gianpithio Δημ. September 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δοκιμασε να δωσεις αλλο ονομα στον χαρτη και στο .unl πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να πω :( Eπισης εγκατεστησε την .60 ποτε δεν ξερεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 εμενα παλι κολλαει....γιατι? Μη φανταστείς, και πάλι κολλάει, αλλά σχετικά σπάνια. Αν πιέσω το πρόγραμμα με γρήγορες μετακινήσεις του χάρτη κολλάει, αλλά πολύ πιο σπάνια από πριν. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 καλημερα παιδια εχω Νοκια 5800 και προσπαθω εδω και καιρο να φορτωσω το Garmin αλλα δν τα καταφερνω. το κανω εγκατασταση παταω να ξεκινισει και τπτ. βοηθειστε λιγακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Eννοεις οτι βγαζει το λογοτυπο της garmin και μετα σε βγαζει εξω? Ποια εκδοση πας να βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εβαλα τον νεο 3 σε 1 και μου λεει οτι ειναι κλειδωμενος ο χαρτης. το unl αρχειο δεν το πειραξα. απλα εβγαλα τον ενα χαρτη και εβαλα τον νεο. με την ιδια ονομασια με το unl. γιατι δεν ξεκλειδωνει τον νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εβαλα τον νεο 3 σε 1 και μου λεει οτι ειναι κλειδωμενος ο χαρτης. το unl αρχειο δεν το πειραξα. απλα εβγαλα τον ενα χαρτη και εβαλα τον νεο. με την ιδια ονομασια με το unl. γιατι δεν ξεκλειδωνει τον νεο? Μαλλον εβαλες τον 3σε1 με διαφορετικο bluechart. Απο κει που τον κατεβασες βρες το νεο mapid και κανε ξανα το unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Μαλλον εβαλες τον 3σε1 με διαφορετικο bluechart. Απο κει που τον κατεβασες βρες το νεο mapid και κανε ξανα το unl. οκ,ευχαριστω. αυτο ηταν ολα οκ τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 καλημερα παιδια εχω Νοκια 5800 και προσπαθω εδω και καιρο να φορτωσω το Garmin αλλα δν τα καταφερνω. το κανω εγκατασταση παταω να ξεκινισει και τπτ. βοηθειστε λιγακι Κάποιο .ini αρχείο πρέπει να σβήσεις. Διάβασε λίγες σελίδες πιο πάνω Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Προσπαθω να βαλω την 5.00.30 και οπως λες βγαζει το λογοτυπο και κολλαει στιγμιαια και μετα επιστρεφει στο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Η τελευταια εκδοση ειναι η 5.00.60.Οσο για το προβλημα που αναφερεις διαβασε προσεκτικα τον οδηγο της πρωτης σελιδας και θα βρεις που κανεις το λαθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Το συνηθες λαθος στην αντιγραφη των φακελων ειναι αυτο. Βασικα εχουν βγει αλλες τρεις εκδοσεις μετα την 30 οποτε καλυτερα βαλε μια πιο προσφατη. Το λαθος οπως σου ειπα ειναι στην αντιγραφη των φακελων. Οπως τους βρησκεις απο κει που τους κατεβαζεις ειναι 4 φακελοι τους οποιους τους παιρνεις οπως ειναι και τους αντιγραφεις στην καρτα σου. Διαβασε προσεκτικα την πρωτη σελιδα με τις οδηγειες και θα βρεις ακρη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 φιλε μοθ εκανα οτι ειπες ανοιγει αλλα μου ζηταει αριθμο πες μου λιγο να καταλαβω που θα βρω τον σειριακο αριθμο. Απο αυτα που γραφει στην πρωτη σελιδα δν καταλαβα και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Το sw.unl αρχειο το εκανες? Αν δεις στις οδηγειες περιγραφεται η διαδικασια. Δεν ειναι τιποτα δυδκολο. Διαβασε το και ρωτα αν εχεις απορια!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 αυτο το αρχειο το εκανα και εβαλα και το ΙΜΕΙ σε ******, εβαλα τον αριθμο με 25 ψηφια αλλα τιποτε. Που κανω λαθος τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις από την 5.00.30 και πέρα στο 5800. Σε όλες διαπιστώνω ότι κατά τη διάρκεια της πλοήγησης , όταν πατάω πάνω στο αυτοκίνητο ώστε να πάω χειροκίνητα σε ένα σημείο του χάρτη που θέλω, το πρόγραμμα κολλάει και δεν ξαναλειτουργεί παρά μόνο με restart του Garmin. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Γενικα οταν φορτωνουμε χαρτες 3σε1, βαζουμε κι ενα της γερμανιας, βαζουμε και POIs, βαζουμε και το Garmin Travel Guide, βαρενει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καποιες φορες τα πολλα ποι δημιουργουν προβλημα... Δοκιμαστε να σβησετε το poi.gpi απο το φακελο Garmin\Poi και μπορει να καλυτερεψει η κατασταση. (εννοειται οτι ετσι δε θα εχετε πλεον ολα τα εξτρα ποι που ειναι περασμενα. Αν υπαρχουν ομως καποια αλλα αρχεια στον ιδιο φακελο με καταληξη .gpi, πχ buslanes.gpi speedcams.gpi αυτα τα ποι δε θα σβηστουν. Αλλα επειδη ειναι λιγα αυτα στον αριθμο, δε δημιουργουν προβλημα. Και νομιζω καλυτερα ειναι να αφηνετε ενεργοποιημενο μονο το χαρτη που χρησιμοποιειτε καθε φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Επειδή είμαι καινούργιος εχω το n97 υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα να βάλω στο κινητό χωρίς να πληρώνω ? και που βρισκετε ? ευχάριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Επειδή είμαι καινούργιος εχω το n97 υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα να βάλω στο κινητό χωρίς να πληρώνω ? και που βρισκετε ? ευχάριστο Nokia Maps. Δωρεάν χάρτες, πληρώνεις την πλοήγηση (μετά το πρώτο 3μηνο που είναι τζάμπα) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Garmin Mobile XT S60v4.10.60 κανει για κινιτο nokia n97? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Οχι, χρειαζεσαι από 5.0.40 και πανω. Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 που υπαρχει το προγραμα να το βρω?ειμαι καινουργιος και δεν εχο ειδεα και αν μπορεις να μου πεις και πος το εκγκαθιστο στο κινιτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 To που θα το βρεις θα πρεπει να ψαξεις στο google καθως απαγορευεται η αναρτηση λινκ που περιεχουν παρανομο λογισμικο. Οδηγειες βρησκονται στο πρωτο ποστ αυτου του θεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει το ******.Συγκεκριμένα το αρχείο που σώζω έχει στο τέλος .txt και δεν ξέρω πως να το κάνω να μην έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει το ******.Συγκεκριμένα το αρχείο που σώζω έχει στο τέλος .txt και δεν ξέρω πως να το κάνω να μην έχει. Με rename δοκίμασες; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts