Jump to content

panostok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panostok

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panostok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. panostok

    Redmi 3S

    Ok το έκανα έτσι,δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα,απλά μου έκανε εντύπωση που έδειχνε 4G όταν είχα wifi ανοικτό ενώ όταν έκλεινα το wifi μου έβγαζε σκετο wind gr.Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  2. panostok

    Redmi 3S

    Σου εκανε το ιδιο θεμα με το wifi κ το 4G?
  3. panostok

    Redmi 3S

    Καλησπέρα και απο μένα,και γω κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες περίπου του 3s international με την 800αρα μπάντα μιας και έχω wind απο geekbuying,ήρθε με την global stable το έκανα αναβάθμιση στην 8.0.3.0 και το έχω αφήσει εκεί με τα αγγλικά μιας και δεν έχω θέμα.Η ερώτηση που έχω είναι η εξής,όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο wifi μου βγάζει στο σήμα του τηλεφώνου WIND GR 4G ενώ έχω επιλεγμένο να είναι σε 2g,αν κλείσω το wifi γυρνάει κανονικά σε WIND GR.Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς και γιατί όταν είναι συνδεδεμένο σε wifi δείχνει 4G αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι εικονικό,γιατί αν ανοίξω το 4g δεδομένα και κλείσω το wifi έχω 2 γραμμές σήμα,ενω όταν είμαι με 2g έχω φουλ σήμα, είτε συνδεδεμένο το wifi (με εικονίδιο 4G) είτε όχι.Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Είναι κάποιο bug?
  4. Καταλαβα οι λαλακιες πληρωνονται....
  5. Οχι δεν ειναι android ειναι μια πολυ απλη συσκευη των 35 ευρω,απλα βολευει πολυ ηλικιωμενους γιατι εχει μεγαλο καντραν.
  6. Καλησπέρα παιδιά,σήμερα παρελαβα ενα alcatel ΟΤ 282 που παρειγγειλα απο το e-shop για τον πατερα μου.Επειδη εκανα την χαζομαρα και δεν διαβασα οτι περιέχει μονο αγγλικο μενου,θελω αν μπορει κανενας να μου πει αν μπορω με κάποιο τροπο να περασω μεσα ελληνικο μενου.
  7. Aν κανεις μια αναζητηση στο ebay θα βρεις σιγουρα.Εγω πηρα μια που ειχε και φορτιστη αυτοκινητου μαζι και ταιριαζει γαντι.
  8. Και τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?Δηλαδη δεν μπορει να κανει αναβαθμιση?
  9. Παιδια καλησπερα μια ερωτηση.Σημερα ηρθε ενας φιλος με το 5800 και ειπαμε να κανουμε αναβαθμιση.Μπηκα να την κανω μεσω FOTA αλλα οταν συνδεθηκε με νοκια εγραψε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση.Το προσπαθησα αλλες 2-3 φορες αλλα τιποτα,παλι τα ιδια.Η πλακα ειναι οτι εχει την 20 στο τηλεφωνο.Ξερει κανενας τι γινεται?
  10. Παιδια αν δουλευετε με το ebay μεσα εχει πολυ πραγμα για το τηλεφωνο.Πενακια,μπαταριες,θηκες ο,τι τραβαει η ψυχη σας.Αλλες ποιοτητες καλες και αλλες κακες.Δεν τρεχει και τιποτα ομως το να δωσεις και 2 ευρω για 2 θηκες.Εγω παρήγγειλα ενα βραχιονα για το τηλεφωνο με βεντουζα για το αυτοκινητο,που ήταν πακετο με φορτιστη αυτοκινητου,και ειχε δωρο μια χοντρη υφασματινη θηκη και μια μεμβρανη για την οθονη συνολο στα 8 ή 9 ευρω αν θυμαμαι.Μου ηρθαν και ειναι μια χαρα.
  11. Παιδια καλησπερα εχω καμμια βδομαδα τωρα που διαβαζω ποστ απο διαφορα θεματα σε αυτο το φορουμ και μπορω να πω οτι με εχετε βοηθησει απιστευτα.Ειμαι και γω κατοχος του Νοκια 5800 και ειναι η πρωτη φορα που εχω τετοιο τηλεφωνο και μπορω να πω οτι με εχει συναρπασει.Εχω μια απορια οσων αφορα το sygic.Το βρηκα και γω σε καποιο site και το κατεβασα, 1.Το θεμα ειναι οτι δεν μου δειχνει ολα το POI's στο χαρτη.Δηλαδη ακομη και αν τα ενεργοποιησω ολα μου δειχνει μερικα και οχι ολα,για παραδειγμα δεν μου δειχνει τα εικονιδια απο τα νοσοκομεια ή τα φαρμακεια.Mηπως το κανει επειδη ειναι trial? 2.Πηγα σημερα και εβαλα ενα αλλο χαρτη τον ΝaviGreece που βρηκα σε καποιο αλλο site και με το που το ενεργοποιησα μου εγραψε οτι η δοκιμαστικη περιοδος τελειωσε,μετα ξαναεβαλλα τον teleatlas και μου το ξαναεγραψε.Εκανα εκει κατι αλχημειες και τωρα δουλευει μια χαρα.Το ανοιγω,το κλεινω και δεν μου γραφει τιποτα.Ξερουμε ποτε τελειωνει αυτο το Τrial? 3.Mπορει καποιος με PM να μου στειλει αυτα τα γνωστα μαγαζακια που λετε ολοι αλλα εγω δεν εχω ιδεα ποια ειναι? Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω συγνωμη για το μακροσκελες ποστ.
×
×
  • Create New...