Jump to content

homunculus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

homunculus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικά το ξανάκανε και πάλι, οθόνες να σβήνουν, επανεκκινήσεις και είναι δυστυχώς ελαττωματικό, το στελνω για αντικατάσταση :(
  2. Καλησπέρα, άνοιξα χτες βράδυ το κουτί από το καινούριο μου 5800 όλα μια χαρά το βάζω φορτίζει, τελειώνει μια χαρά, βγάζω το φορτιστή και παω για υπνο. Το πρωί το βρίσκω κλειστό, και αρχίζουν τα κόλπα... Σε άκυρες στιγμές και ενώ πχ πατάω κάτι στο μενού ή ακούω μουσική, η οθόνη σβήνει και κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση (χωρις να ξαναζηταει pin της sim) Ωχ λέω ελαττωματικό θα ναι, κοιτάω και έχει την v20 ανοιγω το suite να δω για updates, μου λέει έχετε το latest! Εν τω μεταξύ ξέρω πως κατά τη διάρκεια του update μπορει να κανει τα κόλπα του και να μείνω με ένα μπρίκι στο χέρι. Anyway, δοκιμάζω και ενημέρωση συσκευης μεσα απο το μενου των ρυθμίσεων, συνδέεται μέσω wlan, κατεβάζει την v21, 3.8 mb περίπου, σβήνει την εγκαθιστά και εδώ και καμιά ώρα ΟΛΑ τα προβλήματα έχουν εξαφανιστεί... Ελπίζω να διορθώθηκε το πρόβλημα :)
  3. Η τιμή του €329 για αγορά απο Multirama μέσω ίντερνετ μόνο. Ρώτησα wind Αμαλιάδας, δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα, αν θα το φερουν και πότε, ενώ ή vodafone είχε φέρει ένα κομμάτι και έφυγε αμέσως και περιμένει παραλαβή απο Τρίτη (χωρίς να γνωρίζουν αν θα τους στείλουν και 5800)
  4. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει προθεσμία από την εφορία για την είσπραξη των χρημάτων? Κάτι άκουσα για 16 Φεβρουαρίου... αλλά δεν νομίζω να ισχύει γιατί πέρσι θυμάμαι να ήταν και το Μάρτη.
  5. ColdPlay - Don't Panic http://www.lyricsondemand.com/c/coldplaylyrics/dontpaniclyrics.html
  6. Καλημέρα σε όλους, Ψάχνω να βρω για να αγοράσω το cd/dvd των Tool - Salival. Δεν μπορώ να το βρω πουθενά εκτός από μεταχειρισμένα σε amazon/ebay. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να το έχει καινούριο και αυθεντικό? (Ας είναι και NTSC...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...