Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη λέτε τώρα τέτοια πράγματα γιατί περιμένω να μου έρθει το 5800 την Τρίτη από τη Vodafone (στην Αλεξανδρούπολη) και μου βάζετε ιδέες! Στο μεταξύ, δεν ξέρω καν σε τι χρώμα θα μου το φέρουν.

100 Eυρώ στο μπλε :lol::lol::lol:

Some age, others mature...:lol:

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορασε φιλος απο βονταφον τη συσκευη και το τονιζω σφραγισμενη με αυτοκολλητο νοκια και μεσα στη συσκευασια δεν ειχε δευτερο πενακι αλλα ουτε τη θηκη. Μου ειπαν απο το καταστημα οτι η νεα παρτιδα ερχετε ετσι. Λετε να ειναι ετσι?να προσπαθει η νοκια να ριξει το κοστος?

Είναι πιθανό..

Αν συμβαίνει αυτό τότε πρέπει ο φίλος σου να κάνει κάτι γιατί στο επίσημο site της NOKIA αναφέρονται η θήκη μεταφοράς και η επιπλέον γραφίδα.

http://www.nokia.gr/products/phones/5800-xpressmusic/specifications (scroll στα Περιεχόμενα συσκευασίας)

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να δει τι λέει το κουτί για τα περιεχόμενα της συσκευασίας και όχι τι λέει το site που το ανανεώνουν όποτε το θυμούνται..

Καλησπερα!ρε παιδια εκανα τωρα την αναβαθμιση μεσα απο το κινητο,και εχω το εξης προβλημα,ειχα αλλαξει τον κωδικο ασφαλειας,και στον καινουργιο ειχα βαλει και μερικα γραμματα μεσα εκτος απο αριθμους,ειχα ενεργοποιησει και την επιλογη που κλειδωνει με μην,ετσι οταν ανοιγει το κιν ζηταει και pin και τον ασφαλειας.ανοιγω το τηλ βαζω τo pin και μετα το πληκτρολογιο ειναι αριθμητικο μονο,και δεν μπορω να γραψω ολο τον κωδικο ασφαλειας,εχω μεινει χωρις τηλεφωνο..help?

Στη πάνω δεξιά γωνία του πληκτρολογίου εμφανίζεται αυτό http://www.imageshack.gr/files/gd26o746hudv59qwlas9.png το εικονίδιο.

Πάτα εκεί πάνω και θα δεις την επιλογή Αλφαβητική λειτουργία http://www.imageshack.gr/files/blg5vrvogoxnzuegx0if.png.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ακυρο λυθηκε...αδικα εφριξα,το δοκιμασα αυτο αλλα ειναι μονο ενδεικτικο δεν αλλαζε,αλλαξε με το πληκτρο της διεσης παρατεταμενα!ευχαριστω πολυ παντως για την γρηγορη ανταποκριση!!

100 Eυρώ στο μπλε :lol::lol::lol:

Γιατί ρε γαμ***?:( Προτιμώ το κόκκινο! Ελπίζω να έχεις άδικο... αν και μάλλον κακώς ελπίζω, αφού στο site της Vodafone δείχνει οτι τα χρώματα που έχουν είναι το μπλέ και το μαύρο. Τουλάχιστον ας είναι το μαύρο...:ninja: Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να είναι όλα εντάξει με τα περιεχόμενα και το product code:worry:.

Υ.Γ. : Λέω να βάλω κι εγώ ένα 100σταρικάκι στο μπλέ! :lol:

Ου... χακάρεις!

Ου... κοπιάρεις!

Ου... να μου χαθείς!!!

Γιατί ρε γαμ***?:( Προτιμώ το κόκκινο! Ελπίζω να έχεις άδικο... αν και μάλλον κακώς ελπίζω, αφού στο site της Vodafone δείχνει οτι τα χρώματα που έχουν είναι το μπλέ και το μαύρο. Τουλάχιστον ας είναι το μαύρο...:ninja: Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να είναι όλα εντάξει με τα περιεχόμενα και το product code:worry:.

Υ.Γ. : Λέω να βάλω κι εγώ ένα 100σταρικάκι στο μπλέ! :lol:

Δε σε βλέπω για μαύρο. Έχω ρωτήσει σε 2 καταστήματα VF και ένα άτομο εκ των έσω, και μου είπαν ότι δε φέρνουν μαύρο. (λέγοντας μαύρο εννοώ το black/grey).

Αυτό που έχει η VF είναι το black/blue και black/red δηλαδή η ρίγα στο πλάι και η στεφάνη αν την προσέξεις σε έντονο φως.

Ας μου πεί κάποιος που έχει δει το κινητό σε όλα τα χρώματα.... το μπλέ είναι τελείως χάλια?

Ου... χακάρεις!

Ου... κοπιάρεις!

Ου... να μου χαθείς!!!

Το άγορασα και εγώ σήμερα από κωτσόβολο :happy:! Το είχε σε μπλέ και σε κόκκινο χρώμα..

Τελικά ενώ πήγαινα για το κόκκινο διαπίστωσα ότι το μπλέ μου άρεσε περισσότερο :happy::happy:!!

Ας μου πεί κάποιος που έχει δει το κινητό σε όλα τα χρώματα.... το μπλέ είναι τελείως χάλια?

όχι ρε μια χαρά είναι το μπλέ! Απλά το μαύρο δέιχνει λίγο πιο σοβαρό ενώ το μπλε είναι πιο νεανικό και trendy. Το κόκκινο ενώ είναι ωραίο, όταν πέσει φως νομιζω καφετίζει η στεφάνη και δε με ενθουσίασε. (άποψη μου τα παραπάνω)

Σαν σκέψη όμως το μαύρο κυκλοφόρησε αργότερα από όλα τα άλλα και ελπίζω ότι έχουν διορθωθεί κάποια προβλήματα που είχαν οι πρώτες παρτίδες. Συν ότι έρχεται με τη v20 φορτωμένη.

Εγώ είμαι κάτοχος μπλε αλλά έχω πιάσει κ το κόκκινο. Το μπλε δεν φαίνεται τόσο έντονα όπως το κοκκινο. Αν το δεις σε χαμηλό φωτοσμό νομίζεις οτι είναι μαύρο με μια μπλε γραμμή στην μεση. Μόνο οταν πέσει φως καταλαβαίνεις οτι είναι όλο το κινητό μπλε. Εμένα ποτε δεν μου άρεσε το κόκκινο κ γι αυτό προτίμησα το μπλε. Το μαύρο δεν το έχω από κοντά για να σου πω. Δεν μπορούμε να σου πούμε αντικειμενικά ποιο είναι πιο ωραίο γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα. Σου είχα πει κ σε προηγούμενο ποστ οτι μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο κ να τους ρωτήσεις τι έχουν παραγγείλει για να ξέρεις.

@akis_k Καλορίζικο!!

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Σαν σκέψη όμως το μαύρο κυκλοφόρησε αργότερα από όλα τα άλλα και ελπίζω ότι έχουν διορθωθεί

κάποια προβλήματα που είχαν οι πρώτες παρτίδες. Συν ότι έρχεται με τη v20 φορτωμένη.

Και σε μένα την V.20 έχει φορτωμένη!! :rolleyes:

@akis_k Καλορίζικο!!

Ευχαριστώ πολύ :)

@giorgio6600 & akis_k Περάστε και την ν21 μέσω FOTA και θα είστε ακόμα πιο χαρούμενοι. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εγώ είμαι κάτοχος μπλε αλλά έχω πιάσει κ το κόκκινο. Το μπλε δεν φαίνεται τόσο έντονα όπως το κοκκινο. Αν το δεις σε χαμηλό φωτοσμό νομίζεις οτι είναι μαύρο με μια μπλε γραμμή στην μεση. Μόνο οταν πέσει φως καταλαβαίνεις οτι είναι όλο το κινητό μπλε. Εμένα ποτε δεν μου άρεσε το κόκκινο κ γι αυτό προτίμησα το μπλε. Το μαύρο δεν το έχω από κοντά για να σου πω. Δεν μπορούμε να σου πούμε αντικειμενικά ποιο είναι πιο ωραίο γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα. Σου είχα πει κ σε προηγούμενο ποστ οτι μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο κ να τους ρωτήσεις τι έχουν παραγγείλει για να ξέρεις.

Τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα... ούτε κι αυτοί ξέρουν καλά καλά τι θα τους έρθει. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν το φέρνουν σε μαύρο. Μόνο σε μπλε και κόκκινο. Μάλιστα για το κόκκινο μου είπανε οτι δεν γνωρίζουν τη διαθεσιμότητά του... οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σίγουρα θα τους έρθουν μπλέ και βαριά βαριά κανένα κόκκινο αν βρεθεί. Όποιος στοιχημάτισε στο μπλε προηγουμένως μάλλον θα πληρωθεί!:lol:

Ου... χακάρεις!

Ου... κοπιάρεις!

Ου... να μου χαθείς!!!

Είναι πιθανό..

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να δει τι λέει το κουτί για τα περιεχόμενα της συσκευασίας και όχι τι λέει το site που το ανανεώνουν όποτε το θυμούνται..

Για τη συσκευασία έχεις δίκιο, για το site άδικο γιατί τα sites θεωρούνται προωθητικο υλικό και σαν τέτοιο ένας καταναλωτής το βλέπει και επιλέγει προϊόντα, εκτός εάν αναφέρεται ότι οι πληροφορίες που αναγράφονται είναι ενδεικτικές.

Εχθές έκανα το update και σήμερα χρησιμοποίησα το internet του κινητού με 3.5g wind για να μπω στο facebook. Στο mobile view πάει σφαίρα, πολύ πιο γρήγορα από πριν το update αλλά στο full site δυο φορές που μπήκα και τις δύο κόλλησε το τηλέφωνο και ήθελα restart...
mobile προβληματισμοί...

Εχω δει απο κοντα το κοκκινο και το μαυρο (διπλα-διπλα) και αυτο που μου αρεσε περισσοτερο και με μεγαλη διαφορα μαλιστα ειναι το κοκκινο!! Το μαυρο ειναι μεν αρκετα σοβαρο, αλλα πολυ μουντο... Το μπλε δεν το χω δει απο κοντα, αλλα μου φαινεται λιγο <ψευτικο>!! Τελικα ψηφιζω το κοκκινο (το οποιο εχω κιολας και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος)...

Καλησπέρα,

άνοιξα χτες βράδυ το κουτί από το καινούριο μου 5800 όλα μια χαρά το βάζω φορτίζει, τελειώνει μια χαρά, βγάζω το φορτιστή και παω για υπνο.

Το πρωί το βρίσκω κλειστό, και αρχίζουν τα κόλπα... Σε άκυρες στιγμές και ενώ πχ πατάω κάτι στο μενού ή ακούω μουσική, η οθόνη σβήνει και κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση (χωρις να ξαναζηταει pin της sim)

Ωχ λέω ελαττωματικό θα ναι, κοιτάω και έχει την v20 ανοιγω το suite να δω για updates, μου λέει έχετε το latest!

Εν τω μεταξύ ξέρω πως κατά τη διάρκεια του update μπορει να κανει τα κόλπα του και να μείνω με ένα μπρίκι στο χέρι.

Anyway, δοκιμάζω και ενημέρωση συσκευης μεσα απο το μενου των ρυθμίσεων, συνδέεται μέσω wlan, κατεβάζει την v21, 3.8 mb περίπου, σβήνει την εγκαθιστά και εδώ και καμιά ώρα ΟΛΑ τα προβλήματα έχουν εξαφανιστεί... Ελπίζω να διορθώθηκε το πρόβλημα :)

Τελικά πήρα κ εγώ σήμερα το μαύρο από Γερμανό. Είχε και το μπλε αλλά δεν με πολύ ενθουσίασε. Παιδιά πιο πρόγραμμα έχετε στο κινητό για να μπαίνετε στο MSN σας; Είχατε πει παλιότερα για κάποιο "msn messanger" αλλά τελικά όλοι γράφατε ότι δεν κάνει login. Τελικά χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο; Εγώ πήρα το κινητό σε ένα πρόγραμμα που μου δίνει δωρεάν 2,5GB/ μήνα. Όταν μπαίνω σε προγράμματα όπως το MSN (διαλέγοντας σύνδεση cosmote internet), η χρήση τους περιλαμβάνεται στα 2,5 GB ή υπάρχει διαφορετική χρέωση;:confused:

Τελικά πήρα κ εγώ σήμερα το μαύρο από Γερμανό. Είχε και το μπλε αλλά δεν με πολύ ενθουσίασε. Παιδιά πιο πρόγραμμα έχετε στο κινητό για να μπαίνετε στο MSN σας; Είχατε πει παλιότερα για κάποιο "msn messanger" αλλά τελικά όλοι γράφατε ότι δεν κάνει login. Τελικά χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο; Εγώ πήρα το κινητό σε ένα πρόγραμμα που μου δίνει δωρεάν 2,5GB/ μήνα. Όταν μπαίνω σε προγράμματα όπως το MSN (διαλέγοντας σύνδεση cosmote internet), η χρήση τους περιλαμβάνεται στα 2,5 GB ή υπάρχει διαφορετική χρέωση;:confused:

Ναι,περιλαμβάνεται στα 2,5 GB;)

το pc suite γιατι δν εχει το καινουργιο λογισμικο..?

Εχει αναφερθει.Προς το παρον ειναι διαθεσιμο μονο over the air.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...