαζεις την 4η επιλογη. και μετα ενεργοποιεις το εσωτερικο gps του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_ Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 αν θυμαμαι καλα βαζεις την 4η επιλογη. και μετα ενεργοποιεις το εσωτερικο gps του τηλεφωνου. gsa1967 ευχαριστω...απλα μηπως καποιος μπορει να μου το πει σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 η 4η επιλογη ειναι. Το εχω κανει σε 3 κινητα μεχρι τωρα και δουλευουν μια χαρα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 gsa1967 ευχαριστω...απλα μηπως καποιος μπορει να μου το πει σιγουρα? * Όσοι θα το τρέξουν για πρώτη φορά, χωρίς να έχουν ήδη μέσα στο φάκελο Garmin φτιαγμένο το sw.unl από προηγούμενες εκδόσεις, θα τους βγάλει μια εισαγωγική οθόνη με διάφορες επιλογές για ενεργοποίηση του Garmin. Επιλέξτε Σύνδεση σε GPS Garmin θα σας βγάλει ότι το Bluetooth είναι απενεργοποιημένο, πατήστε ok και μετά θα μπορείτε να πάτε κανονικά μέσα στο μενού και να συνεχίσετε τη διαδικασία… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 βρε παιδια οπως ειπα και πιο πανω.... εβαλα την τελευταια εκδοση.......κτλ κτλ κτλ...στο ν97 μου... αναζήτηση γιατι δεν μπορω να κανω....? όποια πόλη η διεύθυνση και αν γραψω μου βγαινει το μυνημα "δεν υπαρχει".....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_ Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Καλησπερες στους ξενυχτηδες...Τελικα ολα οκ...εγινε εγκατασταση, πιανει και τους δορυφορους (ευτυχως ειμαι στον 5ο οροφο οποτε για 1η φορα ηταν στο 10 λεπτο οι 3-4 μπαρες πρασινες) και τωρα παω για τους χαρτες...απο οσα εχω δει οι πιο καλοι που εχετε αναφερει ειναι ο auto drive hellas και ο anavasis....μου διαφευγει καποιος αλλος? και κατι ακομα για να το ξερω, εστω : χρεωσεις! εκτος απο a-gps ποιες ειναι οι αλλες (αν υπαρχουν φυσικα)...λιγο που το επαιξα και ρωτησα για εστιατορια στην περιοχη κλπ μου ζητουσε συνδεση με την Garmin κλπ...φυσικα ειπα οχι...εαν ελεγα ναι, αυτα τα πραγματα εχουν χρεωσεις? Edit : Ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα....κατεβασα το αρχειο autodrive hellas 1.9...εκανα τις διαδικασιες οπως αναφερει ο οδηγος στο 1ο post και ετρεξα το προγραμμα...με το που μπηκε μου γραφει : ''Εχετε φορτωσει εναν κλειδωμενο χαρτι κλπ, Kαντε : 1. αγορα ή 2. εναρξη για αγορα, εισαγ. κλειδ. προιοντος'' Εχει αυτες τις 2 επιλογες κατω για να επιλεξω μια απο τις 2 και ακομα μια 3η επιλογη με ενα βελακι και το γραμμα Σ ( --> Σ ) Να πω επισης οτι οταν πρωτομπαινει και τρεχει το προγραμμα, πριν απο τα παραπανω, βγαινει ενα μηνυμα που μου λεει "Δεν ειναι δ" και εχει ενα οκ που αναγκαστηκα πρεπει να το πατησω. Αφου το πατησω, μετα βγαινουν ολα τα παραπανω που σας ανεφερα στην 1η παραγραφο... Αυτο το "Δεν ειναι δ" μαλλον ειναι κομμενο, απο το ''δεν ειναι δΥΝΑΤΗ.........κλπ" δεν ξερω... Το εχει αντιμετωπισει κανεις? (Τα αρχεια GMAPSUPP.img και GMAPSUPP.unl ειναι μεσα φορτωμενα με τη γνωστη διαδικασια) Edited January 15, 2010 by BMW_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 @BMW_ εμενα μου το εβγαλε αυτο οταν δεν ειχα βαλει το GMAPSUPP.UNL ενω ειχα το GMAPSUPP.IMG εγω ειμαι καινουργιος στην χρηση του garmin και τωρα που ολοκληρωσα την εγκατασταση ειμαι ετοιμος για την πρωτη συνδεση :) πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο ή απλα οταν το ανοιγω εκει που λεει αναζητηση συσκευης gps... θα πρεπει να βγω σε κανα μπαλκονι για να συνδεθει?? και κατι ακομη... οταν περασα τον αρχικο φακελο garmin στο κινητο και το ανοιξα για πρωτη φορα μου ζητησε 1 φορα να διαλεξω γλωσσα(ποσο κατω ειναι η ελληνικη ρε παιδια :P) δηλαδη δεν μου εβγαλε για φωνητικες οδηγιες... οχι οτι με πειραζει αφου δεν εχω αυτοκινητο ή κατι τετοιο αλλα μην προκαλεσει κανα προβλημα στην λειτουργια του ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλησπερες στους ξενυχτηδες...Τελικα ολα οκ...εγινε εγκατασταση, πιανει και τους δορυφορους (ευτυχως ειμαι στον 5ο οροφο οποτε για 1η φορα ηταν στο 10 λεπτο οι 3-4 μπαρες πρασινες) και τωρα παω για τους χαρτες...απο οσα εχω δει οι πιο καλοι που εχετε αναφερει ειναι ο auto drive hellas και ο anavasis....μου διαφευγει καποιος αλλος? και κατι ακομα για να το ξερω, εστω : χρεωσεις! εκτος απο a-gps ποιες ειναι οι αλλες (αν υπαρχουν φυσικα)...λιγο που το επαιξα και ρωτησα για εστιατορια στην περιοχη κλπ μου ζητουσε συνδεση με την Garmin κλπ...φυσικα ειπα οχι...εαν ελεγα ναι, αυτα τα πραγματα εχουν χρεωσεις? Edit : Ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα....κατεβασα το αρχειο autodrive hellas 1.9...εκανα τις διαδικασιες οπως αναφερει ο οδηγος στο 1ο post και ετρεξα το προγραμμα...με το που μπηκε μου γραφει : ''Εχετε φορτωσει εναν κλειδωμενο χαρτι κλπ, Kαντε : 1. αγορα ή 2. εναρξη για αγορα, εισαγ. κλειδ. προιοντος'' Εχει αυτες τις 2 επιλογες κατω για να επιλεξω μια απο τις 2 και ακομα μια 3η επιλογη με ενα βελακι και το γραμμα Σ ( --> Σ ) Να πω επισης οτι οταν πρωτομπαινει και τρεχει το προγραμμα, πριν απο τα παραπανω, βγαινει ενα μηνυμα που μου λεει "Δεν ειναι δ" και εχει ενα οκ που αναγκαστηκα πρεπει να το πατησω. Αφου το πατησω, μετα βγαινουν ολα τα παραπανω που σας ανεφερα στην 1η παραγραφο... Αυτο το "Δεν ειναι δ" μαλλον ειναι κομμενο, απο το ''δεν ειναι δΥΝΑΤΗ.........κλπ" δεν ξερω... Το εχει αντιμετωπισει κανεις? (Τα αρχεια GMAPSUPP.img και GMAPSUPP.unl ειναι μεσα φορτωμενα με τη γνωστη διαδικασια) Χρέωση άλλη εκτός για το agps δεν υπάρχει. Που και αυτή είναι ελάχιστη. Σχετικά με τον χάρτη, όλα αυτά που βγάζει, τα βγάζει γιατί δεν έχει ξεκλειδωθεί με το σωστό .unl αρχείο.Κανονικά πρέπει με το που μπαίνεις στο πρόγραμμα, να σε βγάζει κατευθείαν στο μενού,χωρίς καμιά ερώτηση ή επιλογές που βλέπεις τώρα. Οπότε δες τις οδηγίες για το πώς φτιάχνεις τους κωδικούς στα αρχεία unλ μέσω της γεννήτριας 1.5. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 βρε παιδια οπως ειπα και πιο πανω.... εβαλα την τελευταια εκδοση.......κτλ κτλ κτλ...στο ν97 μου... αναζήτηση γιατι δεν μπορω να κανω....? όποια πόλη η διεύθυνση και αν γραψω μου βγαινει το μυνημα "δεν υπαρχει".....:( Παιδια κανενας να βοηθησει σε αυτο υπαρχει....? η εκδοση που εχω βαλει ειναι η στανταρ....θελει κατι αλλο για να δουλεψει η αναζήτηση...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 παιδια αμα μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ ή να μου πει τι πρεπει να κανω για να κανω την πρωτη συνδεση με δορυφορο ή εστω να στηλει πμ ΠΛΖ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 τελικα εβαλα τον τελευταίο και καλο 3 σε 1 χαρτη(αριστοτελης κτλ)που ειχα στο ν86 μου και η αναζήτηση δουλεψε κανονικα..... σε κανεναν απο τους τελευταίους χαρτες δεν μπορεσα να κανω αναζητηση....και ολες τις διευθύνσεις μου τις εβγαζε αλαμπουρνέζικα.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Παιδια κανενας να βοηθησει σε αυτο υπαρχει....? η εκδοση που εχω βαλει ειναι η στανταρ....θελει κατι αλλο για να δουλεψει η αναζήτηση...? θα πρέπει το πρώτο γράμμα να είναι με μικρά και όχι με κεφαλαία γραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Γεια χαρα παιδια εβαλα στο 6210 nav μετα απο αναβαθμιση αλλα δεν μπορω να ξεκλειδωσω τους χαρτες κ το εσωτερικο gps....εχω τους 3 σε 1,το map id einai 822 κ 295? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_ Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Χρέωση άλλη εκτός για το agps δεν υπάρχει. Που και αυτή είναι ελάχιστη. Ακομα και οταν πηγαινω "Garmin online" απο το βασικο μενου, μετα "Καιρος" για παραδειγμα και μου γραφει "Για τη συγκεκριμενη λειτουργια απαιτειται προσβαση στον διακομιστη Garmin Online. Να επιτραπει η προσβαση?", αν πατησω "ναι" δεν υπαρχει καποια χρεωση αφου ειναι Online υπηρεσια? P.S. με τους χαρτες κλπ ολα καλα...μια χαρα ηταν το αρχειο .unl... EDIT : Το "Οικια" ξερει κανεις πως αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tk5800 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 γεια χαρα σας..ειμαι καινουριος στο forum και στην χρηση smartphone.αν και με εχουν βοηθησει παρα πολυ οσα εχω διαβασει εδω μεσα εχω ενα προβλημα.εχω το 5800 που πηρα απο την vodafon και μου δωσανε μαζι και μια καρτα με το garmin..το οποιο δουλευει τελεια αλλα μονο με την καρτα που μου δωσανε...δοκιμασα να του κανω αντιγραφη στην 8g καρτα που εχω στην συσκευη για να μην αλλαζω συνεχεια καρτες αλλα δεν δουλευει..σιγουρα καποιο αρχειο ειναι ποθ κανει την διαφορα αλλα δεν ξερω πιο και τι να κανω...ελπιζω καποιος να το εχει κανει και να μπορεσει να με βοηθησει...ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ακομα και οταν πηγαινω "Garmin online" απο το βασικο μενου, μετα "Καιρος" για παραδειγμα και μου γραφει "Για τη συγκεκριμενη λειτουργια απαιτειται προσβαση στον διακομιστη Garmin Online. Να επιτραπει η προσβαση?", αν πατησω "ναι" δεν υπαρχει καποια χρεωση αφου ειναι Online υπηρεσια? P.S. με τους χαρτες κλπ ολα καλα...μια χαρα ηταν το αρχειο .unl... EDIT : Το "Οικια" ξερει κανεις πως αλλαζει? Όπως το λέει και ο τίλος είναι online οπότε υπάρχει χρέωση. Όταν λέμε όλα δωρεάν εννοούμε την πλοήγηση και τις φωνιτικές εντολές.;) γεια χαρα σας..ειμαι καινουριος στο forum και στην χρηση smartphone.αν και με εχουν βοηθησει παρα πολυ οσα εχω διαβασει εδω μεσα εχω ενα προβλημα.εχω το 5800 που πηρα απο την vodafon και μου δωσανε μαζι και μια καρτα με το garmin..το οποιο δουλευει τελεια αλλα μονο με την καρτα που μου δωσανε...δοκιμασα να του κανω αντιγραφη στην 8g καρτα που εχω στην συσκευη για να μην αλλαζω συνεχεια καρτες αλλα δεν δουλευει..σιγουρα καποιο αρχειο ειναι ποθ κανει την διαφορα αλλα δεν ξερω πιο και τι να κανω...ελπιζω καποιος να το εχει κανει και να μπορεσει να με βοηθησει...ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.... Κάποιο αρχείο θα λείπει. Το πιο πιθανό είναι να κάνεις αντιγραφή μόνο τον φάκελο garmin οπότε τα αρχεία που είναι στους υπόλοιπους φακέλους να μην τα μεταφέρεις και να μην λειτουργεί. Δώσε λίγες πληροφορίες για το πως ακριβώς κάνεις την αντιγραφή, τι ακριβώς αντιγράφεις και τι πρόβλημα παρουσιάζεται όταν πας. να το τρέξεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tk5800 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 αντιγραφω απο την καρτα της garmin ολα οσα εχει μεσα...δεν εχει μονο φακελο που να γραφει garmin..ανοιγω την καρτα και εχει χυμα αρχεια μεσα...τα αντιγραφω ολα οσα εχει μεσα... γινετε κανονικα η εγκατασταση αλλα οταν το ανοιγω μου βγαζει απιλογες για αγορα ,δοκιμαστικη περιοδο,κτλ. με την καρτα της garmin δουλευει κανονικοτατα με φωνητικες οδηγειες και τα ολα του....δεν ξερω τι να κανω...καθε βοηθεια δεκτη μηπως και βγαλω ακρη... α!!! η καρτα ειναι αυθεντικη..δλδ δεν ειναι κατεβασμενο απο καπου η' σπασμενο...thanks!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 αντιγραφω απο την καρτα της garmin ολα οσα εχει μεσα...δεν εχει μονο φακελο που να γραφει garmin..ανοιγω την καρτα και εχει χυμα αρχεια μεσα...τα αντιγραφω ολα οσα εχει μεσα... γινετε κανονικα η εγκατασταση αλλα οταν το ανοιγω μου βγαζει απιλογες για αγορα ,δοκιμαστικη περιοδο,κτλ. με την καρτα της garmin δουλευει κανονικοτατα με φωνητικες οδηγειες και τα ολα του....δεν ξερω τι να κανω...καθε βοηθεια δεκτη μηπως και βγαλω ακρη... α!!! η καρτα ειναι αυθεντικη..δλδ δεν ειναι κατεβασμενο απο καπου η' σπασμενο...thanks!!!!! Λογικό είνα να μην δουλεύει σε άλλη κάρτα. Χρειάζονται άλλα αρχεία ξεκλειδώματος αν το βάλεις να παίξει μέσα από άλλη κάρτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts