Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμια λυση παιδια για τη συνδεση με τον υπολογιστη μεσω usb? Δεν βλεπει καθόλου το κινητό ούτε μέσω nokia pc suite!!

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έβαλε κανένας τα (Python) λεξικά και την ελληνική βικιπαίδεια του Porfyras;

Δουλεύουν κανονικά;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Έβαλε κανένας τα (Python) λεξικά και την ελληνική βικιπαίδεια του Porfyras;

Δουλεύουν κανονικά;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2702624#post2702624 :)

Καμια λυση παιδια για τη συνδεση με τον υπολογιστη μεσω usb? Δεν βλεπει καθόλου το κινητό ούτε μέσω nokia pc suite!!

Δοκιμασες σε αλλη θυρα?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εμενα παροτι εγινε η εγκατασταση της 20, η οθονη δεν κλειδωνει και δεν δουλευει το πλαινο κουμπι της καμερασ. εκανα και το κολπο με την αλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα και ξανα ελληνικα, λειτουργησε 2-3 ωρες χωρις προβλημα, το εκλεισα το βραδυ και το πρωι τα ιδια παλι.

το πηγα σε νοκια σοπ διοτι το σερβις της βονταφονε ειναι για τον ....

το ειχαν 10 μερες την πρωτη φορα και 15 την δευτερη και δεν φτιαξανε τιποτα.

για να δω τι θα γινει τελικα. καποιος αλλος αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα? αν ναι πως λυθηκε?

φίλε "μπουμανο" την πατήσαμε αλλά έμενα μου ξυνίζει η συμπεριφορά της ΝΟΚΙΑ.

Και εισαγωγή από αλλού να είναι γιατί έχει τότε ελληνικό βιαβλιαράκι οδηγιών και ελληνικά εξ αρχής??? Θέλω να πω ότι δεν νομίζω πως οι υπάλληλοι του πλαισίου ή public αντίστοιχα το σέταραν με ελληνικά έβαλαν και τις οδηγίες και μετά μας το πάσαραν!σφραγισμένο το αγαράσαμε!!!

Υπάρχει τρόπος να ξαναμπούν τα ελληνικά είτε με 15 ευρω σε νόκια σοπ, είτε με τον "παράνομο" τρόπο που ρισκάρεις έτσι να χάσεις την εγγύηση αν το καταλάβει ο τεχνικός την νοκια την οποιαδήποτε φορά που μετά θα προκύψει κάτι!Αν ψάξεις στο νετ θα τον βρεις τον τρόπο.

Το ζήτημα είναι ότι από τη στιγμή που αγοράζεις ενα προιόν της εταιρείας και έχεις εγγύηση,δεν θα έπρεπε να πληρώνεις!

Ετσι θεωρώ,χωρίς να έχω πάει ακόμη σε νόκια σοπ.

Επίσης και σε εμένα έχει την ν.11 αλλά αν δεν βάλεις την ν.20 δεν μπορείς να λειτουργήσεις την δεύτερη κάμερα (μπροστά).

καλημερα.εγω θα παω να περασω τα ελληνικα αυριο σε ενα nokia shop.θα ζητησω αποδειξη και θα κανω καταγγελια,και στο πλαισιο και στη νοκια.εγω εχω στα χερια μου εγγυηση 2 ετων για το νοκια.το cd που ειχε μεσα εχει ελληνικα και περασμενο το NSU για να κανεις αναβαθμισεις.νομιζω οτι ολοι ξερουν τι παιζετε με το κινητο,εκτος απο τους αμοιρους τους πωλητες.το πλαισιο λεει να πας στη νοκια,η νοκια λεει οτι το τηλεφωνο ειναι παραεισαγωγης.δεν μου ειπε ομως κανεις,πιος εβαλε το κουτι,την ταινια την ασπρη,το ελληνικο φυλλαδιο,τα ελληνικα στο cd.ολα αυτα οι παραεισαγωγεις?οποιος εχει παρομοιο προβλημα,να παει να το καταγγειλει στο ινστιτουτο καταναλωτου,δεν χανουμε τιποτα.το κινητο το φαγαμε στη μαπα.

Καλημέρα σας παίδες! Το είδα live το κινητό χθες στο Πλαίσιο Πειραιά - το είχαν βάλει στη βιτρίνα Παρασκευή βράδυ, όπως μου είπε η πωλήτρια. Είδα πως πάνω δεξιά η σχισμή είναι όπως και στο υπόλοιπο κινητό, μόνο που όταν το πίεζα <strong>ελαφρά</strong> έδειχνε πως ήθελε λίγο ακόμη ...βίδωμα. Πάντως το θεωρώ εξαιρετικό κινητό. Χάζευα κι άλλα smart phones αλλά νομίζω πως είναι το πλέον ταχύτατο σε απόκριση. Ήταν κόκκινο, αλλά στον κατάλογο Φεβρουαρίου του Πλαισίου, διαφημίζεται το Blue. Νιώθω τελικά, πως αξίζει πάρα πολύ τα λεφτά του!
Αυτά...

Καλημέρα σας παίδες! Το είδα live το κινητό χθες στο Πλαίσιο Πειραιά - το είχαν βάλει στη βιτρίνα Παρασκευή βράδυ, όπως μου είπε η πωλήτρια. Είδα πως πάνω δεξιά η σχισμή είναι όπως και στο υπόλοιπο κινητό, μόνο που όταν το πίεζα <strong>ελαφρά</strong> έδειχνε πως ήθελε λίγο ακόμη ...βίδωμα. Πάντως το θεωρώ εξαιρετικό κινητό. Χάζευα κι άλλα smart phones αλλά νομίζω πως είναι το πλέον ταχύτατο σε απόκριση. Ήταν κόκκινο, αλλά στον κατάλογο Φεβρουαρίου του Πλαισίου, διαφημίζεται το Blue. Νιώθω τελικά, πως αξίζει πάρα πολύ τα λεφτά του!

φιλε προσεξε τον κωδικο αν το παρεις.και εγω το κοκκινο πηρα απο το πλαισιο και η νοκια λεει οτι ειναι παραεισαγωγης.

Ολικο reset πως κανουμε στο κινητο ρε παιδια ???

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

S60 5th Edition Platform FAQ ερωτηση #11

Oι συνδυασμοι των πληκτρων δεν λειτουργουν μονο οι κωδικοι.

:)

Εχει παρατηρήσει κανείς ότι στη αριθμομηχανη τα πλήκτρα φαίνονται κάπως θολά; Με την έκδοση 20.

Και στο δικό μου έτσι είναι, αλλά νομίζω ότι ήταν έτσι και με την 11.

مفاجأة

Ευχαριστω παιδια.....Το δινω το κινητο. Μπηκε ηδη στις εδω αγγελιες .

280 ευρω για μια μερα που το κρατησα καλα ειναι νομιζω.

Φιλικά Γιάννης

Καλημέρα παιδιά και από εμένα!! Είμαι από εχθές κι εγώ ένας περίφανος κάτοχος του TUBE!! Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα: Πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω FOTA (από ν11 σε ν20) και δε μου βρίσκει ενημέρωση. Ξέρετε τί παίζει ή πρέπει να το κάνω μέσω του PC?!

Thanks in advance!!!

Δοκιμασε να την κανεις μεσω του nsu.

S60 5th Edition Platform FAQ ερωτηση #9

Την καρτα μνημης πως την κανω format ρε παιδια ????

Την καρτα sim πως την βγαζουμε ??

Φιλικά Γιάννης

Εφαρμογες\ Διαχ. Αρχειων\ Memory Card\ Μπαινεις μεσα\ Επιλογες\ Επιλογες Καρτας Μνημης\ Μορφοποιηση

Καλημέρα παιδιά και από εμένα!! Είμαι από εχθές κι εγώ ένας περίφανος κάτοχος του TUBE!! Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα: Πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω FOTA (από ν11 σε ν20) και δε μου βρίσκει ενημέρωση. Ξέρετε τί παίζει ή πρέπει να το κάνω μέσω του PC?!

Thanks in advance!!!

φιλε,αν εισαι σιγουρος οτι ειναι ελληνικη παρτιδα,καντην μεσα απο το pc.αν δεν ξερεις,πηγαινε σε ενα νοκια shops,γιατι μπορει να χασεις τα ελληνικα,οπως τα εχασα και εγω.

Εφαρμογες\ Διαχ. Αρχειων\ Memory Card\ Μπαινεις μεσα\ Επιλογες\ Επιλογες Καρτας Μνημης\ Μορφοποιηση

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Εχει παρατηρήσει κανείς ότι στη αριθμομηχανη τα πλήκτρα φαίνονται κάπως θολά; Με την έκδοση 20.

Και στο δικό μου έτσι είναι, αλλά νομίζω ότι ήταν έτσι και με την 11.

Δεν είναι θολά, απλά οι αριθμοί των πλήκτρων έχουν ένα περίγραμμα με πιο ανοικτή απόχρωση του χρώματος των αριθμών, γι αυτό φαίνονται ως θολοί.

Την καρτα sim πως την βγαζουμε ??

Για να βγάλεις τη κάρτα sim, θα πρέπει πρώτα να βγάλεις τη μπαταρία. Στο σημείο που είναι η θήκη της sim υπάρχει ένα κενό, όπου θα βάλεις τη μύτη ενός στυλό ώστε να τη σπρώξεις προς τα έξω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ρε παιδιά έκανα το τελευταίο updae 20.0.12 και δεν έχει μέσα τα ελληνικά ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά κανένα language pack να το κατεβάσω θενξ.

ρε παιδιά έκανα το τελευταίο updae 20.0.12 και δεν έχει μέσα τα ελληνικά ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά κανένα language pack να το κατεβάσω θενξ.

επεσες και εσυ σε τηλεφωνο παραεισαγωγης.ή πηγαινετο πισω και απαιτησε επιστροφη ή πηγαινε σε ενα νοκια shop για να μην χασεις την εγγυηση για τα αλλα μερη που καλυπτει αυτη που εχεις.(η εγγυηση που εχεις δεν ισχυει για το software, ισχυει μονο για βλαβες του κινητου).η νοκια αναγνωριζει μονο τις ελληνικες παρτιδες.

επεσες και εσυ σε τηλεφωνο παραεισαγωγης.ή πηγαινετο πισω και απαιτησε επιστροφη ή πηγαινε σε ενα νοκια shop για να μην χασεις την εγγυηση για τα αλλα μερη που καλυπτει αυτη που εχεις.(η εγγυηση που εχεις δεν ισχυει για το software, ισχυει μονο για βλαβες του κινητου).η νοκια αναγνωριζει μονο τις ελληνικες παρτιδες.

Ρε συ εχει εδω και τοση ωρα λες συνεχεια για το πλαισιο...και εγω ερχομαι να σε ρωτησω...γιατι δεν το πηρες απο ενα Nokia shop το κινητο να εισαι και σιγουρος και καλημενος...Παρεπιπτοντως τι product code εχει το κινητο σου...!Φιλικα παντα...:):):):):D:D:D:D

Ρε συ εχει εδω και τοση ωρα λες συνεχεια για το πλαισιο...και εγω ερχομαι να σε ρωτησω...γιατι δεν το πηρες απο ενα Nokia shop το κινητο να εισαι και σιγουρος και καλημενος...Παρεπιπτοντως τι product code εχει το κινητο σου...!Φιλικα παντα...:):):):):D:D:D:D

το κινητο δεν το πηρα απο την νοκια,γιατι δεν ειχε ατοκες δοσεις με την καρτα.ο κωδικος ειναι 0559066 χρωμα κοκκινο.το τηλεφωνο ηταν σφραγισμενο,με ταινια ασπρη,προσπεκτους στα ελληνικα,το cd στα ελληνικα.και που ηξερα οτι δεν ηταν ελληνικη παρτιδα?εξαλλου το πλαισιο δεν ειναι κανενα τυχαιο μαγαζι.την κουβεντα την κανουμε για να προστατευθουν αυτοι που δεν ξερουν.

το κινητο δεν το πηρα απο την νοκια,γιατι δεν ειχε ατοκες δοσεις με την καρτα.ο κωδικος ειναι 0559066 χρωμα κοκκινο.

Δεν το ηξερα αυτο...αλλα μαλλον δεν το εψαξα και πολυ διοτι το πηρα μετροιτης...!

Πο****ια δηλαδη εκμεταλευτηκαν την επιθυμια σου να το αποκτησεις αμεσα και με δοσεις...!:(

Δεν το ηξερα αυτο...αλλα μαλλον δεν το εψαξα και πολυ διοτι το πηρα μετροιτης...!

Πο****ια δηλαδη εκμεταλευτηκαν την επιθυμια σου να το αποκτησεις αμεσα και με δοσεις...!:(

δεν ξερω φιλε.αν δεν μου το αλλαξουν ,θα υποβαλλω μυνηση στο πλαισιο και καταγγελια στο ινστιτουτο καταναλωτη.απλα ο κοσμος που αγοραζει απο το πλαισιο να προσεχει.μην το αγοραζει αν δεν ελεγχει τους κωδικους κατω απο την μπαταρια.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...