Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tasoscor εκτος απο εφαρμογες αν προσπαθησεις να διαγραψεις κατι αλλο,π.χ. μια φωτογραφια,γινεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

tasoscor εκτος απο εφαρμογες αν προσπαθησεις να διαγραψεις κατι αλλο,π.χ. μια φωτογραφια,γινεται;

ολα σβηνουν κανονικα ακομη και αλλες εφαρμογες εχουν σβησει. μονο αυτες δεν γινεται που οπως βλεπεις τις εχω μεταφερει σε φακελο που τον ονομασα αχρηστα.

σ'ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου.

Μπορεις να την κατεβασεις και με τους 2 τροπους...read only σημαινει οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις εσυ εγραφα word excel και powerpoint αλλα μονο να τα διαβασεις αφου τα εχεις περασει στο κινητο...!:):):)Ελπιζω να βοηθησα...!:D:D:D

Επειδή δεν την βρίσκω πουθενά την εφαρμογή στο επίσημο site της Nokia μπορεί κάποιος να με βοηθήσει περισσότερο; Με ένα link ίσως ή με το πως λέγεται αυτή η εφαρμογή; Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας!

Πέρασα κάποιους φακέλους με φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης του κινητού, και παρατήρησα ότι στην έκθεση μου τις έχει βγάλει όλες χύμα (χωρίς να είναι ταξινομημένες στους φακέλους όπως τις πέρασα εγω)!!

Τι πρέπει να κανω για να τα δείχει όπως θέλω?

Το ίδιο ισχύει και με κάποιους φακέλους που πέρασα με mp3!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρασα κάποιους φακέλους με φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης του κινητού, και παρατήρησα ότι στην έκθεση μου τις έχει βγάλει όλες χύμα (χωρίς να είναι ταξινομημένες στους φακέλους όπως τις πέρασα εγω)!!

Τι πρέπει να κανω για να τα δείχει όπως θέλω?

Το ίδιο ισχύει και με κάποιους φακέλους που πέρασα με mp3!

Μαλλον εισαι καινουργιος στα s60 ε;Εδω και αρκετο καιρο η <<μαμα>> εχει αποφασισει οτι ειναι γελοιο να εχουμε την δυνατοτητα να δημιουργουμε φακελους απο διαχειριστη αρχειων,ειτε απο κινητο ειτε απο υπολογιστη,και να αναγνωριζονται στην εκθεση.Χυμα ειναι καλυτερα.:fool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλλον εισαι καινουργιος στα s60 ε;Εδω και αρκετο καιρο η <<μαμα>> εχει αποφασισει οτι ειναι γελοιο να εχουμε την δυνατοτητα να δημιουργουμε φακελους απο διαχειριστη αρχειων,ειτε απο κινητο ειτε απο υπολογιστη,και να αναγνωριζονται στην εκθεση.Χυμα ειναι καλυτερα.:fool:

Πλάκα κάνεις????

Δηλαδή σαν αρχεία με φακέλους θα τα διαχειρίζομαι από κάποιον expolrer αλλά για να τα δω θα είναι Χύμα όλα στην έκθεση!!!???? wow!! Ξενερώνω!!!

ήμουν κάποτε παλιός χρήστης σε S60 όταν είχε πρωτοβγεί, αλλά τότε τα πράγματα ήταν πιο απλά!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην έκθεση του 5800, μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους και να βάλεις μέσα οποίες εικόνες θέλεις. Αβεβαι οι φάκελοι αυτοί είναι εικονικοί και φαίνονται μόνο από την έκθεση. Δεν δημιουργούνται δηλαδή και στην κάρτα μνήμης.

Για την μουσική, αν έχεις ενημερωμένες ετικέτες στα κομμάτια σου, αρκεί μια απλή ενημέρωση της βιβλιοθήκης και στα ταξινομεί αυτόματα κατά ιδιότητες.

εκτος απο το agps πρεπει να εχουμε off και τον διακομιστη εντοπισμου θεσης, για να μη χρεωνομαστε;

Στην έκθεση του 5800, μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους και να βάλεις μέσα οποίες εικόνες θέλεις. Αβεβαι οι φάκελοι αυτοί είναι εικονικοί και φαίνονται μόνο από την έκθεση. Δεν δημιουργούνται δηλαδή και στην κάρτα μνήμης.

Για την μουσική, αν έχεις ενημερωμένες ετικέτες στα κομμάτια σου, αρκεί μια απλή ενημέρωση της βιβλιοθήκης και στα ταξινομεί αυτόματα κατά ιδιότητες.

Κάτι είναι και αυτό από το τίποτα! Πάντως το βρίσκω πολύ χαζό σαν ιδέα αυτό που έχουν κάνει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες αυτο με τα card reader και τους ανταπτορες και την αναγνωριση το εχω παθει και εγω... προφανως αν δεν αλλαξουμε και βαλουμε καμια sandisk θα παραμεινουμε στο καλωδιο...

κατι παιζει μαλλον με τον συγκεκριμενο τυπο που εχει μεσα το 5800 ή πρεπει να βρουμε ειδικο ανταπτορα και οχι απο αλλες μνημες...

Καλησπερα...

Εχω μια καλη επιδοτηση απο vodafone και λεω να παρω ενα κινητακι..Αλλα με προβληματιζουν τα προβληματα που ακουω απο εσας..Αξιζει να το παρω?Μου το προτεινετε στα χρηματα που κανει?Ευχαριστω πολυ..

Παιδια εκανα μια χαζομαρα κατεβασα απο το mosh.com της Νοκια το Nokia maps s60 v 3 και σαν συσκευη εβαλα ν97 με αποτελεσμα πλεων οι χαρτες να μην ειναι συμβατη για touch και να θελει εντολες μονο απο κουμπια,υπαρχει καποια λυση να το ξαναεγκαταστησω το αρχικο μαπ η πρεπει hard format?στο hard format χανεις της επαφες?

παιδες αυτο με τα card reader και τους ανταπτορες και την αναγνωριση το εχω παθει και εγω... προφανως αν δεν αλλαξουμε και βαλουμε καμια sandisk θα παραμεινουμε στο καλωδιο...

κατι παιζει μαλλον με τον συγκεκριμενο τυπο που εχει μεσα το 5800 ή πρεπει να βρουμε ειδικο ανταπτορα και οχι απο αλλες μνημες...

Αν έχεις ανταπτορα από άλλη microSD κάρτα, τότε την χρησιμοποιείς κανονικά. Αν έχεις card reader για microSD HC και πάλι δεν σου αναγνωρίζει την κάρτα, τότε σίγουρα ευθύνεται η χαμηλή ποιότητα της κάρτας που δίνει η Νοκια.

Αφού έχω στρώσει τη μπαταρία, από εδώ και πέρα όταν θέλω να το φορτίσω πρέπει να το κλείνω;

Για πιο λογο να το κλεινεις;Δεν υπαρχει κανενα προβλημα και αυτο δεν ισχυει μονο για την συγκεκριμενη συσκευη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποια λυση να το ξαναεγκαταστησω το αρχικο μαπ η πρεπει hard format?στο hard format χανεις της επαφες?

Μπες στο επίσημο sιte της Νοκια και κατέβασε την έκδοση για την συσκευή σου. Αν δεν σε αφήνει να την κανείς εγκατάσταση, θα πρέπει να κανείς φορμάτ.

Κράτησε αντίγραφο των δεδομένων σου γιατί χάνονται όλα, και οι επαφές.

Αν έχεις ανταπτορα από άλλη microSD κάρτα, τότε την χρησιμοποιείς κανονικά. Αν έχεις card reader για microSD HC και πάλι δεν σου αναγνωρίζει την κάρτα, τότε σίγουρα ευθύνεται η χαμηλή ποιότητα της κάρτας που δίνει η Νοκια.

εχω κανονικο ανταπτορα και το card reader το ενσωματωμενο του φορητου και δεν τη διαβαζει... σε HC ανταπτορα δεν εχω δοκιμασει... αλλα μαλλον τελικα θα παρω καλυτερη καρτα να μαι ησυχος!

Παιδια εκανα μια χαζομαρα κατεβασα απο το mosh.com της Νοκια το Nokia maps s60 v 3 και σαν συσκευη εβαλα ν97 με αποτελεσμα πλεων οι χαρτες να μην ειναι συμβατη για touch και να θελει εντολες μονο απο κουμπια,υπαρχει καποια λυση να το ξαναεγκαταστησω το αρχικο μαπ η πρεπει hard format?στο hard format χανεις της επαφες?

Οπως εχουμε πει ..οο.. φορες , να χρησιμοποιουμε τα αναλογα θεματα !!

To remove Maps 3.0beta from your phone and install Maps 2.0:

1. Delete the ‘cities’ folder and the ‘qf’ file on the memory card with File Manager

2. Reinstall Maps 2.0 from http://www.nokia.com/maps

3. Start Maps 2.0 once4. Use Map Loader 2.0 from http://www.nokia.com/maps to download the map data you need

Παιδιά βάζω την κάρτα του κινητού(την microSD 8gb) σε card reader και δεν μου την διαβάζει με τίποτα.... δεν έχει κανένα πρόβλημα το card reader γιατί άλλες microSD μου τις διαβάζει κανονικότατα...

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μόνο 2 ερωτήσεις. Την κατεβάζω μέσα απ' το κινητό ή απ' το site της Nokia? Και δεύτερον τι σημαίνει read only?

Θα πας απο το εικονιδιο ΛΗΨΗ-->εφαρμογες και θα

την κατεβασεις στο 5800.

Δεν μπορεις να κανεις επεξεργασια -δημιουργια νεων αρχειων

Και σε μένα κάνει το ίδιο. Προφανώς έχει να κάνει με το είδος format της κάρτας.

Εγω οπως εγραψα εχτες την επαθα με καρτα sandisk 16gb .

Ως αποτελεσμα ηταν να χαθουν ολα τα αρχεια απο την καρτα,

και να ξενυχτισω εχτες για να επαναφερω οτι ειχα στο 5800.

Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι θεμα καρτας ουτε φταιει το 5800 ,

αλλα η εφαρμογη garmin και συγκεκριμενα το αρχειο CardRunner.dll

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

nervous πανε εδω και θα δεις οτι πολλοι εχουν τα ιδια προβληματα.Αρχισα και εγω να ανησυχω:http://discussions.europe.nokia.com/discussions/

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω κανονικο ανταπτορα και το card reader το ενσωματωμενο του φορητου και δεν τη διαβαζει... σε HC ανταπτορα δεν εχω δοκιμασει... αλλα μαλλον τελικα θα παρω καλυτερη καρτα να μαι ησυχος!

Θα πρέπει να βάλεις την κάρτα σε card reader που να να υποστηρίζει hc κάρτες, διαφορετικά δεν μπορείς να την διαβάσεις!

مفاجأة

Δουλεψα λιγο τους νοκια χαρτες και ολα μια χαρα.Η απορια μου ειναι αν το μηχανημα μας εχει οντως GPS δεκτη η μας χρεωνει μεσω GPRS παρολο που βγαζει το εικονιδιο του δορυφορου.
ΜΑΧ.

κανα τετοιο μας ελειπε τωρα σαν αυτο που επαθε ο nervous...

τελικα το back up ανα 3 μερες δεν ειναι αρκετο... θα το κανω πιο συχνο και εννοειται και στην καρτα... :lol:

@ rallistas

εχει οντως gps και μπορεις να βγαλεις κι ολας το agps (που το βοηθαει να λοκαρει πιο γρηγορα μεσω gprs αν και δε θα στο συνιστουσα λογω της καθυστερησης που θα χει μετα)... κανε μια αναζητηση και στο παρον θεμα που εχει αναφερθει πολλες φορες το συγκεκριμενο ζητημα! κανε ενα search και σιγουρα θα σου λυθουν ολες οι αποριες!!!

τελικα το back up ανα 3 μερες δεν ειναι αρκετο... θα το κανω πιο συχνο και εννοειται και στην καρτα... :lol:

@ rallistas

εχει οντως gps και μπορεις να βγαλεις κι ολας το agps (που το βοηθαει να λοκαρει πιο γρηγορα μεσω gprs αν και δε θα στο συνιστουσα λογω της καθυστερησης που θα χει μετα)... κανε μια αναζητηση και στο παρον θεμα που εχει αναφερθει πολλες φορες το συγκεκριμενο ζητημα! κανε ενα search και σιγουρα θα σου λυθουν ολες οι αποριες!!!

τον διακομιστη εντοπισμου θεσης off η on ;

Παιδια αντιμετωπησα το εξης προβλημα :

Οταν προσπαθησα να κανω αναβαθμηση μεσω το NSU κ ενω ολα πηγαιναν καλα σε καποια στιγμη μου βγαζει σφάλμα!Μου λεει να συνδέσω το τηλέφωνο με usb σταθερης σύνδεσης κ όχι usb hub κτλ.Εγω το σύνδεσα στο laptop για να κάνω την αναβάθμηση κ δεν καταλαβαίνω γιατι μου το έκανε αυτο.Ευτυχώς το τηλέφωνο είναι μια χαρα κ παρεπιτοντως τα bugs που είχε (Μη είσοδο στην καμερα απο το κουμπι σε κατασταση αναμονής κ μη εξοδο απο οποιαδήποτε κατασταση με το "κοκκινο κουμπι")ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν!

Τι να πείς Nokia είσαι!Ακομα την ν.11 έχω,αλλα δεν πρόκειτε να δοκιμάσω να ξανακανω αναβαθμηση γιατι ψιλοφοβήθηκα!Μαλλον λεω να περασω καλύτερα απο κανα Νοκια shop για ασφάλεια!

Αντιμετώπησε κανείς κατι παρόμοιο,αν ναί πως το αντιμετώπησε;

Αστα να πανε ,το θεωρω αρκετα σοβαρο προβλημα :worry:

nervous πανε εδω και θα δεις οτι πολλοι εχουν τα ιδια προβληματα.Αρχισα και εγω να ανησυχω:http://discussions.europe.nokia.com/discussions/

Που ακριβως ,γιατι κοιταξα στα γρηγορα και δεν βρηκα

κατι συγκεκριμενο για το 5800 :O

==========================================================

Nokia 5800 -- Episode II: Attack of the Clones --- Nckia 5800 :lol::p

http://symbianworld.org/wp-content/uploads/2009/03/212729247_4fd76e3605.jpg

It was just a matter of time untill we see the first clones of the 5800 XpressMusic.

The Nckia 5800 has a 3” touchscreen, dual sim support, a camera, FM-radio.

The clone cotsr about 125 Euro. However, I don’t recomend to buy it.

http://symbianworld.org/1329-nokia-5800-clone-nckia-5800/

Προσοχη λοιπον σε μη ψαγμενους μελλοντικους αγοραστες του 5800.....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...