andreas1022 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Eiχα εγκαταστησει ενα αρχειο που στην ουσια ηταν 2 αρχεια μεσα σενα φακελο..εσβησα τα αρχεια αλλα μουμεινει ο φακελος...υπαρχει τροπος ν τον διαγραψω κ αυτον? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Eiχα εγκαταστησει ενα αρχειο που στην ουσια ηταν 2 αρχεια μεσα σενα φακελο..εσβησα τα αρχεια αλλα μουμεινει ο φακελος...υπαρχει τροπος ν τον διαγραψω κ αυτον? Αν εννοείς να το διαγράψεις από το μενού για να μην φαίνεται πάτα Επιλογές > Οργάνωση και μετά επέλεξε τον φάκελο και πάτα Επιλογές > Διαγραφή. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Καλησπερα σας.Στο nokia 5800 πανω δεξια μου εμφανιζει εικονιδιο μηνυματος και αναβοσβύνει.Καθως το επιλεγω μου γραφει η μνημη sim πληρης,παρ ολο που η μνημη ειναι αδεια!Τι φταιει και τι κανω?Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Έχεις πάει στα Μηνύματα > Επιλογές > Μηνύματα SIM και ενώ δεν περιέχει τίποτα συνεχίζει να αναβοσβήνει το εικονιδιάκι...; Περίεργο... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Έχεις πάει στα Μηνύματα > Επιλογές > Μηνύματα SIM και ενώ δεν περιέχει τίποτα συνεχίζει να αναβοσβήνει το εικονιδιάκι...; Περίεργο... Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ εισαι αρχοντας.Δεν ειχα παει εκει.Ειχα μηνυματα απο μεταφορα της καρτας απο το προηγουμενο τηλ.Νασαι καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMan Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 καλησπερα και παλι παιδια! εχω το περιβοητο προβλημα με το ovi suite. το εγκαθηστω παω να συνδεσω το κινητο μου και μου βγαζει μηνυμα για το MPT device. εψαξα και εδω στο site και στο google αλλα ακρη δε μπορεσα να βγαλω. εγκατεστησα πολλες δηθεν ενημερωσεις για αυτο αλλα τιποτα απο ολα αυτα δεν εκανε δουλεια! μπορει καποιος να μου πει τι να κανω? εχω ovi suite v 1,1 mobile version 20.0.012 αρχικα για να κανω αναβαθμιση της εκδοσης του κινητου μου ηθελα αλλα δε μπορεσα λογο αυτου του προβληματοσ! αναμενω βοηθεια ευχαριστω πολυ! Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Timogell Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Παιδια καλησπερα.Μολις απεκτησα το 5800.Το αγορασα απο την Ισπανια.Λογικα το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο, λογω εταιριας οπως π.χ Vodafone στο δικο ειναι η Movistar.Ελληνικα φυσικα δεν υπαρχουνε. και δεν μπορω να κανω εγκαταστάσεις όπως Mms kai wap.Αν γινεται θα σας παρακαλουσα να μου δωσετε πληροφοριες για να μπορω να εχω ελληνικα στο κινητο μου οπως επισης και ιντερνετ μμς κτλπ. Σας ευχαριστώ πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Καλησπέρα. Καλορίζικο. Αν η συσκευή που αγόρασες είναι κλειδωμένη σε κάποιο ισπανικό δίκτυο για να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις με sim card ελληνικού παρόχου θα πρέπει να τη ξεκλειδώσεις. Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι είτε να επικοινωνήσεις με το δίκτυο στο οποίο είναι κλειδωμένο για να σου δώσουν τους απαραίτητους κωδικούς, είτε να ρωτήσεις στο 9volto. Αν είναι απλώς branded, όπως οι συσκευές Vodafone live εδώ στην ελλάδα, θα κάνεις αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ανοιξε τον X-Plore και δοκιμασε να διαγραψεις ολοκληρο το φακελο _PAlbTN μεσα απο το E:\ Videos\ Καμερα\ Υποφακελο\ Υποφακελο\ ......_PAlbTN λογικα θα εξαφανιστουν.. http://img34.imageshack.us/img34/7191/scr000023.th.jpg Εdit: Ton X-Plore μπορεις να τον κατεβασεις απo: http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Eπελεξε μεσα απο τις ρυθμισεις Menu\ Tools\ Configuration\ να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι. Ευχαριστώ. Το δοκίμασα αυτό και έφυγαν τα εικονίδια, αλλά δεν πρέπει να φταίει αυτό. Τα'χει παίξει το κινητό. Έχω καμια 20αρια φωτογραφίες που'χω τραβήξει και πριν από λίγο μου έδειχνε μόνο μία. Τις είκονες που'χω περάσει για να τις βάζω ως wallpaper δεν τις είχε. Το πρωί που άκουγα μουσική, σταμάταγε να παίζει κάθε τόσο και έλεγε πως δεν έχει τίποτα μέσα. Όταν το έβαλα στο PC έδειχνε πως είχε μέσα τα αρχεία κ πλέον τα βγάζει στην Έκθεση. Μια καινούργια φωτογραφία που τράβηξα, μου την έβγαλε με εικονίδιο όπως αυτό του βίντεο που'χα περιγράψει πριν. Δηλαδή χωρίς preview, με κλειδάκι κάτω δεξιά, δεν ανοίγει κ δεν σβήνεται. Α! κ όποτε συνδέω το κινητό σε Mass Storage mode, ξεσυνδέεται συνέχεια. Δε μένει συνδεδεμένο πάνω από λεπτό κ μου βγάζει error στα Windows. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ πως φταίει, είναι η κάρτα μνήμης. Βέβαια πως το'παθε αυτό ξαφνικά δεν ξέρω, γιατί δεν έχω προσθέσει κάτι στο κινητό εδώ και κανα μήνα κ το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν καμια βδομάδα (τα υπόλοιπα που γράφω πάνω, τα'βγαλε σήμερα). Τι να πώ...Θα αντιγράψω ότι βίντεο κ φωτογραφίες έχω από την κάρτα στο PC και μετά θα της κάνω ένα format. Sorry για το μεγάλο post και λογικά θα έπρεπε να μπεί στο thread για τα προβλήματα του 5800, αλλά μιας κ είχα ρωτήσει εδώ για το αρχικό πρόβλημα, είπα να το αναφέρω κ αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 μου φαινεται οτι δεν θελει απλα φορματ η καρτα μνημης αλλα αλλαγη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 μου φαινεται οτι δεν θελει απλα φορματ η καρτα μνημης αλλα αλλαγη... Καλά. Το άλλο ξέχασα να το γράψω. Έκτος από όλα αυτά που ανέφερα πριν, μου βγάζει κ ένα τραγούδι στην έκθεση, εκεί που κανονικά έχει μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Έχει για εικονίδιο τη νότα, όπως και το music player, και όταν το επιλέξω, το παίζει κανονικά. Α! κ φυσικά το'χει κ αυτό, στην κυριολεξία, 180 φορές. Θα δοκιμάσω φορματ το μεσημέρι που θα γυρίσω, αλλά πιστεύω πως έχεις δίκαιο. Μάλλον αλλάγη θέλει. Είχα διαβάσει κάτι ότι η κάρτα που δίνει η Nokia δεν είναι κ τόσο καλή, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν είχε κ κανένα από τα άλλα προβλήματα που έχουν άλλοι με το κινητό κ μέχρι πριν καμια βδομάδα δεν είχε τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ενώ όλα ήταν άψογα, ξαφνικά το GPS δε λοκάρει με ΤΙΠΟΤΑ με τον ενσωματωμένο δέκτη! έκανα format, επανεγκατάσταση του firmware και πάλι τίποτα. μόνο με το AGPS κάνω δουλειά. Έλεος? Γνωρίζει κανείς κάτι παρόμοιο? Επίσης με το x-plore, εκεί που λέει Device Info, έχω το εξής: Υποτίθεται το τήλ έχει 369 MHz? Κάτι δεν πάει καλά..... Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Αυτες τις μερες θα παρω το 5800 για την γυναικα μου. Εχει κανενας κατοχος του vodafone together; Ειναι το τηλεφωνο συμβατο με την παραπανω υπηρεσια; Επισης τι γινεται με το κενο που υπηρχε; Υπαρχει και στις τωρινες παρτιδες; Ευχαριστω! .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didymos Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Αυτες τις μερες θα παρω το 5800 για την γυναικα μου. Εχει κανενας κατοχος του vodafone together; Ειναι το τηλεφωνο συμβατο με την παραπανω υπηρεσια; Επισης τι γινεται με το κενο που υπηρχε; Υπαρχει και στις τωρινες παρτιδες; Ευχαριστω! Το πήρα πριν 3 μέρες από Vodafone και μάλιστα χωρίς Vodafone Live. Κενό σε μένα δεν υπάρχει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Το πήρα πριν 3 μέρες από Vodafone και μάλιστα χωρίς Vodafone Live... Εγω μιλαω για vodafone together (2 αριθμοι σε 1 sim) .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Επίσης με το x-plore, εκεί που λέει Device Info, έχω το εξής: Υποτίθεται το τήλ έχει 369 MHz? Κάτι δεν πάει καλά..... Δεν υποτίθεται, τόσο έχει 369. To x-plore σε κανένα κινητό δεν διαβάζει σωστά την ταχύτητα του επεξεργαστή. Στο μόνο κινητό που είχα δει να το διαβάζει σωστά ήταν στο Ε66 που είχα, ούτε στο Ν95 που έχω δεν έδειχνε σωστή ταχύτητα. Οπότε μην σε απασχολεί. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Δεν υποτίθεται, τόσο έχει 369. To x-plore σε κανένα κινητό δεν διαβάζει σωστά την ταχύτητα του επεξεργαστή. Στο μόνο κινητό που είχα δει να το διαβάζει σωστά ήταν στο Ε66 που είχα, ούτε στο Ν95 που έχω δεν έδειχνε σωστή ταχύτητα. Οπότε μην σε απασχολεί. To E66 τι ταχυτητα επεξεργαστη εχει; Επισης μια ερωτηση, συγκριτικα το 5800 με το iPhone 3G, πως σου φαινεται στο Internet Browsing (Ταχυτητα στο render των ιστοσελιδων, και σταθεροτητα) .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 To E66 τι ταχυτητα επεξεργαστη εχει; Επισης μια ερωτηση, συγκριτικα το 5800 με το iPhone 3G, πως σου φαινεται στο Internet Browsing (Ταχυτητα στο render των ιστοσελιδων, και σταθεροτητα) Και του Ε66 369 είναι απλά για κάποιο λόγο την δείχνει σωστά, δεν το έχω ψάξει ποτέ παραπάνω να μάθω γιατί το κάνει. Υ.Γ. Είναι off topic το 2ο ερώτημα, οπότε δεν θέλω να το κάνουμε vs το θέμα και είναι ενάντια στους κανόνες. Θα λάβεις απάντηση με pm. :) Ευχαριστώ iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Δικιο εχεις. Με ενδιαφερει ομως γενικα η συμπεριφορα του 5800 για browsing, αν του φτανει η Ram για να ανοιξει βαριες σελιδες, οποιος θελει ας απαντησει... .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Γενικα τα παει καλα στο browsing αν και θελει βελτιωσεις.αν διαβασεις λιγες σελιδες πισω θα δεις οτι γραφω οτι σε μενα(ευτυχως οχι σε αλλους)κρασαρει συνεχεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ενώ όλα ήταν άψογα, ξαφνικά το GPS δε λοκάρει με ΤΙΠΟΤΑ με τον ενσωματωμένο δέκτη! έκανα format, επανεγκατάσταση του firmware και πάλι τίποτα. μόνο με το AGPS κάνω δουλειά. Έλεος? Γνωρίζει κανείς κάτι παρόμοιο? Επίσης με το x-plore, εκεί που λέει Device Info, έχω το εξής: Υποτίθεται το τήλ έχει 369 MHz? Κάτι δεν πάει καλά. Να λοκάρει η συσκευή μόνο με το υποβοηθούμενο και όχι με τον ενσωματωμένο δέκτη, δεν γίνεται. Ίσως, όταν απενεργοποιείς το υποβοηθούμενο, να αργεί, όχι ότι δεν δουλεύει. Αλλά, πως το διαπίστωσες ότι λειτουργεί το A-GPS της συσκευής σου και όχι το GPS; Τι έκανες; Για το δεύτερο, όπως σου είπε και ο Κώστας, η εφαρμογή δεν μπορεί να διαβάσει τις σωστές πληροφορίες για το hardware της συσκευής με αποτέλεσμα να βγάζει λάθος πληροφορίες. Δικιο εχεις. Με ενδιαφερει ομως γενικα η συμπεριφορα του 5800 για browsing, αν του φτανει η Ram για να ανοιξει βαριες σελιδες, οποιος θελει ας απαντησει... Η συσκευή, αν εξαιρέσουμε το Ν97, είναι ότι καλύτερο υπάρχει, όσον αφορά το symbian, στο browsing. Ανοίγει και διαχειρίζεται άνετα πολύ βαριές σελίδες. Σελίδες που άλλες, υποτιθέμενες υπερσυσκευές, τα βρίσκουν σκούρα. Προσωπικά, δεν έχω βιώσει τα κρασαρίσματα που αναφέρουν αρκετοί. Ο opera, μου κρασάρει συνέχεια. Ο browser του 5800, όχι ή πολύ σπάνια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Εγω μιλαω για vodafone together (2 αριθμοι σε 1 sim) εγώ το έχω και λειτουργεί κανονικά... δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.. http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Παιδια θελω να αλαξω το χρωμα που εχουν τα γραματα οταν γραφεις κειμενο sms με το μεγαλο πληκτρολογιο απο ασπρα σε αλλο χρωμα αλλα δεν τα καταφερα ξερει κανεις πως γινεται και εαν γινεται? Ευχαριστω Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Να λοκάρει η συσκευή μόνο με το υποβοηθούμενο και όχι με τον ενσωματωμένο δέκτη, δεν γίνεται. Ίσως, όταν απενεργοποιείς το υποβοηθούμενο, να αργεί, όχι ότι δεν δουλεύει. Αλλά, πως το διαπίστωσες ότι λειτουργεί το A-GPS της συσκευής σου και όχι το GPS; Τι έκανες; Για το δεύτερο, όπως σου είπε και ο Κώστας, η εφαρμογή δεν μπορεί να διαβάσει τις σωστές πληροφορίες για το hardware της συσκευής με αποτέλεσμα να βγάζει λάθος πληροφορίες. Η συσκευή, αν εξαιρέσουμε το Ν97, είναι ότι καλύτερο υπάρχει, όσον αφορά το symbian, στο browsing. Ανοίγει και διαχειρίζεται άνετα πολύ βαριές σελίδες. Σελίδες που άλλες, υποτιθέμενες υπερσυσκευές, τα βρίσκουν σκούρα. Προσωπικά, δεν έχω βιώσει τα κρασαρίσματα που αναφέρουν αρκετοί. Ο opera, μου κρασάρει συνέχεια. Ο browser του 5800, όχι ή πολύ σπάνια. Ναι, σόρρυ, λάθος η διατύπωση μου! Τόσο καιρό δούλευα με μόνο ενεργοποιημένο το "ενσωματωμένο GPS". Ξαφνικά, δε λοκάρει δορυφόρους μόνο του. Πρέπει να ενεργοποιήσω και το "υποβοηθούμενο GPS" για να βρει δορυφόρο. Από την "Τοποθεσία", στην κατάσταση δορυφόρων δεν δείχνει να ψάχνει, δηλαδή οι μπάρες στην οθόνη με τους 32 δορυφόρους δεν εναλλασονται, είναι στατικές. Πριν λίγο λειτούργησε μόνο του, αλλά μετά από μια επανεκκίνηση της συσκευής δεν λοκάρει πάλι χωρίς το AGPS. Ωραίες πρωτοβουλίες παίρνει! :rocket: Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μερικές φορές κολλάει και δεν ψάχνει - ξεκολλάει με επανεκκίνηση. Αυτό, βέβαια, δεν μου έχει τύχει ποτέ στο 5800. Όποτε και αν το ανοίξω, λοκάρει αμέσως. Με το Ν78 είχα λιώσει στις επανεκκινήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts