leftezi Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Εγώ που το δοκίμασα θα έλεγα ότι κατεβάζει μερικά αρχεία μόνο. Γιατί μετά απο την ενημέρωση δεν σε βάζει να κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις όπως κάνεις όταν το αγοράζεις ή όταν κάνεις επανεγκατάση (φορματ) Τέλειο!! :) Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Εμενα οπως το κοιταμε στη δεξια γωνια επανω δεν κουμπωνει καλα το μπροστινο καλλυμα με το πισω, αφηνει ενα κενο, και το ειδα βραδυ που φωτιζε κατι απο κει και λεω τι ειναι αυτο; Λιγο ειναι βεβαια αλλα με τη σκονη τι γινεται; Τι να κανω να το παω πισω; φιλε και εμενα το ιδιο...δεν κλινει καλα και στο σκοταδι λαμπι ενα φως και φενεται.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσεις κάποια άδεια χρήσης και να ορίσεις πορεία. ΑΝ δεν θέλεις ν απληρώσεις για κάποια άδεια, όπως όλοι μας άλλωστε, μπορείς να πάρεις δωρεάν 7 μέρες άδειας και μόλις σου τελειώσει παίρνεις νέα; άδεια. Έτσι το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Την άδεια την παίρνεις απο εδώ. Και τα δύο είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όταν κάνεις πλοήγηση, έχεις και φωνητικές οδηγίες. Πάρε την αδειούλα σου και θα κάνεις πλήρη χρήση του nokia maps. ;) Γιώργο με έσωσες!! Σούπερ μήπως να το επισημανεις στο αντίστοιχο θέμα; Πήγα εκεί που λες απλά τον αριθμό του τηλεφώνου βάζεις και έρχεται σε λίγα δευτερόλεπτα ο κωδικός το περνάς στο nokia maps στο κινητό και έχεις 7 ημέρες. Και επειδή δε χρειάζεται εγγραφές και λοιπό είναι πολύ εύκολο κάθε εβδομάδα να στέλνεις κι ένα άλλο νούμερο από συγγενείς και φίλους άρα για κανά δίμηνο τουλάχιστον θα είμαι κομπλέ. Εντυπώσεις αρκετές καλές, η χαρτογράφηση πολύ καλή και η φωνή σε ενημερώνει άμεσα για τις κινήσεις. Δε το χρησιμοποίησα και πολύ λόγω χρόνου αλλά δείχνει αρκετά καλό. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μετά την αναβάθμιση με FOTA: Να ρωτήσω κάτι, σχετικά με την αναβάθμιση "On the air" (FOTA) σε όσους την έχουν κάνει: Σας φαίνεται να κατεβάζει όλο το λειτουργικό και να το εγκαθιστά από την αρχή όπως όταν την κάνουμε με το NSU ή κατεβάζει paches και ενημερώνει το λειτουργικό όπως τα Windows στο PC μας ας πούμε; Δεν ξερω αν υπάρχει τρόπος να το ξέρετε αυτό αλλά από τη διάρκεια της διαδικασίας ή από τον τρόπο, ίσως βγάλατε κάποιο συμπέρασμα. Για όσους έχουν μετρητή δεδομένων, ίσως κι από εκεί να καταλάβετε κάτι (πόσο μεγάλα είναι τα αρχεία που κατέβασε). Με FOTA κατεβάζει γύρω στα 10 MB και μετά σε ρωτάει να την εγκαταστήσει τώρα η αργότερα κάνει ένα restart και την τοποθετεί πολύ ποιο γρήγορα. Με NSU κατεβάζει γύρω στα 170 ΜΒ και θέλει πολύ περισσότερο για να ολοκληρωθεί. Άλλα πλέον στο NSU δεν την βρίσκει την 11 και πρέπει να πας μέσω FOTA Εμενα οπως το κοιταμε στη δεξια γωνια επανω δεν κουμπωνει καλα το μπροστινο καλλυμα με το πισω, αφηνει ενα κενο, και το ειδα βραδυ που φωτιζε κατι απο κει και λεω τι ειναι αυτο; Λιγο ειναι βεβαια αλλα με τη σκονη τι γινεται; Τι να κανω να το παω πισω; Το έχουμε αναφέρει πολλές φόρες τα περισσότερα είναι έτσι και πίσω δεν δικαιούσαι αντικατάσταση αλλά και αν στο κάνουν κατά πάσα πιθανότητα πάλι έτσι θα είναι . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μπορεί κάποιος αν έχει την καλοσύνη να μου πει αν στο δικό του δώσει κλείσει προς τα κάτω εκεί στο multimedia πλήκτρο που γράφει XpressMusic όταν είναι αναμένει η οθόνη ο φωτισμός εκείνου του πλήκτρου φαίνεται έντονα στην οθόνη ; η οθόνη σε εκείνο το σημείο είναι καθόλου στραβή σαν να κατηφορίζει ; Και κάτι τελευταίο το μενού φαίνεται λίγο στραβά ; φιλε εχτος του οτι φενεται να κατηφοριζει οταν παιρνω τηλέφωνο και το πιεσω απο πανο στα πλαγια ακουγετε ενας παραξενος ηχος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Πόση μπαταρία είναι καλό να έχουμε αν θέλουμε να κάνουμε αναβάθμιση μέσω FOTA? H αναβάθμιση μέσω FOTA δεν απαιτεί μεγάλα ποσά ενέργειας καθότι η διαδασία παρματοποιείται εντός λίγων λεπτών. Οπότε, από τις μπάρες και πάνω θα είσαι ΟΚ. Λέτε να υπάρχει κάποια λύση γι'αυτο? :) Δεν γίνεται να αλλάξεις τα πλήκτρα αυτά, ούτε με κάποια πρόσοψη μιας και δεν υπάρχουν ακόμα. :) Γιώργο με έσωσες!! Σούπερ μήπως να το επισημανεις στο αντίστοιχο θέμα; Το έχω γράψει αρκετές φορές. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά μια ερώτηση!Επειδή σκοπεύω να αγοράσω το 5800,θα ήθελα μια μικρή διευκρίνηση.Στο site της Nokia λέει WLAN IEEE 802.11 b/g(μόνο η έκδοση 3G). Τι πάει να πει αυτό;Εδώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν 2 εκδόσεις ή μόνο αυτή με το wifi;Όταν το παραγγείλω να διευκρινίσω ότι θέλω και το wifi,ή δε χρειάζεται,και θα μου έρθει στάνταρ με το wifi; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Εδώ κυκλοφορεί φουλ έξτρα! Η κουλή έκδοση είναι μόνο για Κίνα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά μια ερώτηση!Επειδή σκοπεύω να αγοράσω το 5800,θα ήθελα μια μικρή διευκρίνηση.Στο site της Nokia λέει WLAN IEEE 802.11 b/g(μόνο η έκδοση 3G). Τι πάει να πει αυτό;Εδώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν 2 εκδόσεις ή μόνο αυτή με το wifi;Όταν το παραγγείλω να διευκρινίσω ότι θέλω και το wifi,ή δε χρειάζεται,και θα μου έρθει στάνταρ με το wifi; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μια κυκλοφορει οπως και παντου εκτος Κινας οπου η λογοκρισια παει συννεφο για αυτο και κυκλοφορει <<αναπηρο>>. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντησή σας! Συνεχίστε την καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά ξέρετε από που μπορώ να προμηθευτώ μια microSD 16GB...κοίταξα στο πλαίσιο και στο γερμανο αλλά δεν έχει πουθενά στο site....αν μου πείτε και τιμουλες πάνω-κάτω θα είμαι υπόχρεος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Για δες και στον κατερέλο. katerelos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 \ οσο αφορα το ακουστικο,πηρα το θαρρος και το ανοιξα και αφαιρεσα το ακουστικο,λυγισα τους ακροδεκτες λιγο παραπανω το κουμπωσα και το ξανα εκλεισα.σταματησα τα τρελα με το ακουστικο αλλα αν με ρωτησετε δεν το ξαναδοκιμαζω.η συσκευη για το χαρακτηριστικα που εχει τιματε μια χαρα αλλα απο ποιοτητα κατασκευης και υλικα στο εσωτερικο ειναι λιγο αστα να πανε..... ρε φίλε επειδή τελευταία βλέπω χειροτερεύει η κατάσταση, όταν λές έκανε κενά απο λίγο καιρό μόνιμα σε κάθε κλήση ή κάποιες φορές το έπιανε;; γιατί εμενα από την αρχή έκανε λίγο αλλά τελευταία σε πολλές κλήσεις κάνει σαν χρατσ χρατσ στο ακουστικό σα να χάνει επαφή και χάνεται λίγο ο ήχος και πολλές φορές αν πιεσω το πάνω μέρος έντονα επανέρχεται αλλά δε το κάνει πάντα. Εσένα το κανε μόνιμα σε κάθε κλήση; Άνοιξε έυκολα και χωρίς φθορές στο κλεισιμο; γιατί λες δε θα το ξαναδοκίμαζες; σε ταλαιπώρησε κάτι; γενικά ανοίγει έτσι σαν πρόσοψη όπως σε άλλα κινητά ή θέλει πολύ κόπο; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 παιδια οποιος θελει να το δει απο κοντα,να το πιασει στα χερια του.το φνακ στο μαλλ ειναι το μονο μαγαζι που το εχει σε δειγμα. τουλαχιστον εγω πριν το παρω ηθελα να το δω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Δοκίμασε κανείς να περάσει το QuickOffice το σπασμένο που είναι για Symbian 9.3 ? Γενικά επειδή έχω άπειρες εφαρμογές για Symbian 9.3 θα δουλέψουν στο 5800 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μόλις είδα το 5800 στο eshop . Τελείωσε η αποκλειστικότητα της voda ?Ξέρει κανείς ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 η voda πηρε αποκλειστικοτητα για 1μηνα.αλλα το εχει φερει και το πλαισιο και το ειδα και στο διαφημιστικο του Γερμανου αλλα δεν ξερω αμα το εχει διαθεσιμο.:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ακομη ολα ειναι μπλε... κατι σημαινει αυτο.... http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Το είδα το 5800 από κοντά πριν καμμιά βδομάδα, unbranded (μην με ρωτήσετε από που). Καλή ποιότητα κατασκευής, δεν τρίζει. Φιλικότατο στο χέρι, δεν είναι ογκώδες. Η απόκριση της οθόνης στα πατήματα είναι μια χαρά, το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι το γύρω-γύρω πλαίσιο είναι κάπως υπερυψωμένο, κάτι που με δυσκόλεψε στην χρήση του «ασανσέρ» στα διάφορα μενού. Να αναφέρω ότι δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το πενάκι πάντως. Το λειτουργικό δεν θα προβληματίσει κανέναν. Όπως το χετε μάθει είναι, απλά σε οθόνη αφής. Η ταχύτητα δεν είναι... υπερηχητική, αλλά δεν ενοχλεί κιόλας. Οι εντυπώσεις μου όσον αφορά την μουσική απόδοση από το ηχείο είναι ΠΟΛΥ θετικές. Είχα καιρό να ακούσω κινητό να παίζει τόσο καλά. Ο ήχος δεν μπουκώνει, ούτε «στριγκλίζει». Από τα ακουστικά δεν άκουσα. Η κάμερα δεν είναι κάτι το σπουδαίο, αναμενόμενο άλλωστε. Η μπαταρία του αποδίδει αρκετά καλά, για τα δεδομένα της συσκευής. Εν ολίγοις, το 5800 μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό. Παρ'ότι δεν μου αρέσουν τα κινητά με οθόνη αφής, με το συγκεκριμένο δεν προβληματίστηκα καθόλου όσον αφορά την χρήση του, ίσως και επειδή έχω συνηθίσει το Symbian από το Ε51 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Με αυτό το μπλε κάτι πρέπει να παίζει. . .δεν ξέρω μπορεί να λέω και π@π@ριες αλλά χάθηκε να υπάρχει και ένα κόκκινακι ; Δεν μπορεί να βγάζει τοοοόσα μπλε η νόκια στην αγορά και κόκκινο κανένα. . . καμια παρτίδα "για τους βιαστικούς" ίσως να ναι.. Τελείως στον αέρα ότι λέω, μην το δένεται σχοινί κορδόνι. Ίδωμεν . edit : @ΤΝ97 : Εμένα αυτό το πλαίσιο γύρω γύρω μου αρέσει να πω την αλήθεια. Μπορεί να μην είναι πρακτικό αλλά προστατεύει από μικρο-πτώσεις και από τραχιές επιφάνειες. Και μιας και δεν μπορείς να αλλάξεις έτσι απλά την οθόνη μιας και δεν είναι πρόσοψη 1000 φορές καλύτερα να με δυσκολεύει λιγάκι παρά με το παραμικρό ατύχημα να τρέχω και να πληρώνω όσο πλήρωσα για το κινητό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 :!:ρε φίλε επειδή τελευταία βλέπω χειροτερεύει η κατάσταση, όταν λές έκανε κενά απο λίγο καιρό μόνιμα σε κάθε κλήση ή κάποιες φορές το έπιανε;; γιατί εμενα από την αρχή έκανε λίγο αλλά τελευταία σε πολλές κλήσεις κάνει σαν χρατσ χρατσ στο ακουστικό σα να χάνει επαφή και χάνεται λίγο ο ήχος και πολλές φορές αν πιεσω το πάνω μέρος έντονα επανέρχεται αλλά δε το κάνει πάντα. Εσένα το κανε μόνιμα σε κάθε κλήση; Άνοιξε έυκολα και χωρίς φθορές στο κλεισιμο; γιατί λες δε θα το ξαναδοκίμαζες; σε ταλαιπώρησε κάτι; γενικά ανοίγει έτσι σαν πρόσοψη όπως σε άλλα κινητά ή θέλει πολύ κόπο; το εκανε τις περισοτερς φορες,η διακοπες η ανεβοκατεβαινε η ενταση της φωνης.δεν το ελυσα οπως το κανει ο τυπος στο βιντεακι στο youtube αλλα οπως μου εδειξε ενας φιλος μου απο νοκια σοπ,που ειναι και οπιο σωστος και αυτον δινει και η νοκια και δειχνει οτι πριν το ξεκουμπωμα των πλαστικων πρεπει να ξεβιδωθουν οι 4 πισω βιδες μετα το πισω γυρω-γυρω πλαστικο(αυτο που εχει τη ριγα) και τελος το μπροστα μερος.Η ενσταση μου ηταν στην ποιοτητα των πλαστικων και στο οτι εαν δεν προσεξεις με τις βιδες η χαλανε η αν τις παρασφυξεις υπαρχει κινδυνος να σπασει το πλαστικο που πιανουν.Ησυσκευη εκλεισε και δεν εχει καποιο προβλημα και το ακουστικο δουλευει μια χαρα Το είδα το 5800 από κοντά πριν καμμιά βδομάδα, unbranded (μην με ρωτήσετε από που). φιλε μου ολα που εχουν ερθει μεχρι στιγμης unbranded ειναι,δεν εχει ερθει ουτε σαν vflive ουτε imode ουτε windplus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ξεκολα μην εισαι τοσο καχυποπτος.υπαρχουν κ κινητα που βγηκαν μια χαρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Το είδα το 5800 από κοντά πριν καμμιά βδομάδα, unbranded (μην με ρωτήσετε από που). φιλε μου ολα που εχουν ερθει μεχρι στιγμης unbranded ειναι,δεν εχει ερθει ουτε σαν vflive ουτε imode ουτε windplus Απλά αναφέρω ότι αυτό που είδα δεν ήταν από VF, ούτε καν από κάποιο μαγαζί για να ξέρει ο κόσμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ρε παιδια αυτο με το κενο?αν το παω σε καταστημα Νοκια,μπορουν να μου το φτιαξουν???γιατι αν παω για αντικατασταση δεν με βλεπω να μου δωσουν κινητο χωρις κενο στο πλαι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 :!: το εκανε τις περισοτερς φορες,η διακοπες η ανεβοκατεβαινε η ενταση της φωνης.δεν το ελυσα οπως το κανει ο τυπος στο βιντεακι στο youtube αλλα οπως μου εδειξε ενας φιλος μου απο νοκια σοπ,που ειναι και οπιο σωστος και αυτον δινει και η νοκια και δειχνει οτι πριν το ξεκουμπωμα των πλαστικων πρεπει να ξεβιδωθουν οι 4 πισω βιδες μετα το πισω γυρω-γυρω πλαστικο(αυτο που εχει τη ριγα) και τελος το μπροστα μερος.Η ενσταση μου ηταν στην ποιοτητα των πλαστικων και στο οτι εαν δεν προσεξεις με τις βιδες η χαλανε η αν τις παρασφυξεις υπαρχει κινδυνος να σπασει το πλαστικο που πιανουν.Ησυσκευη εκλεισε και δεν εχει καποιο προβλημα και το ακουστικο δουλευει μια χαρα Το είδα το 5800 από κοντά πριν καμμιά βδομάδα, unbranded (μην με ρωτήσετε από που). φιλε μου ολα που εχουν ερθει μεχρι στιγμης unbranded ειναι,δεν εχει ερθει ουτε σαν vflive ουτε imode ουτε windplus Οπότε λογικά φαντάζομαι θα σου κάνουν τη δουλειά και στα Nokia shop όταν πλέον το κινητό έρθει και σε αυτούς και για να μη μπλέκω και για θέμα εγγύησης πουν οτι το κινητο ανοιχτηκε. Μετά καθώς το κλείσες μηπως βρηκες κανα τρόπο να κουμπώνει καλύτερο το δεξί μερος και να φευγει το κενό;; πολλά ζητάω ε;; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts