kwstas1984 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλα ειναι που δουλευει αλλα αφου μπορουμε να σε βοηθησουμε να το κανεις καλυτερο με το a-gps θες να κανουμε μια προσπαθεια? Αν θες πες μας τι δικτυο εχεις για να σου πουμε τις ρυθμισεις στο σημειο προσβασης για το διαδικτυο ωστε να δουλευει σωστα το a-gps εχω cosmote what's up. προς το παρον, ελλειψει wapa χρησημοποιω μονο το ενσωματομενο gps. πειτε μου βρε παιδια, στο κεντρο της πολης σας, με τις πολυκατοικιες τριγυρω, σας βρισκει σημα? εγω μενω θεσσαλονικη, ειμουν πλατεια αριστοτελους και δεν επιανε σημα και μου επιασε προς παραλια μερια. δηλαδη πιο το νοημα υπαρξης gps στο 5800 αν δεν δουλευει απροσκοπτα μεσα στην πολη? ειχα την εντυπωση πως αν ειμουν σε οποιοδηποτε ανοιχτο χωρο θα με εβρισκε ο δορυφορος. αμ δε! επισης οταν λετε, φορτωμα χαρτων απο το map loader, τι εννοειται? εγω οταν πηρα το κινητο και μπηκα στην εφαρμογη Nokia maps, εκανα ζουμ και βρηκα ετσι την πολη μου. δεν φορτωσα κατι. εχω μπερδευτει λιγο με αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 επισης οταν λετε, φορτωμα χαρτων απο το map loader, τι εννοειται? εγω οταν πηρα το κινητο και μπηκα στην εφαρμογη Nokia maps, εκανα ζουμ και βρηκα ετσι την πολη μου. δεν φορτωσα κατι. εχω μπερδευτει λιγο με αυτο. Λιγο διαβασμα χρειαζεται .. και ερωτησεις στο σχετικο θεμα ....:rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2649523#post2649523 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 δικιο εχεις αλλα τι να πρωτοδιαβασουμε εδω μεσα.... θενξ nervous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Το Σάββατο θα γίνω και εγώ μέρος του club. Βέβαια έχω και εγώ μία απορία. Μπορώ να συνδέσω στην υποδοχή 3,5mm των ακουστικών αλλού τύπου ? δλδ μπορώ να βάλω του υπολογιστή μου? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Είχα την απορία από το w950 μου, αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ.. Thx προκαταβολικά :) MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ναι, φυσικά. Οποιαδήποτε ακουστικά με 3,5 mini-jack είναι συμβατά. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Και για προτάσεις, ρίξε μια ματιά στο ανάλογο θέμα. Με ένα καλό σετ ακουστικών, η ποιότητα αναπαραγωγής βελτιώνεται θεαματικά. Θα μείνεις έκπληκτος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Εγω εχω βαλει στην επεκταση που σου δινουν που εχει και κουμπια για να ελεγχεις τον player τα ακουστικα του 910 που ειναι αρκετα καλα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrlinatsa69 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 H πρώτη φόρτιση πόση πρέπει να είναι? Έχω ακούσει πολλές γνώμες! Άλλος είπε μέχρι να σου πει ΟΚ φορτίστηκε, αλλος 5h, άλλος 8-10h και άλλος μία μέρα!!! Οι επόμενες φορτίσεις? να περιμένουμε να κλείσει από μπαταρία και μετά πόσο? Όλες να γίνονται με κλειστό κινητό? Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 απο οτι μου ειπαν τα παιδια εδω και ετσι κανω, τις 3 πρωτες φορες, αφηνεις την μπαταρια να τελειωσει και μετα το φορτιζεις κανονικα. Σε ειδοποιει οταν ολοκληρωθει η φορτιση. κλειστο ή ανοιχτο, δεν εχει σημασια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros125 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδια καλησπερα Σας παρακαλω μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει, ειλικρινα εψαξα και δεν βρηκα κατι. Πηρα το 5800 ολα καλα ολα ωραια αλλα οταν παω να συνδεθω με bluetooth hands free ειτε νοκια ειτε αλλης εταιριας μετα απο 2 - 3 λεπτα με πεταει και κανει συνδεσεις -ξεσυνδεσεις συνεχεια η δεν συνδεεται μετα. Τι εξουσιοδοτημενη , τι μη εξουσιοδοτημενη, τι κρυφο το bluetooth,τι φανερο τι επανεκινησεις τι κωδικους ξανα, τι χειροκινητα τι αυτοματα τα παντα ολα .... Αν υπαρχει λυση σας παρακαλω ενα pm στειλτε μου γιατι λογω δουλειας δεν μπορω να βλεπω συνεχεια το forum αν και ειλικρινα θα το ηθελα. Ειμαι σιγουρος οτι καποιο τσακαλι εχει βρει λυση... Σας ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Εγώ έκανα browse, ξαφνικά έχασα το σήμα και κόλλησε το κινητό! Ότι και να έκανα δε ξεκολούσε και εβγαλα τη μπαταρια για να το ξανανοιξω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδιά ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω με τα headphones απο το pc μου.Πάντος για την μπαταρία έχω την ίδια γνώμη με τον φίλο μου τον kwstas1984 MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrlinatsa69 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Πάντως η μπαταρία μου έχει πρόβλημα! Χτες έκατσα και σημείωσα τι έκανα με το κινητό να δω τι μου γίνεται!!! Την φορτισα πλήρως και το βγάζω από ρεύμα στις 7 το απόγευμα! Με πολύ μέτρια χρήση και ομιλία κανα τέταρτο , το κλείνω το βράδυ μία η ώρα! (με τη μπαταρία στο 6) 6:30 το πρωι το ανοίγω και η μπαταρία δείχνει 5γραμμές και χωρίς να το χω αγγίξει καν το τηλ, στις 7 που κοίταξα την ώρα η γραμμές ήταν 4!!! Μετά από λίγο δείχνει πάλι 5 και ξανά 4. Μετά από κλήσεις 5 λεπτών και 3 τραγούδια που άκουσα οι γραμμές γίναν 3!!! Μισή ώρα άκουσα μουσική και μίλησα ούτε 5',---> 2 γραμμές 12.00 το μεσημέρι κοίταξα 10 φωτό περίπου,άκουσα 2 τραγούδια 5 λεπτά κλήση και η μπαταρία στη 1 γραμμή! 12.45 μου βγαλε χωρίς άλλη κλήση η μπαταρία εξαντλείται και μετά από ένα τέταρτο έκλεισε..... Δηλαδή δε κράτησε ούτε 12 ώρες με μέτρια χρήση!!! Α!Και ενώ φόρτιζε μου πέταγε μήνυμα ότι η μπαταρία εξαντλείται!!! Σήμερα μου έδωσαν μια άλλη μπαταρία την οποία φορτίζω από την αρχή κτλ κτλ! Τι φταίει πιστεύετε? Η μπαταρία ή κάτι άλλο! Το κινητό το έχω μία βδομάδα και κάθε μέρα ήθελε φαϊ!!! :X Δε το προλάβαινα! Την δόνηση οθόνης την έχω στο χαμηλό (1ο επίπεδο) και την ένταση της οθόνης στα 3/4! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 με την νεα μπαταρια βλεπεις διαφορα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Για να ξέρεις mrlinatsa69, όταν είναι και καλά να το κλείσεις το κινητό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το προφίλ Εκτός Σύνδεσης. Αυτό που κάνει το προφίλ είναι να σε αποσυνδέει από το δίκτυο κινητής που είσαι και είναι μετά σα να έχεις ένα mp3 player και camera κι όχι κινητό. Αυτό γιατί το 5800 (όπως και ο κάθε υπολογιστής) όταν επανεκκινεί φορτώνει από την άρχη όλα τα προγράμμα που χρειάζεται για να ανοίξει το τηλέφωνο (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουμε φωρτώσει κι εμείς, αν έχουμε) κι αυτό παίρνει ενέργεια άρα χαλάει πιο γρήγορα τη μπαταρία. Προσωπικά με το που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το tip εκτόξευσα τις μέρες που μένει ανοιχτό το τηλέφωνο στις 4-5 μέρες με μέτρια χρήση! Πολύ καλό αν αναλογιστείς πως πρόκειτα για smartphone. Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Z3RatuL χρησιμο tip. thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Τι γινεται ρε παιδια με το site της ovi?Θα ανοιξει σημερα λετε?γιατι σου ζηταει ονομα και κωδικο για να μπεις..:happy:Καιρος θα ειναι..Να δουμε και εμεις τιποτα καλο(σε καλες τιμες παντα:lol:).. "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Πολλά προβλήματα ρε παιδιά. Εκτός απο την μλ**@ με την κάρτα σιμ της βόνταφον παντως άλλο πρόβλημα δεν είχα με το κιν και μουσική ακούω καθημερινα γύρω στο 2ωρο κ με πάει 3 μέρες (μάξ). Βεβαια δικτυο όχι διπλό, δόνηση αφής χαμηλά και ήχοι πλήκτρων ΟΦ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλυτερα να το κλεινεις το κινητο για να "ξεκουραζεται".οσο για την μπαταρια ειναι μεχρι να στρωσει.μετα θα αυξηθει η διαρκεια της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrlinatsa69 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 με την νεα μπαταρια βλεπεις διαφορα? Σήμερα την άλλαξα και ακόμα τη φορτίζω!!! Θα δείξει... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_xanthi Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 παίδες, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.. πλέον δεν μπορώ να πατήσω τα 4 κουμπια στην αρχική οθόνη, τα δύο από κάτω (των επαφών και για να πληκτρολογήσουμε έναν αριθμό) καθώς και το πράσινο και το κόκκινο κουμπί..ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; τα τελευταία που θύμαμαι να έχω κάνει στο κινητό είναι η αναβαθμιση, διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης γιατί μου την έβγαζε κατεστραμμένη και να προσθέσω γραμματοσειρά.. Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 παίδες, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.. πλέον δεν μπορώ να πατήσω τα 4 κουμπια στην αρχική οθόνη, τα δύο από κάτω (των επαφών και για να πληκτρολογήσουμε έναν αριθμό) καθώς και το πράσινο και το κόκκινο κουμπί..ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; τα τελευταία που θύμαμαι να έχω κάνει στο κινητό είναι η αναβαθμιση, διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης γιατί μου την έβγαζε κατεστραμμένη και να προσθέσω γραμματοσειρά.. Συγχαρητήρια! Μπορείς να αλλάξεις το θέμα της αρχικής οθόνης αντί για συντομέυσεις, σε αυτό με τις αγαπημένες επαφές και θα μπορείς να λειτουργήσεις όλα τα πλήκτρα. Από εκεί και πέρα, πάρε ένα backup, κάνε hard format στο κινητό και ως διαμαγείας θα λύθούν όλα! Το έχω διαβάσει και από άλλους και το έχω πάθει και εγώ. Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Το 'χει κανει και σε μενα δυο φορες ως τωρα αλλα: 1 φορα με την 11 και μια με την 20. με την 21 δεν το εμφανισε προς το παρων. Κι ομως το ξανακανε. Στην 21. Χτυπησε το κινητο, πηγα να το σηκωσω και με το γυρισμα της οθονης κολησε για κανα τεταρτο με το σημα του ακουστικου να αναβοσβηνει πρασινο κιτρινο, λες και ειχε μπει η κληση σε αναμονη. εβγαλα μπαταρια και οταν την ξαναεβαλα ζητησε ωρα και ημερομηνια. μονο την χωρα δεν ζητησε. Α ρε NOKIA!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλημερα παιδια να κανω μια ερωτηση στο κεντρικο μενου κατω κατω σας βγαζει εναν φακελο με το ονομα Mfx (Mail for exchance) μου φαινετε το εβγαλε μετα την αναβαθμιση στην 21 και αν σας το βγαζει τι στο δι#@^% ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kar Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις να μου πει,προσπάθησα να παίξω πόκερ στο facebook και μου ζήτησε αναβαθμιση στο flash player.ποιά γλώσσα να διαλέξω και ποια εκδοση γιατί δεν εγραφε για symbian.Και το mail for exchange πως το διαγράφουμε ως εφαρμογή. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts