m1234 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 To "γερμανικό" 5800 διαπίστωσα ότι έχει χάρτες Γερμανίας και όχι Ελλάδας:mad: Μπορώ από κάπου να κατεβάσω τον ελληνικό χάρτη? Είναι δωρεάν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 To "γερμανικό" 5800 διαπίστωσα ότι έχει χάρτες Γερμανίας και όχι Ελλάδας:mad: Μπορώ από κάπου να κατεβάσω τον ελληνικό χάρτη? Είναι δωρεάν? συνδεσε το με το pc και τρεξε το nokia map loader! εκει θα βρεις τους χαρτες της Ελλαδας, θα τους επιλεξεις και εισαι ετοιμος! δε χρεωνεσαι κατι για αυτο! αν θες να διαβασεις και να μαθεις περισσοτερα (για το πως να παρεις αδεια για φωνητικη καθοδηγιση κτλ κτλ...) μπες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228622 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δυστυχώς χρειάζεσαι πρόγραμμα.... Μέσα στο επίσημο site της Nokia αναφέρει ότι υπάρχει το Quick office. Πρέπει να πληρώσω γι' αυτό το πρόγραμμα δηλαδή; Για ποιόν λόγο τότε το γράφουν στο site? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Μέσα στο επίσημο site της Nokia αναφέρει ότι υπάρχει το Quick office. Πρέπει να πληρώσω γι' αυτό το πρόγραμμα δηλαδή; Για ποιόν λόγο τότε το γράφουν στο site? Υπαρχει read only εκδοση (οπως και στις περισσοτερες συσκευες) Την κατεβαζεις μεσα απο την ληψη εφαρμογων.... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1234 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 συνδεσε το με το pc και τρεξε το nokia map loader! εκει θα βρεις τους χαρτες της Ελλαδας, θα τους επιλεξεις και εισαι ετοιμος! δε χρεωνεσαι κατι για αυτο! αν θες να διαβασεις και να μαθεις περισσοτερα (για το πως να παρεις αδεια για φωνητικη καθοδηγιση κτλ κτλ...) μπες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228622 Ευχαριστώ για την απάντηση Με το που συνδέομαι στο nokia ovi suite μου λέει ότι υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού. Να την κάνω την αναβάθμιση μέσω nokia software updater ή θα χάσω τα ελληνικά? (το κινητό είναι Γερμανικό). Το έκανε κανείς? (εχω την 11 και έχει βγει η 20) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Με το που συνδέομαι στο nokia ovi suite μου λέει ότι υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού. Να την κάνω την αναβάθμιση μέσω nokia software updater ή θα χάσω τα ελληνικά? (το κινητό είναι Γερμανικό). Το έκανε κανείς? (εχω την 11 και έχει βγει η 20) για καλο και για κακο μην την κανεις... καλυτερα πηγαινε το σε nokia shop για την αναβαθμιση αν και αναμενεται καινουρια... οποτε μπορεις να περιμενεις λιγο και να το πας μολις βγει αυτη (μην πηγαινεις 2 φορες)! για τους χαρτες μην μπεις απο το το ovi αλλα κατ ευθειαν απο τη συντομευση του map loader! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1234 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 για καλο και για κακο μην την κανεις... καλυτερα πηγαινε το σε nokia shop για την αναβαθμιση αν και αναμενεται καινουρια... οποτε μπορεις να περιμενεις λιγο και να το πας μολις βγει αυτη (μην πηγαινεις 2 φορες)! α ναι? δεν ήξερα ότι αναμένεται τόσο σύντομα καινούργια. Θα περιμένω τότε λίγο. για τους χαρτες μην μπεις απο το το ovi αλλα κατ ευθειαν απο τη συντομευση του map loader! ;) τι διαφορά έχει? το ίδιο δεν είναι? Έτσι κι αλλιώς πάντως ήδη πέρασα τον ελληνικό χάρτη Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 α ναι? δεν ήξερα ότι αναμένεται τόσο σύντομα καινούργια. Θα περιμένω τότε λίγο. τι διαφορά έχει? το ίδιο δεν είναι? Έτσι κι αλλιώς πάντως ήδη πέρασα τον ελληνικό χάρτη Ευχαριστώ για τις απαντήσεις το ιδιο ειναι απλα γλιτωνεις χρονο... ναι σιγουρα θα βγαζει αρκετα συχνα αναβαθμισεις! μου το παν και στο nokia shop αλλα και γενικοτερα ακουγεται στο νετ! (εξαλλου εχει περασει καπου εναμισι μηνας, μπορει να μην ειναι πολυ, αλλα επειδη το λειτουργικο ειναι νεο και τα bug πολλα, δε θα αργησει να μας ερθει!) :) τιποτα! να σαι καλα! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Καλημερα επειδη μου χαλασε το Ν82 σκεφτομαι να αγορασω το 5800 αξιζει η αγορα του? Να σημειωσω πως η χρηση που κανω ειναι πιο πολυ σαν mp3 player και καμια φωτογραφια, το 5800 θα ανταποκριθει σε αυτα? thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Καλημερα επειδη μου χαλασε το Ν82 σκεφτομαι να αγορασω το 5800 αξιζει η αγορα του? Να σημειωσω πως η χρηση που κανω ειναι πιο πολυ σαν mp3 player και καμια φωτογραφια, το 5800 θα ανταποκριθει σε αυτα? thanks Σαν mp3 player θα σε υπερκαλύψει αυτό είναι το μόνο σίγουρο μιας και η ποιότητα και απο τα ηχεία αλλά και απο τα ακουστικά είναι εξαιρετική άλλα και η αυτονομία του θα σε εκπλήξει. Όσον αναφορά την φωτογραφία, την μέρα ανταποκρίνεται ικανοποιητικά αλλά την νύχτα είναι λίγο για κλαμματα... Βεβαία αναμένουμε αναβαθμίσει που να βελτιώνει τον τρόπο συμπίεσης της φωτογραφίας ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Μου έχει τύχει και εμένα αυτό. Στο ανοιχτό ασύρματο της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ μου έβγαζε αυτό το μήνυμα ενω δεν μου το έχει βγάλει σε κανένα κλειδωμένο. Το έλυσα όμως το πρόβλημα όταν αντιλήφθηκα ότι έφταιγε η bluetooth σύνδεση του κινητού με το ακουστικό μου. Όταν την έκλεισα δούλεψε κανονικά. Περίεργα πράγματα. Ευχαριστω αλλα δεν ειχα bluetooth ακουστικο συνδεδεμενο.Το ιδιο προβλημα μου εχει τυχει και στην Ελλαδα αλλα στα περισσοτερα δικτυα μπορω να συνδεθω.Εαν γνωριζεις σε ποια περιπτωση βγαζει αυτο το μηνυμα μηπως βρεθει η λυση του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Παιδιά βάζω την κάρτα του κινητού(την microSD 8gb) σε card reader και δεν μου την διαβάζει με τίποτα.... δεν έχει κανένα πρόβλημα το card reader γιατί άλλες microSD μου τις διαβάζει κανονικότατα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Θελω να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες αλλα οταν παω να τις αφαιρεσω μου λεει οτι η αφαιρεση απετυχε ή κατεστραμενο αρχειο. τι μπορουμε να κανουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas82 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum, αν και το διαβάζω πολύ καιρό. Μόλις προχθές αγόρασα ένα κόκκινο 5800 από κατάστημα NOKIA. Τη μία ημέρα το παρήγγειλα, την επομένη το έφεραν! Με ελληνικό product code (ευτυχώς). Δε μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το μόνο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω φωνητική κλήση από τη στιγμή που πέρασα την V20, ενώ όταν προτοπήρα το κινητό (είχε μέσα την V11) μπορούσα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Θελω να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες αλλα οταν παω να τις αφαιρεσω μου λεει οτι η αφαιρεση απετυχε ή κατεστραμενο αρχειο. τι μπορουμε να κανουμε; Δηλαδη μεχρι να σου απαντησει καποιος θα γεμισεις το θεμα με την ιδια ερωτηση;Γινε πιο συγκεκριμενος μηπως και μπορεσει καποιος να σε βοηθησει. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Δηλαδη μεχρι να σου απαντησει καποιος θα γεμισεις το θεμα με την ιδια ερωτηση;Γινε πιο συγκεκριμενος μηπως και μπορεσει καποιος να σε βοηθησει. λοιπον εχω απεγκαταστησει τις εφαρμογες αλλα εχουν μεινει τα εικονιδια με ενα κλειδακι πανω δεξια τα οποια δεν μπορω να τα σβησω. αν μπορει καποιος να βοηθησει, ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 λοιπον εχω απεγκαταστησει τις εφαρμογες αλλα εχουν μεινει τα εικονιδια με ενα κλειδακι πανω δεξια τα οποια δεν μπορω να τα σβησω. αν μπορει καποιος να βοηθησει, ευχαριστω. Οταν λες κλειδακι τι εννοεις;Αν μπορεις βαλε ενα screenshot. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Υπαρχει read only εκδοση (οπως και στις περισσοτερες συσκευες) Την κατεβαζεις μεσα απο την ληψη εφαρμογων.... Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μόνο 2 ερωτήσεις. Την κατεβάζω μέσα απ' το κινητό ή απ' το site της Nokia? Και δεύτερον τι σημαίνει read only? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μόνο 2 ερωτήσεις. Την κατεβάζω μέσα απ' το κινητό ή απ' το site της Nokia? Και δεύτερον τι σημαίνει read only? Μπορεις να την κατεβασεις και με τους 2 τροπους...read only σημαινει οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις εσυ εγραφα word excel και powerpoint αλλα μονο να τα διαβασεις αφου τα εχεις περασει στο κινητο...!:):):)Ελπιζω να βοηθησα...!:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Και για να συμπληρώσω τον φιλο sti, δεν μπορείς επίσης να επεξεργαστείς τα αρχείο office. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Αν και έχει υποθεί αρκετές φορές σε προηγούμενα Post, αλλά δεν έχω καταλάβει 100%, τελικά πως μπορούμε να αναπαράγουμε στο κινητό αρχεία .avi (π.χ για ταινίες) ? Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η αναπαραγωγή? Και επίσης, θέλει και Codec? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Αν και έχει υποθεί αρκετές φορές σε προηγούμενα Post, αλλά δεν έχω καταλάβει 100%, τελικά πως μπορούμε να αναπαράγουμε στο κινητό αρχεία .avi (π.χ για ταινίες) ? Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η αναπαραγωγή? Και επίσης, θέλει και Codec? Υπάρχουν αρκετά προγράμματα, SmartMovie, Coreplayer κ.α Δε χρειάζεται codec, μόνο το πρόγραμμα 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Υπάρχουν αρκετά προγράμματα, SmartMovie, Coreplayer κ.α Δε χρειάζεται codec, μόνο το πρόγραμμα Οκ. Σε ευχαριστώ. Μήπως σου είναι εύκολο, αν τα έχεις να μου τα στείλεις στο email μου? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Οταν λες κλειδακι τι εννοεις;Αν μπορεις βαλε ενα screenshot. http://img178.imageshack.us/img178/88/scr000001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Παιδιά βάζω την κάρτα του κινητού(την microSD 8gb) σε card reader και δεν μου την διαβάζει με τίποτα.... δεν έχει κανένα πρόβλημα το card reader γιατί άλλες microSD μου τις διαβάζει κανονικότατα... Και σε μένα κάνει το ίδιο. Προφανώς έχει να κάνει με το είδος format της κάρτας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts