Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα πλαστικά τμήματα στα πλάγια έχουν μια σκούρα απόχρωση μπλε, όπως και πίσω καπάκι.

Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα χρώματα, κόκκινο και μαύρο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Βγήκε καινούρια έκδοση για το PC Suite

Version 7.1.26 (fix stability issues)

Πατήστε Check for Updates στο PC Suite ;)

Βέβαια όταν πάω να το κατεβάσω μεσω του PC Suite μου λέει failed to download μόλις φτάνει στο 99%

Μικρό το κακό βέβαια..

Τελικά δοκίμασε κανείς να κάνει Update?

Το σφάλμα μόνο σε μένα το βγάζει?

εγω παντως εκανα κανονικα update χωρις κανενα προβλημα.ουτε κολησε ουτε τιποτα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

και σε μενα μια απο τα ιδια, με ενημερωσε το pc suite για καινουργια εκδοση, την κατεβασε και εγινε η εγκατασταση μια χαρα.

Και σε εμενα μια χαρα εγινε το update.

Να ρωτησω τωρα ,χαρτες για το GPS για πλοηγηση απο που να κατεβασω?

Ποιο προγραμμα πλοηγησης προτεινετε?

Μου πέταξε κι εμένα σφάλμα. Το κατέβασα manually από το επίσημο site της nokia και όλα είναι οκ!:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως παρατηρησα οτι αν το κλεισω και το εχω στο αθορυβο και μετα το ξανανοιξω μου βγαζει μαυρη οθονη και πρεπει να πατησω το κουμπι του μενου για να μου τα δειξει.επισης δεν δουλευει το κουμπι της φωτογραφικης.δηλαδη αν το πατησς δεν μου ανοιγει την φωτογραφικη.και τελος αν πατησεις το κοκκινο δεν σε βγαζει στην επιφανεια.ολα αυτα αν το κλεισεις με το αθορυβο ενεργοποιημενο.

Παντως παρατηρησα οτι αν το κλεισω και το εχω στο αθορυβο και μετα το ξανανοιξω μου βγαζει μαυρη οθονη και πρεπει να πατησω το κουμπι του μενου για να μου τα δειξει.επισης δεν δουλευει το κουμπι της φωτογραφικης.δηλαδη αν το πατησς δεν μου ανοιγει την φωτογραφικη.και τελος αν πατησεις το κοκκινο δεν σε βγαζει στην επιφανεια.ολα αυτα αν το κλεισεις με το αθορυβο ενεργοποιημενο.
Εχεις καρτα sim της vodafone??Αν ναι,καθε φορα που θα ανοιγεις το κινητο σου θα πρεπει να πατας ναι στο χαιρετισμο της vodafone και τοτε λογικα ολα θα φτιαξουν!!

ναι της βονταφον εχω.το παταω αυτο με τον χαιρετισμο αλλα και παλι το κανει.οποτε πριν το κλεισω παντα το βαζω στο γενικο και ολα οκ.

Το ποιο εξυπνο ειναι να κανεις αυτο που ειχε πει ενα παιδι (δε θυμαμαι ποιος) σε προηγουμενα post..Να βαλεις εικονα χαιρετισμου!

Αυτο εκανα και εγω και τελειωσε η υποθεση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

άλλο 1 προβληματάκι που ίσως αντιμετωπίσετε..

αν έχετε βάλει σε κάποια επαφή εικόνα αρκετά μεγάλης ανάλυσης και μεγέθους.. τότε ίσως κάνει σκέρτσα όταν χτυπάει το τηλ από αυτή την επαφή.. (ειδικά αν παίζει και rongtone mp3) κόβει ο ήχος κτλ.. γι αυτό photoshop και να μικρένετε τις φωτο..αυτα

Καλημερα παιδια θα ηελα να ρωτησω το εξης υπαρχει καποιος απο εσας που δεν θελει την θηκη που ειχε μεσα στο κουτι το 5800. Την αγοραζω γιατι την δικια μου την εχασα ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

να ρωτησω κατι? υπαρχει βαθμολογια των συσκευων με κλιμακα 1-10 πχ.?

μπες στο gsmarena.com ....εκει θα βρείς αυτο που χρειάζεσαι....

Rock n' Roll will never die...

Το ποιο εξυπνο ειναι να κανεις αυτο που ειχε πει ενα παιδι (δε θυμαμαι ποιος) σε προηγουμενα post..Να βαλεις εικονα χαιρετισμου!

Αυτο εκανα και εγω και τελειωσε η υποθεση!

Δηλαδή, αν βάλεις εικόνα χαιρετισμού, δε χρειάζεται να πατήσεις στο Εντάξει που βγάζει η sim της Vodafone και παρ' όλα αυτά μπαίνει κανονικά με το κουμπί της κάμερας στην κάμερα;

Για αυτό το ζήτημα θέλω να σχολιάσω κάτι. Στο τηλέφωνο έχω εγκατεστημένα πάρα πολλά θέματα (όλα στην κάρτα μνήμης γιατί δεν τα εμπιστεύομαι), ίσως και 100. Να πω εδώ ότι για αυτό που θα αναφέρω δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι συμβαίνει, αλλά αυτήν την εντύπωση έχω. Υπάρχουν κάποια θέματα που αν δεν πατήσεις το Εντάξει παρ' όλα αυτά μπαίνει στην κάμερα με το κουμπί και άλλα που και να το πατήσεις το Εντάξει, πάλι δεν μπαίνει στην κάμερα με το κουμπί.

Θεωρώ ότι μερικά από αυτά (τα θέματα) είναι δουλειές του ποδαριού.

Πάντως, εάν λύνεται με την εικόνα χαιρετισμού, θα είναι πάρα πολύ καλό.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

μπορειτε να δωσετε link να κατεβάσω θεματα;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημέρα σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες. Μηπώς έχει συμβεί σε κανένα από σας να κολλάει με μαύρη οθόνη και με τον backlight φωτισμό των πλήκτρων ανοικτό ? Το πρόβλημα αυτό λύνεται με βγάλσιμο μπαταρίας. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128.

μπορειτε να δωσετε link να κατεβάσω θεματα;

Υπάρχει ειδική ενότητα για θέματα, μπορείς να κοιτάξεις στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θέματα Symbian OS v9.4 & v9.5 και για το που θα βρεις θέματα διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ και συγκεκριμένα την Ερώτηση #7

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες. Μηπώς έχει συμβεί σε κανένα από σας να κολλάει με μαύρη οθόνη και με τον backlight φωτισμό των πλήκτρων ανοικτό ? Το πρόβλημα αυτό λύνεται με βγάλσιμο μπαταρίας. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Αν εννοείς πριν δόσεις το Pin που κολάι το παθαίνω συχνά κυρίως κάθε φορά (αλλά όχι μονό) όταν το βάζω να φορτίσει το βραδύ κλειστό και το πρωί βγάλω το φόρτιση και το ανοίξω συμβαίνει αυτό αν όμως το ανοίξω με το φορτιστή συνδεμένο δεν συμβαίνει.

Δηλαδή, αν βάλεις εικόνα χαιρετισμού, δε χρειάζεται να πατήσεις στο Εντάξει που βγάζει η sim της Vodafone και παρ' όλα αυτά μπαίνει κανονικά με το κουμπί της κάμερας στην κάμερα;

Για αυτό το ζήτημα θέλω να σχολιάσω κάτι. Στο τηλέφωνο έχω εγκατεστημένα πάρα πολλά θέματα (όλα στην κάρτα μνήμης γιατί δεν τα εμπιστεύομαι), ίσως και 100. Να πω εδώ ότι για αυτό που θα αναφέρω δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι συμβαίνει, αλλά αυτήν την εντύπωση έχω. Υπάρχουν κάποια θέματα που αν δεν πατήσεις το Εντάξει παρ' όλα αυτά μπαίνει στην κάμερα με το κουμπί και άλλα που και να το πατήσεις το Εντάξει, πάλι δεν μπαίνει στην κάμερα με το κουμπί.

Θεωρώ ότι μερικά από αυτά (τα θέματα) είναι δουλειές του ποδαριού.

Πάντως, εάν λύνεται με την εικόνα χαιρετισμού, θα είναι πάρα πολύ καλό.

εγώ από τότε που έβαλα εικόνα χαιρετισμού δ εχω πατήσει πότε το εντάξει και λειτουργεί πάντα μια χαρά! Και αυτό που λες για τα θέματα, δ νομίζω να είναι αυτός ο λόγος..τυχαίνει κάποιες φορές να λειτουργεί και άλλες όχι, είτε έχεις πατήσει το εντάξει είτε όχι..όπως και να'χει δοκίμασε την εικόνα χαιρετισμου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ρε παιδια ,πώς δημιουργουμε συντομευσεις πανω στην αρχικη οθονη?

Θα ηθελα επισης να εμφανιζετε το εορτολογιο κατευθειαν πανω στην αρχικη οθονη του κινητου.

Εχετε καμια ιδεα?

Καλημερα παιδια...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...!Οταν κανουμε αναβαθμιση λογισμικου(διοτι την τελεταια φορα που το εκανα απο την ν.11 στην ν.20 δεν ειχε τιποτα μεσα για να καταλαβω...!) τα προγραμματα θεματα και γενικα οτι εχουμε στην καρτα τηλεφωνου χανονται?ή οχι?και αν οχι...με ενα hard reset χανονται ετσ δεβ ειναι?Ευχαριστω εκ των προτερων....!:):):):)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...