Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη τελευταια τουεκδοση το κινητο ειναι αψογο και τα ηχεια πιο δυνατα. Σε οτι αφορα τ accuweather λειτουργει τελεια με το ασυρματο δικυτυο, απο εκει και περα επειδη φιλος αναφερε χρεωσεις, ελεγξε μηπως μπηκες στο live. Μετα την αναβαθμιση δεν κεανα πουθενα φορματ, ολα ηταν οπως πριν και αψογα. Γιατι κολλατε?

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Itchrist86

Αυτος ο φακελος C:casche που βρισκεται? Κι οταν λες μεσω ενος file manager, τι εννοεις? Να παω στη διαχειριση αρχειων?

Σ ευχαριστω

"There's a story still unread"

@Itchrist86

Αυτος ο φακελος C:casche που βρισκεται? Κι οταν λες μεσω ενος file manager, τι εννοεις? Να παω στη διαχειριση αρχειων?

Σ ευχαριστω

Εννοεί με ένα πρόγραμμα διαχείρησης αρχείων όπως είναι ο x-plore. Ο ενσωματομένος διαχειρηστής αρχείων δεν σου δίνει την δυνατότητα να μπεις στον φάκελο system. Τον φάκελο cache θα τον βρεις στην διαδορμή C:\System\Cache.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα..Εχω ενα προβλημα με το wifi του 5800.Στο σπιτι μου εχω κλειδωμενο το wifi μου.Στην αρχη οταν εμπαινα απο το 5800 μου ζηταγε κωδικο τον εβαζα και ολα ηταν οκ.Τωρα οταν παω να συνθεθω μου το εμφανιζει ως γνωστο δικτυο και συνδεεται χωρις να μου ζητησει κωδικο με αποτελεσμα οταν παω να μπω στον ιστο να μου βγαζει ο ιστος <Καμια αποκριση πυλης>Να προσθεσω οτι στο Laptop μου λειτουργει κανονικα το internet.

Το προβλημα ληθηκε.Αν εχει καπιος το ιδιο προβλημα η λυση του ειναι εδω=>http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229531&highlight=%F0%F1%EF%E2%EB%E7%EC%E1+5800&page=23

Sorry για το off topic.

Έχει παρατηρήσει κανείς οτι όταν έρχεται ένα μήνυμα, το διαβάσεις και μετά κλειδώσεις το τηλέφωνο, κάποιες φορές το λαμπάκι αναβοσβήνει γρήγορα σαν να μη το έχεις διαβάσει. Αν ξεκλειδώσεις και ξανακλειδώσεις τότε αναβοσβήνει πάλι κανονικά.

Έχει παρατηρήσει κανείς οτι όταν έρχεται ένα μήνυμα, το διαβάσεις και μετά κλειδώσεις το τηλέφωνο, κάποιες φορές το λαμπάκι αναβοσβήνει γρήγορα σαν να μη το έχεις διαβάσει. Αν ξεκλειδώσεις και ξανακλειδώσεις τότε αναβοσβήνει πάλι κανονικά.

Ναι ,το εχω παρατηρησει εγω .

Εχεις περασμενο το handy shell ? (εγω ναι)

Ελεγα μηπως φταιει αυτο ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και εγώ το παθαίνω αυτό αλλά όχι πάντα. Επίσης έχω εγκαταστήσει το handy shell όπως ο nervοus αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανε κ πριν την εγκατάσταση του handy shell.

Iσως να ειναι το handy shell γιατι στο δικο μου που δεν το εχω κανει εγκατασταση δεν μου το εχει κανει ποτε..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ναι ,το εχω παρατηρησει εγω .

Εχεις περασμενο το handy shell ? (εγω ναι)

Ελεγα μηπως φταιει αυτο ..

Οχι δε το εχω

Μήπως παίζουν ρόλο οι ρυθμίσεις? Ίσως ακούγεται άκυρο κ κουλο αλλά όλα είναι πιθανά. Gianpithio εσυ τις ρυθμίσεις έχεις βάλει?

ναι και εμενα καμια φορα το κλειδωνω και ενω δεν εχω το breathing light ενεργοποιημενο αρχιζει να αναβοσβηνει το ασπρο λαμπακι. Μετα στρωνει αμα το ανοιξω και το κλεισω η κατι τετοιο.

Καποια μεταβλητη flag μενει στον ασσο lol

Μετά απο πολλά πολλά χρόνια, χρησιμοποιώ συσκευή χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να την κλειδώσω (η τελευταία ήταν το 7110). Την βάζω μέσα στην θήκη όταν μετακινούμαι, οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να πατηθεί κάποιο πλήκτρο ακούσια.

Χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί θέλω οποιαδήποτε στιγμή, να πατάω πάνω στην οθόνη, αυτή να ανάβει και να βλέπω τις πληροφορίες της οθόνης αναμονής.

Μήπως παίζουν ρόλο οι ρυθμίσεις? Ίσως ακούγεται άκυρο κ κουλο αλλά όλα είναι πιθανά. Gianpithio εσυ τις ρυθμίσεις έχεις βάλει?

Ο φωτισμός ειδοποίησης είναι για όλα τα συμβάντα και χωρίς όριο. Τώρα το έβαλα στη μια ώρα αν και δε νομίζω να παίξει ρόλο.

Εγω πάντως αφαίρεσα κάποιες εφαρμογές που τρέχανε συνέχεια στο παρασκήνιο όπως το άχρηστο mail for exchange (EasStartup.exe), το Nimbuzz και πάλι τα ίδια.

Και εγώ το παθαίνω αυτό αλλά όχι πάντα. Επίσης έχω εγκαταστήσει το handy shell όπως ο nervοus αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανε κ πριν την εγκατάσταση του handy shell.

Ναι ,δεν συμβαινει παντα

Οχι δε το εχω

Ευχαριστω για την απαντηση :)

Ουτε εγω εχω το handy shell και μου το κανει κι εμενα καποιες φορες.

Μπααα!

Καποια μεταβλητη flag μενει στον ασσο lol

Κατι τετοιο θα συμβαινει .

:p

Μικρο bug :spider:

Μετά απο πολλά πολλά χρόνια, χρησιμοποιώ συσκευή χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να την κλειδώσω (η τελευταία ήταν το 7110). Την βάζω μέσα στην θήκη όταν μετακινούμαι, οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να πατηθεί κάποιο πλήκτρο ακούσια.

Χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί θέλω οποιαδήποτε στιγμή, να πατάω πάνω στην οθόνη, αυτή να ανάβει και να βλέπω τις πληροφορίες της οθόνης αναμονής.

Χαιρομαι που χαιρεσαι :wink::dance::tease:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Εμένα αυτό με το φωτάκι άρχισε να το κάνει με την έκδοση 21. Μέχρι και την 20 δεν το έκανε ποτέ άσχετα αν έτρεχε το handy shell ή όχι.
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Εμένα αυτό με το φωτάκι άρχισε να το κάνει με την έκδοση 21. Μέχρι και την 20 δεν το έκανε ποτέ άσχετα αν έτρεχε το handy shell ή όχι.

To Notification Light ειναι νεο feature που προστεθηκε

με την v21.0.025 :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2774453#post2774453

iPhone 5S Space Grey

Αυτο με το φωτακι το κανει και μενα και δεν εχω το handy shell μεσα...λιγο εκνευριστικο ειναι.

Καλημέρα σε όλους.

Απο χτές είμαι και εγώ κάτοχος του 5800 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Το πήρα από κατάστημα Cosmote, η συσκευασία δεν περιλαμβάνει θήκη ενώ η συσκευή έχει f/w 20 το οποίο θα αναβαθμίσω φυσικά με την 1η ευκαιρία

Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής που έχει αναφερθεί και από άλλους, είναι πολύ στιβαρή (ίσως τα πρώτα να ήταν λίγο πιο "ψεύτικα") ενώ η γνωστή σχισμή είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν φαίνεται

Τα λέμε :)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Καλημέρα σε όλους.

Απο χτές είμαι και εγώ κάτοχος του 5800 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Το πήρα από κατάστημα Cosmote, η συσκευασία δεν περιλαμβάνει θήκη ενώ η συσκευή έχει f/w 20 το οποίο θα αναβαθμίσω φυσικά με την 1η ευκαιρία

Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής που έχει αναφερθεί και από άλλους, είναι πολύ στιβαρή (ίσως τα πρώτα να ήταν λίγο πιο "ψεύτικα") ενώ η γνωστή σχισμή είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν φαίνεται

Τα λέμε :)

Κακός που δεν περιλαμβανει θηκη... να τους το πας πισω και να τους πεις οτι η συσκευασία εξ'αρχης δεν ειχε θηκη...

Κακός που δεν περιλαμβανει θηκη... να τους το πας πισω και να τους πεις οτι η συσκευασία εξ'αρχης δεν ειχε θηκη...

Οι καινούριες παρτίδες έτσι βγαίνουν.

Στην συσκευασία που δίνει η Cosmote δεν περιλαμβάνεται θήκη ενώ δεν έχει μέσα δεύτερο stylus, το τσέκαρα γιατί ήταν σφραγισμένο και το άνοιξαν μπροστά μου. Δεν ξέρω ίσως η Alpha Copy να την κατάργησε ή να είναι custom οι παραγγελίες. Αυτό που πήρα είναι το μπλέ

Διάβασα πιο πριν πως είναι καλό να κάνεις format, έτσι είναι και γιατί ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Οι τελευταίες παρτίδες δεν έχουν δεύτερη γραφίδα καθώς και θήκη.

Edit:

http://img38.imageshack.us/img38/4595/40353518.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Διάβασα πιο πριν πως είναι καλό να κάνεις format, έτσι είναι και γιατί ;

Oταν ειναι καινουριο δεν χρειαζεται να κανεις format στην συσκευη. Καλο ειναι να κανεις format στην καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη γιατι μετα το format διμιουργουνται καποια αρχεια και λειτουργει καλυτερα..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Οι τελευταίες παρτίδες δεν έχουν δεύτερη γραφίδα καθώς και θήκη.

Edit:

http://img38.imageshack.us/img38/4595/40353518.jpg

Οποτε εμεις ειμαστε οι τυχεροι...!:D

Μας χρυσωσαν το χαπι με την θηκη και την δευτερη γραφιδα...:lol::lol::p:p :tease::tease:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...