mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ναι, το 7710 αν θυμαμαι καλα ειχε βγει τελος 2004-αρχες 2005.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ναι, το 7710 αν θυμαμαι καλα ειχε βγει τελος 2004-αρχες 2005.... Το 7710 δεν ήταν touch ρε παιδιά? Γιατί όλοι λένε για το 5800 ότι είναι το πρώτο touch της Nokia? Αν και offtopic έχει βγάλει 3 touch, τα 7700, 7710 και 6708. ----------------------------------------- Μόλις γύρισα από τη Vodafone. Το επέστρεψα και περιμένω αντικατάσταση.:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Μόλις γύρισα από τη Vodafone. Το επέστρεψα και περιμένω αντικατάσταση.:rolleyes: αξιζει να το παω και εγω για αντικατασταση για το κενο στο δεξι μερος και λιγο πιο κατω που δεν ειναι κουμπωμενο καλα?ολα τα αλλα προβληματα δεν τα εχει ή να παω σε καποιο νοκια σοπ να μου το κανουν??το προβλημα στο ακουστικο το βγαζει απο τις πρωτεσ κλησεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Καλημέρα σε όλους! 4η ημέρα με το 5800xpress και όλα βαίνουν καλώς. Πρόβλημα με τα led κατα την διάρκεια λήψης video κανένα.Ανάβουν κανονικότατα καθ'όλη την διάρκεια. Προβλήματα με εγκαταστάσεις εφαρμογών μετά απο την αναβάθμιση σε v.11 όχι κάτι το ιδιαίτερο.Άν και έκανα αναβάθμιση software ελάχιστες εφαρμογές έχουν πρόβλημα με το πιστοποιητικό, το οποίο θα λυθεί με το πέρασμα του χρόνου. Σαν symbian πλατφόρμα 5th Edition καινούρια που είναι,λογικό είναι να περιμένουμε ολιγον τι ακόμα για περισσότερες δεν νομίζετε; Όσο για το ακουστικό επίσης δεν διαπίστωσα τιποτα. Το ελάχιστο κενό επάνω απο το κουμπί έντασης της φωνής δε με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και λόγο εγκύησεως σε περίπτωση που η Nokia ανακαλύψει τον τρόπο,με μια μικρή επίσκεψη σε Nokia Club θα λυθεί.Αργότερα πιθανόν να έχουμε την δινατότητα να αλάξουμε και πρόσοψη σε όποιο χρώμα επιθυμούμε. Το κλακ ή κλικ που ακούνε μερικοί πιέζοντας το κενό ανάμεσα στο κουμπί lock/unlock σε εμένα δεν υπάρχει. Τώρα έτυχα εγώ σε καλής κατασκευής συσκευή;Ίσως να είναι και αυτό.... Απο Vodafone κατάστημα το πήρα όπως όλοι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Καλημέρα σε όλους! 4η ημέρα με το 5800xpress και όλα βαίνουν καλώς. Πρόβλημα με τα led κατα την διάρκεια λήψης video κανένα.Ανάβουν κανονικότατα καθ'όλη την διάρκεια. Προβλήματα με εγκαταστάσεις εφαρμογών μετά απο την αναβάθμιση σε v.11 όχι κάτι το ιδιαίτερο.Άν και έκανα αναβάθμιση software ελάχιστες εφαρμογές έχουν πρόβλημα με το πιστοποιητικό, το οποίο θα λυθεί με το πέρασμα του χρόνου. Σαν symbian πλατφόρμα 5th Edition καινούρια που είναι,λογικό είναι να περιμένουμε ολιγον τι ακόμα για περισσότερες δεν νομίζετε; Όσο για το ακουστικό επίσης δεν διαπίστωσα τιποτα. Το ελάχιστο κενό επάνω απο το κουμπί έντασης της φωνής δε με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και λόγο εγκύησεως σε περίπτωση που η Nokia ανακαλύψει τον τρόπο,με μια μικρή επίσκεψη σε Nokia Club θα λυθεί.Αργότερα πιθανόν να έχουμε την δινατότητα να αλάξουμε και πρόσοψη σε όποιο χρώμα επιθυμούμε. Το κλακ ή κλικ που ακούνε μερικοί πιέζοντας το κενό ανάμεσα στο κουμπί lock/unlock σε εμένα δεν υπάρχει. Τώρα έτυχα εγώ σε καλής κατασκευής συσκευή;Ίσως να είναι και αυτό.... Απο Vodafone κατάστημα το πήρα όπως όλοι! τα ιδια και εγω, τι να πω φτου να μην το ματιασω θα ηθελα βεβαια να ειχε λιγο καλυτερη καμερα και οθονη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 τα ιδια και εγω, τι να πω φτου να μην το ματιασω θα ηθελα βεβαια να ειχε λιγο καλυτερη καμερα και οθονη. Τι εννοείς καλύτερη οθόνη? Υποτίθεται ότι η οθόνη του (αν και λίγο μικρότερη) είναι καλύτερη σε ανάλυση από αυτή του iphone :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 αξιζει να το παω και εγω για αντικατασταση για το κενο στο δεξι μερος και λιγο πιο κατω που δεν ειναι κουμπωμενο καλα?ολα τα αλλα προβληματα δεν τα εχει ή να παω σε καποιο νοκια σοπ να μου το κανουν??το προβλημα στο ακουστικο το βγαζει απο τις πρωτεσ κλησεις? Δεν ξέρω φίλε, τι να σου πω... Αν το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι ο τριγμός επάνω δεξιά, άστο καλύτερα. Εγώ τώρα ανησυχώ για το τι συσκευή θα μου τύχει με όσα διαβάζω εδώ μέσα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παντως εμενε τα προβληματα με το βιντεο(εγγραφη-αναπαραγωγη) και με το gps λυθηκαν με ενα hardreset της συσκευης(*#7370#) και βεβαια με μια 8αρα καρτα της sandisk που της εγινε φορματ στη συσκευη και αντικατεστησε τη noname που ειχε η νοκια στη συσκευασια ας ελπισω οτι μεχρι να βγαλει αναβαθμιση η νοκια να μην παρουσιασει αλλα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 μας εχει πιασει απαισιοδοξια παντως... το πηρε σημερα ο κολλητος μου απο vodafone-αλεξανδρος στη χαλκιδικη ( μεχρι εκει εφτασε) το πηρε σε κοκκινο χωρις κενο επανω δεξια και μεχρι στιγμης χωρις κανενα απο τα γνωστα προβληματα...το μονο που δεν τεσταρε ειναι αυτο με το πιστοποιητικο αλλα μικρο το κακο...και ειχε και την 11αρα περασμενη.το μονο που θελω να δω ειναι το product code του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Καλημέρα σε όλους! 4η ημέρα με το 5800xpress και όλα βαίνουν καλώς. Πρόβλημα με τα led κατα την διάρκεια λήψης video κανένα.Ανάβουν κανονικότατα καθ'όλη την διάρκεια. Προβλήματα με εγκαταστάσεις εφαρμογών μετά απο την αναβάθμιση σε v.11 όχι κάτι το ιδιαίτερο.Άν και έκανα αναβάθμιση software ελάχιστες εφαρμογές έχουν πρόβλημα με το πιστοποιητικό, το οποίο θα λυθεί με το πέρασμα του χρόνου. Σαν symbian πλατφόρμα 5th Edition καινούρια που είναι,λογικό είναι να περιμένουμε ολιγον τι ακόμα για περισσότερες δεν νομίζετε; Όσο για το ακουστικό επίσης δεν διαπίστωσα τιποτα. Το ελάχιστο κενό επάνω απο το κουμπί έντασης της φωνής δε με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και λόγο εγκύησεως σε περίπτωση που η Nokia ανακαλύψει τον τρόπο,με μια μικρή επίσκεψη σε Nokia Club θα λυθεί.Αργότερα πιθανόν να έχουμε την δινατότητα να αλάξουμε και πρόσοψη σε όποιο χρώμα επιθυμούμε. Το κλακ ή κλικ που ακούνε μερικοί πιέζοντας το κενό ανάμεσα στο κουμπί lock/unlock σε εμένα δεν υπάρχει. Τώρα έτυχα εγώ σε καλής κατασκευής συσκευή;Ίσως να είναι και αυτό.... Απο Vodafone κατάστημα το πήρα όπως όλοι! +1 Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής από αυτά που αναφέρουν τα παιδιά. Τα leds λειτουργούν και σε εμένα μια χαρά, κανένα πρόβλημα με το ακουστικό και μέχρι στιγμής όσες εφαρμογές έχω εγκαταστήσει σε καμία δεν είχα πρόβλημα με το πιστοποιητικό. Έχω την V11... Όσο για τα πλαστικά που ακούγονται και κάνουν κλακ, σε εμένα δεν ακούγεται τίποτα. Και για το κενό πάνω δεξιά που αναφέρεται όλοι δεν υπάρχει ή είμαι τόσο γκαβός που δεν το βλέπω ...:wacko: Την θήκη που είχε μέσα την χρησιμοποιείται?? Γιατί μου φαίνεται σαν να μπαίνει λίγο δύσκολα μέσα το τηλέφωνο και φοβάμαι να μην αρχίσουν μετά από κάποιο διάστημα να ξεθωριάζουν τα πλαστικά από το βγάλε-βάλε... :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Εγώ τα είχα δοκιμάσει όλα! Hard format, μορφοποίηση της κάρτας μνήμης, χωρίς κάρτα μνήμης, χωρίς sim... και τίποτα, συνέχιζε το βιολί του. Την θήκη που είχε μέσα την χρησιμοποιείται?? Γιατί μου φαίνεται σαν να μπαίνει λίγο δύσκολα μέσα το τηλέφωνο και φοβάμαι να μην αρχίσουν μετά από κάποιο διάστημα να ξεθωριάζουν τα πλαστικά από το βγάλε-βάλε... Μένιο αυτό διαπίστωσα και εγώ και την έβαλα στην άκρη. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Και σε έμενα όλα δουλεύουν μια χαρά και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα....Κανένα screen protector έχει κυκλοφορήσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Τι εννοείς καλύτερη οθόνη? Υποτίθεται ότι η οθόνη του (αν και λίγο μικρότερη) είναι καλύτερη σε ανάλυση από αυτή του iphone :p εχω και ν82, εχει πιο ζωντανα χρωματα και πιο φωτεινη οθονη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Το δικό μου κατέληξα ότι είχε πρόβλημα και έχανε την επαφή με την σύνδεση USB. Πριν κάνω το update όπου στην μέση έχασε την επαφή με το NSU και μου έμεινε στο χέρι όταν μετέφερα αρχεία μου έβγαζε μηνύματα η συσκευή αποσυνδέθηκε αλλά δεν έδινα σημασία. Για αυτό αποφάσισα να το πάω για αντικατάσταση αμέσως όπου περιμένω καινούργιο μιας και με είχε ενοχλήσει και το κενό που είχε γιατί σε εμένα ήταν αρκετά μεγάλο. Δεν ξέρω αλλά φοβάμαι και σκέπτομαι ποιος ξέρει τι ελάττωμα θα έχει και αυτό που θα μου δώσουν και το θέμα είναι ότι θα χάσω μια εβδομάδα τώρα (δεν έχω δεύτερη συσκευή να χρησιμοποιώ ) αν μου βγει πάλι ελαττωματικό γιατί η κοπέλα λέει ότι έχει κράτηση το άλλο 2 είχαν στο κατάστημα για να μου το δώσει αν τις πουν οκ. Πιστεύω ότι για κατασκευή Νοκια σχεδόν 2009 και με βάση τον ανταγωνισμό δεν δικαιολογούνται τόσα προβλήματα . Έγιναν προσπάθειες να μειώσουν το κόστος αλλά βλέπω ότι υπάρχουν συνέπιες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παιδια επειδη ακουω παρα πολλα προβληματα η να περιμενω να το παρω απο αλφα κοπυ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 γιατί αν το πάρεις από αλφα κοπυ τι θα αλλάξει? δεν ευθύνεται η vodafone για τα όποια προβλήματα. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 πως ενεργοποιειται το gps? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 πως ενεργοποιειται το gps? ανοίγεις το πρόγραμμα χάρτες και αφήνεις το κινητό σε ανοιχτό χώρο για κάποιο διάστημα μέχρι να λοκάρει τους δορυφόρους. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ανοίγεις το πρόγραμμα χάρτες και αφήνεις το κινητό σε ανοιχτό χώρο για κάποιο διάστημα μέχρι να λοκάρει τους δορυφόρους. ok το δοκιμαζω αμεσως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 μολις γυρισα απο vodafone αργυρουπολης κ δαφνης κ κανενα καταστημα δεν το ειχε διαθεσιμο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispastiras Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 και για τους καταστροφολόγους επιβεβαιώνω ότι το έχω και γω 3 μέρες και δεν έχω το παραμικρο πρόβλημα (με έκδοση 10) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Υπάρχει έλλειψη. Αυτό μου τόνισε και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στο Vodafone Store. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Πήγα κι εγω στο κατάστημα της Λιβαδειάς και υπήρχαν κάποιες συσκευές. Σε μπλε χρώμα βέβαια, το είδα πολύ σταθερό και γερή κατασκευή αλλά παρατήρησα ότι είναι παραεισαγωγής από την Ουγγαρία. Δεν συγκράτησα τον αριθμό ΙΜΕΙ. Μου είπαν ότι έχει ελληνικό μενού κανονικά. θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τα δικά σας 5800 από ποιά χώρα είναι και αν όντως μετά την αναβάθμιση χάνονται τα ελληνικά η όχι. Είπα να μου το κρατήσουν βέβαια αλλά θέλω να διαβάσω και περισσότερες εντυπώσεις από τους ήδη κατόχους. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Πήγα κι εγω στο κατάστημα της Λιβαδειάς και υπήρχαν κάποιες συσκευές. Σε μπλε χρώμα βέβαια, το είδα πολύ σταθερό και γερή κατασκευή αλλά παρατήρησα ότι είναι παραεισαγωγής από την Ουγγαρία. Δεν συγκράτησα τον αριθμό ΙΜΕΙ. Μου είπαν ότι έχει ελληνικό μενού κανονικά. θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τα δικά σας 5800 από ποιά χώρα είναι και αν όντως μετά την αναβάθμιση χάνονται τα ελληνικά η όχι. Είπα να μου το κρατήσουν βέβαια αλλά θέλω να διαβάσω και περισσότερες εντυπώσεις από τους ήδη κατόχους. Τι θες να πεις?? Ήταν made in Hungary δηλαδή?? Αν ναι που είναι το πρόβλημα αν έχει ελληνικό product code?? مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Kαι το δικο μου ειναι made in Hungary. Εχει ελληνικο Product Code και εαν κανεις αναβαθμιση δεν θα χαθουν τα ελληνικα. Εαν θελεις δες εαν το Product Code της συσκευης του ελληνικου μπλε 5800: 0559395 Balkans BLUE Αυτο δεν σημαινει οτι η συσκευη ειναι παραεισαγωγης αλλα οτι επισκευαστηκε εκει! Παραεισαγωγης ειναι οταν η συσκευη προοριζεται για αλλη χωρα και την φερνουν στην ελλαδα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts