Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειλικρινά τις βρίσκω (ειδικά τις πρώτες δύο) ικανοποιητικές...

Τόσα που είχα ακούσει πίστευα ότι θα ήταν πολύ χειρότερα... :S

Σε μειωμένη ανάλυση αποδίδει καλύτερα?

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά αυτό το gps δεν έχω μπορέσει να το λειτουργήσω με τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι ελλατωματικό. Το έχω αφήσει για ώρες να πιάσει κάποιο δορυφόρο σε εξωτερικό χώρο χωρίς καν σπίτια τρυγίρω και μάταια..

Δεν ξέρω ρε γμτ τι άλλο πρέπει να κάνω.. Λέτε να το πάω στην nokia μήπως τα καταφέρουν αυτοί?

Να κάνεις αυτό:

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πας στις Ρυθμίσεις > Γενικές, βρες το Δεδομένα GPS (ή κάποια παρεμφερή ονομασία) μπες και πάτα Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρων.

Όταν κάποιες από τις μπάρες που θα εμφανιστούν γίνουν μπλε σημαίνει πως έχει κλειδώσει τους αντίστοιχους δορυφόρους. Δεν χρειάζεται κατ’ ανάγκη να είναι full η κάθε μπάρα. Αρκεί να είναι μπλε.

Και να προσθέσω ότι όταν μπαίνεις στο μενού Δεδομένα GPS και επιλέγεις Κατάσταση δορυφόρων, θα καταλάβεις αν όλα πάνε καλά αν δεις να αλλάζουν οι ενδείξεις στις μπάρες. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό ψάχνει. Αν σου λέει χωρίς δεδομένα ή οι μπάρες είναι εντελώς ακίνητες, κάνε επανεκκίνηση στην συσκευή και ξανακάνε το ίδιο.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά γιατί ρωτάς κάτι τέτοιο; Μου κάνει εντύπωση. Μήπως όταν μειώνονται τα ΜΡ θα μειώνεται και ο βαθμός συμπίεσης της φωτο με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσική;

Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω μια δοκιμή.

παιδες δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα σε ποιον φακελο της καρτας μνημης πρεπει να βαλω τα mp3 μου ωστε να τα ''βλεπει'' η Μουσικη στο 5800???

Η μουσική, με το που την ανοίγεις, ψάχνει όλους τους φακέλους στην κάρτα και στο τηλέφωνο, Οπότε, όπου και αν τα βάλεις θα στα βρει.

φιλε μου παραδοξως δεν γινεται σε μενα αυτο.....εχω βαλει καποια mp3 στην καρτα μνημης στους φακελους αρχεια ηχου --> ψηφιακοι ηχοι και attachments αλλα τιποτα....

Εντάξει δεν ειναι και iphone:shifty::devil::innocent::lol::lol:

Πάντως σε σχέση με το Ν73 που είχα πριν μου φαίνεται οτι βγάζει λίγο χειρότερα αν και δεν το εχω δοκιμάσει εκτενώς ακόμα!

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Μπορεί κάποιος κάτοχος του 5800 (και αν γίνεται κάποιος που το έχει αγοράσει πρόσφατα) να ανεβάσει 2 φωτογραφίες που τράβηξε με αυτό?

Είναι ανάγκη καθώς προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σ'αυτό και το ν79....

Ευχαριστώ:O

XAΛΙΑ φωτογραφιες βγαζει.... Απαραδεκτο σε αυτο τον τομεα το κινητο....

Κοίτα είναι όλα σχετικά..

Εγώ δεν περιμένω από κάποιο κινητό να έχει την ποιότητα φωτογραφικής, ούτε να βγάζει φωτογραφίες για Α4...

Φωτογραφίες σε μέγεθος κινητού μου αρκούν συνήθως (μέχρι τώρα)

XAΛΙΑ φωτογραφιες βγαζει.... Απαραδεκτο σε αυτο τον τομεα το κινητο....

Οκ οι φωτογραφιες του δεν ειναι τοσο καλες αλλα δεν νομιζω να πηρε κανεις αυτο το κινητο για φωτογραφιες

Οκ οι φωτογραφιες του δεν ειναι τοσο καλες αλλα δεν νομιζω να πηρε κανεις αυτο το κινητο για φωτογραφιες

Σωστο αλλα οταν ακους φακο Carl zeis και 3.2mp, ε οσο να ειναι περιμενεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα...

Παιδια χωρις υπερβολη, κυριολεκτω, ειναι απαραδεκτες οι φωτογραφιες που βγαζει. Απλα θελω να πιστευω οτι με καποιο νεο firmware, κατι να γινει.

Και για να λεμε και τα καλα, η αναπαραγωγη ηχου του κινητου αυτου, ειναι αψογη.

Σωστο αλλα οταν ακους φακο Carl zeis και 3.2mp, ε οσο να ειναι περιμενεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα...

Παιδια χωρις υπερβολη, κυριολεκτω, ειναι απαραδεκτες οι φωτογραφιες που βγαζει. Απλα θελω να πιστευω οτι με καποιο νεο firmware, κατι να γινει.

Και για να λεμε και τα καλα, η αναπαραγωγη ηχου του κινητου αυτου, ειναι αψογη.

Den ginetai na to diorthwsoume emeis me to na perasoume new drivers gia tn camera apo allo kin? H' paizoun asumvatothtes?

Ps. Eimai se pc xwris ellhnika! Sorry!:S

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

:confused::confused::blink::blink::wacko::wacko:

Φυσικά και δεν γίνεται τέτοιο πράγμα...!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Για πιο τριξιμο λες?

το τριξιμο που κανει τουλαχιστον το δικο μου στην αριστερη πλευρα οπως το κοιτας...μια ερωτηση παιδια...παρατηρω το εξης...επιλεγω ως θεμα αρχικης οθονης το "γραμμη επαφων".αμεσως μετα με πεταει στην οθονη αναμονης οπου εμφανιζονται 4 κενα κουτακια (κατω απο την ενδειξη του προφιλ και του δικτυου)...οπου λογικα απεικονιζονται οι επαφες που εχουμε αντιστοιχισει...πατωντας ομως σε ενα απο τα 4 κουτακια ( κενα) το μονο που κανει το κιν ειναι να με βαζει στο μενου,να κολλαει και να μετα να με ξαναγυρναει σε κατασταση αναμονης...εχει κανεις υποψιν του τι παιζει?:wacko:

Εχει τριξιμο στα δεξια.η αληθεια ειναι οτι ειναι εκνευριστικο αλλα εχω παρατηρησει οτι αν πιεσεις την πανω δεξια ακρη τοτε δεν τριζει καθολου σε αλλα σημεια,οποτε αν φτιαχτει η σχισμη λογικα δεν θα τριζει...

το τριξιμο που κανει τουλαχιστον το δικο μου στην αριστερη πλευρα οπως το κοιτας...μια ερωτηση παιδια...παρατηρω το εξης...επιλεγω ως θεμα αρχικης οθονης το "γραμμη επαφων".αμεσως μετα με πεταει στην οθονη αναμονης οπου εμφανιζονται 4 κενα κουτακια (κατω απο την ενδειξη του προφιλ και του δικτυου)...οπου λογικα απεικονιζονται οι επαφες που εχουμε αντιστοιχισει...πατωντας ομως σε ενα απο τα 4 κουτακια ( κενα) το μονο που κανει το κιν ειναι να με βαζει στο μενου,να κολλαει και να μετα να με ξαναγυρναει σε κατασταση αναμονης...εχει κανεις υποψιν του τι παιζει?:wacko:

Δεν κανει καποιο τριξημο το δικο μου στην αριστερη πλευρα,οσο για την γραμμη επαφων δεν εχω ασχολιθει οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.

εγω εχω την εντυπωση οτι οσο παει και μεγαλωνει(η σχισμη)...και τριζει απ τη δεξια πλευρα...αλλα δε με χαλαει και πολυ αυτο...το μονο που φοβαμαι ειναι να μην ανοιξει καμια μερα το κινητο και μαζευω τα κομματια μετα...

εγω εχω την εντυπωση οτι οσο παει και μεγαλωνει(η σχισμη)...και τριζει απ τη δεξια πλευρα...αλλα δε με χαλαει και πολυ αυτο...το μονο που φοβαμαι ειναι να μην ανοιξει καμια μερα το κινητο και μαζευω τα κομματια μετα...

Τα ιδιά και εδώ, σε κανα μήνα θα το πάω να μου το φτιάξουν στο Nokia store γιατί αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα.

ναι παιδια η φαση ειναι αθλια...μιλαω στο τηλ και με ρωτανε...τι τριζει ετσι????χαχαχαχ

εννοειται πως θα παει νοκια και ελπιζω να μη το κρατησουν κανα μηνα

Το εχω παθει και εγω.Φταιει το θεμα που εχεις.....Αν παλι το αλλαξεις το θεμα και κανει παλι τα ιδια τοτε η μονη λυση ειναι το να κανεις φορματ σε καρτα μνημης και μνημη τηλεφωνου.:O

εγω οσες φορες πηγα κινητο για επισκευη οχι μονο δεν διορθωναν το προβλημα που ειχε αλλα δημιουργουσαν κι αλλο...

Το εχω παθει και εγω.Φταιει το θεμα που εχεις.....Αν παλι το αλλαξεις το θεμα και κανει παλι τα ιδια τοτε η μονη λυση ειναι το να κανεις φορματ σε καρτα μνημης και μνημη τηλεφωνου.

α ναι σε ευχαριστω πολυ...και να πω οτι εχω βαλει καποιο θεμα ασχετο?το κανονικο μαυρο που ειχε του εχω...ο,τι να ναι!και το αστειο ειναι οτι του ξαναεκανα αναβαθμιση μολις τωρα και παλι το ιδιο

ναι παιδια η φαση ειναι αθλια...μιλαω στο τηλ και με ρωτανε...τι τριζει ετσι????χαχαχαχ

εννοειται πως θα παει νοκια και ελπιζω να μη το κρατησουν κανα μηνα

Λογικα επι τοπου θα το σφιξουν και θα το παρεις....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...