andrewk Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Εφόσον έχει ήδη αποθηκευτεί το εν λόγω WiFi ως σημείο πρόσβασης, δεν μπορεί να σου ζητά συνέχεια το wep key. Δεν είναι λογικό... Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Διαδίκτυο, βρες το εν λόγω σημείο πρόσβασης, σβήσε το και μετά προσπάθησε να συνδεθείς στο ίδιο δίκτυο ώστε να δημιουργηθεί και πάλι το σημείο πρόσβασης. Ναι σωστα δεν μου ζηταει τον κωδικο με αποτελεσμα να μου βγαζει το εξης "Ιστος : καμια αποκριση πυλης" ενω οταν το διαγραψω απο Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Διαδίκτυο και μπω στον ιστο αρχιζει να ψαχνει για wifi και εκει το βρισκω βαζω τον κωδικο μου και λειτουργει κανονικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να ήταν και μισό σε πάχος θα ήταν τέλειο. Έχω ένα i-tech naro ακουστικό, μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν το έχει δοκιμάσει και δουλεύει σωστά με το 5800; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Εγώ έχω ένα i-tech clip II mini και ένα Samsung και δουλεύουν μια χαρά. Μόνο μερικές φορές παλιότερα έτρωγε κάτι αποσυνδέσεις με το itech αλλά τώρα τελευταία δεν το ξανάκανε Μια χαρά είναι το κινητό τα έχει όλα και συμφέρει. Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Και κάτι άλλο παιδιά στο Πλαίσιο της Μαγούλας,το καινούργιο που άνοιξε εκεί που έχουν την αποθήκη τους, οι τιμές είναι τιμές ιστοσελίδας. το είδα το κινητό γύρω στα 301 ευρώ (αν θημάμε καλά) και οι άλλοι το έχουν 350. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Και κάτι άλλο παιδιά στο Πλαίσιο της Μαγούλας,το καινούργιο που άνοιξε εκεί που έχουν την αποθήκη τους, οι τιμές είναι τιμές ιστοσελίδας. το είδα το κινητό γύρω στα 301 ευρώ (αν θημάμε καλά) και οι άλλοι το έχουν 350. Οντως.. Και η βοντα 34(κατι το χει).. Ελεος.. Καλα δε βλεπουν τι παιζει γυρω τους; Ευτυχως που μπορεις να χρησιμοποιησεις πχ την επιδοτηση σου σε πλαισιο και eshop που το εχουν πολυ φθηνοτερα... Αντε να ρθει!:) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Και κάτι άλλο παιδιά στο Πλαίσιο της Μαγούλας,το καινούργιο που άνοιξε εκεί που έχουν την αποθήκη τους, οι τιμές είναι τιμές ιστοσελίδας. το είδα το κινητό γύρω στα 301 ευρώ (αν θημάμε καλά) και οι άλλοι το έχουν 350. 309E το εχει το electroworld. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Όταν στέλνω φωτογραφίες μέσω MMS και προσθέτω και κείμενο στον παραλήπτη πάνε οι φωτογραφίες αλλά όχι το κείμενο. Τι μπορεί να συμβαίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geologos Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλημερα! γνωριζει κανεις πως μπορουμε να δουμε εικονες τυπου TIFF ή TIF στο 5800 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλημέρα. Η συσκευή φορτίζει με το καλώδιο USB απο τον υπολογιστή ή όχι; :) HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλημέρα. Η συσκευή φορτίζει με το καλώδιο USB απο τον υπολογιστή ή όχι; :) Όχι μόνο με τον φορτιστή της σε άλλο βύσμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλημέρα. Η συσκευή φορτίζει με το καλώδιο USB απο τον υπολογιστή ή όχι; Υπάρχει καλώδιο USB το οποίο συνδέει το pc με το 5800 και φορτίζει από εκεί. H μια άκρη του είναι USB και στην άλλη άκρη έχει και microUSB και βύσμα 2mm για την φόρτιση του κινητού. Λέγεται Nokia Charging Connectivity Cable CA-126 Όταν στέλνω φωτογραφίες μέσω MMS και προσθέτω και κείμενο στον παραλήπτη πάνε οι φωτογραφίες αλλά όχι το κείμενο. Τι μπορεί να συμβαίνει; Μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά μήπως το κείμενο το γράφεις σε άλλο πεδίο και όχι στο πεδίο που είναι πάνω ή κάτω από την φωτογραφία? Επίσης κοίτα αν το κείμενο γράφεται στην ίδια διαφάνεια στην οποία βρίσκεται και η φωτογραφία. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 309E το εχει το electroworld. 290 € το είχα πάρει απο ηλεκτρονική στην Θεσσαλονίκη! Αλλά το βιβλιαράκι ήταν στα ιταλικά και στο ελληνικά (φωτοτυπία)!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 παραεισαγωγή μου μυρίζει Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Να μην σου μυρίζει virginia285 :), είναι παρά-εισαγωγή. Το έκαναν εισαγωγή από Ιταλία προφανώς για να έχει τις οδηγίες στα Ιταλικά. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Υπάρχει καλώδιο USB το οποίο συνδέει το pc με το 5800 και φορτίζει από εκεί. H μια άκρη του είναι USB και στην άλλη άκρη έχει και microUSB και βύσμα 2mm για την φόρτιση του κινητού. Λέγεται Nokia Charging Connectivity Cable CA-126 ........................ Ευχαριστώ. Αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο τα δύο βύσματα, κάτι είναι κι αυτό. HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Να μην σου μυρίζει virginia285 :), είναι παρά-εισαγωγή. Το έκαναν εισαγωγή από Ιταλία προφανώς για να έχει τις οδηγίες στα Ιταλικά. Κι εγώ αυτό λέω αλλά είχα να αλλάξω ένα δώρο και δεν έβρισκα κάτι αλλο να μου αρέσει και αποφάσισα αυτό!! Τους ρώτησα τι παίζει με εγγύηση και μου είπαν 2 χρόνια από την νοκια! Παίζει τίποτα άλλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 κάπου διάβαζα εδώ στο φόρουμ,πριν λίγο καιρό οτι κάποιος με παρα εισαγωγή,έχασε τα ελληνικά μετα απο αναβάθμιση,και όταν πήγε στη νοκια για να του τιαξουν κατι αλλο,αρνούνταν γιατί δεν ήταν κινητό της alpha copy Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κι εγώ αυτό λέω αλλά είχα να αλλάξω ένα δώρο και δεν έβρισκα κάτι αλλο να μου αρέσει και αποφάσισα αυτό!! Τους ρώτησα τι παίζει με εγγύηση και μου είπαν 2 χρόνια από την νοκια! Παίζει τίποτα άλλο; Διάβασε αυτό: Περί παράλληλων εισαγωγών... Θα σε καλύψει απόλυτα. @virginia285 Διάβασε και εσύ το link που έδωσα. Αναφέρει και αυτό που λες στο ποστ σου. - Αν η συσκευή προέρχεται από αγορά εντός της Ε.Ε. η Alpha Copy αναγνωρίζει την εγγύηση ως προς το hardware (υλισμικό) της συσκευής, ενώ ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζει το κομμάτι του software (λογισμικό). Στη περίπτωση που χάσουμε την ελληνική γλώσσα μετά από αναβάθμιση η εισαγωγή των ελληνικών μπορεί να γίνει στα Nokia Shops -με το αζημίωτο φυσικά- και ταυτόχρονα να αποκτήσουμε εγγύηση και στο κομμάτι του software. Αζημίωτο=15€ iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Όταν το πήρα είχε την παλιά έκδοση και το έκανα αναβάθμιση στην 21 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Μόνο το ότι δεν μου παίζουν όπως προείπα τα βιντεακιά στον ιστό όταν μπαίνω σε κάποια site..Στο youtube ομως παίζουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά μήπως το κείμενο το γράφεις σε άλλο πεδίο και όχι στο πεδίο που είναι πάνω ή κάτω από την φωτογραφία? Επίσης κοίτα αν το κείμενο γράφεται στην ίδια διαφάνεια στην οποία βρίσκεται και η φωτογραφία. Το δοκίμασα και πάνω από τη φωτογραφία και κάτω από τη φωτογραφία και τίποτα. Επίσης γράφεται στην ίδια διαφάνεια που βρίσκεται η φωτογραφία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το δοκίμασα και πάνω από τη φωτογραφία και κάτω από τη φωτογραφία και τίποτα. Επίσης γράφεται στην ίδια διαφάνεια που βρίσκεται η φωτογραφία. Σε τι κινητο κανεις την αποστολη;Δοκιμασε να στειλεις στο δικο σου να δεις τι γινεται. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλησπερα σε ολους Πηρα και εγω το 5800 μολις στα χερια μου. Πρωτη φορα χρησιμοποιω Νοkia... Περναω λοιπον μερικα τραγουδια μεσω του USB (Μαζικη μεταφορα) αλλα δεν τα βρισκω πουθενα...που ειναι ρε παιδια? Αντιθετως τις εικονες τις βρισκω.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κάνε ανανέωση βιβλιοθήκης και θα προστεθούν τα κομμάτια που πέρασες στην συσκευή σου. Επίσης, διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partsa Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Μπαίνω απο το browser του κινητου αλλά μου τρώει πάρα πολλά mb, σε ένα βράδυ μου κατέβασε γυρω στα 40mb. Υπάρχει καμια ρύθμιση για καλυτερη συμπιεση; O opera δεν είναι και πολύ βολικός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε να μην φορτώνουν όλα (εικόνες, flash κτλ). Πήγαινε Ιστός > Επιλογές > Σελίδα > Φόρτωση υλικού >Μόνο κείμενο. Γενικά δεν μπορείς να κάνεις πολλά γιατί έτσι λειτουργεί ο browser στα S60. Εγώ πάντως βολεύομαι με τον mini opera, το μόνο σπαστικό είναι ότι κλείνει σε άσχετες στιγμές. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts