Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως έχεις αναπάντητη ή εισερχόμενο μήνυμα; Αυτό δεν απενεργοποιείται.

Όχι... Αυτό είναι ενεργοποιημένο... Αλλά αν έχεις την έκδση 21, σου δίνει την δυνατότητα, όταν έχεις κλιεδωμένο το κινητό να αναβοσβήνει... Εγώ το έχω απενεργοποιημένο αλλά μερικές φορές ανάβει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά τέσταρα τη μπαταρία με το PhoNet και είναι σπαστικό...

Όταν είδα 85% μπαταρία, πήγα και αφησα το κινητό σε ένα τραπέζι.

Γυρνάω σε 1 ωρα, χωρίς να έχω πειράξει ΚΑΘΟΛΟΥ το κινητό, και η μπαταρία έχει πάει στο 70%!

Γεια σας παιδιά,έχω το εξής πρόβλημα...Χθες ήμουν θάλασσα και προφανώς θα βράχηκε ή θα μπήκε άμμος στο κινητό μέσα και ''κόλλησαν'' κάποια κουμπιά π.χ αυτό που αυξάνει τον ήχο και εκείνο που κλείνει το τηλέφωνο...Τι μπορώ να κάνω?Μπορώ να το ανοίξω εγώ ο ίδιος και να το καθαρίσω ή να το πάω στην Nokia ? Ευχαριστώ για την βοήθεια
:D

Θα σου πρότεινα να το πας σε ένα nokia shop και να τους ζητήσεις να στο καθαρίσουν, Συνήθως, δεν φέρνουν αντίρρηση, στο κάνουν δωρεάν και το παίρνεις κατευθείαν.

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το πως να περάσω βίντεάκια απο το YouYube στο κινητό μας. Είχα δοκιμάσει με Total Video Converter να τα μετατρέψω σε μορφή iPhone mpe4 μετά από ανάλογη συμβουλή πριν καναδυό μήνες αλλά άλλα βίντεο τα μετατρέπει αλλά στο κινητό παίζουν μόνο σαν αρχεία ήχου και άλλα δεν τα μετατρέπει καθόλου..επίσης με ποιό προγραμμα περνάμε τα βίντεο στο κινητό γιατί η λειτουργία μεταφορά βίντεο απο το Nokia PCSuite δεν βοηθάει πάντα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από την παρακάτω ιστοσελίδα, βάζεις το λινκ του βίντεο, επιλέγεις mp4 και στα μετατρέπει. Τα κατεβάζεις και τα περνάς στο 5800.

http://www.mediaconverter.org/index.php

Παιδιά σήμερα έγινε κάτι παράξενο. Ξαφνικά το τηλ (χωρίς να το χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή) έκανε κάτι σαν restart μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου (έτυχε να το δω), έβγαλε το γνωστό μήνυμα της Vodafone και μου επανέφερε το default theme. Είχα ένα άλλο εδώ και ένα μήνα χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να έγινε ή τι να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να έχασε επαφή με τη κάρτα; γιατί το θέμα το διαβάζει από εκεί.

Μία ερωτήσεις και από εμένα.

Πολλές φορές μου βγάζει επάνω δεξιά το σήμα του δορυφόρου, (χωρίς να έχω κάνει κάποια ανεργία), εάν πατήσω επάνω μου βγάζει ΄΄GPS διαθέσιμο’’, το πρόβλημα είναι ότι εάν έχω ανοιχτό το υποβοηθούμενο GPS κάθε φορά χρεώνομαι!

Προφανώς έχω ενεργοποιήσει κάποια ρύθμιση που τσεκάρει για διαθεσιμότητα συνδέσεις του GPS?

Εάν ναι πως μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Μία ερωτήσεις και από εμένα.

Πολλές φορές μου βγάζει επάνω δεξιά το σήμα του δορυφόρου, (χωρίς να έχω κάνει κάποια ανεργία), εάν πατήσω επάνω μου βγάζει ΄΄GPS διαθέσιμο’’, το πρόβλημα είναι ότι εάν έχω ανοιχτό το υποβοηθούμενο GPS κάθε φορά χρεώνομαι!

Προφανώς έχω ενεργοποιήσει κάποια ρύθμιση που τσεκάρει για διαθεσιμότητα συνδέσεις του GPS?

Εάν ναι πως μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Αυτό προσεξα και εγώ. Αν δεν πατισω να μην πάει online, νομίζω οτι αρχίζει να δουλεύει το gprs.

Παιδιά σήμερα έγινε κάτι παράξενο. Ξαφνικά το τηλ (χωρίς να το χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή) έκανε κάτι σαν restart μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου (έτυχε να το δω), έβγαλε το γνωστό μήνυμα της Vodafone και μου επανέφερε το default theme. Είχα ένα άλλο εδώ και ένα μήνα χωρίς πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να έγινε ή τι να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να έχασε επαφή με τη κάρτα; γιατί το θέμα το διαβάζει από εκεί.

Να χάσει επαφή με τη κάρτα δεν νομίζω.

Μάλλον κάποιο στιγμιαίο κόλλημα έφαγε με αποτέλεσμα να κάνει επανεκκίνηση και να χάσει το θέμα.

Μη σε ανησυχεί, συμβαίνουν αυτά. Και ειδικά το 5800 μας έχει καταπλήξει με τα τρελά του.

Αν παρατηρήσεις πως το κάνει συνέχεια τότε να αρχίσεις να ανησυχείς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδιά ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω στο τηλέφωνο ό,τι φωτογραφίες και ήχοι υπάρχουν μέσα στην SIM κάρτα;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το πως να περάσω βίντεάκια απο το YouYube στο κινητό μας. Είχα δοκιμάσει με Total Video Converter να τα μετατρέψω σε μορφή iPhone mpe4 μετά από ανάλογη συμβουλή πριν καναδυό μήνες αλλά άλλα βίντεο τα μετατρέπει αλλά στο κινητό παίζουν μόνο σαν αρχεία ήχου και άλλα δεν τα μετατρέπει καθόλου..επίσης με ποιό προγραμμα περνάμε τα βίντεο στο κινητό γιατί η λειτουργία μεταφορά βίντεο απο το Nokia PCSuite δεν βοηθάει πάντα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Xthes to ekana me Xilisoft ultimate video converter k vgazei trelli poiotita

Παιδιά ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω στο τηλέφωνο ό,τι φωτογραφίες και ήχοι υπάρχουν μέσα στην SIM κάρτα;

Στην ΣΙΜ δεν αποθηκευονται αυτα που λες! Καρτα μνημης ισως.. Ποιο ειναι το θεμα σου λοιπον; Η μεταφορα γινεται απλα με drag n' drop!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

Να έχεις φωτογραφίες και ήχους στην κάρτα sim είναι λίγο δύσκολο, γιατί η sim δεν είναι αποθηκευτικός χώρος. Εκτός και αν τα έχεις σε mms. Αλλά μάλλον θες να πεις κάρτα μνήμης. Απλά θα τα μεταφέρεις μέσα από την διαχείριση αρχείων που έχει το κινητό, είναι απλό. Επίσης γίενται και με κάποιο file manager όπως είναι ο X-Plore. Απλά να γνωρίζεις οτι η ελεύθερη μνήμη του 5800 είναι περίπου 60ΜΒ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Να έχεις φωτογραφίες και ήχους στην κάρτα sim είναι λίγο δύσκολο, γιατί η sim δεν είναι αποθηκευτικός χώρος. Εκτός και αν τα έχεις σε mms. Αλλά μάλλον θες να πεις κάρτα μνήμης. Απλά θα τα μεταφέρεις μέσα από την διαχείριση αρχείων που έχει το κινητό, είναι απλό. Επίσης γίενται και με κάποιο file manager όπως είναι ο X-Plore. Απλά να γνωρίζεις οτι η ελεύθερη μνήμη του 5800 είναι περίπου 60ΜΒ.
Και όμως μιλάω για την κάρτα SIM. Βασικά το πρόβλημα το έχει ένας φίλος που πήρε την Παρασκευή το 5800 και έχει στην SIM του εικόνες και ήχους και θέλει να τις μεταφέρει στο τηλέφωνο

Η σιμ μονο μυνηματα και επαφες εχει....

Aρα καποιο λαθος κανεις... Εννοεις την καρτα (sd) που μπαινει στο κινητο και οχι την σιμ.

Αυτό προσεξα και εγώ. Αν δεν πατισω να μην πάει online, νομίζω οτι αρχίζει να δουλεύει το gprs.

αγαπητοι φιλοι

επειδη μαλλον ειναι δυσκολο να διαβασω ολο το θρεντ παρακαλω αν μπορει καποιος οι περισσοτεροι να απαντησουν

για την αυτονομια ομιλιας μιλαω περιπου 2-4 ωρες την μερα?

για την αυτονομια με gps?

παιζει destinator?

κολαει ?

εχω 1800 επαφες ειναι γρηγορο?

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

παιδιά αυτό το gps δεν έχω μπορέσει να το λειτουργήσω με τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι ελλατωματικό. Το έχω αφήσει για ώρες να πιάσει κάποιο δορυφόρο σε εξωτερικό χώρο χωρίς καν σπίτια τρυγίρω και μάταια..

Δεν ξέρω ρε γμτ τι άλλο πρέπει να κάνω.. Λέτε να το πάω στην nokia μήπως τα καταφέρουν αυτοί?

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια φίλοι μου! Αν δεν σας είναι κόπος μπορείτε να μου πείτε και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού;

Φίλε nervous δεν μου ήρθε τίποτα στο e-mail..

Love song surprise - Satellite.

http://narod.ru/disk/6886589000/Satellite.mp3.html

Να χάσει επαφή με τη κάρτα δεν νομίζω.

Μάλλον κάποιο στιγμιαίο κόλλημα έφαγε με αποτέλεσμα να κάνει επανεκκίνηση και να χάσει το θέμα.

Μη σε ανησυχεί, συμβαίνουν αυτά. Και ειδικά το 5800 μας έχει καταπλήξει με τα τρελά του.

Αν παρατηρήσεις πως το κάνει συνέχεια τότε να αρχίσεις να ανησυχείς.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Οντως εκεί που νομίζεις ότι όλα ειναι OK γίνεται κάτι (όχι απαραίτητα σοβαρό) και σε προβληματίζει.

παιδιά αυτό το gps δεν έχω μπορέσει να το λειτουργήσω με τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι ελλατωματικό. Το έχω αφήσει για ώρες να πιάσει κάποιο δορυφόρο σε εξωτερικό χώρο χωρίς καν σπίτια τρυγίρω και μάταια..

Δεν ξέρω ρε γμτ τι άλλο πρέπει να κάνω.. Λέτε να το πάω στην nokia μήπως τα καταφέρουν αυτοί?

δοκίμασε την πρώτη φορά να το ακουμπίσεις σε κατι στέρεο και τελίως ακίνητομ σε εξοτερικό χόρο

Να υποθέσω πως αυτό το έχεις διαβάσει, σωστά;

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πας στις Ρυθμίσεις > Γενικές, βρες το Δεδομένα GPS (ή κάποια παρεμφερή ονομασία) μπες και πάτα Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρων.

Όταν κάποιες από τις μπάρες που θα εμφανιστούν γίνουν μπλε σημαίνει πως έχει κλειδώσει τους αντίστοιχους δορυφόρους. Δεν χρειάζεται κατ’ ανάγκη να είναι full η κάθε μπάρα. Αρκεί να είναι μπλε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Η σιμ μονο μυνηματα και επαφες εχει....

Aρα καποιο λαθος κανεις... Εννοεις την καρτα (sd) που μπαινει στο κινητο και οχι την σιμ.

Οχι, εννοώ την κάρτα SIM που έβγαλε απο το προηγούμενο του κινητό και την έβαλε στο 5800. Εκεί μέσα λοιπόν έχει κάποια πράγματα που θέλει να μεταφέρει στο 5800. Μην λέμε τα ίδια συνεχώς

Ok.

Για να δόσουμε ένα τελος στην όλη συζήτηση, η κάρτα SIM έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει μόνο ένα ορισμένο μικρό αριθμό μηνυμάτων sms (όχι mms) και επαφές.

Τίποτα άλλο! Ούτε φωτογραφίες, ούτε ήχους, απολύτως τίποτα!

Μπορεί κάποιος κάτοχος του 5800 (και αν γίνεται κάποιος που το έχει αγοράσει πρόσφατα) να ανεβάσει 2 φωτογραφίες που τράβηξε με αυτό?

Είναι ανάγκη καθώς προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σ'αυτό και το ν79....

Ευχαριστώ:O

Μπορεί κάποιος κάτοχος του 5800 (και αν γίνεται κάποιος που το έχει αγοράσει πρόσφατα) να ανεβάσει 2 φωτογραφίες που τράβηξε με αυτό?

Είναι ανάγκη καθώς προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σ'αυτό και το ν79....

Ευχαριστώ:O

Oρίστε μερικές: 1,2,3,4. Οι 2 πρώτες ειναι έξω βγαλμένες οι άλλες 2 μέσα στο σπίτι. Δεν λέει και πολλά από κάμερα...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...