O_O Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν έχω ελληνικό code, αυτό λέω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Και υπαρχει περιπτωση να μαθουμε διαφορες απο την 20? Επισης το αλλο θεμα μου εμενα ειναι η συνδεση με ΒΤ με το εργοστασιακο car kit του αυτ/του μου. Σε ολα τα κινητα μου , αφου εκανα σωστο pairing και εξουσιοδοτουσα την συσκευη , για αυτοματη συνδεση , μολις γυρναγα διακοπτη αμεσα! συνδεοτανε με το blue&me (carkit) του αυτ/του. Τωρα με το 5800 αφου φυσικα εχουν γινει ολες οι διαδικασιες σωστοτατα και φυσικα εχει γινει και εξουσιοδοτηση για αμεση συνδεση , δυστυχως , σχεδον παντα , εκτος απο 2 φορες , δεν συνδεεται με τιποτα. Καποιες φορες μαλιστα δεν συνδεοταν ουτε οταν πηγα να το συνδεσω χειροκινητα. Και υποτιθεται για παραδειγμα οτι εχει την ιδια εκδοση ΒΤ μτ 6500slide & 6300 που εχω και αυτα εκαναν αμεση συνδεση. Οποτε τι γινεται? Καποια γνωμη? Αυτό το πρόβλημα έχω ακούσει και δεν το έχω πάρει και εγώ ακόμα. Να σε ρωτήσω κάτι. Εάν τελικά συνδεθεί μπορεί να κάνει update στο blue&me μέσω wifi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν έχω ελληνικό code, αυτό λέω... αφου δεν ειναι ελληνικο,ξεχνα την αναβαθμιση μεσω NSU.αν θελεις μονο μεσω FOTA,'η σε nokiashop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 καλησπέρα παιδιά ξαφνικά το κινητό κολλάει στην αρχική άσπρη οθόνη nokia μένει αναμμένο και δεν κάνει τίποτα. :mad:Δεν συνδέεται με το pc για να ξαναπεράσω αναβάθμιση και δεν μπορώ να κάνω hard format!ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω εγώ ή θα πρέπει να πάω σε nokia shop??Ευχαριστώ!! Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δοκίμασες να το εκκινήσεις χωρίς κάρτα μνήμης και χωρίς sim; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 ναι και πέτυχε!!!!thanks ανοιξε το κινητό!!!τώρα να κάνω ένα soft reset?? Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα από τότε που πήρα το κινητο (firmware v20): Για να καταναλωθεί η πρώτη μπάρα της μπαταρίας χρείαζεται περίπου 1,5 μέρα...στην συνέχεια όλες οι υπόλοιπες 6 μπαρες(αν θυμαμαι καλά) καταναλώνονται σε 3-4 ώρες. Έχει αναφερθεί ξανά αυτό το πρόβλημα? Πιστευετε οτι είναι κάποιο bug ή πρόβλημα της μπαταρίας??? Σχεδόν το ίδιο περίπου παθαίνει και το δικό μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 ναι και πέτυχε!!!!thanks ανοιξε το κινητό!!!τώρα να κάνω ένα soft reset?? Ναι, και κράτα και ένα πλήρες back up για παν ενδεχόμενο. Αν δεις οτι στο ξανακάνει, κάνε φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα. Αν όχι, μόνο στην κάρτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Ναι, και κράτα και ένα πλήρες back up για παν ενδεχόμενο. Αν δεις οτι στο ξανακάνει, κάνε φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα. Αν όχι, μόνο στην κάρτα. και πάλι ευχαριστώ.:happy: Έκανα back-up. Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Με το καινουριο firmware γνωριζει καποιος τι βελτιωσεις θα υπαρχουν πανω-κατω?:rolleyes: "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Το κυριότερο που περιμένουμε να δούμε είναι το kinetik scrolling. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε μπορω να βρω την θηκη που εχει μεσα η συσκευασια του 5800 γιατι η δικια του τα επαιξεμηπως ξερετε να μου πειτε αν διατιθεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Απ οτι διαβασα σε καποια ξενα forum δυστυχως δεν υπαρχει kinetic scrolling ουτε σε αυτην την αναβαθμιση..Τι να κανουμε,ας περιμενουμε την επομενη..:lol: "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν υπάρχει kinetic scrolling 100%.... Ίσως το δούμε μετά την κυκλοφορία του N97 και κατά το επίσημο άνοιγμα του OVI.. Δηλαδη σε κανα 2 μηνο, δηλαδη ισως στο επομενο Update Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Για οσους δεν το ξερουν... Ισως εχετε παρατηρησει πως στην λειτουργεια video κανει αρκετο zoom μονο του στην εικονα με αποτελεσμα να χαλαει η ποιοτητα... Βασικα δεν ειναι λαθος (οχι ακριβως δλδ;))..Ο λογος ειναι γιατι εχει σαν προεπιλογη να τραβαει widescreen και η λυση ειναι να πατε ρυθμισεις και στην ποιοτητα video να βαλετε την μεγιστη (Υψηλης ποιοτητας TV) :) Και πάλι στην μέγιστη ποιότητα έχει κάποιο zoom. Εγώ πάντως τραβώ στο widescreen, βρίσκω την αναπαραγωγή στο τηλ. πιο απολαυστική μετά. Σπύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν ειδα μεγαλη διαφορα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Ναι παιδια sorry..:( Οταν το εγραψα δε το ειχα δοκιμασει και μετα απο λιγο που το εκανα οντως δεν ειχε διαφορα...Απλα το διαβασα καπου στο daylimobile και το εγραψα πριν το δοκιμασω..:O [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Nokia 5800 Firmware Updates To v21.0.025 - Available In India http://s60blog.com/2009/04/nokia-5800-firmware-updates-to-v210025-available-in-india/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Παιδια το πηρα και εγω !Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες!Σιγα σιγα θα αρχισω να το φτιαχνω,οποτε θα αρχισω τις ερωτησεις.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Παντως απο οτι γραφουν τα παιδια και σε αλλα Forums...Η εκδοση v.21 δεν λεει και πολλα...!ουτε kinetic scrolling(αν και το ανεφεραν τα παιδια παραπανω...) ουτε βελτιωση των φωτογραφιων...ουτε widgets στο home sreen ουτε τιποτα σπουδαιο...!Προσωπικα αρχικα δεν τα ακουω καλα τα πραγματτα...!:(:(:(:( Βεβαια μπορει τα γεγονοτα να με διαψευσουν...!:O:O Μακαρι τι αλλο να πω...!:):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Αυτό το πρόβλημα έχω ακούσει και δεν το έχω πάρει και εγώ ακόμα. Να σε ρωτήσω κάτι. Εάν τελικά συνδεθεί μπορεί να κάνει update στο blue&me μέσω wifi? Συγνωμη , αλλα δεν καταλαβα την ερωτηση σου. Τι λες δηλαδη? Να συνδεθω με το blue&me και μετα να συνδεθω και με το wi fi , και να κανω update στο blue&me? Αν λες αυτο , σε πληροφορω οτι αναβαθμιση στο blue&me κανει μονο η μαμα εταιρεια του αυτ/του με examiner(εγκεφαλο). Τεσπα.Προς το παρον θα διαγραψω την συσκευη απο το blue&me , και το αντιθετο και στην συσκευη , και θα ξανακανω pairing μπας και.... αν και δεν το νομιζω. Μαλλον παιζουν 2 περιπτωσεις. 1) Ισως να θελει αναβαθμιση το blue&me κατι που ομως το κανει μονο η μαμα εταιρεια του αυτ/του , οπως ειπα , Η 2) Θελει καποια επομενη αναβαθμιση του κινητου , μηπως δουλεψει. Το θεμα ειναι , οτι για μενα ειναι προβλημα αυτο , γιατι το κινητο το δουλευω πιο πολυ στο αυτ/το.:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Λοιπόν θέλω να κάνω μία αναφορά... Όταν το κινητό σβήσει μόλις τελειώσει η μπαταρία και το βάλω για να το φορτίσω, αργεί μερικά δευτερόλεπτα για να ανοίξει και να ξεκινήσει η φόρτιση. Έτσι κάνουν όλα τα 5800 ή πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Λοιπόν θέλω να κάνω μία αναφορά... Όταν το κινητό σβήσει μόλις τελειώσει η μπαταρία και το βάλω για να το φορτίσω, αργεί μερικά δευτερόλεπτα για να ανοίξει και να ξεκινήσει η φόρτιση. Έτσι κάνουν όλα τα 5800 ή πρόβλημα; ολα οκ ολα ετσι κανουν τα συμπιαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ολα οκ ολα ετσι κανουν τα συμπιαν Όλα τα κινητά που είχα N96, Ν95-8GB, N95, N80...κλπ δεν είχαν αυτό το φαινόμενο, ώστε να αργούν να ξεκινήσει η φόρτιση, όταν έχει τελειώσει η μπαταρία. Και ένα 5310 που έχω, το ίδιο κάνει και λέω μήπως έχει σχέση με τα XpressMusic; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 εγω εχω ενα προβλημα με το wi-fi, ενω σπιτι μου συνδεεται μια χαρα. δν μπορω να συνδεθω σε κανενα αλλο δικτυο.. γινεται σε κανενα αλλον..? μου βγαζει "καμια αποκριση πυλης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts