Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@katsoum διαβασε το παρακατω post θα σε βοηθησει!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2730539#post2730539

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πήγα σήμερα στην Alpha Copy τους είπα ότι έτσι και όπως το παρέδωσα μου το δώσατε, και μου έλεγε βλακείες επειδή το έστειλα μέσω Vodafone. Τελος πάντων μου το κρατήσανε εκεί και μου είπανε αύριο θα με πάρουνε τηλέφωνο... και τους λεω "αν μέχρι Τρίτη, Τετάρτη δεν το παραλάβω θα σας καταγγείλω στην Γενική Γραματεια Καταναλωτή" και γυρνάει αυτή που με εξυπηρετούσε "Κάντε ότι θέλετε" την ώρα που έφευγα με ένα ειρωνικό υφακη :mad::mad:

Λέω να την κάνω μόνος μου μήπως και δεν χάσω τα ελληνικά....

Εξάλου υπήρχαν και άλλα παραδείγματα που δεν ήταν ελληνικά και παρόλαυτα δεν τα έχασαν....

Πόση ξέρεις....????

Δεν έχασαν τα ελληνικά διότι είτε είχε αλλαχθεί ήδη το product code, είτε γιατί κάποιοι έκαναν την αναβάθμιση μέσω FOTA και όχι με το NSU.

Η χρέωση είναι 15-16 €.

Αλλά! Εφόσον τώρα έχει ελληνικά δεν νομίζω πως θα σε χρεώσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πήγα σήμερα στην Alpha Copy τους είπα ότι έτσι και όπως το παρέδωσα μου το δώσατε, και μου έλεγε βλακείες επειδή το έστειλα μέσω Vodafone. Τελος πάντων μου το κρατήσανε εκεί και μου είπανε αύριο θα με πάρουνε τηλέφωνο... και τους λεω "αν μέχρι Τρίτη, Τετάρτη δεν το παραλάβω θα σας καταγγείλω στην Γενική Γραματεια Καταναλωτή" και γυρνάει αυτή που με εξυπηρετούσε "Κάντε ότι θέλετε" την ώρα που έφευγα με ένα ειρωνικό υφακη :mad::mad:

φιλε δεν πειραζει.να δουμε τι ειρωνικα χαμογελα θα κανουν οταν θα παρουν τις καταγγελιες.μην χαριζεσε σε κανενα.τα λεφτα σου δινεις και εχεις απαιτησεις.αν ορισμενοι ειναι ανευθυνοι,δικαιωμα τους.

Αν το product code δεν ειναι αυτο που απευθυνεται για Ελλαδα τοτε υπαρχει χρεωση.

εισαι σιγουρος?γιατι εγω νομιζα οτι δεν σου παιρνουν.παντως απο το εγγραφο που πηρα απο την alphacopy, γραφει μονο οτι δεν υποστηριζει το πακετο εγκαταστασης γλωσσων.(δλδ αν χασεις τα ελληνικα,τοτε πληρωνεις).τα υπολοιπα τα υποστηριζει.

εισαι σιγουρος?γιατι εγω νομιζα οτι δεν σου παιρνουν.παντως απο το εγγραφο που πηρα απο την alphacopy, γραφει μονο οτι δεν υποστηριζει το πακετο εγκαταστασης γλωσσων.(δλδ αν χασεις τα ελληνικα,τοτε πληρωνεις).τα υπολοιπα τα υποστηριζει.

Βεβαια ειμαι σιγουρος γιατι πληρωσα για να βαλω το Ελληνικο πακετο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

εγω το πουλησα και ησυχασα!!!ολο προβληματα πια...ημαρτον καινουριο κινητο και να φοβαμαι καθε μερα τι θα παρουσιασει!!νοκια τελος οριστικα.ερικσον και ξερο ψωμι!!!!

Περηφανος κατοχος πλεον της συσκευης..:)Το κινητο ειναι φοβερο οσο προλαβα να παιξω μαζι του..Οσο για την σχισμη μηδενικο προβλημα ρε παιδια,τουλαχιστον σε μενα..

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Το κινητό το έχω 40 μέρες στα χέρια μου και με χρήση εξαντλητική.

Ελληνικό, μπλε, με τη σχισμούλα του:rolleyes:, με τις περίεργες αποσυνδέσεις του απ' το bluetooth που θελουν επανεκκίνηση για να σταματήσουν, με μερικά κολληματάκια "πριν την τελευταία αναβάθμιση" και ήρθε η ώρα του απολογισμού, θαρρώ.

Τα ταπεινά μου συμπεράσματα είναι πως αναμφίβολα μιλάμε για ένα κινητό gadgetάκι, αξιολάτρευτο, με εξαιρετικές δυνατότητες που όμως... η βιασύνη της μαμάς Νόκια να το ρίξει στην αγορά, το άφησε με παιδικές ασθένειες που χαλάνε το ίματζ της και τη γυρνούν χρόνια πίσω. Σαν... Έρικσον μοιάζει:O (αστειάκι)

Παρόλ' αυτά, πιστεύω πως αν επρόκειτο να αγοράσω πάλι κινητό, θα το έπαιρνα με τα χίλια. Το γουστάρω, πώς να το πώ? Αξίζει σίγουρα και το τελευταίο του ευρώ και μάλιστα...πήρε την πρώτη θέση κι από το αγαπημένο μου Ν95 8G:D

Αυτά από μένα. Α και... ό,τι κινητό πιάνω πια στα χέρια μου...πατάω την οθόνη του αντί για τα (παλιομοδίτικα) κουμπάκια του;)

Iphone 3GS 16G, Nokia 5800ΧΜ και...ενίοτε...ταχυδρομικό περιστέρι:pig:[/b]

Συγνωμη αν εχει απαντη8ει νωριτερα η ερωτηση αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο οσο εψαξα , πως γινεται να κανουμε συνδεση σε WLAN μεσω vpn , δεν γινεται να συνδε8ω αλλιως στο συγκεκριμενο wlan!

Τι να τα κανεις τα 3 mp, οταν το παλιο μου ericsson k750, 3-4 χρονων κινητο με 2 mp καμερα βγαζει απειρως καλυτερες φωτο οταν εχεις λιγο φως (και χωρις χρηση φλας). Ελεος, δε μπορει να μη σηκωνει λιγο optimisation ο κωδικας.

Συμφωνω ...το k750 εβγαζε καλύτερες σε αυτές τισ συνθηκες ...αλλα μπροστά σε αυτα που προσφερει με κανει να ξεχναω αυτο το μειονεκτημα.Οσο για το αν σηκώνει καλύτερο optimisation είμαι σχεδον σιγουρος πως ναι ...αλλα δεν ξέρω τι συμφεροντα κρυβονται απο πισω..:X

Κατα τα αλλα μου εχει κανει εντυπωση η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ καμερα σε χαμηλο φωτισμο. Τι να τα κανεις τα 3 mp, οταν το παλιο μου ericsson k750, 3-4 χρονων κινητο με 2 mp καμερα βγαζει απειρως καλυτερες φωτο οταν εχεις λιγο φως (και χωρις χρηση φλας). Ελεος, δε μπορει να μη σηκωνει λιγο optimisation ο κωδικας.

Λίγο υπομονή, σύντομα περιμένουμε νέα αναβάθμιση που θα βελτιώνει λίγο η πολύ την κάμερα(σύμφωνα με πληροφορίες του dailymobile). Εγώ πάντως έχω ξενερώσει τελείως με την after-sale εξυπηρέτηση της Alpha Copy που μετά από ένα μήνα αναμονής μου γύρισε το κινητό έτσι ακριβώς όπως το πήγα... Θα μας αναγκάσουν να μην παίρνουμε Nokia επειδή η αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα είναι για κλάματα... καλά τόσα παράπονα γίνονται δεν έχει ιδρώσει λίγο το αυτάκι τους??:confused::ninja:

Λίγο υπομονή, σύντομα περιμένουμε νέα αναβάθμιση που θα βελτιώνει λίγο η πολύ την κάμερα(σύμφωνα με πληροφορίες του dailymobile). Εγώ πάντως έχω ξενερώσει τελείως με την after-sale εξυπηρέτηση της Alpha Copy που μετά από ένα μήνα αναμονής μου γύρισε το κινητό έτσι ακριβώς όπως το πήγα... Θα μας αναγκάσουν να μην παίρνουμε Nokia επειδή η αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα είναι για κλάματα... καλά τόσα παράπονα γίνονται δεν έχει ιδρώσει λίγο το αυτάκι τους??:confused::ninja:

Γιατί δεν στέλνεις ένα email στη Nokia.com, ενημερωτικό, να ξέρουν δηλαδή τι κάνει η εδώ αντιπροσωπία. Άν το κάνουμε όσοι έχουν πρόβλημα να δείτε ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα. Δεν ρισκάρει μια εταιρία σαν τη Nokia το όνομά της για χάρη μιας αλφα κλοπυ:mad:

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Γιατί δεν στέλνεις ένα email στη Nokia.com, ενημερωτικό, να ξέρουν δηλαδή τι κάνει η εδώ αντιπροσωπία. Άν το κάνουμε όσοι έχουν πρόβλημα να δείτε ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα. Δεν ρισκάρει μια εταιρία σαν τη Nokia το όνομά της για χάρη μιας αλφα κλοπυ:mad:

Μόλις έστειλα στην Nokia Φιλανδίας...

Μόλις έστειλα στην Nokia Φιλανδίας...

Μπράβο φίλε μου, και'γω είχα στείλει στη samsung πρόσφατα, κάτι είναι κ'αυτό

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Παιδιά δύο ερωτήσεις..

1)για να κάνω χρήση του e-mail πρέπει να αγοράσω πακέτο δεδομένων;

2) υπάρχει themes creator για αυτό το κινητό;

Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i

Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i

Γεια σας παιδιά!

Να πω οτι χαίρομαι που αγόρασα το κινητό? Ναι...μεχρι πριν καμια ώρα...που έκανα το λάθος να το αφήσω εκτός θήκης....και...παει η οθόνη! Ειλικρινά θέλω να κλαψω.....ούτε 8 ώρες δεν εζησε...

Γνωρίζει κανεις πόσο πάει η οθόνη? Να το πάω σε nokia shop?

τι έπαθε;; σου έπεσε;;

εγώ έπαιζα μπάσκετ στο σχολείο και το χα στην τσέπη μ..κάποια στιγμή συνειδητοποιησα ότι λείπει..γυρισα και το δα κάτω από την μπασκέτα αλλά σαν τις ζώνες και η θήκη σώζει..ούτε γρατζουνιά..από τότε δεν βγαίνει από την θήκη..

μου φαίνεται ότι ειναι ψιλοακριβουτσικια πάντως!

Παιδιά δύο ερωτήσεις..

1)για να κάνω χρήση του e-mail πρέπει να αγοράσω πακέτο δεδομένων;

2) υπάρχει themes creator για αυτό το κινητό;

1) Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Ειδικά αν κάνεις χρήση του WiFi, δεν χρεώνεσαι απολύτως τίποτα.

2) Υπάρχει το Carbide.ui Theme Edition.

Γεια σας παιδιά!

Να πω οτι χαίρομαι που αγόρασα το κινητό? Ναι...μεχρι πριν καμια ώρα...που έκανα το λάθος να το αφήσω εκτός θήκης....και...παει η οθόνη! Ειλικρινά θέλω να κλαψω.....ούτε 8 ώρες δεν εζησε...

Φυσικά θα το πας σε nokia Shop!

Η οθόνη ως ανταλλακτικό σε online καταστήματα πάει περίπου 38€.

Στο Nokia Shop μαζί με τα εργατικά υπολόγισε κάπου στα 50 με 60 € να σου πάει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Γεια σας παιδιά!

Ωχ... μακάρι να μπορούσα να σου πω ότι είναι φθηνή.. απ'όσο ξέρω είναι ακριβές οι touch. Κάνε όμως μια προσπάθεια σε Nokia shop να δεις τι θα σου πουν, ποτέ δεν ξέρεις.. Το πολύ-πολύ να το ξαναπάρεις μεταχειρισμένο, όλο και κάποιο παιδί θα το δίνει εδώ στο forum. Ήταν η κακιά στιγμή, προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι ό,τι έγινε έγινε

1) Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Ειδικά αν κάνεις χρήση του WiFi, δεν χρεώνεσαι απολύτως τίποτα.

2) Υπάρχει το Carbide.ui Theme Edition.

χμμ όταν πάω να στείλω ένα μειλ μου λέει κάτι για πακέτο δεδομένων και δεν με αφήνει..υπαρχει κάποια ρύθμιση για να συνδεομαι με το wi-fi ώστε να μπορέσω να στείλω;; (στο ιντερνετ μπαινω κανονικά)

θενκς για το πρόγραμμα!

χμμ όταν πάω να στείλω ένα μειλ μου λέει κάτι για πακέτο δεδομένων και δεν με αφήνει..υπαρχει κάποια ρύθμιση για να συνδεομαι με το wi-fi ώστε να μπορέσω να στείλω;; (στο ιντερνετ μπαινω κανονικά)

θενκς για το πρόγραμμα!

Πρώτα απ όλα, έχεις ρυθμίσει σωστά το γραμματοκιβώτιο;

Και δεύτερον, όταν πας να συνδεθείς λογικά σε ρωτάει με ποιο τρόπο θέλεις.

Εάν όχι, πήγαινε στις ρυθμίσεις του γραμματοκιβωτίου και στην επιλογή Σημείο πρόσβασης σε χρήση επέλεξε Ερώτηση πάντα.

Καλησπέρα ξερει κανεις τι παιζει με αυτο Nokia 5800 XressMusic upgrades the firmware to v20.2.014.

Δεν κατάλαβα, τι εννοείς "τι παίζει"...;

Είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού μέχρι τώρα.

Αν δεν την έχεις, καλό είναι να την βάλεις.

Οδηγίες υπάρχουν στο σχετικό FAQ.

δεν βρήκα την επιλογή ερώτηση πάντα..είδα όλα τα ρουτερ από τα οποία έχω συνδεθεί,τις υπηρεσιες της κοσμοτε και την επιλογη "προεπιλεγμένο"..διάλεξα το ρούτερ του σπιτιού μου από το οποίο μπαίνω και στο νετ..φαίενται ότι αυτό λύθηκε..αλλά πάω να στείλω ένα email και κάνει την σύνδεση αλλά λέει αποστολή μηνύματος αδύνατη! μου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό τα βάζω, ξαναπροσπαθεί αλλά και πάλι τα ίδια..

Αυτό σημαίνει πως δεν έχεις βάλει σωστά τις ρυθμίσεις του γραμματοκιβωτίου.

Τι mail account έχεις;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...