mirrorofsorrow Δημ. May 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μετά την αναβάθμιση έκανα φορματ και ρύθμιση όλα από την αρχή. Οπότε, σίγουρα, δεν φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 καλησπερα και απο μενα. μολις γυρισα απο το καταστημα ενος νοκια στην περιοχη μου. το προβλημα του gps που αντιμετωπιζα με βοηθησε να το λυσω ενας υπαλληλος εκει. πολυ εξυπηρετικος και φαινοταν να το κατειχε το θεμα. να λεμε και τα θετικα των νοκια καταστηματων λοιπον. πλεον ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος μαυρου 5800 (μεχρι να μου βγαλει κανενα αλλο προβλημα :lol: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μενα παλι δεν χανει καθολου.απο τοτε που το πηρα δεν το ρυθμισα καθολου και δειχνει ακριβως την ιδια ωρα με τον υπολογιστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Τι σου έκανε ο υπάλληλος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 απενεργοποιησε ολες τις επιλογες και αφησε μονο το ενσωματωμενο gps. μεσα σε ενα λεπτο βρηκε σημα. παραξενευτηκα πολυ γιατι χτες που ειμουν σε ανοιχτο χωρο και το τεσταρα με ηλιοφανεια, δεν εγινε τιποτα. οποτε δεν εγινε κατι σπουδαιο αλλα εκτιμησα πολυ την διαθεση που ειχε να με βοηθησει και πολυ αναλυτικος ηταν. πλεον με το κυαλι βρισκουμε υπαλληλους που δεν βαριουνται να σε εξυπηρετησουν. μακαρι το προβλημα με την ωρα, να λυθει συντομα, βλεπω οτι πολλα ατομα το εχουν. εγω δεν ξερω ακομα γιατι το εχω 2-3 μερες, προς το παρον ολα δουλευουν σωστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλα ειναι που δουλευει αλλα αφου μπορουμε να σε βοηθησουμε να το κανεις καλυτερο με το a-gps θες να κανουμε μια προσπαθεια? Αν θες πες μας τι δικτυο εχεις για να σου πουμε τις ρυθμισεις στο σημειο προσβασης για το διαδικτυο ωστε να δουλευει σωστα το a-gps [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Και εγω εχω ενεργοποιημενο το agps αλλα δεν βλεπω να κλειδωνει πιο γρηγορα.τι ρυθμισεις θελει?το εχω ενεργοποιησει το υποβοηθουμενο,με ρωταει στην αρχη να συνδεθει μετα με ρωταει με ποιο προφιλ και του βαζω να συνδεθει με αυτο που μπαινω στο ιντερνετ και με τον browser(εχω τσαμπα ΜΒ) αλλα δεν φαινεται να φορτωνει στην αρχη(δειχνει οτι εχει συνδεθει αλλα δεν κατεβαζει ΚΒ).οταν ομως χρειαστει να κατεβασει κανα χαρτη γιατι δεν τον εχει ,φορτωνει και δειχνει και κατω αριστερα τα ΜΒ που φορτωνει.τι αλλο χρειαζεται να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αν εχεις vodafone δοκιμασε να βαλεις σημειο προσβασης το web vodafone και απο μενου/εργαλεια/ρυθμισεις/συνδεση/σημεια προσβασης/web vodafone κοιτα να εχεις με τη σειρα web vodafone πακετα δεδομενων internet.vodafone.gr κανενα οχι τον κωδικο αστο κανονικος vodafone.gr ΚΑΙ μετα πατας επιλογες/προχωρημ. ρυθμισεις IPv4 αυτοματη επιλογη αυτοματη επιλογη καμια 0 και δοκιμασε παλι το gps με αυτο το σημειο προσβασης απο το μενου/εφαρμογες/τοποθεσια/εντοπισμος θεσης/διακομ. εντοπ. θεσης/ με την σειρα εχεις αυτοματη επιλογη web vodafone supl.nokia.com (οι παραπανω ρυθμισεις μπορει να ειναι ιδιες και για τα αλλα δικτυα, δ το ξερω..αν δεν εχεις vodafone θα ψαξω τις ρυθμισεις και θα βρουμε την ακρη;)) Επισης. στο nokia maps οταν σε ρωταει στην αρχη να συνδεθει, δεν εννοει το a-gps, αλλα να συνδεθει στο Internet και να κατεβαζει χαρτες, πληροφοριες κλπ..τους χαρτες τους εχεις φορτωσει με το map loader? [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Άλλο όταν σε ρωτάει η ίδια η εφαρμογή και άλλο το πως λειτουργεί το υποβοηθούμενο gps. Όταν συνδέεσαι μέσα από το πρόγραμμα, το κανείς για να αντλήσεις δεδομένα για τους χάρτες. Για να ρυθμίσεις το Υποβοηθούμενο GΡS, θα σας στο Τοποθεσία - Εντοπισμός Θέσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ναι vodafone εχω.οχι τους χαρτες τους φορτωνει μονο του.δεν εχω πειραξει τιποτα.στο επιλογη εντοπισμου το εχω ενεργοποιημενο το υποβοηθουμενο.θα κοιταξω και αυτο με τις ρυθμισεις. εντιτ.εγω μπαινω μεσω του vodafone gprs prepaid στο ιντερνετ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ναι vodafone εχω.οχι τους χαρτες τους φορτωνει μονο του.δεν εχω πειραξει τιποτα.στο επιλογη εντοπισμου το εχω ενεργοποιημενο το υποβοηθουμενο.θα κοιταξω και αυτο με τις ρυθμισεις. εντιτ.εγω μπαινω μεσω του vodafone gprs prepaid στο ιντερνετ. 30mb εχεις ελευθερα? Αν δεν εχεις βαλει τους χαρτες καντο γιατι αν το αφησεις να τους κατεβαζει καθε φορα μονο του καηκες! Κανε και αυτα που γραφω παραπανω! Και στις ρυθμισεις τα επιλεγεις ολα εκτος του bluetooth [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Το κοιταξα αυτο με το web vodafone.αν εχω το gprs prepay δεν κανει δουλεια?καλα να τους κατεβαζει δεν ειναι τοσο τραγικο.εχω 30ΜΒ τσαμπα και δεν τα χρησιμοποιω ετσι και αλλιως οποτε τα χαλαει αυτο.να ενεργοποιησω δηλαδη και το βασει δικτυου?αυτο τι κανει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Το κοιταξα αυτο με το web vodafone.αν εχω το gprs prepay δεν κανει δουλεια?καλα να τους κατεβαζει δεν ειναι τοσο τραγικο.εχω 30ΜΒ τσαμπα και δεν τα χρησιμοποιω ετσι και αλλιως οποτε τα χαλαει αυτο.να ενεργοποιησω δηλαδη και το βασει δικτυου?αυτο τι κανει? Δε νομιζω να κανει το prepay...Ναι μεν μπαινεις στο νετ αλλα εχει αλλες ρυθμισεις και αλλο διακομιστη! Δοκιμασε αυτα που σου εγραψα δ χανεις κατι! Στο λεω γιατι και εγω το ιδιο προγραμμα με τα 30mb εχω και ενω στην αρχη ειχα το postpay ειχα προβλημα! Ασε που και στην voda που πηρα τηλ μου ειπαν οτι και στο web vodafone ισχυει το προγραμμα με τα 30mb. Να σου πω και παλι να περασεις τους χαρτες μεσω map loader (ή βαλε καποιο απο τα αλλα προγραμματα πλοηγησης) γιατι θα την πατησεις και με τις χρεωσεις δε συμφερει!;) [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostok Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλησπερα . Μπορει για το product code της συσκευης του φιλου σου να μην εχει ανεβει η αναβαθμιση, ή να την αφαιρεσαν για το συγκεκριμενο. Δες στην 1η σελιδα τα product codes http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2646449#post2646449 Και τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?Δηλαδη δεν μπορει να κανει αναβαθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Όχι, δεν μπορεί με τον συμβατικό τρόπο. Για να κάνει αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξει το product code ώστε να βάλει κάποιο για το οποίο είναι διαθέσιμη η νεότερη έκδοση λογισμικού και μετά να την κάνει. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 οκ θα το δοκιμασω ετσι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagi Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 παιδια να ρωτησω κατι, εχει δοκιμασει κανεις να βαλει video για ringtone? Δοκιμασα να βαλω, επελεξα ενα βιντεο απο την καρτα μνημης αλλα οταν παιρνουν τηλ δεν παιζει αλλα παιζει το κλασικο νοκια tune... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Τι είδους βίντεο επέλεξες; Διάλεξε ένα που έχεις τραβήξει με τη κάμερα της συσκευής και πες αν το παίζει. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagi Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ναι τελικα εχεις δικιο, βιντεο τραβηγμενο απο το κινητο το παιζει. Βασικα παιζει μονο τον ηχο του. Εγω νομιζα οτι θα παιζει και εικονα οταν σε παιρνουν αλλα δεν πειραζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Θα πρέπει να παίζει και την εικόνα, αλλιώς δεν θα είχε νόημα. Το βίντεο που επέλεξες το έχεις στη κάρτα μνήμης; Αν ναι, μετακίνησε το στην εσωτερική μνήμη και δοκίμασε ξανά. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 εχω βαλει βιντεο σαν ηχο κλησης που εχω κατεβασει απο το πισι αφου πρωτα το μετετρεψα με το πισι σουιτ,το εχω αποθηκευμενο στη καρτα μνημης και παιζει κανονικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Και εγώ είχα βάλει βίντεο για ήχο κλήσης στην 10 έκδοση όταν το πρωτοπήρα,και έδειχνε και εικόνα και ήχο.Στις καινούργιες εκδόσεις βέβαια δε το έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλησπέρα παιδιά, είμαι πλέον κ εγώ ένας κάτοχος του πρώτου touchscreen κινητού της Φινλανδικής εταιρείας αλλά έχω μια απορια. Πριν το πάρω διάβασα οτι το εν λόγω μοντέλο ανήκει στην κατηγορία Comes with music. δηλαδή τσάμπα μουσική απο το κατάστημα νοκια για ένα χρόνο. Τελικά ισχύει αυτό κ αν ναι πως γίνεται η δουλείά Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αυτή στην Ελλάδα... τουλάχιστον ακόμη. Και όταν με το καλό έρθει και εδώ, δεν νομίζω πως οι ήδη πουλημένες συσκευές θα διέπονται από τη κατηγορία. ΥΓ: Σε λίγο τα μηνύματα μας θα μεταφερθούν στο θέμα του 5800. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αυτή στην Ελλάδα... τουλάχιστον ακόμη.Σιγά που θα ήταν εδώ διαθέσιμη Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts